Nové téma
Dobrý den, přestal mi fungovat localhost a netuším kde najdu nějakou konfiguraci. Máte s tímto zkušenost (prohlížeč hlásí pro http://localhost:2676/WebSite7/: tatko webová stránka není dostupná ). Pokus o reinstal skončí pádem setup.exe. (problém se objevil po instalaci a deinstalaci někkoli...
ASP.NET WebForms
Dusan Libo
Vytvořil jsem si správce hesel. Ukládání, mazání upravy atd jsem udělal na styl - http://www.vbnet.cz/clanek--33-vb_net_od_zacatku_dil_8_pole_cykly_a_prace_se_soubory.aspx a 9. dílu. Problém je že já mám v listview 3 položky čistý text z textboxů, ale jak si to aplikace uloží při nahrání se to už...
VB.NET
anonym
Zdravím, zajímalo by mě, jak efektivně řešit přístup JavaScriptu k elementům vytvořených pomocí ASP.NET. Například když vezmu tento formulář pro přidávání příspěvků. Když stisknu na tlačítko, kde je tučné B, tak mi to vloží text, který se následně převede na značky pro tučný text. Ale jak Java...
ASP.NET WebForms, JavaScript
Potrebujem načítat 3 externé súbory (súbory *.txt obsahujú celé aj desatiné čísla, čísiel môže byť v jednom súbore viac ako 1000), a aby sa tieto čísla s časom menili (napr. po 1 minúte). niečo som spravil s pomocou stránky http://www.vbnet.cz/clanek--33-vb_net_od_zacatku_dil_8_pole_cykly_a_pr...
Ivan Buranský
Skoro si pripadam jako blazen, ale nepodarilo se mi najit odpoved na toto: Mam checklistbox clstbSeznamOkruhu. Polozkami jsou objekty, instance tridy clsOkruh. Po zmene zatrhnuti nektere z polozek potrebuju vyvolat plno aktualizacnich procedur, ktere zkontroluji clstbSeznamOkruhu.CheckedItems...
VB.NET, WinForms
Lada Valek
Dobrý den. Nahrál jsem na web http://eurox.aspone.cz můj "blogovací engine". Když se chci přihlásit (používám providery od Michala A. Valáška), vyskočí toto: Server Error in '/' Application. -------------------------------------------------------------------------------- Con...
Komponenty, ASP.NET/IIS
Tomáš Herceg
Dobrý den, stojím před takovým problémem zobrazovat data z tabulky, která má strukturu: Zaměstnanec Datum Směna Potřebuji ale zadat nějaký WHERE na datum např. (od 1.1. do 31.1.) a zobrazit tabulku, kde bude tolik sloupečků, kolik je dní, čili: Zaměstnanec 1.1. 2.1. 3.1. ... 31.1. ...
Dobrý den, mohl by mi někdo vysvětlit, jaký je přesný rozdíl mezi zápisem p As TřídaXY a zápisem p As New TřídaXY? Tím druhým vytvářím instanci třídy, je to tak? Ale co se tedy vytvoří tím prvním zápisem? Díky.
VB.NET, Architektura
Ondrej Jagerský
Zdravím. Chtěl bych se zeptat, jestli jde, a jak, udělat aby query string byl například neco=ahoj,jak_se_mas,co_delas a nějak pomocí kódu s toho vyparsovat string s1="ahoj"; string s2="jak_se_mas"; string s3="co_delas"; Prosím, hledám to už na internetu skoro ...
VB.NET, ASP.NET WebForms, ASP.NET MVC
Jirka Pénzeš
Zdravím. Prosím vás, mám další "hloupý" dotaz. V aplikaci mám nainklůdovaný js soubor a v něm několik funkcí. Jak bych mohl v aplikaci (kódu - C#) nějakou funkci zavolat? Například něco jako: Díky
Dobrý den, Zřejmě se to tu už řešilo, ale nemohu to najít. Mohl by mi někdo poradit jak zavolat procedůru tlačítka. Volání nevím jaké argumenty tam mam napsat Děkuji.
Dobry den! chtel bych vykladat jednotlive bloky postupne za sebou to jest na konci prvniho vlozit druhy atd. Momentalne se bloky prepisuji takze vzdy nakonec zustane vydet pouze ten posledni v retezci. dekuji za pomoc! (bez diakritiky, cestina neni nainstalovana)
VB6/VBA, Office
Dobry den! v templet dokumentu mam nekolik ramecku hned na zacatku a v jednom z nich je umisten kurzor. Marne se snazim umistit kurzor pomoci VBA na samotny konec dokumentu. I snaha umistit kurzor uz v templetu az nakonec selhala. Tento kod: nelze take pouzit protoze kurzor je v ramecku. ...
VB6/VBA
Mám zde problém načítám hodnotu z txt souboru a pak ji rozdělím na dvě pole a v prvním poly kde je ip adresa tak tam je pouze ta část po první tečku 127 nic ví v souboru je 127.0.0.1 nevim jestli je chyba ve cteni ze souboru nebo v rozdeleni toho pole pomoci splitu
VB.NET, I/O operace
Omlouvám se, že se vracím k záležitosti, která se zde již několikrát řešila.Taky nevím, jedná-li se pouze o můj problém, nebo to trápí i jiné kolegy. Již delší dobu mne trápí jedna nepříjemnost. Stejně jako dnes - dostal jsem do mailu upozornění na nějaký nový příspěvek z debaty pod článkem někd...
Offtopic
Viktor Langer
Dobrý den. Na stránce mam Datalist1 A chci u něj nastavit cokoliv (např:barvu písma a pozadí) Snažím se to udělat takhle: Do head vložím Bohužel se nic nestane. Kde dělám chybu? Jak nastavit barvu textu nevím už vůbec... Případně rada jak udělat ob řádek jinou barvu u itemů. Díky moc....
ASP.NET/IIS
prosim o radu, instalace Microsoft Visual Web Deweloper se mi zastaví skoro před koncem na tomto: Update for Microsoft visual studio Web authoring component(KB945140), instaluji WVD 2008 a už mám nějaký čas nainstalován MSQL 2005, nevím, čím by to mohlo být,díky.
Zdravím, prosím Vás, jak se ná co nejjednodušeji zakódovat nějaký string?? třeba aby místo string="neco" bylo string="WlvSpv0d56" a zase odkódovat? Díky
Chci se jen zeptat, když bych chtěl zobrazit v hlavním programu verzi DLL knihovny, kterou mám přidanou do projektu přes ADD REFERENCE, co musím napsat? Zkoušel jsem z knihovny vracet ale to mi zobrazí verzi toho formuláře kde to zobrazuji, nechce se mi to psát na tvrdo takhle
VB.NET, Algoritmy
Ondřej Linhart
vím, že to je diskuze od ASP.Net 2.0 a výše, ale jen mě zajímá do jaké míry a jestli se vůbec využívá Webová služba např. odvozenina třídy od třídy WebService.
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít