Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 > >>

SDF databaza

Caute pouzivam databazu typu sdf a mam nasledujuce problemy: 1. V databaze mam pole datu_narodenia ktory je typu DATE. Ak do pola ulozim prazdnu hodnotu (NOTHING ziaden datum) a naslednem si prezriem data ulozene v tabulke tak tam namiesto null mam 1.1.1900. Viete mi poradit preco? ja by som ...

VB.NET

8 odpovědí

19.10.2009 21:39

Ján Holub

Načtení prměnné z databáze

Zdravím Vás všechny, jak načtu v data z databáze do proměnných a ty pak mohl doplnit do Lable.Text? v tuto chvíli mám představu DIM ID=xxx Nacti sloupec JMENO z KAMARADI kde IDKamarada = ID a prirad to do LABEL1.text Vím, že to při větším množství dta nebude optimální, ale v tuto c...

ASP.NET WebForms

7 odpovědí

19.10.2009 13:03

Dusan Libo

Ukončení zpracování nadřazeného cyklu z cyklu vnořeného

Zdravím všechny. Mám jeden dotaz. Je možné ve VB nějakým způsobem ukončit z vnořeného cyklu i cyklus nadřazený? Příklad: Exit for uvnitř vnořeného cyklu provede ukončení vnořeného cyklu. Je možné nějak současně s vnořeným cyklem ukončit i cyklus nadřazený? Díky moc za odpověď.

VB.NET

7 odpovědí

18.10.2009 15:41

anonym

zobrazení času a jeho přesnost

Čaute. Potřebuju poradit potřebuju v programu mít čas vyvolám ho do labelu pro to aby ten cas fachal pouzivat timer, ale záleží na rychlosti počítače někde ten čas(v programu)běží rychle a někde pomalu... šlo by to udělat nějak aby ten čas fachal všude stejně a správně diky

VB.NET

3 odpovědí

18.10.2009 14:09

Ondřej Linhart

Vytvoření hodnocení pomocí obrázků

Dobrý den, v ASP.NET se učím teprve pár dní, takže neznám možnosti komponent, ani různé techniky. Napsal jsem si diskuzní fórum podle tutoriálu na tomto serveru... Chtěl bych dále vytvořit hodnocení přesně takové jako ve Windows Media Playeru. Při výpisu každého příspěvku vracím také jeho průmě...

ASP.NET WebForms

1 odpovědí

18.10.2009 10:40

Tomáš Herceg

Debugování

1) Jak se ve Visual C# express ladí vícevláknové programy? Když mám několik vláken, které mi jedou současně, tak se mi při ladění dost často stávalo, že to chvíli trasovalo, ale při přechodu na další řádek to najednou vyskočí z toho vlákna. 2) Jak ladit aplikaci, kde mám několik instancí jed...

C#, Visual Studio, Threading

4 odpovědí

18.10.2009 10:40

Honza Dědek

Odečet procent

Prosím o radu ... Z databáze načítám cenu (datový typ v databázi smallmoney) a potřebuji zjistit cenu bez 5% a bez 10% Používám toto: Výsledek je ale následovný: Pokud cena Price1 z databáze = 94,00 Vrací mi cenu se slevou 84,54 místo (84,55) Můžeete prosím poradit, kde je chyba pop...

ASP.NET WebForms

3 odpovědí

18.10.2009 10:36

Tomáš Herceg

Nefunkční stránky mstv.cz

Mám problém se spuštěním stránek www.mstv.cz. Chceto po mě nainstalovat Silverlight, ale ten nainstalovaný mám. Problém mám v IE 8, Mozzile a doknce i Google Chrome. Jediná změna je když stránku zkouším v IE 8. Zde mě to vyzve, abych si stáhl celkem 3 dll knihovny a sice System.Data.Services.Clie...

Offtopic

5 odpovědí

18.10.2009 10:32

Tomáš Herceg

Pouštění kódu po časovém intervalu

Zdravím, píšu si takovou jednoduchou aplikaci, která mi skenuje nějaká data a sleduje jejich změny. Já bych potřeboval udělat, aby ta data sledovala třeba každý tři minuty. Zkoušel jsem to již všeljak, ale vždy se mi program zacyklí a zamrzne :( Už si nevím rady. Existuje nějaká funkce, které tot...

VB.NET

3 odpovědí

17.10.2009 11:13

Jakub Čermák

Ochrana proti VB decompileru

Dobrý den, nevíte náhodou jestli je nějaká možnost ochrany programu vytvořeném ve VB6 proti VB decompileru?

VB6/VBA

6 odpovědí

16.10.2009 19:17

Ondřej Linhart

uvozovky jako řetězec

Trochu se omlouvám že píšu tak triviální dotaz ale neznám tak dobře jazyk vb. Př: většinou funguje zpětné lomítko \&quot; ale ve vba ne! Prosím věděl by někdo co se píše před uvozovky aby byly chápány jako řetězec. Díky

VB.NET

2 odpovědí

16.10.2009 11:30

anonym

Sestava RDLC a relační tabulky

Dobrý den, existuje nějaká cesta, jak v ReportVieweru (resp. v sestavě RDLC) zobrazit sestavu z tabulek s relacemi? Umím zobrazit list dat pouze z jedné datatable ale když chci do listu1 vložit podřazený list2 a v něm zobrazit relační data, tak to nelze. V Accessu jsem takovou sestavu vytvo...

VB.NET

1 odpovědí

16.10.2009 9:06

Michal Kezr

spuštění kódu v určený čas

Zdravím, Potřebuji ve spuštěné aplikaci v určité časy pouštět procedury. Tak sem se pokusil prohledat google i tento web a nikde jsem nic nenašel. Nevím jestli jsem se netrefil do vyhledávacího řetězce či co. Měl jsem představu že existuje něco co bude koukat na hodiny a v nastavený čas spustí...

Komponenty, .NET

7 odpovědí

15.10.2009 7:47

Honza Dědek

pasrovanie

Zdravim, Potreboval by som help s vytahovanim udajov zo stiahnuteho kodu napr.... blabla...&lt;u&gt;meno&lt;/u&gt;...blabla no a ked chcem z toho kodu vytiahnut len meno cize aby mi vytiahlo z toho vsetko co je medzi tagom &lt;u&gt;&lt;/u&gt; ako nato tak najefektivnejsie ?

VB.NET

5 odpovědí

14.10.2009 19:23

Petr Zajíc

Otevření stránky s parametry n novém okně

Dobrý den, rád bych požádal o pomoc s následujícím problémem: Mám stránku s formulářem a chci nabídnout klientovy po vyplnění údajů možnost tisku. Vytvořil jsem tedy stránku s tiskovou sestavou, které předávám vyplněné hodnoty z formuláře v události &quot;IButtonPrint_04_Click&quot; jako pa...

ASP.NET WebForms

1 odpovědí

14.10.2009 18:53

Tomáš Herceg

stahovani TXT

mám malý problém pokud mám sránku a potřebuji stáhnout pouze text skusil jsem použít toto ale tohle mi stáhne zdrojový kód stránky jak mám ošéfovat stáhnutí pouze textu bez jakýchkoliv scriptu zatim dik

VB.NET

1 odpovědí

14.10.2009 18:51

Tomáš Herceg

kombinace jazyku

Caute slyšel jsem že ve visual basicu jde psát i C# přes nějakou syntaxi ale jde také zkombinovat basic s visual C++ ?? Díky :) a pokud ano tak přes co se to tam dá vložit

Offtopic

4 odpovědí

14.10.2009 18:50

Tomáš Herceg

klávesové zkratky

Zdravím, potřebuji aby můj program spustil nějakou proceduru po stisknutí klávesové zkratky a to i v případě, že můj program bude zrovna minimalizovaný. Děkuji za všechny reakce.

VB.NET

4 odpovědí

13.10.2009 22:49

Luboš Harastej

Css umístění menu

Dobrý den, mam prosím problém s umístěním menu pomocí Css. Co mám nastavené špatně, když potřebuji, aby pravý div byl vedle levého a nebyl odřádkovaný. viz obrázek http://img96.imageshack.us/img96/2934/beznzvum.jpg Podle postupů z výkladu Css by to mělo být správně. Děkuji za radu.

ASP.NET WebForms

3 odpovědí

13.10.2009 15:04

Martin Stehlík

Čára VB 2008

Začínám s VB 2008, vůbec nemám v nástrojích nic, čím bych nakreslil čáru. Není tam nebo mám něco špatně?

VB.NET

2 odpovědí

12.10.2009 20:16

David Kitner

<< < 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se