Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 > >>

Uložení fota do ms access

Ahoj, muže mi prosím někdo poradit jak nejlépe uložit fotku do da ms access, o co mi jde dělám aplikaci pro zprávu kontaktů a zákazník požaduje i foto ke kontaktu. A s čím potřebuji poradit - a/ jaký datový formát zvolit v db pro uložení fotky z picboxu - b/ a jak to potom nadefinovat v program...

VB.NET

7 odpovědí

20.09.2010 19:23

Petr Slezák

SiteMap jak jinak ??? Čtěte

Omlouvám se, že sem zase píšu, ale já už vážně nevím jsem z toho na prášky. tento kód: Když to mám jako v tomto kódu tak mi to vyhodí hlášku:Bylo nalezeno více uzlů se stejnou adresou URL /Grr/ListTopic.aspx?Id=2. Zprostředkovatel XmlSiteMapProvider vyžaduje, aby uzly mapy webu měly jedinečné a...

VB.NET, ASP.NET WebForms

6 odpovědí

26.01.2010 19:24

Petr Geiger

Zvuk - kde dělám chybu?

Dobrý den, pracuji na aplikaci, kde by se měl přehrávat zvuk. Když nastavím Aplikace funguje. Pokud ale chci ty zvukové soubory (respektive celou složku ptaci) umístit do Program Files a kód upravím Aplikace fungovat přestane. Hlásí, že nenalezl cestu k zadaným souborům. Poraďte, prosím co s...

VB.NET

9 odpovědí

24.01.2010 20:55

David Kitner

SQLite a synchronizacia pristupu k databaze

Mam aplikaciu vyuzivajucu SQLite databazy. Potrebujem vytvorit rozsirenie aplikacie, ktore umozni pristupovat po sieti k databazam tejto aplikacie maximalne dalsim 5 clientom. Aby som bol presnejsi: Ide o aplikaciu kde sa pridava par recordov za tyzden. Ta aplikacia upozornuje technikov na...

SQL, Databáze

3 odpovědí

24.01.2010 14:21

anonym

Serial porty

Dobrý den, myslím, že bych já i ostatní čtenáři uvítali článek o sériových portech ve VB .NET popř: C#. A ještě například práci s Bluetooth nebo IrDA zařízeních.

VB.NET, Architektura, I/O operace

6 odpovědí

21.01.2010 17:29

Hynek Nerad

Zjištění parametrů při spouštění cizí aplikace

Zdravím, můj problém je následující. Mám cizí program (převodník) ve kterém vyberu video soubor k převodu a když spustím převod onen program spustí ffmpeg čili je to jenom takové vizuální rozhraní. No a já bych potřeboval zjistit s jakými parametry se ffmpeg spouští. Lze to nějak??? Předem dí...

Offtopic

6 odpovědí

20.01.2010 20:26

Ondřej Linhart

Dotaz

Dlouhou dobu jsem používal VB.Net 2005, však včera jsem přešel na 2008. Je 2008 zdarma, když to po mě chce nějakou registraci do 30 dní? Děkuji za odpověď

VB.NET, Offtopic

5 odpovědí

20.01.2010 15:09

anonym

xml soubor

zdravím, mám jednoduchý dotaz: je možné v elementu description v xml souboru zalamovat řádky? a další dotaz, jestli je možné vložit pod sebe dva odkazy na UrlImage? díky moc za pomoc!

XML

5 odpovědí

20.01.2010 15:02

anonym

Chyba - prosím poraďte

Dobrý večer, tvořím jednoduhou aplikaci - jen formulář, tlačítko, picture box, imagelist. Všechno mi fungovalo, jak si představuju. Pak jsem pozměnila v properties některé vlastnsti jako font, zarovnání... a najednou vyskočilo hlášení, kterému naprosto nerozumím, co to po mě chce a hlavně nechápu...

VB.NET

5 odpovědí

20.01.2010 15:01

Ondřej Linhart

Upload souborů na FTPS server

Zdravím, chci se zeptat, zda je možné dostupnými prostředky v .NET přenášet soubory na FTPS server? A pokud ne, existuje nějaká pokud možno freewarová komponenta, která by toto umožnila? Díky moc

VB.NET, Komponenty

2 odpovědí

20.01.2010 10:13

anonym

sifrovanie xml

Zdravim pri tvorbe jedneho programu nastal problem ze neviem ako nejako uchranit xml dokument aby sa nedal citat... chcem aby sa dal citat len cez moj program... proste potrebujem nejaky sposob ako tento obsah nejako sifrovat alebo proste uchranit...

VB.NET, XML

4 odpovědí

20.01.2010 9:09

Peter Janto

Jak nastavit systémový čas PC Machine z .Netu

Přeji dobrý den, poradil by prosím někdo? Potřeboval bych nastavit z prostředí VB.Net systémový čas PC Machine. Googlováním jsem došel k tomuto kódu: bohužel po spustění se zasekne na chybě přístupu do chráněné paměti a nevím jak to dořešit. Díky za jakékoliv případné i popostrčení.. :-) ...

Algoritmy, WinForms, WinAPI

4 odpovědí

19.01.2010 20:25

anonym

chyba

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, co znamená: Class &#39;CLSID_CorSymWriter&#39; could not be created: Třída není zaregistrována Vždy jak chci zkompilovat přes VB 2008 EE tak to ukáže. Za vynaložené úsilí předem díky.

VB.NET

1 odpovědí

19.01.2010 19:40

Ondřej Linhart

Podmínka a otočení obrázku

Zdravím, mám takový problém. Mám program na prohlížení obrázku a potřebuji tam udělat otáčení. Pokud mám takto kód: Takto to funguje, ale není to ošetřené, pokud není obrázek zadán. Pokud to chci ošetřit takto: Bohužel toto nefunguje, když kliknu na tlačítko pro otečení nic to neudělá. Bohu...

VB.NET, WinForms

2 odpovědí

19.01.2010 7:12

Hynek Nerad

Neustálé problémy s Treeview + SiteMap Provider

Dobrý den, používám poupravený site map provider jak v seriálu.A chtěl bych se zeptat když se z database vygeneruje sitemapa tak po jaké době s obnoví. Na localhostu jsem musel vždy vypnout a zapnout server ale teď už jsem si to dal na hosting a tam mi to jaksi nefunguje. Po změně v databasi se ...

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

18.01.2010 19:18

Petr Geiger

Inno Setup a VB.Net 2005

Dobré odpoledne, možná se to tady už někde řešilo, ale zatím jsem neobjevila. Vytvořila jsem projekt ve VB.Net 2005 a chtěla bych z tohoto projektu pomocí Inno vytvořit instalátor. Ale jaksi jsem ztroskotala na tom, že mi není jasné, které soubory jsou nutné do té instalace zkompilovat? Jakým způ...

VB.NET

1 odpovědí

18.01.2010 16:47

Ondřej Linhart

Vytvoření txt souboru

Dobrý den, mám takový malý dotaz... Nevím jak vytvořit někde na disku textovy soubor. Nemohl by mi někdo poradit? Zkoušel jsem to takto, ale ono nic. Předem děkuji za odpověď

VB.NET, I/O operace

4 odpovědí

18.01.2010 16:20

anonym

Dynamická pole

Ahoj, potřeboval bych poradit s polem. Chtěl bych deklarovat matici o n - řádcích a k - sloupcích. Pokud to ale napíšu jak je to v kódu, Ax(n) a Ay(k) háže mi to: Constant expression required. Něco ve smyslu že vyžaduje konstantu nebo něco takového. Nevíte jak to udělat abych rozměr pole nemusel ...

VB6/VBA

3 odpovědí

16.01.2010 18:36

anonym

Ošetření vyjímky.

Dobry den, Mam problem s tim to kodem (jsem zacatecnik). Proc to pise tuto chybu a jak se ji zbavit. Dekuji.Error 1 Cannot implicitly convert type &#39;void&#39; to &#39;int&#39;

C#

4 odpovědí

16.01.2010 16:08

anonym

Parametr z URL do SQl dotazu - absolutni zacatecnik

Dobry den cca pred hodinou jsem procetl prvni 4 dily &quot;Zaciname s ASP.NET&quot; od Tomase a hned sem to zkusil otestovat. Vytvoril jsem si stranku s nazvem version.aspx na kterou jsem umistl GridView a napojil sem ho na databazi mdf. V databazi mam toto AppName----Version---RelaseDat...

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

14.01.2010 17:36

Jakub Němec

<< < 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se