Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 > >>

chyba aplikace při spuštění "Object not set..."

Aplikace vytvořená a zkompilovaná ve VS 2005 na PC WIN xp x64, 0 errors. Framework 2.0. Na tomto PC aplikace běhá bez chyb. Při spuštění na pc WIn XP x32 (jiné PC s WIN XP x64 nemam, chyba ani nemusí souviset s x64),také Framework 2.0, potřebné knihovny Frameworku jsou nainstalované, hlasí vy...

VB.NET

12 odpovědí

12.06.2010 18:45

Jusepe

GetProfileString (VB.NET) chyba v chráněné paměti

Zdravim, mám problém s funkcí, která čte hodnotu z ini souboru. Deklarace: a k tomu kód: popis chyby: Došlo k pokusu o čtení nebo zápis v chráněné paměti. Zpravidla se jedná o indikaci, že došlo k poškození další paměti. číslo chyby: -2147467261 Kdybyste se na to mohli mrknout byl byc...

VB.NET

7 odpovědí

08.04.2010 19:15

anonym

Combobox.clear

Zdravím, na formulári mám ComboBox, v ktorom chcem odstrániť položky metodou clear. Všetko je v poriadku len combobox preblikáva. Dá sa to zmenniť? Skušal som odstraňovanie pomocou RemoveAt, vtedy nebliká ale trvá to zase dlhšie. Ďakujem

VB.NET, Komponenty, WinForms, .NET

2 odpovědí

05.01.2010 22:38

anonym

QR Code

Mým cílem je v VBA např. ve Wordu vkládat QRCode (http://en.wikipedia.org/wiki/QR_Code) Máte někdo ideu nebo nějaký zdroj jak na to? Pracoval jste už s tím někdo? Vím, že je to asi nemožný úkol, tak to berte jen jako námět na diskuzi.

VB6/VBA

4 odpovědí

04.01.2010 14:40

anonym

SQL vs. XML

Pro moji aplikaci potřebuji ukládat nějaké informace ohledně různých uživatelských voleb. Nejsem si jistý, co je z hlediska výkonu lepší, jestli XML nebo databaze. Jedná se o relativně málo různých strukturovaných dat. V db by data byla uložena do cca 10 různých tabulek o 20 sloupcích, tak max. 1...

ASP.NET WebForms

5 odpovědí

01.01.2010 19:08

Tomáš Herceg

komponenta v komponentě jak se k ní dostat??

Dobrý den, když mám třeba komponentu formview v ní je blok itemtemplate a v něm třeba komponentu hyperlink, tak jak se dostanu třeba v události page_load ke komponentě hyperlink zkoušel jsem ale tak jsem se ke komponentě hyperlink nedostal a normálně taky nelze. Tak jak tedy na to, když po...

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

01.01.2010 2:20

Petr Geiger

Lambda výrazy

Dobrý den, Mnohokrát jsem v literatuře narazil na &quot;lambda výrazy&quot;. Mohly by jste mi v krátkosti říct co to jsou lambda výrazy. A uvést nějaký jednoduchý příkládek jejich použití ve VB.NET? Vše co jsem našel bylo pro C# s dost nesrozumitelným vysvětlením. Děkuji

VB.NET, Algoritmy

4 odpovědí

31.12.2009 16:50

David Kitner

klíče

Dobrý den, mám 2 tabulky users a profile.Jde pomocí cizího klíče (případně jinak, ale jen pomocí database ) udělat : aby když přidám záznam do tabulky users ,tak aby se přidal do tabulky profile do sloupce user záznam, který bude mít stejnou hodnotu jako právě přidaná hodnota v tabulce users a s...

SQL, Databáze

6 odpovědí

31.12.2009 15:18

Petr Geiger

Spuštění procedury vytvořené v MS sql serveru 2008 v MS visual studiu 2008

Dobrý den, mám databázi v ms sql serveru 2008, v ní mám taky vytvořenou proceduru s názvem spVstup. V ms visual studiu 2008 (programuju ve VB) mám vytvořený formulář, do kterého vyplním data a kde po stisknutí tlačítka potřebuji aby se procedura spVstup provedla. Pro úplnost procedura spVst...

Databáze

4 odpovědí

31.12.2009 13:56

Jana Ježíková

Ovladaci prvek Data VB5 & Access2000

Dobrý den.V programovani jsem zacatecnik,proto jsem se rozhodl obratit na odborniky.Ucim se na VB5.Ted jsem napsal program pro takovou mensi databazi receptu.Mam ale jeden problem - V programu pouzivam ovladaci prvek data,prostrednictvim ktereho jsem propojeny se souborem xxx.mdb.Problem je ten z...

VB6/VBA

9 odpovědí

31.12.2009 13:01

Honza Dědek

button_click

Dobrý den, mám tady takový kód a nechápu proč mi nefunguje mohli byste se naněj prosím někdo kouknout ?? V databazovém příkazu chyba není když ho spustím normálně funguje nechápu v čem by mohla být chyba stránka nevyhodí error ale taky ani nic neudělá :)) :(( aspx vb

VB.NET, ASP.NET WebForms

2 odpovědí

31.12.2009 0:47

Petr Geiger

Řazení časů

Tento dotaz směřuje na systém MySQL. Dobrý den, situace:v tabulce uložené cas_ukonceni, cas_zahajeni a id_predmetu, potřebuji posouvat čas ukončení aktuálního předmětu, a všech následujících v jedné řadě. Takže by mi de facto stačilo seřadit časy a najít první mezeru delší než řekněme 10 minu...

SQL, Databáze

1 odpovědí

29.12.2009 22:09

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Flash na stránce

Chtěl bych se zeptat, jak bych mohl do asp stránky vložit flashový soubor. Zkouším to stejně jako v html, jenže se nic nezobrazí...

ASP.NET WebForms

12 odpovědí

29.12.2009 19:28

Tomáš Herceg

dostat jméno přihlášeného

Dobrý den, tak si zase nevím s něčím rady. Chci vytvořit formulář na přidávání dat do database a jedno z dat které chci přidávat je jméno přihlášeného uživatele. Zatím mám tento kód, ale nevím jak mam do parametru autor přidat uživatelské jméno právě přihlášeného uživatele(providery mam odsud :h...

C#, VB.NET, ASP.NET WebForms, Databáze

1 odpovědí

28.12.2009 21:21

anonym

String *1

ahoj vsichni! Nemohli byste mi pomoct, co to znamena String *1? Predem dekuju.

VB6/VBA

3 odpovědí

28.12.2009 15:02

Ondřej Linhart

RichTextBox netisknutelné znaky

Dobrý večer, nevíte někdo jak udělat kontrolu na všechny netisknutelné znaky v richTextBoxu? Například bych rád ignoroval tabulátor. Nechtěl bych ho počítat do svého počítadla(count). Chci předávat takový idex, který se shoduje pouze s tisknutelnými znaky. Tzn.: aby se označil správný kus text...

VB.NET

2 odpovědí

28.12.2009 9:52

Petr Sedláček

securityTrimmingEnabled

Dobrý den, mám provider jako jste uváděl v tutorialu. dále mam vlastního sitemap providera. který má jak je videt nastaveno securityTrimmingEnabled na true ale v tom je právě ten problem z tutoriálu jsem se dočetl že když je toto zapnuté, tak se sitemapa nezobrazí pokud uživatel nemá pro d...

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

27.12.2009 20:12

Petr Geiger

Login status

Dobrý den, potřeboval bych vědět jak se dá kódově zjistit status komponenty login status (jestli je někdo přihlášený nebo ne).Potřebuju totiž udělat podmínku, pokud je někdo přihlášený, tak se komponentě login nastaví visible na false. Z našeptávače se mi to nepodařilo zjistitn Předem děkuj...

ASP.NET WebForms

1 odpovědí

26.12.2009 14:43

Petr Geiger

Veselé vánoce

Chtěl bych všem popřát veselé vánoce a sťastný nový rok.

Offtopic

2 odpovědí

25.12.2009 10:04

anonym

Vyhľadať reťazec v DataGridView.

Ako môžem vyhľadať a označiť nejaký reťazec v bunkách DataGridView? Ďakujem za každú odpoveď.

VB.NET, Komponenty

6 odpovědí

24.12.2009 21:23

Lubos Blader

<< < 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se