Zdravim udelal sem si doplnek pro VBA editor, delam to ve VB 6. Kdyz jsem to testoval a psal kod, vse bylo v poradku, pak jsem, ale chtel svuj vytvor pretvorit v dll a tak sem dal "Make a dll" a nahle na me vyskocila hlaska - Error in loading DLL ale v adresari se vytvorily tyto tri soubory IDCAddIn.lib IDCAddIn.exp IDCAddIn.dll Schvalne sem presel do MS Excel a chtel otevrit VBA editor, ale zniceho nic na me zacla vyskakovat hlaska od Visual Studia 2008, ze chce instalovat/aktualizovat nejake ENU Hlasku prikladam: "Please, wait while Windows configures Microsoft Visual Studio 2008 Professional edition - ENU ..." Tak sem si pockal .... Konfigurace trva celkem dlouho cca 10 min, problem je, ze konfigurace se spusti kdykoliv znovu otevru VBA editor. Pokud jsem v testovacim rezimu (ve VB6 CTRL+F5) zadne takove hlasky nedostavam a vse funguje. Reference, ktere pouzivam v projektu prikladam - Visual Basic for Applications - Visual Basic runtime and procedures - Visual Basic objects and procedures - OLE Automation - Microsoft Add-in designer - Microsoft Basic for Applications Extensibility 5.3 - Microsoft Shell Controls and Automation - Microsoft Scripting Runtime Ve VB 6 sem toho zatim moc neudelal a absolutne nevim co s tim mam delat. Diky za jakoukoliv radu
|