Nové téma
Zdravím je někde na netu možné najít něco o spolupráci VB6 a Excelu. Zajímá mě předvším nastavování vlastností buňky (pozadí, písmo atd.) Díky
VB6/VBA
anonym
Ahoj all, Potřeboval bych poradit jak udělat aby se vypisoval obrázek z db ale když nezadám URL aby se tam nic neukázalo momentálně se mi ukáže takovej ten standart když nemůže najít obrázek ale url je zadaná :-D Předem děkuji za jakýkoliv příspěvek
ASP.NET WebForms
Michal Jelínek
Caute do datagridview taham udaje Priezvisko a meno z databazy, da sa nejako nastavit aby mi datagrid cisloval riadky, ako poradove cislo? vdaka cujan
VB.NET, WinForms
Honza Dědek
potřeboval bych poradit v DataListu mám udělat kategorie a obsah kategorie na jednu stránku a to tak aby se název kategorie zobrazil v nadpisu h2 a nadpis podkategorie v nadpisu h3, prosím poraďte, snažím se to už vyřešit 14 dní
Zdravím, nemáte někdo prosím funkční kod pro odesílání mailů, třeba přes SMTP server. Nebo vítám jakoukoliv možnost. Dřív mi to fungovalo a teď jako by změnil zabezpečení. Jde mi odesílání ze schránky třeba na seznam.cz Předem děkuji všem...
Tomáš Herceg
Zdravím a rád bych požádal o pomoc. Potřeboval bych na základě hodnoty prvních 2 znaků, naplnit jinou proměnou. Nevím jak, zkoušel jsem to pomocí CASE, ale nevím jak udělat vnořený CASE. Nebo to jde jinak? SELECT CASE SUBSTRING(ArticleNumber, 1, 2) WHEN '09' THEN '09' ELSE ...
SQL, Databáze
Caute vytvaram si instalacku svojho projektu pomocou setup project, v projekte mam nastaveny server z ktoreho si ma tahat aplikacia aktualizacie. Nasledne ak ho cez setup nainstalujem a potom urobim nejaku zmenu, ktoru samozrejme publikujem na ten nastaveny server, tak aplikacia sa vobec neaktua...
VB.NET
Ján Holub
DObrý den. Dá se nějak udělat (například control adaptérem) aby všechny komponenty pro validaci prováděli svou validaci na serveru a né pomocí js u klienta? Pokud ano, tak prosím naznačtě jak. Díky
Lze nějak indikovat, že uživatel při spuštění metody CrystalReportViewer.Print (nebo nějak podobně, nesedím teď u VS) zrušil tisk ? Mám na tisk navázány další funkcionality a potřebuji vědět, jestli mají proběhnout či nikoliv. Je to sice možné řešit přímo přes crystal report document met...
Dobrý den, potřebovala bych poradit s řešením následujícího případu, který se částečně odvíjí od řešení zmiňovaného v Seriálu VB.NET od začátku - Díl 8. Mám textový soubor, ve kterém jsou uvedena metadata k existujícím souborům. Těmi "metadaty" myslím 1. název souboru, 2. místo ulož...
VB.NET, I/O operace
Alžběta Brychtová
Zdravím, prosím o radu jak předávat datetime parametrem v url. Viz: NavigateUrl='<%# "~/neco.aspx?id="+Eval("Id")+"&d="+Eval("date") %>' díky za připomínky
Caute Potrebolva by som do jedneho comboboxu spojit udaje z dvoch stlpcov z databazy (meno a priezvisko). Da sa to vobec? vdaka cujan
Dobrý večer, mám checkBox který při zatrhnutí/"odtrhnutí" plní pouze jedinou funkci a to tu, že dateTimePicker je enabled/disabled. Nechci kvůli tomu vytvářet další SUB, anobrž bych to chtěl udělat přímo na místě. Tzn.: Něco jako AddHandler myChck.checked ->myDateTP.enabled=f...
Petr Sedláček
Dobrý večer. Dostal jsem se do situace, kdy bych potřeboval, aby mi DropDownList zobrazil data podobně, jako to umí TreeView. Jde o tvoření menu a jejich potomků, kde bych potřeboval, aby mi DropDownList poskládal data k sobě a uživatel by tam měl jednoduché procházení a přiřazování dalších poto...
Zdravim vsechny jsem technik pouzivajici konfiguracni software, nic sloziteho par funkci a resim ted jednu otazku zda-li by se dal software prevexlovat do PDA software pouziva pro komunikaci COM port. Moje predstava by byla mit Bluetooth adapter a v PDA si pustit program...Bluetooth v PDA dokaze ...
Offtopic
Dobrý den, mám malý problém s focusem.Mám vedle sebe puštěné 2 aplikace, přičemž jedna má v sobě obsažen toolstrip s buttony. Dejme tomu že pracuji s druhou aplikací a teď kliknu na tu neaktivní aplikaci rovnou na nějaký button a očekával bych, že se provede nejen focus na příslušné okno aplikace...
1)Dobrý den, jsem úplný začátečník a potřeboval bych poradit. V kódu mám odkaz na obrázek (např. ho chci načíst do picture boxu) a nevím, jak docílit toho, abych se odkazoval přímo na ten obrázek, tzn. nebude to přesná cesta, třeba C/documents and setting/blabla.. tedy abych ho mohl spouštět na j...
Dobry den som trosku zmäteny lebo som dnes zistil chybu v mojom serverovom programe a to pri zistovani ci preslo viacej kb ako by normalne malo.. Tu je kod : (v button2 su poznamky s problemami ktore sa mi vyskytli)
Dobrý večer. Pokúšam sa pochopiť prácu s triedami a jednej veci nerozumiem, samozrejme je ich viac, ale teraz mi nefunguje toto: Mám triedu: ktorú volám z Form1 a funguje mi to buď zavolaním z Button1 a Button2, teraz je to zeleným, alebo Button3. Súčasne to nefunguje. Vysvetlil by mi nie...
Algoritmy, .NET
Chtěl bych si naprogramovat neuronovou síť. Každá neuronová síť se skládá z neuronů. V mém případě budu mít matematický model neuronu zvaný perceptron. Ten už jsem si zvládl nějak nendrtálský naprogramovat. ( http://zz912.blog.cz/1003/perceptron ) . Momentálně bych si chtěl napsat celou síť a...
VB.NET, Algoritmy
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít