Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 > >>

informace o referovaných knihovnách

Dobrý den, jak zjistím v programu názvy a verze referovaných knihoven ? Přes reflection jsem se dostal pouze na informace o spouštěné assembly. Jedná se o CompactFramework 2.0 kde není k dispozici GetEntryAssembly.

VB.NET, Compact Framework

3 odpovědí

20.03.2023 21:58

gBqsPxAZ

GridView export do XLS a zobrazování špatných znaků po exportu v xls

Dobrý den, řeším export dat z GridView do XLS v asp.NET. Mám ovšem jeden problém, v GridView zobrazuji seznamy zaměstnanců dle zadaných parametrů (útvar, funkce ...), pak kliknu na tlačítko export do XLS a následně se nabídne možnost stažení XLS souboru. Po otevření staženého souboru se data ...

VB.NET, ASP.NET WebForms

2 odpovědí

19.03.2015 18:37

anonym

Zvýraznění syntaxe

Zdravím, dělám editor pro programovací jazyk Pawn (C Syntax) a hledám nějakou komponentu pro zvýraznění syntaxe (jak jsem psal výše syntaxi C) nejlépe zdarma nebo pokud má .NET něco v sobě. Může to být i ve VB.NET. Děkuji za každou reakci.

C#, Komponenty, Algoritmy

8 odpovědí

12.08.2012 10:29

anonym

IP adresa klienta

V aplikaci serveru mám nadefinováno: Poté spustím čekání na požadavek připojení: Zajímalo by mne, jestli se dá nějakým způsobem zjistit IP adresa počítače, který se snaží připojit.

I/O operace

5 odpovědí

25.02.2010 16:53

Ondřej Linhart

Přístup k souborům app (ve W7)

Dobrý den, rád bych se poradil v čem je problém, nebo respektive jak nejlépe toto řešit. Pro konfigurační soubory aplikace používám adresář vytvořený pomocí Environment.SpecialFolder.CommonApplicationData a v případě W7 a přihlášení jako User se nedaří přístup k těmto souborům. Přitom se je...

C#

17 odpovědí

25.02.2010 14:47

Ondřej Linhart

Vzdálená správa služby

Dobrý den všem, potřeboval bych poradit ohledně vzdálené správy služby. Situace je tato: - mám počítač, kde běží nějaká služba - na druhém počítači mám program, kde pomocí ServiceController tuto službu ovládám - jakmile dám tento program na druhý počítač, tak mi to již nefunguje - všechn...

C#

1 odpovědí

23.02.2010 10:16

David Burel

DataList

Ahoj ALL Mám menší problém s DataListem, potřebuju aby se mi zobrazoval v TOPu TD, zobrazuje se mi ve středu TDčka jak to udělat, pls poraďte. Díky

ASP.NET WebForms

8 odpovědí

20.02.2010 12:00

Michal Jelínek

Mazání v textovém souboru

Potřeboval bych poradit jak smazat poslední řádku v textovém souboru pokud obsahuje určitý text. Jedná se o mnou negenerovaný textový report, který po obdržení automaticky importuji do Access. Data jsou strukturovaně oddělena. Protože se ale za posledním záznamem může vyskytovat např. &quot;Elaps...

VB6/VBA

1 odpovědí

19.02.2010 17:19

Michal Březina

Event se nespouští

Zdravím, potřeboval bych poradit s Eventy. Dejme tomu ža mám nějákou svoji třídů, kde chci spouštět event pokaždé, když se ji změní vlastnost. Takže mám: A pak si třeba ve formuláři nadeklaruju: Problém je v tom, že se mi událost NovyUzivatel_UserIsChanged vůbec nespustí. Když s...

VB.NET

4 odpovědí

19.02.2010 14:23

Honza Dědek

Save

Dobrý den. Dělám program na snímání obrazovky a mám tento kód: Který funguje. Ale když PictureBox1.Image = obrazovka změním na obrazovka.save(cesta) tak mi to ukáže chybu &#39;System.Runtime.InteropServices.ExternalException&#39;: V rozhraní GDI+ došlo k obecné chybě. Neví někdo jak to teda ...

VB.NET, WinForms

1 odpovědí

18.02.2010 20:04

anonym

Update softwaru

Caute robim win aplikaciu, a chcel by som spytat ako riesite updaty? napr. cez internet a podobne. vdaka cujan

VB.NET

3 odpovědí

18.02.2010 10:14

anonym

XNA - čtení txt souborů

Dobrý den, Dělám (poukouším se dělat) hru v XNA a potřebuji načíst txt soubor (jsou v něm data pro zobrazení mapy), bohužel nevím moc jak nato udělal jsem si na čtení map vlastní třídu, ale pořát nemůžu přijít na to jak načíst určená soubor.Zde ještě ukázka to co jsem vytvořil. S tímto kóde...

C#, XNA

4 odpovědí

18.02.2010 0:59

Petr Geiger

Pridanie stlpca do datagridview

Caute da sa za behu pridat stlpec do datagridview? napr. ze standardne je tam meno a priezvisko a uzivatel by tam chcel este vidiet aj rodne cislo. Samozrejme ze v databze tie udaje su a obsahuje ich aj dataset, ktory plni datagriview. Len proste ja ako autor som ich vzhodil. vdaka cujan

VB.NET, WinForms

4 odpovědí

17.02.2010 20:38

Ján Holub

Použití linku v DB

Ahoj, Existuje nějaký způsob jak z DB použít link na danou stránku Příklad: toto chci použít jak link pro &lt;a href=&quot;&quot;&gt;&lt;/a&gt; a toto chci použít jako pojmenování tohoto linku Oboje se vypisuje z jednoho Tablu je to nějakým spůsobem nějak možné???

ASP.NET WebForms

3 odpovědí

17.02.2010 17:03

Michal Jelínek

Poznámky do Start Page

Zdravím, chtěl bych ve VS v okně &quot;Visual Basic Developer News&quot; míto RSS kanálu psát svoje poznámky co mám ještě dodělat na projektu. Přes menu tools/options/environment/startup... to nejde. Nebo nevím jak. Pokus otvírat v tom okně notepad nejde. Nemá někdo nějakou zkušenost ? Díky Jan

Visual Studio

5 odpovědí

17.02.2010 14:45

anonym

Timer - událost Tick

Zdravím. V desktopové aplikaci ve VB2005 EE si ve formuáři vytvořím objekt typu System.Windows.Forms.Timer a v jeho události Tick si zvyšuji čas na stopkách - měním text na labelu. Z tohoto formuláře mám v události Load ještě otevřený druhý formulář s objektem DataGridView a v něm dalším timerem...

VB.NET, Architektura

5 odpovědí

17.02.2010 11:44

Jaroslav Rajchl

Komponenty pro KA

Zravím, potřebuji vytvořit simulátor konečných automatů. Ale nedaří se mi najít knihovnu, která by obsahovala komponenty stavů automatu atd. Nevíte někdo o něčem? Petr

C#, Komponenty

1 odpovědí

17.02.2010 9:02

Tomáš Herceg

Dynamický ToolTip

Dobrý den, nad objektem na formuláři (button) bych potřeboval zobrazit tooltip. To je celkem jednoduché. Narazil jsem však při potřebě měnit text v tooltipu. Ten by se měl měnit v závislosti na čase a na dalších zadávaných proměnných, ale to je celkem jedno. A nevím jak na to. Díky za pomoc.

VB.NET, WinForms

11 odpovědí

17.02.2010 7:34

anonym

TabIndex

Daju sa nejako hromadne nastavit na forme tabindexi, v pripade ak le vela prvkov, napr. klikanim alebo tak nejako? vdaka cujan

Komponenty, WinForms, .NET

2 odpovědí

16.02.2010 21:18

Ján Holub

Klik plus Ctrl

Dobrý den všem. Právě dokončuji svůj první projekt ve VB, a potřeboval bych se poradit o věcech, se kterými si nevým rady. 1. Pokoušel jsem se při události Form1_MouseClick zjistit zda byla při kliknutí držena klávase Ctrl. V argumentu e jsem bohužel nic takového nenašel tak jsem to zbastlil tí...

VB.NET, Komponenty

1 odpovědí

16.02.2010 20:29

Ondřej Linhart

<< < 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se