Source code   zodpovězená otázka

ASP.NET WebForms

Zdravím.

Mám dotaz. Potřebuji na webu ashx handler, který bude mít v querystringu nějakou adresu stránky (handler.aspx?page=stranky/Page.aspx). A nyní k problému. Potřebuji, aby mi tento handler načetl "výsledný html kód" dané stránky a provedl s ním nějaké operace.

Jednoduše řečeno, mám proměnou, a chci ji naplnit zdrojovým kódem dané stránky, jež je uvedena v querystringu

Ale nevím, jak z tama ten zdroják dostat. Poradí mi prosím někdo?

Díky

nahlásit spamnahlásit spam 1 / 1 odpovědětodpovědět

Nevím jestli jsem přesně pochopil co potřebujete, ale pokud potřebujete dostat do proměnné hodnotu querystringu mělo by to jít normálně pomocí Request takhle:

string hodnota = Request.QueryString["MenuId"];

To MenuId jen nahradíte proměnnou z vašeho QueryStringu, kterou potřebujete uložit.

nahlásit spamnahlásit spam 1 / 1 odpovědětodpovědět

Nene.. Z querystringu dostanu adresu na nějakou stránku z mé aplikace. A potřebuju do jiné proměné, uložit výsledný html kód té stránky.

Něco jako:

string stránka = request.querystring["page"];

string HTMLcode = dejMiZrfoják(stránka);

a jako výsledek té proměné HTMLcode by bylo klasické html té dané stránky. Jako by si uživatel na tu stránku najel, a dal zobrazit zdrojový kód

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Vytvořte instanci třídy WebClient a zavolejte DownloadString. Musíte předat absolutní URL stránky, ale to by neměl být problém.

nahlásit spamnahlásit spam 3 / 3 odpovědětodpovědět

Díky

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Nadpis:
Antispam: Komu se občas házejí perly?
Příspěvek bude publikován pod identitou   anonym.
  • Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.
    Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování.
  • Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

zavřít

Nahlásit spam

Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?

Nahlásit Zrušit

Chyba

zavřít

feedback