Nové téma
Dobrý den, jak zjistím v programu názvy a verze referovaných knihoven ? Přes reflection jsem se dostal pouze na informace o spouštěné assembly. Jedná se o CompactFramework 2.0 kde není k dispozici GetEntryAssembly.
VB.NET, Compact Framework
gBqsPxAZ
Dobrý den, řeším export dat z GridView do XLS v asp.NET. Mám ovšem jeden problém, v GridView zobrazuji seznamy zaměstnanců dle zadaných parametrů (útvar, funkce ...), pak kliknu na tlačítko export do XLS a následně se nabídne možnost stažení XLS souboru. Po otevření staženého souboru se data ...
VB.NET, ASP.NET WebForms
anonym
Zdravím, dělám editor pro programovací jazyk Pawn (C Syntax) a hledám nějakou komponentu pro zvýraznění syntaxe (jak jsem psal výše syntaxi C) nejlépe zdarma nebo pokud má .NET něco v sobě. Může to být i ve VB.NET. Děkuji za každou reakci.
C#, Komponenty, Algoritmy
V aplikaci serveru mám nadefinováno: Poté spustím čekání na požadavek připojení: Zajímalo by mne, jestli se dá nějakým způsobem zjistit IP adresa počítače, který se snaží připojit.
I/O operace
Ondřej Linhart
Dobrý den, rád bych se poradil v čem je problém, nebo respektive jak nejlépe toto řešit. Pro konfigurační soubory aplikace používám adresář vytvořený pomocí Environment.SpecialFolder.CommonApplicationData a v případě W7 a přihlášení jako User se nedaří přístup k těmto souborům. Přitom se je...
C#
Dobrý den všem, potřeboval bych poradit ohledně vzdálené správy služby. Situace je tato: - mám počítač, kde běží nějaká služba - na druhém počítači mám program, kde pomocí ServiceController tuto službu ovládám - jakmile dám tento program na druhý počítač, tak mi to již nefunguje - všechn...
David Burel
Ahoj ALL Mám menší problém s DataListem, potřebuju aby se mi zobrazoval v TOPu TD, zobrazuje se mi ve středu TDčka jak to udělat, pls poraďte. Díky
ASP.NET WebForms
Michal Jelínek
Potřeboval bych poradit jak smazat poslední řádku v textovém souboru pokud obsahuje určitý text. Jedná se o mnou negenerovaný textový report, který po obdržení automaticky importuji do Access. Data jsou strukturovaně oddělena. Protože se ale za posledním záznamem může vyskytovat např. "Elaps...
VB6/VBA
Michal Březina
Zdravím, potřeboval bych poradit s Eventy. Dejme tomu ža mám nějákou svoji třídů, kde chci spouštět event pokaždé, když se ji změní vlastnost. Takže mám: A pak si třeba ve formuláři nadeklaruju: Problém je v tom, že se mi událost NovyUzivatel_UserIsChanged vůbec nespustí. Když s...
VB.NET
Honza Dědek
Dobrý den. Dělám program na snímání obrazovky a mám tento kód: Který funguje. Ale když PictureBox1.Image = obrazovka změním na obrazovka.save(cesta) tak mi to ukáže chybu 'System.Runtime.InteropServices.ExternalException': V rozhraní GDI+ došlo k obecné chybě. Neví někdo jak to teda ...
VB.NET, WinForms
Caute robim win aplikaciu, a chcel by som spytat ako riesite updaty? napr. cez internet a podobne. vdaka cujan
Dobrý den, Dělám (poukouším se dělat) hru v XNA a potřebuji načíst txt soubor (jsou v něm data pro zobrazení mapy), bohužel nevím moc jak nato udělal jsem si na čtení map vlastní třídu, ale pořát nemůžu přijít na to jak načíst určená soubor.Zde ještě ukázka to co jsem vytvořil. S tímto kóde...
C#, XNA
Petr Geiger
Caute da sa za behu pridat stlpec do datagridview? napr. ze standardne je tam meno a priezvisko a uzivatel by tam chcel este vidiet aj rodne cislo. Samozrejme ze v databze tie udaje su a obsahuje ich aj dataset, ktory plni datagriview. Len proste ja ako autor som ich vzhodil. vdaka cujan
Ján Holub
Ahoj, Existuje nějaký způsob jak z DB použít link na danou stránku Příklad: toto chci použít jak link pro <a href=""></a> a toto chci použít jako pojmenování tohoto linku Oboje se vypisuje z jednoho Tablu je to nějakým spůsobem nějak možné???
Zdravím, chtěl bych ve VS v okně "Visual Basic Developer News" míto RSS kanálu psát svoje poznámky co mám ještě dodělat na projektu. Přes menu tools/options/environment/startup... to nejde. Nebo nevím jak. Pokus otvírat v tom okně notepad nejde. Nemá někdo nějakou zkušenost ? Díky Jan
Visual Studio
Zdravím. V desktopové aplikaci ve VB2005 EE si ve formuáři vytvořím objekt typu System.Windows.Forms.Timer a v jeho události Tick si zvyšuji čas na stopkách - měním text na labelu. Z tohoto formuláře mám v události Load ještě otevřený druhý formulář s objektem DataGridView a v něm dalším timerem...
VB.NET, Architektura
Jaroslav Rajchl
Zravím, potřebuji vytvořit simulátor konečných automatů. Ale nedaří se mi najít knihovnu, která by obsahovala komponenty stavů automatu atd. Nevíte někdo o něčem? Petr
C#, Komponenty
Tomáš Herceg
Dobrý den, nad objektem na formuláři (button) bych potřeboval zobrazit tooltip. To je celkem jednoduché. Narazil jsem však při potřebě měnit text v tooltipu. Ten by se měl měnit v závislosti na čase a na dalších zadávaných proměnných, ale to je celkem jedno. A nevím jak na to. Díky za pomoc.
Daju sa nejako hromadne nastavit na forme tabindexi, v pripade ak le vela prvkov, napr. klikanim alebo tak nejako? vdaka cujan
Komponenty, WinForms, .NET
Dobrý den všem. Právě dokončuji svůj první projekt ve VB, a potřeboval bych se poradit o věcech, se kterými si nevým rady. 1. Pokoušel jsem se při události Form1_MouseClick zjistit zda byla při kliknutí držena klávase Ctrl. V argumentu e jsem bohužel nic takového nenašel tak jsem to zbastlil tí...
VB.NET, Komponenty
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít