Nové téma
Zdravím, snažím se ve svém programu vypnout numerickou klávesnici, ale starý kód z VB6 nefunguje v VB.NET 2008. Poradil by nekdo? Až budu doma, vložím sem i nefunkční kód. Za rady děkuji předem.
VB.NET
Petr Doleček
Dobrý den všem, hledal jsem zde na portálu, ale nic jsem nenašel. Jak přesně fungují vlákna? Pokud mám hlavní třídu, která nějakým způsobem běží. A v ní vytvořím vlákno (např. vlakno1). V tomto vytvořeném vlákně vytvořím další vlákno (např. vlakno2). A budu takto pokračovat třeba až do vlák...
C#, Threading
David Burel
Zdravim, mam taky problem ktory ma trapi dlhsi cas a ani googlenie mi moc nepomohlo tak mi neostava nic ine ako sa spytat... Mam dve tabulky - Articles a Categories, pricom v tabulke Articles mam okrem ineho aj stlpec ArticleCategoryId ktory je foreign key z tabulky Categories. V admin sekc...
ASP.NET WebForms
Peter Toman
Zdravím všechny, Nevíte prosím někdo, jakým způsobem můžu zjistit maximální hodnotu pole? Myslím tím konkrétně maximální číselnou hodnotu zadanou jako text v poli komponent z TextBoxu.
VB6/VBA
anonym
mohli byste mi poradit jak z WinForm aplikace v C# stáhnout soubor? Mám nějaké zařízení, na které se připojím (znám číselně IP, jméno a heslo) a odkud potřebuji stahovat nějaké soubory s daty. dík
HTTP/HTML, .NET
David Kitner
Dobrý den. Mám kód: který by měl dát webbrowseru adresu "C:\Documents and Settings\xxx\Data aplikací\gadgetsPanel\xxx" Ale problém je ten, že Environment.GetFolderPath(Environment.SpecialFolder.ApplicationData) vrací pouze D:/. Nevíte čím to může být? Pokud ano, děkuji předem.
Dobrý den. Prosim vás, lze nějak udělat že aplikace (např. teamviewer) můžu vložit do své aplikace? Prostě já si uložím např. do resources soubor exe a ten bude běžet uvnitř mé aplikace. Případně, jak? Díky předem.
Architektura
Zdravim, zajímalo by mě, jestli je možné nějakým způsobem přidat Web User Control do Class Library, resp. jakým způsobem ho pak ve stránce z knihovny volat a pracovat s ním, popř. jestli je nějakým jiným způsobem možné vytvořit knihovny s Web User Controls...? Díky.
Tomáš Herceg
Zdravím, chtěl jsem se zeptat zkušenějších a praxí naučených vývojářů jak se dívají na MVC,jestli je dobré držet se ho(popřípadě kdy ano a kdy ne),výhody a nevýhody?Mě se po teoretickém seznámení celkem zamlouvá,ale jak asi každý ví,tak je něco jiného teorie a praxe. Předem děkuji za věcné po...
Dobrý den, dělám webovou aplikaci a když chci zobrazit stránku v prohlížeči pomocí klávesy F5 tak po chvíli mi vyskočí okno s chybovou hláškou "Unable to connect to the ASP.NET Development server " lze stisknout jen OK. prosím kdyby jste někdo věděl v čem je chyba aby mi odpověděl , ...
VB.NET, ASP.NET WebForms, Visual Studio
Petr Geiger
Mám aplikaci ve VB5, která čte data ze souboru DBF pomocí nástroje "Data" a prezentuje je pomocí DBGridu. Jediné co nefunguje je čeština. Nyní jsem byl postaven před problém číst DBF soubor vytvořený novějším nástrojem. Rozdíl byl v tom, že datum a čas je v novém souboru zapsán v UTC fo...
VB.NET, WinForms, Databáze
Ondřej Linhart
Dobry den, pracujem na jednej WinForm aplikácii. Potrebujem tlacit nejake zostavy z databazy + k tomu aj postove obalky s adresou odosielatela a adresata. Neexistuje nejaka free komponenta na tlacenie zostav, alebo co mi odporucate kupit na jednoduche spracovavanie tiskovych uloh? Popripade ...
SQL
Michal Kezr
Na stránce mám DataList, jehož jednotlivé položky jsou názvy kategorií. Každá položka (jako celek) tvoří odkaz na konkrétní výpis příslušné podkategorie. Problém ale je, že nevím, jak předat parametr kategorie v odkaze na jinou stránku. Zkoušel jsem toto... Poraďte prosím, jak se takové věci ře...
Jakub Němec
Zdravím potřeboval bych nějak propojit TreeView se soubory(každá podsekce jeden soubor) a aby šli nějak následně po kliknutí otevřít v integrovaném webbrossweru. Je to vůbec možné??(jsem ve Visualu nový tak se mi nedivte :-D)
Zdravím všechny, chtěl jsem se zeptat, jakým způsobem zajišťujete aktuálnost datových struktur na SQL pro vaše aplikace? Jde o to, že čas od času je nutné do některé tabulky např. přidat nový sloupec, případně do databáze přidat celou novou tabulku. Je mi jasné, že toto lze udělat skriptem. ...
Databáze
Tomáš Jecha, MVP, MCSD
Zdravím, mám 2 dotazy inspiroval jsem se článkem o kreslící tabuli a snažím se vytvořit serverovou aplikaci která bude hlídat nějaký stav a při jeho změně by měla poslat přes TCP zprávu o změně pro začátek. Na server se bude moci naráž připojit více klientů. Tady první nakopnutí jak tu tabuli...
Martin Klain
Ako zistím, ktorý je aktuálne nastavený motív vo Windows XP (Windovs XP, Windows - klasické nastavenie...)
VB.NET, WinForms
Lubos Blader
Ak pracujem na nejakom projekte , urobil som v ňom nejaké zmeny a chcem uložiť tento projekt po zmenách pod iným názvom, ako sa to dá urobiť vo VB 2008 EE tak, aby my zostal aj pôvodný projekt? Za všetky odpovede vopred ďakujem.
Dobrý den, pro začátek bych chtěl říci že do teď jsem dělal takové (pro zábavu weby v php "žádnej zázrak"), nedávno jsem narazil na ASP.NET a zalíbilo se mi ale k tomu abych s ním uměl pořádně zacházet mi zbývá ještě spoutsty práce.Díval jsem se na videotutoriáli začínáme s ASP.NET na ...
VB.NET, ASP.NET WebForms, Databáze
jak bych mohl udělat program, který by se spustil jen jednou a pak už ne (demo verze) ?
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít