subor v .exe   zodpovězená otázka

VB.NET

zdravim pocujte ako sa da dat subot(mp3,jpg) do exe suboru aby ked sa otvory exe nebola ziadna instalacia,ze program zacne hned pracovat

nahlásit spamnahlásit spam -1 / 3 odpovědětodpovědět

Zdravim ,tak bud sa naucite programovat vo VB.NET a hodite dany subor do Resources odkial ho zavolate do PictureBox (ak je subor obrazok) alebo pridate komponent Windows Media Player (v pripade videa ,hudby).

Dalsia moznost je stiahnut si program z tejto adresi : http://f2ko.de/English/a2e/download.php

Program je Audio/Video To Exe ,ktory vam zabali mp3 do exe suboru. Neviem ci to funguje aj s jpg. Ak nie tak sa budete musiet naucit nieco o VB.NET aby ste si hodili ten subor do Resources sami.

nahlásit spamnahlásit spam 2 / 2 odpovědětodpovědět

To se zde řešilo mnohokrát.Šprici Vám už řekl jak na to.Tady jsem již dříve popsal jak vložit soubor do Resources http://www.vbnet.cz/ForumThread.aspx?id=...

Přeji pěkný den.

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

diki a potom ked to spravim a na ten visledny program kliknem pravim a dam open with win rar tak tam bude ta mp3???

No neviem či som Vás dobre pochopil. Myslíte tím ,že ked kliknete na výsledný .exe súbor pravým tlačítkom a vyberete možnosť "Open With Winrar" tak sa vám zobrazí ten MP3 súbor ? V tom prípade určite nie.

Winrar rozbaluje súbori s koncovkou .rar (.zip ,.cab atd.) a nie .exe . Z toho programu .exe ten MP3 súbor už nevytiahnete (nieje to nemožné ale ani pokročilí užívatel to asi nezvládne).

A záleži natom kto ten .exe vytvoril. Ak ste použili ten "Convertor" tak odtial ho nedostanete ale ak ste si sami naprogramovali aplikáciu tak tam môžte dať napríklad spúšťací argument -rozbal ,ktorý vam vytiahne súbor z Resources a zápiše ho napríklad na plochu.

Jo diki postupoval som podla toho navodu diki moc len teras ked to chcem pouzit v kode

AxWindowsMediaPlayer1.URL = ""

tak co mam to normalne skusit presunut tam lebo vtedy mi tam napise link do ttoho ale ked dam build ma to okolo 5Mb ako ta mp3 akurad to nehra :(

skusil som aj

AxWindowsMediaPlayer1.URL = "resources/nahravka.mp3"

ale ani to nejde

.

nahlásit spamnahlásit spam 0 / 4 odpovědětodpovědět

http://social.msdn.microsoft.com/Forums/...

Ten kód :

Public Sub RunMyWmv()
Dim b As Byte() = My.Resources.renaissance.wmv

Dim TheFIlePath As String = "C:\renaissance.wmv"
Dim TempFile As System.IO.FileStream = IO.File.Create(TheFIlePath)
TempFile.Write(b, 0, b.Length)
TempFile.Close()
me.axwindowsmediaplayer1.url =(TheFIlePath)
End Sub

zapíše súbor z Resources na disk. A myslím že sa tu rieši práve to ako zabrániť niekomu dostať sa k tomu súboru a preto ho chce zakladatel vlákna mať v Resources a odtial k nemu pristupovať ,alebo sa mýlim ? A so zaputím UAC sa nemusí súbor vždy zapísať mimo umiestnenia aplikácie.

Ak je jediná možnosť súbor najprv hodiť na disk a potom ho náčitať ,tak by som volil aspoň nastaviť ho ako skrytý aby k nemu nemal prístup hociaký začiatočník.

PS: ten kód mi pripadá byť na dve veci lebo ked už zapisovať súbor na disk a potom ho načítať prečo rovno nenehať ten súbor sám o sebe .mp3 ? docela sranda

nahlásit spamnahlásit spam 0 / 2 odpovědětodpovědět

Když mi říkaš co je sranda, tak se podívej, co jsi napsal za kravinu ty.Myslíš, že soubor z Resource otevřeš takhle: AxwindowsMediaPlayer1.Url = my.resources..... Tak to si na omylu.

nahlásit spamnahlásit spam 1 / 1 odpovědětodpovědět

Ok ,ale mnohokrát sa tak pristupuje k súbor napríklad (Me.BackgroundImage = My.Resources._3) ,tak pardon za tu chybu.

nahlásit spamnahlásit spam 0 / 2 odpovědětodpovědět

AxWindowsMediaPlayer1.URL = "resources/nahravka.mp3" asi by jsi měl mít opačné lomítko :)

nahlásit spamnahlásit spam -1 / 3 odpovědětodpovědět

skusil som nehra

Nadpis:
Antispam: Komu se občas házejí perly?
Příspěvek bude publikován pod identitou   anonym.
  • Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.
    Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování.
  • Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

zavřít

Nahlásit spam

Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?

Nahlásit Zrušit

Chyba

zavřít

feedback