Nové téma
Dobrý deň. Mám približne takýto textový súbor: Prvý stlpec00000000Druhý00000Tretíaaaaaaaa00000bbbbbbbb00000000cccccccccc abab0000000000000000000000000paspasvvddvd00000000000lrlr Napísal by mi niekto kód, ako tento textový súbor dostať do DataGridView cez Collection a Data Binding? Nuly sú ...
VB.NET, Algoritmy, WinForms
Lubos Blader
Chtěl bych se zeptat, jak vytisknu asp stránku. Nejsou to žádná databázová data, pouze text umístěný v komponentách Label (samozřejmě se zachováním formátování z externího css souboru). Díky za odpověď
ASP.NET WebForms
Tomáš Herceg
Caute da sa urobit vyhladavanie v comboboxe? Vieta mam combobox do ktoreho taham napr. zoznam obci z databazy, a aby som to ulahcil uzivatelovy tak chem urobit take nieco ze ked napr. uzivatel napise do comboboxu "Pop" ta sa natiahnu vsetky mesta zacinauce na Pop. Inac co sa tyka sq...
VB.NET, WinForms
Ján Holub
Dobrý den, jsem na foru novy. Je mi 15 a začal jsem se zajimat o praci ve VB.net 2005. Zkouším podle různých návodů dělat jednoduche aplikace. Narazil jsem na problem - mam v projektu dva formuláře. Na jednom jsou nějaké tlačítka a je zde globalně nadefinovaná proměnná. Druhý má taktéž některé p...
VB.NET
Ondřej Linhart
Ahoj, potřeboval bych naprogramovat jednoduchou aplikaci s využitím přehrávání zvuků. Na formuláři by měl být obrázek a po kliknutí na tento obrázek by se měl přehrát náhodný zvukový soubor (ve formátu wav). Zvuky mám uložené ve speciální složce na C. Jak je ale importovat do projektu? A jakou k...
.NET
Dobrý den, měl bych prosbu o radu jestli lze nějak obdobně jako je metoda Directory.Move() přesunout celý adresář (včetně souborů) do jiného umístění. zdroj: C:\Program Files/Aplikace cíl D:\Programy\Aplikace nebo jestli musím přesun provést po jednotlviých krocích (tedy vše napsat). Jd...
C#, I/O operace
Alexx
Dobry den, prosim o radu potrebujem vytvorit databazovu aplikaciu bez instalacie akehokolvek serveroveho stroja (poziadavka uzivatela). Bude to viac menej aplikacia desktopova, vyuzivana jednym uzivatelom. Uzivatel ma poziadavku, aby sa k tejto aplikacii mohli po sieti pripojit este dalsi dv...
Databáze
Prosím o radu pri nasledovnom probléme mám formulár v ktorom mám 4 comboboxy do ktorých pri Form_Shown na čítavam dáta, vzhľadom na to že dát je dosť veľa tak som si tam dal na formulár ProgressBar a Label kde si posielam info o tom čo sa práve deje a kde asi som. Všetko pracuje tak ako chcem. ...
Gabriel
zdravím, mám jednoduchú otázku: Dá sa assembler integrovať do vb.net alebo c#?
C#, VB.NET
Zdravím všechny přítomné. Zkouším najít řešení nebo odpověď na chybu při vykonávání SQL dotazu na access MDB kde se má porovnat tabulky TAB1 a TAB2 a výsledek má být řádky z TAB1 které nejsou obsaženy v TAB2. mělo by fungovat "except", ale bohužel ať zkusím cokoliv tak to hází chybu. ...
VB.NET, SQL, ADO.NET, WinForms
pepa sam
Ahoj,nevíte někdo jak vykreslím graf funkce ve VB6 do PictureBoxu? Mám funkci x = min To max, y = e ^ (A + B * Log(x)). x-ové hodnoty jsou pravidelné od 5 do 60 a y nové hdnoty mám jako pole z pole prvků textboxů. Ale nevím jak na to, abych vykreslil tu zadanou funkci. Díky moc.
VB6/VBA
Dobrý den,předem se omlouvám za hrubky v psaní.Řeším problem jak udelat načítaní a ukladaní obrazku na webu.Jedná se o webové stránky pro realitku kde se budou zaznamenávat položky na prodej.Tzn.že kdyz se klikne na nejaku položku musí se zobrazit popis a nejake fotky.A ješte to musí umet i tyhle...
Dobrý den, Kolekce item listboxu lze plnit objekty. Jak (jestli) je možné naplnit listbox objekty, a zobrazovat vlastnost těchto objektů ? Listbox mi zobrazuje jen názvy tříd, ale aby zobrazoval vlastnost člena své kolekce se mi nedaří.
VB.NET, Komponenty, .NET
Michal Plško
Ahoj, existuje ve u text boxu něco jako událost jen pro čtení? Nikde to tu nemůžu najít.
anonym
Prosím o radu, jak bych mohl znepřístupnit DataGridViewButtonCell. U klasického tlačíka je vlastnost Enable, tady marně něco takového hledám.
ADO.NET, WinForms
Dobrý den, jsem začátečník. Jestli tahle otázka již byla někde zodpovězena - omlouvám se Vám. Řeším takovýto problém - na formuláři umístěný comboBox. Z nadekladrovaného pole objektů (typu string) by se při stisku tlačítka (Button) měly do comboboxu načíst hodnoty - ve Vb6 mi fungovalo něco jak...
VB.NET, Komponenty
Ahoj, nevíte jak bych mohl nastavit styl čar ve Visual Basicu 6, kterou bych mohl zařadit přímo do procedury? Zkoušel jsem něco takového: 'Nastavení kreslícího pera Dim hPen As Long Dim hTmpPen As Long 'Vytvoření nového pera hPen = CreatePen(PS_DASHDOT, 1, RGB(255...
Ahoj. Mám vnořené Master Page a nyní potřebuji odchytávat událost Page_PreInit. Bohužel to nefunguje. Když jsem si do této funkce hodil breakpoint, tak mi to hlásí, že toto funkci neprochází, protože je rozdílná od originálu. Jsem z toho dost zmatený, netušíte někdo v čem je problém? Hlavičku fc...
C#, ASP.NET WebForms
Ahoj, chtěl bych se zeptat zda by mi některý zkušenější mohl poradi s následujícím problémem: Na stránce mám hyperlink ve kterém se mi zobrazuje příjmení+jméno z dadtabáze a potřeboval bych aby mě to po klinkutí navedlo na stránku detaily.aspx?id=XX kde xx je ID které se dá vytáhnout z databáze....
Petr Šindel
Dobrý večer, nevěděl by někdo jak udělat v rtb hyperlink? Je to něco o rtf formátování, našel jsem nějaký hlinkbase, ale z toho formátování mi to není moc jasné. DetectUrl pro rtb mám zapnuté. Díky, PetrS
Petr Sedláček
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít