Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 > >>

chyba OutOfMemoryException jen na některém počítači

Dobrý den, rád bych se poradil co může být příčinou, že na jednom počítači je problém s pamětí (vyhazuje to chybu OutOfMemoryException) a na jiných ne ? danný stroj má W7. Předem děkuji

C#

9 odpovědí

12.05.2010 23:31

Ondřej Linhart

VS 2010 Express

Zdravím a mám dotaz jestli už vyšlo VS 2010 EE. Nepodařilo se mi to najít. Díky. Jan

Visual Studio

13 odpovědí

12.05.2010 20:49

anonym

Nervy z Designu ASP.NET stránky

Nazdar , pokúšam sa už asi dve hodiny presunúť pred CheckBoxList1 viacero TextBox-ou , ale nedarí sa mi to a vždy mi to hodí nižšie. Je to strašne nepohodlné a nedá sa s ničím hýbať lebo Web Devenloper 2010 Ultimate sa mi stále snaží akoby napovedať ako mám a kam presunúť jednotlive komponenty. U...

ASP.NET WebForms

11 odpovědí

11.05.2010 15:30

Šprici

Nákupní košík C#

Dobrý den, na internetu jsem nalezl tento tutoriál na jednoduchý nákupní košík: http://net.tutsplus.com/tutorials/other/build-a-shopping-cart-in-aspnet/ V článku mají ve třídě Product.cs jen zapsané produkty staticky. Rád bych, aby se produkty načítali z databáze dynamicky. Chtěl bych V...

ASP.NET/IIS, Databáze

4 odpovědí

11.05.2010 9:51

anonym

Problem s dynamickym vykreslovanim (VB 2005 Express)

Zdravim,mam tu opet nejaky problem,tentokrat jde o program,do ktereho zadam 3 hodnoty - polomer nebo prumer kruznice (v px),a jeji vzdalenost od osy x a y ,a pak vykresli kruznici. Jde o to,ze nevim,jak primo zavolat proceduru,ci jak proste prekreslit cely formular,aby se zde kruznice objevila,to...

VB.NET, WinForms, Grafika

2 odpovědí

10.05.2010 23:39

anonym

Zápis do súboru na ASP.NET Serveri

Dobrý den , hladám už dlhší čas v googli niaky kód ktorým by som zapisoval do súboru uloženom napríklad v zložke Bin , App_Data (k zložkám by nemal mať prístup bežný užívatel). Našiel som zdrojové kódy , ktoré dokážu čítať a zapisovať do súborov na disku užívatela , ktorý prehliada moju stránku ...

ASP.NET WebForms

3 odpovědí

10.05.2010 13:08

Šprici

SizeOf referenčního typu

Dobrý den, lze nějak v CF.NET zjistit aktuální velikost referenčního typu. V C# je kl. slovo sizeOf v VB asi není. A i sizeOf zjistí podle dokumentace velikost hodnotového typu ne referenčního. Na netu jsem našel možnost: objekt serializovat a zjistit si velikost streamu, ale v CF není bin...

VB.NET, Compact Framework

4 odpovědí

10.05.2010 11:28

Tomáš Herceg

Velké číslo

Můžu někoho poprosit o radu jak sečíst a odečíst dvě čísla delší než datavý typ Double a Long? Vypsání bych potřeboval do Inputboxu. Prosím pošlete někdo exe soubor na [email protected] Opravdu nevím jak,zkoušel jsme číslo převést i do typu string :/

VB6/VBA

3 odpovědí

10.05.2010 11:16

Tomáš Herceg

Parametry procedury

Dobrý den, vytvářím website ve Visual Studiu 08, programovací jazyk VB a k tomu mám databázi v sql serveru 08. Pomocí formuláře uživatel vyplní parametry stored procedury...viz. ukázka. Problém je, že nevím jak předat parametry z checkboxlistu. Poradíte mi? Ukázka: Dále bych se chtěl...

ASP.NET WebForms

1 odpovědí

10.05.2010 10:50

Tomáš Herceg

Problem s ukončením aplikace

Mám problém,když se soubor z nějakého důvodu nestáhne a příkaz Kill nemá co smazat,tak to vyhodíto hlášku a chce to ukončit aplikaci,je nějaká vyjímka ? aby to ten krok mazani když neni co prostě přešlo dál stačí jen navést.

VB.NET, WinForms

3 odpovědí

10.05.2010 10:44

Tomáš Herceg

SQL Server Management Studio

Zdravím vás, Po nainštalovaní SQL Server Management Studia 2008 sa mi otvoril súbor SQL Server Installation Center a neviem sa pohnúť ďalej. Napadlo ma, že skúsim stiahnuť SQL Server Management Studio 2005, ale moje verzia Web Developer-a je 2008. Máte s tým niekto skúsenosti ?

Offtopic, Databáze

3 odpovědí

10.05.2010 10:34

Tomáš Herceg

zápis do filu na síti

Dobrý den, na síti mám umístěný file, log, do kterého se zapisují zprávy od všech uživatelů. - program otevřen - program zavřen - zapsáno do souboru - .... Potřeboval bych ošetřit přístup do filu tak, aby: - pokuď možno vždy bylo do logu zapsáno - nevznikla žádná kolize. - log mohl být p...

VB.NET

3 odpovědí

10.05.2010 9:16

Petr Sedláček

hybanie s obrazkami

Dobry den. Chcel by som sa opytat, ze: - vytvorim si vo VB2008 Form - umiestnim tam PictureBox - nacitam donho obrazok JPG Da sa za behu programu hybat s danym obrazkom (chytim mysou a posuniem kam chcem) alebo nie, teda je to napevno dane. A ak da, tak ako to zapisat. PS: nemam na mys...

VB.NET, Algoritmy

2 odpovědí

10.05.2010 8:27

anonym

Spouštění aplikace pod jiným účtem

Vytvořil jsem si program, který kromě jiného umožňuje spouštět aplikace i pod jiným účtem, než aktuálně přihlášeným. Uchovává název účtu a heslo v zašifrované podobě. Ke spouštění využívám třídu Process a její funkci Start, případně API funkci CreateProcessWithLogonW z knihovny Advapi32. V obou ...

VB.NET, Bezpečnost

6 odpovědí

07.05.2010 19:40

anonym

Master Page Problém

Nazdar , skúšam používať masterpage ,ale vyskytol sa mi pritom problém. Ak vytvorím master page a začlením ho do default.aspx a nastavím aby stránka default.aspx predvolene zobrazovala všetko z masterpage tak už d&#39;alej nemôžem upravovať stánku default.aspx :( a ked&#39; nastavím aby som si st...

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

07.05.2010 14:52

Šprici

update command a Narušení souběžného zpracování: Událost UpdateCommand ovlivnila 0 z 1 očekávaných záznamů.

Dobrý den, mám mdb databázi, a tři tabulky, které jsou na sobě závislé relacemi. (VB 2005) Mám v úmyslu změny ukládat co nejčastěji, aby byla data v databázi mdb co nejdříve aktuální. Tabulky mám zobrazené v komponentách datagridview. Z uvedených důvodů volám při eventu CellEndEdit proceduru, v...

VB.NET, ADO.NET, WinForms, Databáze

1 odpovědí

06.05.2010 10:50

Jaroslav Rajchl

MasterPage

Nazdar , zaujimal by ma vyznam master page , vedeli by ste mi to niekto opisat ? Docital som sa na tejto stranke ze je to zaclenenie stranky do inej. A koho do koho zaclenujem ? MasterPage do Default.aspx alebo naopak ? a ked surfujem na stranke na ktorej je masterpage ktory sa nemeni tak sa pri ...

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

05.05.2010 20:40

Tomáš Herceg

Chyba Workbooks

Dobrý deň. V jednej aplikácii používam otváranie excelu pomocou: Preinštaloval (formát) som systém(win7, office2007,VS2008-všetko ako som mal aj predtým) a začala mi v aplikácii pri spustení príslušnej procedúry vyskakovať chyba: Knižnica typov je neplatná alebo v starom formáte. (Exce...

VB.NET

4 odpovědí

05.05.2010 15:59

Ondřej Linhart

Kreslení do bitmapy

provádím vykreslení do bitmapy. Bitmapa je globální (potřebuji ji v různých metodách) a kreslení volám v samostatné metodě kde vytvářím objekt graphics from image pomocí using. A zde je problém, pokud se vykreslení provede rychle za sebou nebo se volá z více vláken, tak mi to někdy hodí vyjímku,...

VB.NET, WinForms

5 odpovědí

05.05.2010 14:45

Ondřej Linhart

Mizející hodnota při překrytí procedury Paint

Zdravím, stala se mi nemilá věc a na tuto záhadu ne a ne přijít. Vytvořil jsem si toto: Text, kterým naplňuji nadpis při prvním načtení je v pořádku, ale pokud přejdu z tohoto řádku jinam, tak při ztrátě focusu tohoto řádku dojde ke ztrátě hodnoty. Nevíte proč? Díky moc za pomoc.

VB.NET

0 odpovědí

04.05.2010 11:09

anonym

<< < 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se