Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 > >>

Automatické vytvoření složky

Ahoj all, Jěště sem se chtěl zeptat jestli v ASP.NET při vývoji Webových stránek jde udělat aby když dám v DTB příkaz k vytvoření nějaké sekce tak aby se vytvořila složka se stejným názvem??? A potom aby z té složky vybýral např. obrázky??? Děkuji Předem

ASP.NET WebForms

12 odpovědí

18.11.2009 11:47

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

default hodnota

Ahoj potřebuji vyřešit v co nejkratší době problém jak nastyvyt výchozí hodnotu pro tuhle tabulku Když by byla možnost jiného typu tak neváhejte, ale potřebuji aby 0=no, no=no, 1=yes, yes=yes je to potvrzovací pole

SQL

3 odpovědí

17.11.2009 20:40

Petr Zajíc

Správnost postupu

Zdravím. Chtěl bych si ověřit jeden postup, jestli je správný nebo jestli by nešel udělat jednodušeji: Na webu bych rád použil více datových zdrojů. proto mám interface: potom, mám pro každý datový zdroj třídu: a nyní třídu Class2 kód je jiný, ale jen pro ukázku. Jak sjem říkal. Chci po...

C#, Architektura

5 odpovědí

15.11.2009 22:43

anonym

Pomocí DB zobrazit obrázek

Ahoj all, Potřebuji vědět jestli jde pomocí databaze do které se zapíče url tak aby se potom zobrazil obrázek myslím u ASP.NET webová aplikace

ASP.NET/IIS

4 odpovědí

15.11.2009 16:54

Ondřej Ondryáš

Dědičnost

Zdravím. Mám dotaz. Mám třídu, a tu dědím od interface, ale potřeboval bych ji podědit ještě po jedné třídě. Něco ve smyslu: Jak by se to dalo udělat? Děkuji

ASP.NET WebForms

3 odpovědí

14.11.2009 19:18

anonym

editace string

Zdravím udělal jsme si malý prográmek: ale tahle varianta je dost konkretni chtel bych ji zobcenit tím, že by se cesta k souboru umazala o c:/documents/uzivatel/obrazky/projekt a zůstlao mi neco jako &quot;~&quot;+&quot;pics/jmenosouboru.jpg&quot;

VB.NET, WinForms

3 odpovědí

14.11.2009 17:34

Tomáš Herceg

MAIL

Dobý den, mám nbásledující kód : Imports System.Net.Mail mam na zacatku Muzete mi prosim poradit, kde mam chybu ?? dekuji predem

VB.NET

6 odpovědí

13.11.2009 18:50

anonym

Různé UI (assembly)

Zdravím, formulář nastavení simulace mi při pokusu o přiřazení různých UI (assembly) různým týmům vždy přenastaví všechny dropdownlisty na jednu UI (právě vybranou), je pro mě tedy nemožné postavit proti sobě týmy s různou UI. Co je asi špatně?

1 odpovědí

13.11.2009 12:03

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Návrh aplikace

Dobrý den, potřeboval bych poradit, jak bych měl rozvrhnout aplikaci.. Mám hlavní okno, které obsahuje MenuStrip a další formulářové prvky. Pokud kliknutím na některou z položek MenuStrip něco vyberu, chtěl bych, aby se zobrazil buď nějaký formulář, či panel s příslušným obsahem (odpovídající v...

VB.NET, Architektura, WinForms

2 odpovědí

13.11.2009 9:32

Dusan Libo

Pohyb po zaznamoch tabulky v databaze

Prosim Vas o radu, ako vyriesit zobrazovanie jednotlivych zaznamov v tabulke nie pomocou DataGridView ale pomocou TextBoxov. Mam tabulku zo stlpcami Id, Meno, Priezvisko, Telefon. Jednotlive riadky-recordy tejto tabulky si chcem zobrazovat v TextBoxoch. Ako osetrit vytvorit buttony pre posuv po ...

VB.NET, WinForms, Databáze

4 odpovědí

13.11.2009 7:49

anonym

Vnitřní šířka formuláře

Zdravím, chci se zeptat jak zjistím vnitřní šířku např. formuláře? ve VB6 to bylo pod me.scalewidth ale tady na to nemůžu přijít? když použiju me.bounds.width tak mi ale vrátí hodnotu širší než je šířka prvku. Předem díky

Komponenty, WinForms

9 odpovědí

12.11.2009 20:53

Ondřej Linhart

Překrývání formulářů v MDI formu

Zdravím, chci se zeptat když mám na MDI formuláři dva normální jemu podřízené a ty formuláře se překrývají třeba z části a já kliknu do jednoho který je třeba vespod tak se mi automaticky hodí do popředí a překryje ten druhý a naopak. Dá se tomu nějak zabránit? Aby proste ten co je v popředí tam...

Komponenty, WinForms, Grafika

3 odpovědí

12.11.2009 18:59

Ondřej Linhart

FormView

Ahoj all, Mám menší problém, nakonfiguroval jsem si FormView tak aby vypysoval data z DTB ale vypysuje pouze jeden údaj, ale já potřebuju aby vypysoval všechny údaje z dané tabulky, prosím jak to udělat. Pokud možno od nejstaršího k nejnovějšímu. Děkuji P.S. Přikládám FormView a SqlDataS...

VB.NET, ASP.NET WebForms, Databáze

2 odpovědí

12.11.2009 12:58

Michal Jelínek

Po startu

Dobrý den, potřeboval bych automaticky spouštět program(VB.NET) po startu systému ve Vistách pro VŠECHNY uživatele. Napadlo me vytvorit zastupce do slozky po spusteni ale to plati jen pro jednoho uzivatele. V XP se dalo jednoduse zapsat cestu do nejakeho registru ale nevim jak je to ve Vistach...

VB.NET

2 odpovědí

11.11.2009 22:17

Petr Mašek

Automatické vypnutí služby na IIS 6

Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli je možnost, že by si za nějakých podmínek IIS sám vypnul službu ASP.NET. Někde jsem četl, že by to snad mělo být možné a potřeboval bych to vědět jistě. A taky kdyby to bylo možné, jak se pozná, že to vypnul IIS. Předem děkuji za odpovědi.

ASP.NET WebForms

4 odpovědí

11.11.2009 12:58

anonym

Připojení aplikace k databázi

Zdravím, chtěl bych se zeptat, které řešení je lepší. Mám aplikaci, která pracuje s databází. A je lepší se při každém požadavku připojovat k databázi a po ukončení požadavku se odpojit, nebo se připojit při spouštění aplikace a odpojit při ukončení aplikace?

Databáze, .NET

4 odpovědí

11.11.2009 9:40

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Struktura SDF databazy

Dobry den, Nakolko som programator zaciatocnik vo VB.NET a databazach (SDF-SQL Server 2005 Compact Edition), prosim vas o radu ako si mozem programovo zistit strukturu SDF databazy. Potrebujem zistit mena tabuliek ktore su v SDF databaze, popripade potrebujem naviest ako si programovo zistit s...

VB.NET, SQL, Databáze

0 odpovědí

10.11.2009 22:09

anonym

Stažení emailu

Nevím si rady jak ze schránky pop3 stáhnout a zpracovat email. Nevíte někdo jak na to?

VB.NET, I/O operace

3 odpovědí

10.11.2009 17:23

Ondřej Linhart

VBE Add-In a VB6 problem s DLL

Zdravim udelal sem si doplnek pro VBA editor, delam to ve VB 6. Kdyz jsem to testoval a psal kod, vse bylo v poradku, pak jsem, ale chtel svuj vytvor pretvorit v dll a tak sem dal &quot;Make a dll&quot; a nahle na me vyskocila hlaska - Error in loading DLL ale v adresari se vytvorily tyto tr...

VB6/VBA

0 odpovědí

09.11.2009 14:34

Přemek Lazecky

autoSize

Dobrý den, stále mám problém s dialogem. Když na něj vložím všechny komponenty a zadám autosize=true, tak se do rozměru dialogu nezapočítají tlačítka OK a Cancel. Nevíte jak to jednoduše upravit aby to fungovalo i pro dialog? Druhá věc je ta, že naplním třeba floatingPanel nějakýma komponenta...

VB.NET, WinForms

0 odpovědí

09.11.2009 12:46

Petr Sedláček

<< < 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se