Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 > >>

The process cannot access the file

Dobrý den, jsem začátečník v programování ve vb.net a narazil jsem na jeden problém, který se mi nedaří vyřešit. Napsal jsem si malý jednoduchý prográmek na odesílání e-mailu s přílohou pomocí smtp. Vše funguje až na jednu maličkost.Po odeslání e-mailu má můj prográmek smazat přílohu z hardisku....

VB.NET

93 odpovědí

02.05.2022 15:52

lxbfYeaa

Objekt na ploše

Dobrý den, Chtěl bych se zeptat zda je možné ve vb.net udělat objekt libovolného tvaru, místo okna. Např. viděl jsem nejaký adventní věnec, ktarý se vždy spouštel s windows, byl stále na ploše, měl tvar věnce. Může někdo poradit jak na to, jestli to jde. Pokud je to složité tak se na to vyka...

WinForms, .NET

5 odpovědí

29.08.2012 21:35

anonym

Jak použít Public Property ?

Zdravím, při psaní vlastní třídy jsem narazil na následující věc. jedná se o třídu, která ovládá nějaký HW. HW má piny a každý pin má dvě vlastnosti func (jak funguje) a value (hodnota, která se má přečíst nebo nastavit). Začal jsem definovat strukturu, ale mi není moc jasné, jak teď použít prop...

VB.NET

4 odpovědí

30.09.2009 20:07

Jiří Ježerský

VB aplikace na xp64 - dll knihovny

Vytvořil jsem ve VB 2005 EE jednoduchou desktopovou aplikaci pro ovládání grafického sw třetí strany. Grafický sw při instalaci zaregistruje dll knihovny, které ve své aplikaci uvedu v referencích a používám třídy z těchto knihoven. Na PC s 32 bitovými XP Pro vše běží v pohodě. Přenesl jsem celý ...

VB.NET

2 odpovědí

30.09.2009 16:36

Ondřej Linhart

NumericUpDown úprava maximum

Zdravím vás. Riešim jeden problém so zmenou maximálnej hodnoty u prvku NumericUpDown. Ak chcem pristupovať k nemu cez Controls, nemôžem sa dostať k nastaveniu .maximum . Ide mi upravovať iba maximum size, ktoré nepotrebujem. Zjednodušene som zdroják prepísal: Neviem kde robím chybu, prí...

VB.NET, WinForms

3 odpovědí

30.09.2009 8:36

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Praca s DBF tabulkami

Prosim o radu ako pracovat s DBF tabulkami vo Visual Basis.NET a VS2008? Z aplikacie vytvorenej v Control Web (system pre tvorbu programov pre meranie a regulaciu) mam generovane denne zaznamy priebehu teplot, ktore su ukladane vzdy do jednotlivych tabuliek - jedna tabulka(subor) = priebeh jedne...

VB.NET

6 odpovědí

28.09.2009 21:15

Ondřej Linhart

Repeater - přístup ke komponentám

Dobrý den, potřeboval bych ještě pomoci s komponentou Repeater. Nevím zda se nepokouším o nemožné, ale mám v Repeateru mimo jiné &quot;Label ID=&quot;ZakCena&quot; (do kterého načítám z databáze cenu bez daně) a &quot;Label ID=&quot;CenaDPH&quot; , kde potřebuji hodnotu spočítat a dosadit do ...

VB.NET, ASP.NET WebForms

2 odpovědí

28.09.2009 20:40

Ondřej Brožek

Klávesnice

Dobrý den. Neexistuje nějaká třída pro softwarové stisknutí tlčítka? Něco jako &quot;Dim a As New KeyPress : If a.Press(&quot;M&quot;) Then MsgBox(&quot;Stisknuto M&quot;)&quot;? Případně, o jakou win api funkci jde? Díky předem, mnohokrát.

VB.NET, WinAPI, .NET

1 odpovědí

28.09.2009 15:12

Ondřej Linhart

Vlastnost

Dobrý den. Mám problém s tímto kódem: asi nefunguje: Jak je zřejmé, jde o třídu s jednou vlastností. Ale když ji nějakým způsobem zavolám, např: tak mi to nefunguje... Nevíte prosím proč?

C#, XML

8 odpovědí

27.09.2009 14:21

Ondřej Linhart

Syntaktická chyba v příkazu INSERT INTO

Vyhazuje mi to System.Data.OleDb.OleDbException: Syntaktická chyba v příkazu INSERT INTO. Fakt jsem asi slepej, ale nic tam nevidím nakopne mě někdo správným směrem? Díky.

VB.NET

1 odpovědí

27.09.2009 14:05

anonym

Pomoc s programem

Dobrý den, rád bych si vytvořil program ve VB 6, ale stále se mi nedaří přijít jak na to a proto se obracím na vás a prosím o radu. Jedná se o program, který bude sloužit jako přehrávač hudby v tanečních kurzech. Formulář by měl obsahovat přibližně 12 &#8222;frejmů&#8220;. V každém frejmu bude ně...

VB6/VBA

4 odpovědí

27.09.2009 0:35

Tomáš Herceg

Formátování v Repeateru

Dobrý den, prostudoval jsem zde spoustu článků a diskusí týkajících se formátování, ale nenalezl jsem odpověď na můj problém... Na stránce mám umístěnou komponentu &quot;Repeater&quot; a v ní do &quot;Labelu&quot; načítám ceny z databáze problém je v tom, že potřebuji text zformátovat jako m...

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

26.09.2009 10:02

David Baroch

VB.NET - Odstránenie prvku za chodu programu.

Zdravím Vás. Potreboval by som nasmerovať na správne riešenie. Vytvorím si nový label. Mám to v cykle, ale to mi ide OK. No teraz by som potreboval ten label nejako odstrániť. Ako odstránim za behu programu vytvorený label z formulára? Prečmuchal som už celé fórum. Dík za radu, alebo za lin...

VB.NET, Komponenty, Algoritmy, WinForms

4 odpovědí

25.09.2009 17:44

Vladimír Tomek

Snipplety

Kam se poděl odkaz v menu na Sniplety ?

Offtopic

2 odpovědí

25.09.2009 16:38

anonym

Udaj z datagriview

Caute viem ye sa tu tento problem uz urcite rozoberal ale nemozem to nejako najst: takze mam na forme dataggridview, kde mam zoznam clenov a potrebujem urobit mayanie. cize ak kliknem na tlacidlo zmazat tak nech mi vymaze riadok v tabulke, ktory zodpoveda zobrazenemu zaznamu. Ciye potrebujem ...

VB.NET, WinForms

7 odpovědí

25.09.2009 16:06

Michal Kezr

Programování sestavy RLDC

Nemá někdo prosím ponětí, jak ve VB2005 programovat sestavu pro ReportViewer kódem? Prohledal jsem mnoho vláken a nikde jsem smysluplné řešení nenalezl. Mám na mysli: v nějakém Formu je umístěn ReportViwer a v určitém okamžiku bych rád vygeneroval sestavu, jejíž vzhled bude závislý na druhu za...

VB.NET

7 odpovědí

25.09.2009 14:09

Ondřej Linhart

Formát DataGridView

Sice jsem něco našel bohužel to nefunguje. Potřeboval bych zformátovat čísla v dataGridView na 2 desetinné místa. dataGridView ma datasource dataTable, kde jsou data typu double. Použil jsem příkazy uvedené níž, bohužel funguje jenom změna barvy ne formát. Třeba ještě něco nastavit?

VB.NET, WinForms

14 odpovědí

25.09.2009 12:29

anonym

Přidání řádku tabulky za běhu

Omluvte terminologii ... v asp.net jsem začátečník. Mám tento řádek: dejme tomu seznam psů. Kliknutím na tlačítko přidat psa, bych chtěl vytvořit další řádek v tabulce se stejným kontrolem v klasickém ASP stačilo vložit do kódu response.write ten samý řádek. v .Net se mi to nějak nedař...

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

25.09.2009 1:03

Tomáš Herceg

Stránkování pro Repeater

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda je možné nějak udělat stránkování pro komponentu REPEATER, tak jako to lze u GridView. Děkuji

ASP.NET WebForms

3 odpovědí

25.09.2009 0:56

Tomáš Herceg

Css zarovnání obrázku na výšku

Dobrý den. Řeším jednoduchý problém, ale pořád si s ním nevím rady. Potřebuji na stránce umístit obrázek do prosted rámečku. Mám pevně daný čtvercový rám a obrázky co jsou na výšku mám pěkně uprostřed, ale jakmile mi přijde obrázek na šířku, tak visí v horní části a nevím jak ho vycentrovat ...

HTTP/HTML

1 odpovědí

24.09.2009 16:55

anonym

<< < 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se