Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 > >>

ASCX a style

Dobrý den, vytvořil jsem komponentu ascx, ale nevím si rady se zakomponováním stylů do této komponenty. Potřebuji, abych po vložení komponenty do stránky aspx mohl nastavit komponentě např. absolutní pozici a posunout ji na souřadnice. Toto nemůžu rozchodit: Jednou z možností je vlo...

ASP.NET WebForms

12 odpovědí

20.10.2009 10:45

anonym

Zjištění "uzavření" souboru

Dobrý den. Prosím o radu, jak ošetřit čekání programu na uložení (uzavření) souboru. Konkrétně moje aplikace pracuje s dokumentem Word. Po ukončení dokumentu (ukončení Wordu uložením souboru nebo i Stornem) aplikace pokračuje dále, ovšem systém se souborem .doc ještě pravděpodobně pracuje. Aplika...

I/O operace, .NET

2 odpovědí

18.10.2009 10:43

Tomáš Herceg

Koncová aplikace - mírná změna zadání a testovací data

V soutěžní úloze &quot;Vývoj koncové aplikace&quot; jsme mírně upravili zadání - pozice míst jsou nyní typu float namísto int. Doplnili jsme též testovací data pro aplikaci - mapu České republiky s náhodně vygenerovanými spoji.

21 odpovědí

12.10.2009 16:27

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Formát čísla-jak zabránit zaokrouhlení

Zdravím, potřeboval bych poradit ohledně formátování čísel. Mám proměnnou typu double kterou načítám z databáze a která je zaokrouhlena na 5 desetinných míst. V aplikaci potřebuju počítat s 5 desetinnými místy, ale při prezentaci dat uživateli chci zobrazit kvůli přehlednosti pouze 2 desetinná m...

VB.NET, .NET

5 odpovědí

08.10.2009 8:43

Honza Dědek

Oracle Query

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat jak efektivně načíst data z Ora databáze, kde jsou data uloženy po hodinách a já chci načíst sumu dat za den jako součet ( ne 24 hod, ale sumu za 24 hod). Zatím načtu data a udělám součty v samostatné proceduře. Při více dnech je to ale docela časově náročné.

VB.NET

3 odpovědí

08.10.2009 8:25

anonym

Zkrácování

Zdravim. potřebuju poradit mám internetovou stránku a rozsáhlý kód který ji zpracuje tak jak požaduji. Ale těch stránek mám několik cca 25, je nějaký způsob jak to aplikovat na všechny aniž bych musel ten kód kopírovat ??? děkuji.

VB.NET

3 odpovědí

08.10.2009 7:04

Viktor Langer

validace

Chtěl jsem se zeptat, zda se v ASP.Net 2 a vyšší používají stále stejné validátory- prvky pro kontrolu zadávaného obsahu jako například RequiredFieldValidator,CompareValidator, RangeValidator, RegularExpressionValidator a Custom Validator? Nebo je validace nějak odlišná či rozšířená? Díky

ASP.NET WebForms

1 odpovědí

07.10.2009 19:42

anonym

Výpočty v TextBoxu

Visual Basic 2008 Express Edition Ahoj, tak nějak se zatím ve VB2008 jen rozkoukávám a potřeboval bych poradit s matematickým výpočtem v textboxu. Přičemž do textboxu píšu celý vzorec např 2+2+3*3 Výsledek po kliknutí na Button1 zapisuji do stejného textboxu. Jaký by byl asi tak nejel...

VB.NET, WinForms

3 odpovědí

07.10.2009 15:25

Viktor Langer

Získání průběžných informací ze třídy - ze spuštěné procedury

Dobrý den, mám třídu ve které je Public Sub ProhledejVybranyAdresar(ByVal SourcePath As String) &#8211; procházení vybraného adresáře + podřízených adresářů a uložení informací o souboru z těchto adresářů do DataTable. Ale teď k problému. Mám formulář a tuto třídu v něm použiji a chtěl bych a...

VB.NET

3 odpovědí

06.10.2009 19:16

Graňák Pavel

Podmínka v SELECT dotazu

Zdravím, mám v databázi sloupec [IdComent] obsahující následující hodnoty: Např: 001.001 001.002001.002.001 001.003 001.002.002001.002.002.001 001.002.002.002 atd... a následujícím dotazem potřebuji zjistit počet záznamů následovně: Příklad: pokud proměná @IdComent má hodnotu 0...

ASP.NET WebForms, SQL, Databáze

2 odpovědí

06.10.2009 9:52

anonym

Zobrazení image ve WebBrowseru

Zdravím, ve form aplikaci mám komponentu webBrowser ve které generuji html. Narazil jsem na problém, že nevím jak do webBrowseru propašovat obrázek který je umístění v Resources. Pokud zadám: Objeví se mi vždy prázdný obrázek (zástupný obrázek s křížkem). Pokud zadám jako zdroj obrázku něják...

VB.NET, Komponenty

10 odpovědí

06.10.2009 8:09

Honza Dědek

Řazení v dotazu dle hodnoty v komponentě

Dobrý den, potřeboval bych poradit s následujícím problémem ... Mám komponentu Repeater na zobrazení příspěvků a na stránce komponentu DropDawnList, ve které si uživatel může vybrat zda se nejnovější příspěvky zobrazí nahoře či dole Jelikož jsem začátečník, potřeboval bych poradit ze správnou...

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

05.10.2009 18:05

anonym

AI - Nefunkční GameField.IsEndOfGame

Vlastnost GameField.IsEndOfGame podle mne nefunguje správně. Pokud zbyde naživu více hráčů ze stejného týmu, tak stále vrací false. Hráči mi potom zmateně pobíhají po hracím plánu a neví, co mají dělat :-)

2 odpovědí

04.10.2009 17:38

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Bomber - nevim jak na to

Ahoj mohli by jste napsat prosím nějaký podrobný návod jak udělat tu DLLku a nějaký zdroják, který by jenom ukázal že to jde. Vůbec si s tim uz nevim rady. Napsal jsem tohle: pote jsem to prelozil takze to vygenerovalo tu DLLku a vlozil to do te slozky Simulator/Players a spustil a neobjevila s...

7 odpovědí

04.10.2009 15:04

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Koncova aplikacia - smery cesty, databaza

Maju byt smery cesty obojstranne? Alebo s nimi vylucne pracovat ako oddelenymi? A kedy by mala byt ta ukazkova databaza hotova? Lebo je to pracne vytvarat tie miesta a cesty, ci uz cez Server Explorer alebo cez aplikaciu :(

2 odpovědí

04.10.2009 11:38

anonym

Nová verze NetBombing

Na adrese http://soutez.vbnet.cz/NetBombingEngine.zip je nová verze enginu. Byl opraven bug v enginu (vlastnost GameField.AllPlayers vrací pole hráčů). Dále bylo přidáno nastavení Krokování - to zapříčiní, že další krok hry nastane až po stisknutí nějaké libovolné klávesy.

0 odpovědí

04.10.2009 11:37

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

XNA a VB.NET Load model error

Dobrý den, dnes jsem si opět hrál s XNA.Jazyk používám vb.net.Snažil jsem se načíst model, ale padalo to.Použil jsem proto druhý díl tutoriálu o XNA.S modelem unicorn je vše ok.Jakmile stahnu jiný model (také s koncovkou FBX).Visual Studio mi neustále píše: Error loading &quot;cesta&quot;. File ...

VB.NET, XNA

1 odpovědí

04.10.2009 11:13

David Kitner

AI - Padání při načtení GameField.AllPlayers

Pokud v objektu hráče (třída zděděná od Player) načtu vlastnost GameField.AllPlayers, tak mi to hodí vyjímku: System.Linq.Enumerable+&lt;SelectManyIterator&gt;d14`2 v sestavení System.Core, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089 není označen jako serializovatelný. ...

3 odpovědí

04.10.2009 10:07

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

AI - Záznam hry

Jak už se zmínil pan Linhart v jiném dotazu, tak je docela problém vytvořenou AI ladit. Hodně by mi pomohlo pokud by šlo uložit záznam hry a pak mít možnost si jí přehrát (&quot;replay&quot;). Při přehrávání by bylo ideální mít možnost zpomalení/zrychlení/pauza a možnost posouvání časové osy jako...

1 odpovědí

04.10.2009 10:03

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

AI - vynimky (mozny bug)

Zrejme mate bug v tom engine. To akoze nemozem pouzit ani veci z XNA (ako Point a Vector2)??? Ak ano tak mi to vyhodi vynimku: That assembly does not allow partially trusted callers. Je toto normalne? V snahe zabranit kopirovaniu a pouzitiu hotovych kniznic z netu ste &quot;odfajcili&quot; aj XNA...

7 odpovědí

04.10.2009 8:43

Petr Mašek

<< < 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

zavřít