Nové téma
Ahoj all, Jěště sem se chtěl zeptat jestli v ASP.NET při vývoji Webových stránek jde udělat aby když dám v DTB příkaz k vytvoření nějaké sekce tak aby se vytvořila složka se stejným názvem??? A potom aby z té složky vybýral např. obrázky??? Děkuji Předem
ASP.NET WebForms
Tomáš Jecha, MVP, MCSD
Ahoj potřebuji vyřešit v co nejkratší době problém jak nastyvyt výchozí hodnotu pro tuhle tabulku Když by byla možnost jiného typu tak neváhejte, ale potřebuji aby 0=no, no=no, 1=yes, yes=yes je to potvrzovací pole
SQL
Petr Zajíc
Zdravím. Chtěl bych si ověřit jeden postup, jestli je správný nebo jestli by nešel udělat jednodušeji: Na webu bych rád použil více datových zdrojů. proto mám interface: potom, mám pro každý datový zdroj třídu: a nyní třídu Class2 kód je jiný, ale jen pro ukázku. Jak sjem říkal. Chci po...
C#, Architektura
anonym
Ahoj all, Potřebuji vědět jestli jde pomocí databaze do které se zapíče url tak aby se potom zobrazil obrázek myslím u ASP.NET webová aplikace
ASP.NET/IIS
Ondřej Ondryáš
Zdravím. Mám dotaz. Mám třídu, a tu dědím od interface, ale potřeboval bych ji podědit ještě po jedné třídě. Něco ve smyslu: Jak by se to dalo udělat? Děkuji
Zdravím udělal jsme si malý prográmek: ale tahle varianta je dost konkretni chtel bych ji zobcenit tím, že by se cesta k souboru umazala o c:/documents/uzivatel/obrazky/projekt a zůstlao mi neco jako "~"+"pics/jmenosouboru.jpg"
VB.NET, WinForms
Tomáš Herceg
Dobý den, mám nbásledující kód : Imports System.Net.Mail mam na zacatku Muzete mi prosim poradit, kde mam chybu ?? dekuji predem
VB.NET
Zdravím, formulář nastavení simulace mi při pokusu o přiřazení různých UI (assembly) různým týmům vždy přenastaví všechny dropdownlisty na jednu UI (právě vybranou), je pro mě tedy nemožné postavit proti sobě týmy s různou UI. Co je asi špatně?
Dobrý den, potřeboval bych poradit, jak bych měl rozvrhnout aplikaci.. Mám hlavní okno, které obsahuje MenuStrip a další formulářové prvky. Pokud kliknutím na některou z položek MenuStrip něco vyberu, chtěl bych, aby se zobrazil buď nějaký formulář, či panel s příslušným obsahem (odpovídající v...
VB.NET, Architektura, WinForms
Dusan Libo
Prosim Vas o radu, ako vyriesit zobrazovanie jednotlivych zaznamov v tabulke nie pomocou DataGridView ale pomocou TextBoxov. Mam tabulku zo stlpcami Id, Meno, Priezvisko, Telefon. Jednotlive riadky-recordy tejto tabulky si chcem zobrazovat v TextBoxoch. Ako osetrit vytvorit buttony pre posuv po ...
VB.NET, WinForms, Databáze
Zdravím, chci se zeptat jak zjistím vnitřní šířku např. formuláře? ve VB6 to bylo pod me.scalewidth ale tady na to nemůžu přijít? když použiju me.bounds.width tak mi ale vrátí hodnotu širší než je šířka prvku. Předem díky
Komponenty, WinForms
Ondřej Linhart
Zdravím, chci se zeptat když mám na MDI formuláři dva normální jemu podřízené a ty formuláře se překrývají třeba z části a já kliknu do jednoho který je třeba vespod tak se mi automaticky hodí do popředí a překryje ten druhý a naopak. Dá se tomu nějak zabránit? Aby proste ten co je v popředí tam...
Komponenty, WinForms, Grafika
Ahoj all, Mám menší problém, nakonfiguroval jsem si FormView tak aby vypysoval data z DTB ale vypysuje pouze jeden údaj, ale já potřebuju aby vypysoval všechny údaje z dané tabulky, prosím jak to udělat. Pokud možno od nejstaršího k nejnovějšímu. Děkuji P.S. Přikládám FormView a SqlDataS...
VB.NET, ASP.NET WebForms, Databáze
Michal Jelínek
Dobrý den, potřeboval bych automaticky spouštět program(VB.NET) po startu systému ve Vistách pro VŠECHNY uživatele. Napadlo me vytvorit zastupce do slozky po spusteni ale to plati jen pro jednoho uzivatele. V XP se dalo jednoduse zapsat cestu do nejakeho registru ale nevim jak je to ve Vistach...
Petr Mašek
Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli je možnost, že by si za nějakých podmínek IIS sám vypnul službu ASP.NET. Někde jsem četl, že by to snad mělo být možné a potřeboval bych to vědět jistě. A taky kdyby to bylo možné, jak se pozná, že to vypnul IIS. Předem děkuji za odpovědi.
Zdravím, chtěl bych se zeptat, které řešení je lepší. Mám aplikaci, která pracuje s databází. A je lepší se při každém požadavku připojovat k databázi a po ukončení požadavku se odpojit, nebo se připojit při spouštění aplikace a odpojit při ukončení aplikace?
Databáze, .NET
Dobry den, Nakolko som programator zaciatocnik vo VB.NET a databazach (SDF-SQL Server 2005 Compact Edition), prosim vas o radu ako si mozem programovo zistit strukturu SDF databazy. Potrebujem zistit mena tabuliek ktore su v SDF databaze, popripade potrebujem naviest ako si programovo zistit s...
VB.NET, SQL, Databáze
Nevím si rady jak ze schránky pop3 stáhnout a zpracovat email. Nevíte někdo jak na to?
VB.NET, I/O operace
Zdravim udelal sem si doplnek pro VBA editor, delam to ve VB 6. Kdyz jsem to testoval a psal kod, vse bylo v poradku, pak jsem, ale chtel svuj vytvor pretvorit v dll a tak sem dal "Make a dll" a nahle na me vyskocila hlaska - Error in loading DLL ale v adresari se vytvorily tyto tr...
VB6/VBA
Přemek Lazecky
Dobrý den, stále mám problém s dialogem. Když na něj vložím všechny komponenty a zadám autosize=true, tak se do rozměru dialogu nezapočítají tlačítka OK a Cancel. Nevíte jak to jednoduše upravit aby to fungovalo i pro dialog? Druhá věc je ta, že naplním třeba floatingPanel nějakýma komponenta...
Petr Sedláček
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít