Nové téma
Zdravym vsetkych. Nevie niekto poradit ako zrusim zvukovu odozvu prvku TreeView pri stlacebi tlacidla ENTER?
WinForms
anonym
Přeju krásný den. Měl bych dotaz, nevíte někdo jakým způsobem vložím vlastní parametr, který se má zavolat při spuštění Windows service tvz.(StartupParameter), do projektu popř. v instalaci Windows service. Pro instalaci používám InstallUtil Děkuji.
C#
Tomáš Herceg
Když chci publikovat článek přes MetaWeblog.API (podle článku na tomto serveru) zobrazí Windows Live Writer: An attempt to attach an auto-named database for file D:\Websites\ee4cf535e1\www\App_Data\SimpleBlog.mdf failed. A database with the same name exists, or specified file cannot be opened,...
ASP.NET WebForms
Mam maly dotaz je mozno aby se vypsal obsah odresare do listviewu??? jestli ano jak?? dekuji....
I/O operace, .NET
Zdravim, mam jeden dotaz, doufám že mi pomůžete, nevim si s tím rady .. V DataGrid potřebuji zjistit počet ve sloupci v němž se opakují některé hodnoty ... Např. DataGrid: Druh Jmeno Ref Sklad_ Prijmace Illusion 4 23 Prijmace Illusion 7 34 ...
VB.NET
Zdravím, poradí mi někdo prosím jak nastavit DateTimePicker tak, aby hodnota Value byla na výstupu 090615 ( yy:mm:dd ). Už jsem zkoušel cokoliv, ale ňák to nefunguje. Vždycky to vyhodí 15.6.2009 11:56:45. Jde to nějak zformátovat ? Napadlo mě to ořezat pomocí Substring, ale je to proměnná typu d...
VB.NET, .NET
Dobrý den, mám dva formuláře, formulář A a formulář B a následující situaci. Stisknu tlačítko ve formuláři A, toto tlačítko vyvolá formulář B, kde zadám nějaké hodnoty a stiknu tlačíko. Stisk tlačítka by měl vyvolat funkci, která je deklarována ve formuláři A a předat jí hodnoty. A problém ...
Architektura, WinForms
Ondřej Linhart
Zdravim vsetkych, zacinam robit vo VB 2008 a prosim vas o radu, ako najlepsie zistim z datumu cislo dna v tyzdni a meno dna v tyzdni. Pouzivam namespace Microsoft.VisualBasic a tam su funkcie WeekDay a WeekdayName, ale je to najlepsie riesenie? Pri datume vidim property DayOfWeek, ako vsak zohlad...
Ahoj, mám tu trviální otázku. Potřeboval bych vědět, jak přidat sloupec do existující tabulky pomocí scriptu. Vlastně chci jen udělat přes script to samé, jako když v management studiu v dám design a tam přidám sloupec. Omlouvám se za tak triviální otázku, ale dobrovolně přiznám, že jsem LAMA. Za...
SQL, Databáze
Luboš Harastej
Zdravím. Standardní zabezpečení složky pomomocí memberships a nastavením webconfigu ve složce, dovolí bez problémů stahovat soubory z této složky. Jak nejlépe a nejjednodušeji zajistit, aby i soubory ke stažení byly stažitelné až po příslušném přihlášení? Díky
ASP.NET/IIS
Jan Šalomoun
Zdravím. Tak jsem po roce co jsem přešel z php přišel na to, že nedokážu, nebo nevím jak správně, udělat následující triviální věc. Zvyky z php jsou pod kůží hluboce zaryté a nerad bych vymýšlel blbosti. Načítám položky z databáze do repeateru a používám wizard step. U každé položky mám id ...
Dobrý den, neporadil by prosím někdo jak se řeší u LV metoda Cut (item) ? Nemám problém s uložením dat do Clipboardu, ale nevím jak například ošetřit vizuální změnu položky pokud je vybrána pro Cut. DragDrop mám již také implementováno. Předem děkuji
Komponenty, .NET
Zdravím, mám formulář s několika TextBoxy, data napojena na DataSet a BindingNavigator. A já bych potřeboval zjistit událost, když se změní hodnota v jakémkoliv TextBoxu. Jakou použít událost, když se změní hodnota v záznamu? Zatím se mi nepodařilo nic najít. Díky Petr Š.
VB.NET, WinForms
Petr Šlapák
Chtěl bych se zeptat... Pokud to nené nějak extra-těžké, dá se nějak spustit kompilátor aplikací VB.NET? Jak do něho předat kód například z txt, případně přímo z aplikace z richtextboxu? Za radu děkuji hrozně moc.
Visual Studio
Dobrý den, mám dva následující problémy, které potřebuji urgentně vyřešit: 1.	Mám vytvořený webový projekt, na kterém mám formulář pro registraci zákazníka vnořený v MasterPage. Na tomto formuláři v prvním kroku sbírám od zákazníka informace, které ukládám v tabulce UserProfile (používám ...
David Baroch
Zdravím, mám xml soubor, který obsahuje seznam položek (každá položka má asi 7 atrubutů). Tyto polžky načítám do ListView. Při větším počtu položek (řádově až stovky), aplikace na nějakou dobu zamrzne, což nevypadá hezky. Proto bych chtěl tohle načítání řešit v odděleném vlákně, ale nevím jak pr...
VB.NET, Threading, WinForms, .NET
Chtěl bych si do tabulky LOG_TABULKA uložit chybu, která vnikla při vyvolání vyjímky. Pokud použiji následující kód(v bloku brogramu se pokusím uložit text do neexist. tabulky NEEXIST_TABULKA), program skočí na na návěstí chyba, ale Errors se neodkazuje nikam(nothing), pokud si chci v debug. prog...
VB6/VBA
Také se vám ve Visual Studiu 2008 pod win 7 nezobrazuje ukazatel s vysvětlěním o jakou se jedná chybu, viz obrázek. www.jfila.wz.cz/FOTO/vyskakovac.jpg Děkuji za každou radu, nemůže se jednat o problém SP1?
Jan Fíla
Přeji krásný den. Měl bych dotaz ohledně xml query v SQL a to konkretně mam xml sloupec do kterého ukládám název položky v určitém jazyku. Dotaz na určitý jazyk je v celku jednuduchý Ale teď řeším problém jakým způsobem dostat z xml prvni jazyk. Jde o to, že v případě, že nebude překlad v mém ...
SQL, XML
Michal Kezr
Mám textbox, ze kterého do databáze vkládám datum, zhruba takto: Jakým způsobem (pokud to vůbec jde) mám udělat, aby se mi v tomto textboxu zobrazilo při načtení v insert módu dnešní datum?
František Hůle
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít