SQL express 2008 R2   zodpovězená otázka

VB.NET

Zdravím,

mám problém s SQL Management Studio pro výše uvedenou databázi. Při vytvoření tabulek je vše ok. Problém nastane, když chci do nějaké, již uložené, tabulky vložit např. nový sloupec. Při uložení mi to nahlásí následující chybu a změna se neuloží. U 2005 šla stejná operace dělat bez problémů, předpokládám, že mám někde něco špatně nastaveno :( Poradíte, prosím, co s tím?

Savings changes is not permitted. The changes you have made require the following tables to be dropped and re-created. You have either made changes to a table that can't be re-created or enabled to option Prevent saving changed that require the table to be re-created.

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Savings changes is not permitted. The changes you have made require the following tables to be dropped and re-created. You have either made changes to a table that can't be re-created or enabled to option Prevent saving changed that require the table to be re-created.

V té poslední větě máte odpověď. Jděte do nastavení a odškrtněte tuto volbu. Pak začně vše fungovat. Problém je v tom, že prováděná změna vyžaduje smazání a opětovné vytvoření tabulky (což může být někdy na škodu).

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Nadpis:
Antispam: Komu se občas házejí perly?
Příspěvek bude publikován pod identitou   anonym.
  • Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.
    Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování.
  • Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

zavřít

Nahlásit spam

Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?

Nahlásit Zrušit

Chyba

zavřít

feedback