Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 > >>

číslování seznamu pořadí/rok (zámky, transakce, SQL)

Chtěl bych se zeptat zda existuje varianta nastavení primárního klíče (automatického generování na úrovni databáze )ve tvaru pořadí/rok ( pořadí vždy od 1 na každý rok ). Nebo je to nutné udělat pomocí procedury v APS.NET , která bude údaj při insertu nového záznamu zapisovat do databáze ( údaj b...

ASP.NET WebForms, SQL, ADO.NET, Databáze

14 odpovědí

20.03.2011 2:19

anonym

Automatické vytvoření složky

Ahoj all, Jěště sem se chtěl zeptat jestli v ASP.NET při vývoji Webových stránek jde udělat aby když dám v DTB příkaz k vytvoření nějaké sekce tak aby se vytvořila složka se stejným názvem??? A potom aby z té složky vybýral např. obrázky??? Děkuji Předem

ASP.NET WebForms

12 odpovědí

18.11.2009 11:47

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

default hodnota

Ahoj potřebuji vyřešit v co nejkratší době problém jak nastyvyt výchozí hodnotu pro tuhle tabulku Když by byla možnost jiného typu tak neváhejte, ale potřebuji aby 0=no, no=no, 1=yes, yes=yes je to potvrzovací pole

SQL

3 odpovědí

17.11.2009 20:40

Petr Zajíc

Mazání v XML

Zdravim, mám problém s mazáním v xml, vlastně nevím jak na to moje xml vypadá takto: A já potřebuju programově smazat &lt;kdo jmeno=&quot;Petr Pil&quot;&gt;(nebo jiné které zaškrtnu v ListBoxu) i se vším co je uvnitř (adresa, kontakt, filmy...) zkoušel jsem zapsat Ale to bohužel nefunguje Z...

C#, VB.NET, XML

6 odpovědí

14.11.2009 18:19

Tomáš Herceg

MAIL

Dobý den, mám nbásledující kód : Imports System.Net.Mail mam na zacatku Muzete mi prosim poradit, kde mam chybu ?? dekuji predem

VB.NET

6 odpovědí

13.11.2009 18:50

anonym

Návrh aplikace

Dobrý den, potřeboval bych poradit, jak bych měl rozvrhnout aplikaci.. Mám hlavní okno, které obsahuje MenuStrip a další formulářové prvky. Pokud kliknutím na některou z položek MenuStrip něco vyberu, chtěl bych, aby se zobrazil buď nějaký formulář, či panel s příslušným obsahem (odpovídající v...

VB.NET, Architektura, WinForms

2 odpovědí

13.11.2009 9:32

Dusan Libo

ASP.NET CMS - XML nebo SQL

Zdravím. Dělám webové cms, a chtěl bych se zeptat, jestli by bylo lepší použít databázi nebo xml. Už nad tím dlouho uvažuji. S xml to bude pro uživatele jednoduší při instalaci, nebude muset mít na serveru povolenou databázi,.. Ale proti tomu databáze je prostě databáze. Prosím o radu D...

ASP.NET WebForms, XML, Databáze

17 odpovědí

12.11.2009 20:00

anonym

Překrývání formulářů v MDI formu

Zdravím, chci se zeptat když mám na MDI formuláři dva normální jemu podřízené a ty formuláře se překrývají třeba z části a já kliknu do jednoho který je třeba vespod tak se mi automaticky hodí do popředí a překryje ten druhý a naopak. Dá se tomu nějak zabránit? Aby proste ten co je v popředí tam...

Komponenty, WinForms, Grafika

3 odpovědí

12.11.2009 18:59

Ondřej Linhart

FormView

Ahoj all, Mám menší problém, nakonfiguroval jsem si FormView tak aby vypysoval data z DTB ale vypysuje pouze jeden údaj, ale já potřebuju aby vypysoval všechny údaje z dané tabulky, prosím jak to udělat. Pokud možno od nejstaršího k nejnovějšímu. Děkuji P.S. Přikládám FormView a SqlDataS...

VB.NET, ASP.NET WebForms, Databáze

2 odpovědí

12.11.2009 12:58

Michal Jelínek

Po startu

Dobrý den, potřeboval bych automaticky spouštět program(VB.NET) po startu systému ve Vistách pro VŠECHNY uživatele. Napadlo me vytvorit zastupce do slozky po spusteni ale to plati jen pro jednoho uzivatele. V XP se dalo jednoduse zapsat cestu do nejakeho registru ale nevim jak je to ve Vistach...

VB.NET

2 odpovědí

11.11.2009 22:17

Petr Mašek

Automatické vypnutí služby na IIS 6

Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli je možnost, že by si za nějakých podmínek IIS sám vypnul službu ASP.NET. Někde jsem četl, že by to snad mělo být možné a potřeboval bych to vědět jistě. A taky kdyby to bylo možné, jak se pozná, že to vypnul IIS. Předem děkuji za odpovědi.

ASP.NET WebForms

4 odpovědí

11.11.2009 12:58

anonym

Připojení aplikace k databázi

Zdravím, chtěl bych se zeptat, které řešení je lepší. Mám aplikaci, která pracuje s databází. A je lepší se při každém požadavku připojovat k databázi a po ukončení požadavku se odpojit, nebo se připojit při spouštění aplikace a odpojit při ukončení aplikace?

Databáze, .NET

4 odpovědí

11.11.2009 9:40

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Struktura SDF databazy

Dobry den, Nakolko som programator zaciatocnik vo VB.NET a databazach (SDF-SQL Server 2005 Compact Edition), prosim vas o radu ako si mozem programovo zistit strukturu SDF databazy. Potrebujem zistit mena tabuliek ktore su v SDF databaze, popripade potrebujem naviest ako si programovo zistit s...

VB.NET, SQL, Databáze

0 odpovědí

10.11.2009 22:09

anonym

Stažení emailu

Nevím si rady jak ze schránky pop3 stáhnout a zpracovat email. Nevíte někdo jak na to?

VB.NET, I/O operace

3 odpovědí

10.11.2009 17:23

Ondřej Linhart

VBE Add-In a VB6 problem s DLL

Zdravim udelal sem si doplnek pro VBA editor, delam to ve VB 6. Kdyz jsem to testoval a psal kod, vse bylo v poradku, pak jsem, ale chtel svuj vytvor pretvorit v dll a tak sem dal &quot;Make a dll&quot; a nahle na me vyskocila hlaska - Error in loading DLL ale v adresari se vytvorily tyto tr...

VB6/VBA

0 odpovědí

09.11.2009 14:34

Přemek Lazecky

Propojení s databází

Dobrý den, mám takovej menší problem. Pokouším se vytvořit databázi s tabulkami od ACCES. Na formuláři mám komponenty TextBox do kterých vkládám naměřená a vypočtená data a ty potřebuju uložit do vytvořené tabulky tak abych po vložení prvního řádku tabulky mohl po zadání dalších dat vložit druhý...

VB.NET

2 odpovědí

09.11.2009 12:59

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

autoSize

Dobrý den, stále mám problém s dialogem. Když na něj vložím všechny komponenty a zadám autosize=true, tak se do rozměru dialogu nezapočítají tlačítka OK a Cancel. Nevíte jak to jednoduše upravit aby to fungovalo i pro dialog? Druhá věc je ta, že naplním třeba floatingPanel nějakýma komponenta...

VB.NET, WinForms

0 odpovědí

09.11.2009 12:46

Petr Sedláček

Odkazy

Ahoj všichni mohu vás poprosit o radu??? Ptám se jestli se dá v ASP.NET obarvit odkaz na nějakou stránku a hlavně jestli to jde udělat bez toho podtržítka. Předem děkuji za radu.

ASP.NET WebForms

1 odpovědí

08.11.2009 19:04

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Page.Header.Title

Dobrý den, mám jeden dotaz, vždy když píšu MasterPage.master tak mám problém s Page.Header Title vypíši jej takto: ale jakmle dám uložit tak se mi oběví tohle: prosím poraďte mi jak to mám opravit, píši to ve Visual Web Developer 2008 Express Edition Předem děkuji

ASP.NET WebForms

1 odpovědí

08.11.2009 17:34

Michal Jelínek

Nákupní košík

Dobrý den, s pomocí fóra jsem vytvořil webovou prezentaci a úspěšně ji umístil na server www.aquacoolers.com. Tato prezentace však nabízí funkce prohlížení produktů, možnosti registrace uživatelů, ale nemám dodělaný nákupní košík. Zatím po kliknutí na ikony pro vložení do košíku, předkládám uživ...

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

08.11.2009 17:11

David Baroch

<< < 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se