Zdravím všechny, nainstaloval jsem si na můj notebook systém Windows 7 Ultimate v 64 bitové verzi. Pracuji teď na jednom projektu, kde používám DLL komponentu třetí strany. Před změnou OS všechno fungovalo správně, leč po přechodu na nové Windows mi přestala fungovat zmíněná komponenta (k chybě dochází již při její inicializaci) a vrací chybu: System.Reflection.TargetInvocationException was unhandled Message="Cíl vyvolání způsobil výjimku." Source="mscorlib" ... Napadlo mne, že to asi bude mít co dočinění s 64 bitovými Windows a tak jsem ze stránek výrobce stáhl tu samou komponentu pro x64, čímž jsem problém vyřešil. Příznám se ale, že v tom teď mám docela zmatek a chtěl bych se tedy zeptat na následující: Když v projektu ponechám onu 64 bitovou verzi komponenty, poběží aplikace i na počítačích s 32 bitovými Windows? A pokud ne, akým způsobem se řeší tahle problematika, když požadujeme, aby program fungoval i na 32 bit a zároveň i na 64 bit. Můžete mi prosím doporučit nějaký dobrý informační zdroj, kde by se tato problematika dala nastudovat? Děkuji mnohokrát.
|