Offtopic
15. 3. 2010 19:18
Josef Milos
0 1
Zdravim vsechny jsem technik pouzivajici konfiguracni software, nic sloziteho par funkci a resim ted jednu otazku zda-li by se dal software prevexlovat do PDA software pouziva pro komunikaci COM port. Moje predstava by byla mit Bluetooth adapter a v PDA si pustit program...Bluetooth v PDA dokaze pracovat s tzv. virtualnimi COM porty...prosim nehazte po me kameni ani vejce, ale rozmluvte mi to nebo prosim poradte co a jak. Dekuji :o)
15. 3. 2010 19:50
Ondřej Linhart
-553 3274
Neměl by to být velký problém, ovšem je třeba brát v úvahu, že v .NET Compact Frameworku (pro mobilní zařízení) chybí některé věci z plnohodnotného .NET Frameworku, takže něco by možná bylo nutné předělat.
16. 3. 2010 0:56
Tomáš Herceg
1847 3847
To neumíte vymyslet lepší název, který by vystihoval, na co se ptáte, než "Jsem uplny LAMER ale chci se jen zeptat"?
Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování. Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?
Nahlásit Zrušit
zavřít