Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 > >>

aktualizace

Zdravim :) Pokud mám vytvořenej program 1.exe a bude ho používat širší veřejnost potřebuju aby se aktualizoval. Např:. mám starý program (1.exe) a budu ho potřebovat nahradit novým (2.exe). Tak jak mám napsat kód aby mi 1.exe z internetové stránky ((www.bla.cz/program3.exe)) stáhnul ten ...

VB.NET

12 odpovědí

18.02.2010 14:47

Ján Holub

Wifi připojení

Dobrý den, mám problém s wifi připojením.Používám wifi router Netgear.V prodejně router přednastavili.Uvedli, že stačí router připojit, zadat jméno a heslo a vše bude fungovat.Není tomu tak.Nevím kde je problém.Notebook mi zkrátka žádnou síť nenajde.Díky všem za radu.

Offtopic

15 odpovědí

28.11.2009 12:11

David Kitner

Průhlednost formuláře

Zdravím, mám problém. Pořeboval bych poradit jak zneviditelnit/průhlednit část formuláře jde jen o kousek. Za odpovědi děkuji předem.

VB.NET, WinForms

4 odpovědí

29.10.2009 21:11

Hynek Nerad

Crystal reports

Ahoj ve spolek, nestálo by za to napsat nějaký článek o crystal reports? jak si vitisknout stránku z databáze, provést tamnějaký výpočet atd...?

Offtopic

7 odpovědí

29.10.2009 20:09

Dusan Libo

funkce pro vyhledávání v .controls

Dobrý den, na mnoha místech svého programu řeším pouze hledání ve Form.controls a napadlo mě že by se pro to dala udělat funkce která by předávala pointer na žádaný objekt. Bohužel nemůžu přijít na to jak, nebo zda je to vůbec možné. funkce by měla volat takto: kde area - formulář ne...

VB.NET, WinForms

2 odpovědí

29.10.2009 14:57

Petr Sedláček

Hledani aplikace ve slozce

Ahoj. Jsem v zacatcich programatorskeho kurzu v GB a pri prvnim testu jsem vedle z otazky : To determine the folder in which your application is placed you can use: A - My.Computer.CurrentFolder B - My.Application.DirectoryPath C - My.System.CurrentFolder D - My.Application.info.Director...

Offtopic, .NET

5 odpovědí

28.10.2009 20:03

Roman Patocka

Prohledavani

Ahoj prosim Vas potrebuji poradit jak se da vyhledavat v poli trebars 100 men konkretni jmeno podle pridavanych znaku.To znamena ze po pridani prveho pismena do textboxu probehne prohledani. a vypis shodnych,po pridani druheho znaku opet a tak dal.Koukal jsem na tridu Array.Find ale nejak to nech...

Algoritmy, .NET

3 odpovědí

28.10.2009 14:59

Ondřej Linhart

Visual Basic .NET 2008 rozdělení aplikace

Ahoj, pracuji na ročníkovém projektu, jsem v počátcích. Mam zatím dva Formy. Form1 Form2 Když kliknu na položku menu, Form1 se schová a Form2 se objeví. Když kliknu na další položku menu, Form2 se schová a Form1 objeví. Dá se někde nastavit, aby když přesunu (maximalizuji) jeden Form,...

VB.NET, WinForms

10 odpovědí

28.10.2009 13:31

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Dvě metody Page_Load

Zdravím. Mám dotaz. Vytvořil jsem si vlastní třídu, například: MyPage, a tu podědím od System.Web.UI.Page. Do ní dám metodu Page_Load: protected void Page_Load(object sender, EventArgs e) { Page.Title = &quot;Hello world&quot;; } a dále si vytvořím stránku Default.aspx se spektrál...

ASP.NET WebForms

5 odpovědí

28.10.2009 0:40

Tomáš Herceg

hesla v aplikaci

Jak se ve WinForm aplikaci dělá přihlašování uživatelů, abych mohl mít některé komponenty viditelné nebo zamčené dle přihlášeného uživatele? Jsou na to nějaké komponenty nebo si to člověk musí sám napsat. Pokud si to člověk musí napsat sám, prosím o malé nakopnutí:-) (čím šifrovat hesla, kam to ...

C#

3 odpovědí

27.10.2009 23:32

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

How To Hide the Maximize box

Poradí mi niekto, prosím, ako odstrániť z formu Maximize box?

WinForms, WinAPI

7 odpovědí

27.10.2009 18:21

Lubos Blader

Při spuštění File not found, přitom soubor existuje

Zdravim, mám tenhle kód: a když to nakopnu tak mi to píše že soubor nenalezen a sekne se to u jeho spuštění

VB.NET

6 odpovědí

27.10.2009 14:43

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Správce verzí pro VS

Ahoj. Zajímalo by mě, zda ve VS existuje nějaký správce verzí, případně jestli máte s nějakým dobré zkušenosti.

ASP.NET WebForms, Visual Studio, Offtopic

5 odpovědí

27.10.2009 13:58

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Windows Aero

Zdravím, snažím se (opravdu zatím jen snažím) o nějaké aplikace ve Visual Studiu (2008) + VB. Před pár dny jem si říkal, jestli jde vůbec udělat aplikace, která by používala Windows Aero, tzn. průhlednost. Jako příklad uvedu aplikaci Google Chrome popř. Centrum nastavení mobilních zařízení - viz...

VB.NET, Grafika

6 odpovědí

27.10.2009 13:28

Ondřej Linhart

disable arrow key in textbox

Dobrý večer! Poprosil by som o radu ako zakázať tlačítka z klávesnice &quot;šipka doľava&quot; a &quot;šípka doprava&quot; v textboxe. To znamená, že po stlačení týchto tlačitiek by som chcel spustiť nejakú udalosť, pričom kurzor v textboxe by sa nepohyboval.

VB.NET, WinForms

2 odpovědí

26.10.2009 20:19

Lubos Blader

txt

jak se dá udělat, že by v txtboxu byl text (popis) a při kliknutí na txtbox by se vymazal a mohlo by se psat

VB.NET

6 odpovědí

25.10.2009 19:49

anonym

Otevření souboru

Zdravím, Potřebuji otevřít soubor přímo z windows(Jako když kliknete na obrázek pravim tlačítkem a dáte otevřít v programu a vyberete třeba Prohlížeč obrázků a faxů) a ten soubor např. nějaký obrázek bych potřeboval zobrazit v picturebox tj. zjistit cestu k souboru. Doufám že ste pochopili můj...

VB.NET

5 odpovědí

25.10.2009 19:11

Ondřej Ondryáš

Loadování objektů

Zdravím, chtěl bych Vás poprosit o radu. Jakým příkazem mohu na formulář načíst uživatelem zadaný počet objektů, např. textboxů? Vím, že ve VB 6.0 k tomu sloužil příkaz Load, nicméně v .NET mi nefunguje. Předem díky za každou radu.

VB.NET, VB6/VBA

2 odpovědí

24.10.2009 18:40

anonym

Jak spustit soubor kodem

Zdravim Vas,prosim o radu,jak muzu kodem programu spustit soubor.Napr soubor .txt se po dvoukliku automaticky otevre v programu poznamkovy blok.Diky.

VB.NET

2 odpovědí

24.10.2009 10:52

anonym

podíl v SQL dotazu

Mám SQL dotaz, který mi ke každé položce v tabulkách vrací počet výskytů a součet hodnot. Potřeboval bych ještě jeden sloupec s podílem těchto hodnot, tedy soucet/pocet. Jde to nějak (a jak?) přidat do toho SQL dotazu?

SQL, Databáze

1 odpovědí

22.10.2009 21:41

František Hůle

<< < 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se