Nové téma
Dobrý den, rád bych se poradil co může být příčinou, že na jednom počítači je problém s pamětí (vyhazuje to chybu OutOfMemoryException) a na jiných ne ? danný stroj má W7. Předem děkuji
C#
Ondřej Linhart
Zdravím a mám dotaz jestli už vyšlo VS 2010 EE. Nepodařilo se mi to najít. Díky. Jan
Visual Studio
anonym
Nazdar , pokúšam sa už asi dve hodiny presunúť pred CheckBoxList1 viacero TextBox-ou , ale nedarí sa mi to a vždy mi to hodí nižšie. Je to strašne nepohodlné a nedá sa s ničím hýbať lebo Web Devenloper 2010 Ultimate sa mi stále snaží akoby napovedať ako mám a kam presunúť jednotlive komponenty. U...
ASP.NET WebForms
Šprici
Dobrý den, na internetu jsem nalezl tento tutoriál na jednoduchý nákupní košík: http://net.tutsplus.com/tutorials/other/build-a-shopping-cart-in-aspnet/ V článku mají ve třídě Product.cs jen zapsané produkty staticky. Rád bych, aby se produkty načítali z databáze dynamicky. Chtěl bych V...
ASP.NET/IIS, Databáze
Zdravim,mam tu opet nejaky problem,tentokrat jde o program,do ktereho zadam 3 hodnoty - polomer nebo prumer kruznice (v px),a jeji vzdalenost od osy x a y ,a pak vykresli kruznici. Jde o to,ze nevim,jak primo zavolat proceduru,ci jak proste prekreslit cely formular,aby se zde kruznice objevila,to...
VB.NET, WinForms, Grafika
Dobrý den , hladám už dlhší čas v googli niaky kód ktorým by som zapisoval do súboru uloženom napríklad v zložke Bin , App_Data (k zložkám by nemal mať prístup bežný užívatel). Našiel som zdrojové kódy , ktoré dokážu čítať a zapisovať do súborov na disku užívatela , ktorý prehliada moju stránku ...
Dobrý den, lze nějak v CF.NET zjistit aktuální velikost referenčního typu. V C# je kl. slovo sizeOf v VB asi není. A i sizeOf zjistí podle dokumentace velikost hodnotového typu ne referenčního. Na netu jsem našel možnost: objekt serializovat a zjistit si velikost streamu, ale v CF není bin...
VB.NET, Compact Framework
Tomáš Herceg
Můžu někoho poprosit o radu jak sečíst a odečíst dvě čísla delší než datavý typ Double a Long? Vypsání bych potřeboval do Inputboxu. Prosím pošlete někdo exe soubor na [email protected] Opravdu nevím jak,zkoušel jsme číslo převést i do typu string :/
VB6/VBA
Dobrý den, vytvářím website ve Visual Studiu 08, programovací jazyk VB a k tomu mám databázi v sql serveru 08. Pomocí formuláře uživatel vyplní parametry stored procedury...viz. ukázka. Problém je, že nevím jak předat parametry z checkboxlistu. Poradíte mi? Ukázka: Dále bych se chtěl...
Mám problém,když se soubor z nějakého důvodu nestáhne a příkaz Kill nemá co smazat,tak to vyhodíto hlášku a chce to ukončit aplikaci,je nějaká vyjímka ? aby to ten krok mazani když neni co prostě přešlo dál stačí jen navést.
VB.NET, WinForms
Zdravím vás, Po nainštalovaní SQL Server Management Studia 2008 sa mi otvoril súbor SQL Server Installation Center a neviem sa pohnúť ďalej. Napadlo ma, že skúsim stiahnuť SQL Server Management Studio 2005, ale moje verzia Web Developer-a je 2008. Máte s tým niekto skúsenosti ?
Offtopic, Databáze
Dobrý den, na síti mám umístěný file, log, do kterého se zapisují zprávy od všech uživatelů. - program otevřen - program zavřen - zapsáno do souboru - .... Potřeboval bych ošetřit přístup do filu tak, aby: - pokuď možno vždy bylo do logu zapsáno - nevznikla žádná kolize. - log mohl být p...
VB.NET
Petr Sedláček
Dobry den. Chcel by som sa opytat, ze: - vytvorim si vo VB2008 Form - umiestnim tam PictureBox - nacitam donho obrazok JPG Da sa za behu programu hybat s danym obrazkom (chytim mysou a posuniem kam chcem) alebo nie, teda je to napevno dane. A ak da, tak ako to zapisat. PS: nemam na mys...
VB.NET, Algoritmy
Vytvořil jsem si program, který kromě jiného umožňuje spouštět aplikace i pod jiným účtem, než aktuálně přihlášeným. Uchovává název účtu a heslo v zašifrované podobě. Ke spouštění využívám třídu Process a její funkci Start, případně API funkci CreateProcessWithLogonW z knihovny Advapi32. V obou ...
VB.NET, Bezpečnost
Nazdar , skúšam používať masterpage ,ale vyskytol sa mi pritom problém. Ak vytvorím master page a začlením ho do default.aspx a nastavím aby stránka default.aspx predvolene zobrazovala všetko z masterpage tak už d'alej nemôžem upravovať stánku default.aspx :( a ked' nastavím aby som si st...
Dobrý den, mám mdb databázi, a tři tabulky, které jsou na sobě závislé relacemi. (VB 2005) Mám v úmyslu změny ukládat co nejčastěji, aby byla data v databázi mdb co nejdříve aktuální. Tabulky mám zobrazené v komponentách datagridview. Z uvedených důvodů volám při eventu CellEndEdit proceduru, v...
VB.NET, ADO.NET, WinForms, Databáze
Jaroslav Rajchl
Nazdar , zaujimal by ma vyznam master page , vedeli by ste mi to niekto opisat ? Docital som sa na tejto stranke ze je to zaclenenie stranky do inej. A koho do koho zaclenujem ? MasterPage do Default.aspx alebo naopak ? a ked surfujem na stranke na ktorej je masterpage ktory sa nemeni tak sa pri ...
Dobrý deň. V jednej aplikácii používam otváranie excelu pomocou: Preinštaloval (formát) som systém(win7, office2007,VS2008-všetko ako som mal aj predtým) a začala mi v aplikácii pri spustení príslušnej procedúry vyskakovať chyba: Knižnica typov je neplatná alebo v starom formáte. (Exce...
provádím vykreslení do bitmapy. Bitmapa je globální (potřebuji ji v různých metodách) a kreslení volám v samostatné metodě kde vytvářím objekt graphics from image pomocí using. A zde je problém, pokud se vykreslení provede rychle za sebou nebo se volá z více vláken, tak mi to někdy hodí vyjímku,...
Zdravím, stala se mi nemilá věc a na tuto záhadu ne a ne přijít. Vytvořil jsem si toto: Text, kterým naplňuji nadpis při prvním načtení je v pořádku, ale pokud přejdu z tohoto řádku jinam, tak při ztrátě focusu tohoto řádku dojde ke ztrátě hodnoty. Nevíte proč? Díky moc za pomoc.
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít