Skrýt proces   zodpovězená otázka

VB.NET

Zdravím,

mám dotaz. Mám konzolovou aplikaci ze které volám ext. konzolovou aplikaci pomocí process.start s tím že následně čekám na její dokončení a pak pokračuje moje konzola. To vše mi jde, ale potřeboval bych skrýt to konzolové okno tý externí aplikace. Lze to nějak udělat? Hledal jsem ale zatím beznadějně :c(

Předem moc dík za rady

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Místo volání Process.Start můžete použít vytvoření instance třídy Process a té nastavit režim spuštění na minimalizovanou. Nicméně, pokud nemůžete tuto externí konzolovou aplikaci upravit, lepší řešení, než ta minimalizace tu není. Tedy rozhodně ne žádné jednoduché. Pokud někdo zná lepší, rád se přiučím.

Ta minimalizace:

ProcessStartInfo theProcess = new ProcessStartInfo("filename.exe");

theProcess.WindowStyle = ProcessWindowStyle.Minimized;

Process.Start(theProcess);
nahlásit spamnahlásit spam 3 / 3 odpovědětodpovědět

To je přesně ono... Sice jsem to nakonec musel trochu upravit páč mi to studio takto nechtělo vzít ale takto už je to přesně to co sem potřeboval.

Díky moc

Dim theProcess As ProcessStartInfo = New ProcessStartInfo("program.exe", "")
theProcess.WindowStyle = ProcessWindowStyle.Hidden
Dim DVRproces As Process = Process.Start(theProcess)
DVRproces.WaitForExit()

nahlásit spamnahlásit spam 1 / 1 odpovědětodpovědět

Nadpis:
Antispam: Komu se občas házejí perly?
Příspěvek bude publikován pod identitou   anonym.
  • Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.
    Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování.
  • Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

zavřít

Nahlásit spam

Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?

Nahlásit Zrušit

Chyba

zavřít

feedback