Nové téma
Dobrý deň. Mám približne takýto textový súbor: Prvý stlpec00000000Druhý00000Tretíaaaaaaaa00000bbbbbbbb00000000cccccccccc abab0000000000000000000000000paspasvvddvd00000000000lrlr Napísal by mi niekto kód, ako tento textový súbor dostať do DataGridView cez Collection a Data Binding? Nuly sú ...
VB.NET, Algoritmy, WinForms
Lubos Blader
Chtěl bych se zeptat, jak vytisknu asp stránku. Nejsou to žádná databázová data, pouze text umístěný v komponentách Label (samozřejmě se zachováním formátování z externího css souboru). Díky za odpověď
ASP.NET WebForms
Tomáš Herceg
Dobry den, chtel bych se zeptat, zda je mozne ve Visual Basicu vytvaret grafy, podobne jako je tomu v Excelu. Zatim jsem pouze zjistil, ze je mozne vytvorit krivku, jejiz souradnice jsou zadany polem promennych, ale je bych chtel mit nejaky pekny graf vcetne popisu os atd. Diky, s pozdravem, Mart...
VB.NET
Martin Daněk
Caute da sa urobit vyhladavanie v comboboxe? Vieta mam combobox do ktoreho taham napr. zoznam obci z databazy, a aby som to ulahcil uzivatelovy tak chem urobit take nieco ze ked napr. uzivatel napise do comboboxu "Pop" ta sa natiahnu vsetky mesta zacinauce na Pop. Inac co sa tyka sq...
VB.NET, WinForms
Ján Holub
Zdravím, mám problém se zobrazením child formu v MDI formu. Potřebuji, aby byl child form maximalizovaný přes celý MDI form, což není problém. Problém je to, že po maximalizaci se zobrazí v pravém horním rohu ControlBox, MinimizeBox a MaximizeBox, i když jsou nastaveny na false. Nepomáhá ani změn...
David Kitner
Ahoj, potřeboval bych do aplikace ve VB6 zavést kontrolní semafor v podobě kulatých tlačítek. Dá se to udělat nějak jednodušeji než s použitím PictureBoxu a dvou Image jak to je v 1001 tipech a tricích?
VB6/VBA
anonym
Dobrý den, potřebuju poradit s vlákny, mám UserControl a v něm funkci, která na Formu vyměňuje obsah PictureBoxů. Funkce si ze souboru načte o jaké PictureBoxy. Tuto funkci pustím a během toho ji potřebuji pustit znovu (i několikrát) souběžně s tou co již pracuje aby se měnily jiné pictureboxy, ...
VB.NET, Threading
Tomáš Jecha, MVP, MCSD
Dobry den vsem, chtel jsem se zeptat, zda je mozne ve VB provadet maticove operace ... samozrejme by mne hlavne zajimal vypocet inverzni matice. Matici bych zrejme zadal dvourozmernym polem, predpokladal bych. Zcela urcite by bylo mozne toto naprogramovat, ale moc se mi do toho nechce, uvazim-li,...
VB.NET, Algoritmy
Jakub Němec
Dobry den, z knihy Michaela Halvorsona jsem se dozvedel, ze ke spusteni souboru .exe vytvoreneho ve VB na jinem pocitaci, je treba, aby krome systemu Windows zde byly i nainstalovany podpurne soubory. Zajimalo by mne, o ktere soubory se jedna a jak je mohu nainstalovat, aniz bych musel instalovat...
Architektura, .NET
Zdravím, nemůžu pohnout s jedním problémem o kterém jsem si ze začátku myslel že je triviální. Jde o toto: Mám win form aplikaci, na formuláři je umístěný label a já chci udělat to, aby když myší najedu na labe nešlo z něj odjet (pokud nebude stisknuto předem dané tlačítko). Myslel jsem si...
Ondřej Linhart
Dobrý den, jsem na foru novy. Je mi 15 a začal jsem se zajimat o praci ve VB.net 2005. Zkouším podle různých návodů dělat jednoduche aplikace. Narazil jsem na problem - mam v projektu dva formuláře. Na jednom jsou nějaké tlačítka a je zde globalně nadefinovaná proměnná. Druhý má taktéž některé p...
Dobrý den, měl bych prosbu o radu jestli lze nějak obdobně jako je metoda Directory.Move() přesunout celý adresář (včetně souborů) do jiného umístění. zdroj: C:\Program Files/Aplikace cíl D:\Programy\Aplikace nebo jestli musím přesun provést po jednotlviých krocích (tedy vše napsat). Jd...
C#, I/O operace
Alexx
Dobry den, prosim o radu potrebujem vytvorit databazovu aplikaciu bez instalacie akehokolvek serveroveho stroja (poziadavka uzivatela). Bude to viac menej aplikacia desktopova, vyuzivana jednym uzivatelom. Uzivatel ma poziadavku, aby sa k tejto aplikacii mohli po sieti pripojit este dalsi dv...
Databáze
Prosím o radu pri nasledovnom probléme mám formulár v ktorom mám 4 comboboxy do ktorých pri Form_Shown na čítavam dáta, vzhľadom na to že dát je dosť veľa tak som si tam dal na formulár ProgressBar a Label kde si posielam info o tom čo sa práve deje a kde asi som. Všetko pracuje tak ako chcem. ...
Gabriel
zdravím, mám jednoduchú otázku: Dá sa assembler integrovať do vb.net alebo c#?
C#, VB.NET
Zdravím všechny přítomné. Zkouším najít řešení nebo odpověď na chybu při vykonávání SQL dotazu na access MDB kde se má porovnat tabulky TAB1 a TAB2 a výsledek má být řádky z TAB1 které nejsou obsaženy v TAB2. mělo by fungovat "except", ale bohužel ať zkusím cokoliv tak to hází chybu. ...
VB.NET, SQL, ADO.NET, WinForms
pepa sam
Ahoj,nevíte někdo jak vykreslím graf funkce ve VB6 do PictureBoxu? Mám funkci x = min To max, y = e ^ (A + B * Log(x)). x-ové hodnoty jsou pravidelné od 5 do 60 a y nové hdnoty mám jako pole z pole prvků textboxů. Ale nevím jak na to, abych vykreslil tu zadanou funkci. Díky moc.
Dobrý den,předem se omlouvám za hrubky v psaní.Řeším problem jak udelat načítaní a ukladaní obrazku na webu.Jedná se o webové stránky pro realitku kde se budou zaznamenávat položky na prodej.Tzn.že kdyz se klikne na nejaku položku musí se zobrazit popis a nejake fotky.A ješte to musí umet i tyhle...
Dobrý den, Kolekce item listboxu lze plnit objekty. Jak (jestli) je možné naplnit listbox objekty, a zobrazovat vlastnost těchto objektů ? Listbox mi zobrazuje jen názvy tříd, ale aby zobrazoval vlastnost člena své kolekce se mi nedaří.
VB.NET, Komponenty, .NET
Michal Plško
Prosím o radu, jak bych mohl znepřístupnit DataGridViewButtonCell. U klasického tlačíka je vlastnost Enable, tady marně něco takového hledám.
ADO.NET, WinForms
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít