Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 > >>

wizard step

Zdravím! Co musím provést, aby se mi tlačítka ve formuláři Next, Previous, Finish atd. zobrazovala v češtině (Další, Předchozí, Dokončit)? Po spuštění na mém PC jako localhost je to OK, ale na hostitelském serveru se zobrazují uživatelům anglicky. Díky za pomoc Dave

ASP.NET WebForms

8 odpovědí

10.05.2010 13:48

anonym

customError

Dobrý den, chci se zeptat, co (jaká podmínka) vyvolá customErrors mode, resp. kde mám hledat chybu. Jde o to, že při odesílání odpovědního formuláře na email se uživateli objeví &quot;chyba aplikace&quot;, což je OK, ale nevím kde hledat problém... Díky za odpověď

ASP.NET WebForms

14 odpovědí

10.05.2010 11:14

Tomáš Herceg

Klávesové zkratky pro C#

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jakou klávesovou zkratkou lze vložit do kódu v C# složené závorky: Nepochybuji o tom, že zkratka existuje, jenom se mi ji nedaří nalézt. Zkoušel jsem MSDN i google, bohužel neúspěšně. Nenapadá mě jak správně formulovat dotaz pro vyhledávání. Děkuji za rady ...

C#, Visual Studio

4 odpovědí

05.05.2010 10:20

Jindrich Bartosek

CommunicationObjectFaultedException

Dobrý den. Vytvořil jsem si WCF službu pro přístup k datům. Jakmile selektuju data jen několika málo top řádků (do 20ti řádků), vše funguje dobře. Jakmile chci selektovat více(třeba top 100), dostanu vyjímku CommunicationObjectFaultedException, a nemůžu přijít na to, proč tento problém vzniká. S...

C#, WCF/WS

2 odpovědí

04.05.2010 19:48

Tomáš Bezděk

Platnost dat v DataTable

Dobrej, mám Form kde při startu naplním DataTable daty z SQL. Na Formu mám přidány Vlastní Komponenty, v kterých jsou spojeny TextBox(y) a Label(y). Po spuštění Formu zadám data do TextBoxu. Při opouštění tohoto TextBoxu, chci tuto zadanou hodnotu naplnit do DataTable. Jak ale volám Funkci ve ...

VB.NET, ADO.NET, WinForms, Databáze

4 odpovědí

04.05.2010 19:06

Lubor Brabec

Chybna panelu nástrojů při psaní příspěvku

Už několik dní mám na tomto webu problém s panelem nástrojů kde jsou tlačítka tučně, kurzíva, podtrhnout a označit blok VB kódu. Místo tlačítek se mi v IE8 zobrazují zástupné obrázky (jako když se odkazujete na neexistující obrázek). Ve FF portable se neukážou ani ty zástupné obrázky a jsou tam j...

Offtopic

2 odpovědí

04.05.2010 8:08

Honza Dědek

Nelze přistoupit do registru ve W7 64bit

Zdravím, mám dotaz. Mám aplikaci která na W7 x86 běhá bez problému a na stroji W7 x64 padá aplikace na chybu &quot;Odkaz na objekt není nastaven na instanci objektu&quot;. Problém je že na tomto stroji nemám VS takže nemůžu ladit ale pomocí PC kde VS mám a postupným umísťováním msgbox abych vedě...

VB.NET

19 odpovědí

03.05.2010 22:35

Martin Klain

Web Project Component not installed

Nazdar :) , pokúšam sa postaviť ASP.NET chat. Na tomto webe som sa dosť o ASP.NET naučil a napadlo ma stiahnuť si z internetu niaku ukážku aby som videl ako to má vizerať aby to bolo profesionálne :). Stiahol som si projekt zo stránky , ktorú si už nepamätám , ale tu je upload toho .rar archívu s...

ASP.NET WebForms

3 odpovědí

01.05.2010 13:38

Šprici

Richtextbox -> *.txt

Zdravim. Zatial sa mi nepodarilo prist na to, ako zapisovat z richtextboxu do txt suboru vzdy do noveho riadku po stlaceni button. Na konci by mali zostat vsetky zadane hodnoty ulozene v txt subore v riadkoch.

VB.NET

1 odpovědí

01.05.2010 12:41

anonym

mazání záznamu z tabulky

ahoj ahoj.. prosím prosím můžete mi napsat kód jak se dá mazat hodnota z tabulky? příklad: mám seznam zaměstnanců v tabulce v excellu... mám combobox, kde vyberu zaměstnance... po kliknutí bych potřeboval, aby se smazal celý řádek,který obsahuje právě jeho příjmení a ostatní se posunuly o jed...

VB6/VBA

0 odpovědí

30.04.2010 15:12

Michal Halačka

HelpProvider

Dobrý den, nevím si úplně rady, jak stiknutím určitého tlačítka na formu otevřít konkrétní stránku uživatelské nápovědy (*chm)... Ať zkouším u tlačítka i HelpProvideru nastavit cokoli, tak to vůbec nic nedělá... Za jakoukoli radu budu vděčná. EDIT PROBLÉMU: nápověda se zobrazí na správné s...

VB.NET, WinForms

2 odpovědí

29.04.2010 21:06

Alžběta Brychtová

Visible tlačítka

Mám nastavené 3 role, u jedné potřebuji aby se mi tlačítko skrylo, takže bych mu nastavil vlastnost Visible=&#39;&lt;%# User.IsInRole(&quot;nějaká_role&quot;) %&gt;&#39; ale místo nějaká_role potřebuji vepsat role dvě,aby pro tu jednu nebylo viditelné a pro ty dané dvě ano.Jenže nevím jak tam má...

ASP.NET WebForms

5 odpovědí

29.04.2010 20:33

Ondřej Brožek

SQL compact edition

caw. robim aplikaciu ktora ma vytahovat informacie z databazy. zvolil som sql compact edition pretoze som sa docital ze funguje na kazdom pc bez toho aby bolo treba nieco instalovat. Problem ze ze ak na pc na ktorom skusam program nie je nainstalovany sql server tak to nefunguje. Je treba nieco ...

VB.NET

4 odpovědí

29.04.2010 13:20

Martin

Neomezeňe variant k záznamu

Zdravím, do teď jsem tady hledal způsoby řešení (popis cesty), ale teď jsme se dostal do malého rpoblému: do tabulky s žákama potřebuji dostat k žákovi, jaké kroužky navštěvuje (těch může být neomezeně) a netuším jak toto uložit do tabulky. Aby to nebylo tak jednoduché, tak můźe chodit do spo...

Databáze

5 odpovědí

29.04.2010 13:01

Dusan Libo

Seriál XNA

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať, ako to vypadá so seriálom o XNA, ktorý tu je myslím si stále velmi populárny. Chystajú sa ďalšie diely? Ďakujem.

Offtopic

1 odpovědí

29.04.2010 9:55

Tomáš Herceg

PDA

Dobrý den. Kleklo mi PDA tak bych se chtěl zeptat, jestli někdo neví jak ho napravit. Kýžené PDA je I-Mate JAMA, Windows Mobile 5 Rozepíši to do bodů co to dělalo 1. Přestal fungovat .NET 2. Začal mi nehrát budík 3. Datum se samo předělávalo 4. Datum nešlo změnit (při pokusu o změnu zatuhn...

Offtopic

3 odpovědí

28.04.2010 20:02

Honza Dědek

Přesměrování po změně hesla

Mám ve stránce komponentu ChangePassword a jak docílím že po úspěšné změně hesla mě to po kliknutí na tlačítko pokračovat přesměruje na jinou stránku?To samé pokud kliknu na tlačítko zrušit u formuláře na změnu hesla.Přidal bych nějaké události těch tlačítek,ale nevím jaké.Děkuji za odpovědi.

ASP.NET WebForms

1 odpovědí

28.04.2010 17:30

Tomáš

DataGridView a zmena SQL za behu programu

Zkuste mi prosim pomoct. Potrebuji trochu nakopnout s jednoduchym prikladem. na formu mam DataGridView napojeny na SQL databazi. Dale tri tlacika, kde kazde reprezentuje jeden SQL dotaz. A jak to donutit aby se udaje v DGV zmenily po prislusne volbe, uz opravdu nevim. VB6 jsem umel bez nejmesich...

VB.NET

2 odpovědí

27.04.2010 15:12

anonym

metafile v richtextboxu a pagescale

Dobrý den, ve Formu mám umístěný RichTextBox. Pomocí graphics vytvářím metafile, který nakonec do RichTextBoxu přenesu pomocí lipboardu. Z RichtextBoxu potom pomocí generování náhledu tiskám. Mám rozlišení 1920 x 1200. Vše se zdá funguje správně, ale když aplikaci spustím na jiném počítači ...

Optimalizace, WinForms, Tisk

0 odpovědí

27.04.2010 14:26

anonym

Označení a editování řádku v GridView

Dobrý den, chci se zeptat jak by šlo udělat to, že když kliknu na nějaký řádek v tabulce, kterou mi vygenerovala komponenta GridView aby se nějak označila a poté bych měl někde nějaké tlačítko edit a smazat, kterými bych daný řádek buďto smazal nebo editoval přes FormView. V seriálu na tomto webu...

ASP.NET WebForms

9 odpovědí

27.04.2010 12:57

anonym

<< < 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se