Dobry den ,robim aplikaciu ktora nema Form (GUI) a staci aby tam boli pouzite Class. Doteraz som robil aplikacie s niakou Form a preto sa vtom moc dobre nevyznam. Ked som si vytvoril prazdny projekt -> pridal Class a vytvoril vnej 8 Timerou (Private Timer As New System.Timers.Timer(15000) pridal knim AddHandler (AddHandler Timer_Log.Elapsed, AddressOf Timer_Log_Elapsed) a napisal desiatky Sub-ou ktore sa staraju aby v aplikacii vsetko islo narazil som na dost neprijemny problem. Pri kompilacii mi napisalo ze v Project1 nebolo najdene Sub Main. Nasledne som tam pridal Public Shared Sub Main ale po spusteni aplikacie sa spustil len kod v Public Shared Sub Main a aplikacia sa ukoncila na End Sub ktory patri Public Shared Sub Main. Aj ked som pouzil kod :
Public Shared Sub Main
DalsiSub()
End Sub
Public Shared Sub DalsiSub()
Msgbox("ok")
End Sub
tak sa DalsiSub() nespustil ale aplikacia sa sama ukoncila. Viete mi poradit aky tip projektu si mam vybrat alebo ako upravit aplikaciu tak aby sa neukoncila pri End Sub ? Nevadi mi ak by som musel namiesto Class pouzit Module (ked som to skusal tak aj s pouzitim Module sa aplikacia vypla po Public Sub Main) Jednoducho nieje niaka cesta ako by sa dalo vytvorit projekt bez Form a aby bezala ta aplikacia tak ako keby tam bol Form ? Doteraz som pouzival klasicku Form aplikaciu a form som nastavil na TaskBar = False , a este aby sa pri spusteni aplikacie okno schovalo a vtedy aplikacia bezala v poriadku a boli spristupnene moznosti ako Application.ExecutablePath ktore v Cistom Projekte + Class niesu. Ide mi hlavne oto aby aplikacia zbytocne "nezrala" 25MB z pamate ram ked sa GUI nevyuziva. Predom Dakujem za odpoved.
|