Nové téma
Dobrý den WinCE CF.NET 3.5 K uložení parametrů přístroje používám DataTable a jeho fci WriteXml. To funguje bezvadně do xml se dá i snadno zvenčí zasáhnout(podmínka). Ale nyní jsem narazil na problém. Potřebuji uchovávat pole Single nebo i jiných. V DataTablu to chodí vpořádku. Ale uložen...
VB.NET, XML, Compact Framework
gBqsPxAZ
Prosím o radu, jak mohu vytvořit formulář jako vlastní komponentu podobně jako třeba OpenFileDialog. Mám své komponenty v knihovně, kterou využívám v jiném projektu. Jediný formulář z knihovny však není v ToolBoxu viditelný. Rád bych taky, aby se formulář choval stejně jako zmiňovaný OpenFileDial...
VB.NET, Komponenty, WinForms
Pavel Bureš
Dobrý den, potřebuji poradit. Mám kód: který má zjišťovat zapnutí programu. Ale už při kompilaci mi to hlásí chybu: An error occurred creating the form. See Exception.InnerException for details. The error is: Class name does not match. Nevíte co to je?
VB.NET
Ondřej Ondryáš
Dobrý den, potřeboval bych někoho kdo nám udělá (samozřejmě za úplatu) jednoduchý program na převod DBF do CSV. bližší info na [email protected] děkuji
Offtopic
Ondřej Linhart
Zdravím, měl bych jednu prosbu na správné nasměrování abych se nehnal hned od začátku do slepé uličky. Mám aplikaci která využívá databázi na MS SQL serveru (v současné době MS SQL server 2000 ale snad konečně přejdu na 2005). Je požadavek aby se data jednou měsíčně nahrála do datového skladu (D...
SQL
Honza Dědek
Vlastnost [Player].PlayerIndex je nastavená vždy na 0. Čekal bych, že v této proměnné najdu identifikátor, který budu moci používat. Nebo je tam někde něco jiného co se dá použít? Případně bylo by možné dát do této proměnné smysluplnou hodnotu?
Tomáš Jecha, MVP, MCSD
Hezký den! Zkouším se naučit F# tím, že v něm napíšu libovolně hloupou, ale funkční AI k této hře, nicméně musím všechny idiomy přepisovat do imperativního stylu, protože není povolen téměř žádný další namespace. "That assembly does not allow partially trusted caller" vyhazuje již n...
Tomáš Herceg
Ahoj, narazil jsem na dvě nepříjemnosti. Obě se týkají dataGridViewu, ale jinak spolu vzájemně nesouvisejí. 1) Vzhled dataGridViewu jsem nastavoval pomocí AlternatingRowsDefaultCellStyle a DefaultCellStyle v properties. Vzhled je tak jak má být až na to, že se mi samovolně nastavuje tučné písm...
VB.NET, WinForms
Potřebuji z aplikace naprosto jednoduché ovládání vzdáleného zařízení přes telnet (stačí mi přihlášení a reboot). Zatím to řeším tak, že na příslušnou IP adresu a port 23 pošlu socket s příkazem (username, passwd, reboot). Vypadá to, že vše pracuje korektně, nicméně jsem trochu nahlédl do definic...
Jakub Čermák
Zdravím všechny, s ASP.net teprve začínám a mám malý dotaz ohledně databází a databázových komponent ve Visual Studiu 2008 (express edice, ale na tom nezáleží). Naučil jsem se zacházet z komponentou GridView, ale myslím, že např. pro vypisování článků z databáze je tato komponenta krajně nevho...
ASP.NET WebForms, Databáze
Mám prosim jednu otázku, když potřebuju zvalidovat shodu údajů z dvou polí heslo, kde mám text mode password pomocí CompareValidator, bude to funkční, když se tam vlastně objevujou jen ty hvězdičky?
ASP.NET WebForms
Dobrý den, chci si upravit richTextBox k obrazu svému a tak jsem začal psát takovou třídu: Třídu používám takto: Problém je, že MyBase.GetFirstCharIndexFromLine(index) vrací nějakou divnou hodnotu z řádku 16. Navíc, když jsem počítal délku length jako rozdíl Délka byla také spočítána nějak ...
Dobrý den, chtěl bych se zeptat -- mám Table1 naplněnou ze souboru a potřeboval bych, aby se data z naplněné tabulky uložila do nějakého session, abych třeba při reloadu nenačítal data zase ze souboru, ale jen ze sessionu. Data by se načetla jen v případě, že se změní soubor. Můžete mi prosím por...
Hmm registracia este nie je otvorena, ale hlavne ze konci na konci tohto mesiaca. Planujete ju spustit v posledny tyzden, alebo co?
Dobrý den, jsem zvyklý si HMTL vždy psát sám a bohužel se mi k tomu nedaří přizpůsobit komponentu FormView. Veškerý požadovaný kód mám umístěný v <InsertItemTemplate>, ovšem i tak se nejprve vyrenderuje tabulka (o jednom řádku a jedné buňce), a až potom mnou definovaný kód. Jde toho c...
ASP.NET WebForms, Architektura, HTTP/HTML
Dobrý den, potřebuji poradit. Mám aplikaci, která hýbe z myší. Ale já potřebuju, aby byla spuštěná "nezávisle". Prostě, aby při práci třeba s prohlížečkou byla stále aktivní a reagovala na stisk kláves W,S,A,D které z tím kurzorem hýbají. Takže aby byla spuštěná (a "jakoby aktivní...
VB.NET, WinAPI
anonym
Zdravím. Máte někdo zkušenosti s komunikací USB? Mám propojení příjímače GPS přes RS232, ale to mi u notebooku není nic plátné. Děkuji za všechny náměty.
VB.NET, Hardware
Jakub Němec
Hledal jsme a nenašel jsem toho moc o tisku ve VB.NET Zaímalo by mne jak vytisknout sestavu s rozmístěním prvků... Našel jsem něco o reportVieweru v MSSQL, ale nějaké použití bohužel ne... Pokdu teda k tomu něco někdo máte, budu rád. Případně jestli existuje nějaká free aplikace pro VB kd...
Petr Zajíc
Zdravím. Mám dotaz. Potřeboval bych do určitých datových typů uložit hodnoty z assembly. Například mám v AssemblyInfo.cs název produktu, verzi,... a mám v niné třídě nějaké například string Product = (zde načíst z assembly-něco jako Assembly.ProductName, ... Doufám že mi porozumíte. Díky z...
C#
Aplikace zpracovává soubory, které jsou zasílány přes FTP z jednotlivých stanic. Stává se mi však, že zpracovávaný soubor se nepovede aplikací smazat, jelikož je pravděpodobně ještě zamčen FTP serverem. Výsledkem je to, že se mi FTP adresář plní časem množstvím souborů, které není možné smazat a...
Martin Stehlík
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít