Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 > >>

TreeView

Zdravym vsetkych. Nevie niekto poradit ako zrusim zvukovu odozvu prvku TreeView pri stlacebi tlacidla ENTER?

WinForms

2 odpovědí

08.09.2009 14:23

anonym

Parametr ve Windows service

Přeju krásný den. Měl bych dotaz, nevíte někdo jakým způsobem vložím vlastní parametr, který se má zavolat při spuštění Windows service tvz.(StartupParameter), do projektu popř. v instalaci Windows service. Pro instalaci používám InstallUtil Děkuji.

C#

4 odpovědí

28.08.2009 9:56

Tomáš Herceg

MetaWeblog.API

Když chci publikovat článek přes MetaWeblog.API (podle článku na tomto serveru) zobrazí Windows Live Writer: An attempt to attach an auto-named database for file D:\Websites\ee4cf535e1\www\App_Data\SimpleBlog.mdf failed. A database with the same name exists, or specified file cannot be opened,...

ASP.NET WebForms

10 odpovědí

08.08.2009 10:00

anonym

ListView

Mam maly dotaz je mozno aby se vypsal obsah odresare do listviewu??? jestli ano jak?? dekuji....

I/O operace, .NET

3 odpovědí

26.06.2009 18:34

anonym

Pocet v jednom stlpci...

Zdravim, mam jeden dotaz, doufám že mi pomůžete, nevim si s tím rady .. V DataGrid potřebuji zjistit počet ve sloupci v němž se opakují některé hodnoty ... Např. DataGrid: Druh Jmeno Ref Sklad_ Prijmace Illusion 4 23 Prijmace Illusion 7 34 ...

VB.NET

3 odpovědí

26.06.2009 8:21

anonym

DateTimePicker

Zdravím, poradí mi někdo prosím jak nastavit DateTimePicker tak, aby hodnota Value byla na výstupu 090615 ( yy:mm:dd ). Už jsem zkoušel cokoliv, ale ňák to nefunguje. Vždycky to vyhodí 15.6.2009 11:56:45. Jde to nějak zformátovat ? Napadlo mě to ořezat pomocí Substring, ale je to proměnná typu d...

VB.NET, .NET

4 odpovědí

25.06.2009 7:03

anonym

Problém s voláním funkce ve formuláři A z formuláře B

Dobrý den, mám dva formuláře, formulář A a formulář B a následující situaci. Stisknu tlačítko ve formuláři A, toto tlačítko vyvolá formulář B, kde zadám nějaké hodnoty a stiknu tlačíko. Stisk tlačítka by měl vyvolat funkci, která je deklarována ve formuláři A a předat jí hodnoty. A problém ...

Architektura, WinForms

3 odpovědí

24.06.2009 11:27

Ondřej Linhart

Den v tyzdni

Zdravim vsetkych, zacinam robit vo VB 2008 a prosim vas o radu, ako najlepsie zistim z datumu cislo dna v tyzdni a meno dna v tyzdni. Pouzivam namespace Microsoft.VisualBasic a tam su funkcie WeekDay a WeekdayName, ale je to najlepsie riesenie? Pri datume vidim property DayOfWeek, ako vsak zohlad...

VB.NET, .NET

2 odpovědí

23.06.2009 22:23

Tomáš Herceg

Vkládání sloupců do tabulky MS-SQL

Ahoj, mám tu trviální otázku. Potřeboval bych vědět, jak přidat sloupec do existující tabulky pomocí scriptu. Vlastně chci jen udělat přes script to samé, jako když v management studiu v dám design a tam přidám sloupec. Omlouvám se za tak triviální otázku, ale dobrovolně přiznám, že jsem LAMA. Za...

SQL, Databáze

2 odpovědí

23.06.2009 16:55

Luboš Harastej

Zabezpečení složky, soubory ke stažení

Zdravím. Standardní zabezpečení složky pomomocí memberships a nastavením webconfigu ve složce, dovolí bez problémů stahovat soubory z této složky. Jak nejlépe a nejjednodušeji zajistit, aby i soubory ke stažení byly stažitelné až po příslušném přihlášení? Díky

ASP.NET/IIS

7 odpovědí

22.06.2009 22:53

Jan Šalomoun

Iterace prvků z formuláře

Zdravím. Tak jsem po roce co jsem přešel z php přišel na to, že nedokážu, nebo nevím jak správně, udělat následující triviální věc. Zvyky z php jsou pod kůží hluboce zaryté a nerad bych vymýšlel blbosti. Načítám položky z databáze do repeateru a používám wizard step. U každé položky mám id ...

ASP.NET WebForms

3 odpovědí

22.06.2009 22:03

Jan Šalomoun

ListViewItem - Cut

Dobrý den, neporadil by prosím někdo jak se řeší u LV metoda Cut (item) ? Nemám problém s uložením dat do Clipboardu, ale nevím jak například ošetřit vizuální změnu položky pokud je vybrána pro Cut. DragDrop mám již také implementováno. Předem děkuji

Komponenty, .NET

0 odpovědí

22.06.2009 18:03

anonym

Událost na změnu dat na formuláři

Zdravím, mám formulář s několika TextBoxy, data napojena na DataSet a BindingNavigator. A já bych potřeboval zjistit událost, když se změní hodnota v jakémkoliv TextBoxu. Jakou použít událost, když se změní hodnota v záznamu? Zatím se mi nepodařilo nic najít. Díky Petr Š.

VB.NET, WinForms

1 odpovědí

22.06.2009 13:18

Petr Šlapák

kompilace

Chtěl bych se zeptat... Pokud to nené nějak extra-těžké, dá se nějak spustit kompilátor aplikací VB.NET? Jak do něho předat kód například z txt, případně přímo z aplikace z richtextboxu? Za radu děkuji hrozně moc.

Visual Studio

1 odpovědí

22.06.2009 11:19

Ondřej Linhart

Nové okno

Dobrý den, mám dva následující problémy, které potřebuji urgentně vyřešit: 1.&#9;Mám vytvořený webový projekt, na kterém mám formulář pro registraci zákazníka vnořený v MasterPage. Na tomto formuláři v prvním kroku sbírám od zákazníka informace, které ukládám v tabulce UserProfile (používám ...

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

22.06.2009 9:58

David Baroch

Práce s ovl. prvky z jiného vlákna

Zdravím, mám xml soubor, který obsahuje seznam položek (každá položka má asi 7 atrubutů). Tyto polžky načítám do ListView. Při větším počtu položek (řádově až stovky), aplikace na nějakou dobu zamrzne, což nevypadá hezky. Proto bych chtěl tohle načítání řešit v odděleném vlákně, ale nevím jak pr...

VB.NET, Threading, WinForms, .NET

2 odpovědí

21.06.2009 17:20

anonym

VBA - prosím o radu

Chtěl bych si do tabulky LOG_TABULKA uložit chybu, která vnikla při vyvolání vyjímky. Pokud použiji následující kód(v bloku brogramu se pokusím uložit text do neexist. tabulky NEEXIST_TABULKA), program skočí na na návěstí chyba, ale Errors se neodkazuje nikam(nothing), pokud si chci v debug. prog...

VB6/VBA

2 odpovědí

21.06.2009 10:08

anonym

windows 7 a VS 2008

Také se vám ve Visual Studiu 2008 pod win 7 nezobrazuje ukazatel s vysvětlěním o jakou se jedná chybu, viz obrázek. www.jfila.wz.cz/FOTO/vyskakovac.jpg Děkuji za každou radu, nemůže se jednat o problém SP1?

Visual Studio

7 odpovědí

20.06.2009 22:37

Jan Fíla

xml query

Přeji krásný den. Měl bych dotaz ohledně xml query v SQL a to konkretně mam xml sloupec do kterého ukládám název položky v určitém jazyku. Dotaz na určitý jazyk je v celku jednuduchý Ale teď řeším problém jakým způsobem dostat z xml prvni jazyk. Jde o to, že v případě, že nebude překlad v mém ...

SQL, XML

1 odpovědí

18.06.2009 14:15

Michal Kezr

Zobrazit dnešní datum v insert módu

Mám textbox, ze kterého do databáze vkládám datum, zhruba takto: Jakým způsobem (pokud to vůbec jde) mám udělat, aby se mi v tomto textboxu zobrazilo při načtení v insert módu dnešní datum?

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

18.06.2009 10:34

František Hůle

<< < 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se