Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 > >>

Scintilla - pád na jiných počítačích

Dobrý den, programuji již aplikaci nějakou tu dobu a rozhodl sem se otestovat aplikaci na jiné mašině. V aplikaci používám komponentu Scintilla. K napsaní aplikace používám Visual Basic 2008 EE a Windows XP Home Edition. Zkrátka aplikace funguje nastroji na kterém je vyvíjena.Když aplikaci pust...

VB.NET, Komponenty

7 odpovědí

07.07.2010 20:41

Ondřej Ondryáš

Pár dotazů na zdrojový kód

Zdravím. Programuju ve VB.Net sice krátkou dobu, ale pár aplikací mi už chodí a používám je co to jde. Mám však pár věcí na které jsem zatím nenašel odpověď. 1. Naprogramoval jsem program pro tvorbu GPX souborů do GPSky. Zdrojový kód mi pracuje se vším jak by měl. Mám podle vašeho seriálu nap...

VB.NET

15 odpovědí

07.07.2010 14:09

Tomáš Herceg

UpdateProgress a AsyncPostBackTrigger

Pokud vyvolam aktualizaci UpdatePanelu pomocí AsyncPostBackTriggeru (tj. vně UpdatePanelu), tak se během aktualizace nezobrazí UpdateProgress. Při vyvolání přenačtení UpdatePanelu událostí uvnitř UpdatePanelu se UpdateProgress zobrazí. Jedná se o chybu UpdatePanelu? Lze toto chování nějak odstran...

ASP.NET WebForms

4 odpovědí

05.07.2010 8:20

anonym

Lokalizované chybové hlášky

Pokud pana Linharta stále (i když je to docela dlouhá doba) trápí to překládání chyb .NETu do češtiny (viz. blog O.L.) tak http://www.unlocalize.com/

Offtopic

6 odpovědí

04.07.2010 19:59

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Kontrola přípony obrázku ve FormView

V režimu aktualizace je níže uvedený kód, který správně pracuje. ...... V režimu vkládání však kontrola na příponu souboru neproběhne při stejném kódu ...... Můžete někdo poradit?

C#, ASP.NET WebForms

4 odpovědí

30.06.2010 16:14

Tomáš Herceg

Tisk na jehličkové tiskárně

Ahoj, mám malej problém, z aplikace tisknu na jehličkové tiskárně a mám následující problém, například při tisku adresy na fakturu či štítek se první dva řádky vytisknou správně, ale třetí řádek je najednou takovej divnej - jako bych ho tiskl italikou, a další je zase ok, děje se to náhodně - ur...

VB.NET, Tisk

5 odpovědí

30.06.2010 14:24

Ondřej Linhart

Oracle Agregace

Dobrý den! V zájmu urychlení čtení z Oracle databáze bych rád získal data agregované po dnech. Tzn. Mám tabulku kde první sloupec je dateTime, kde je datum ukládán po celých hodinách a v ostatních sloupcích jsou zaznamenány teploty v danou hodinu. Potřeboval bych jedním příkazem načíst průměrné...

VB.NET, Databáze

25 odpovědí

30.06.2010 12:51

anonym

'Computer' is not a member of 'My'

Dobrý den , mám vytvorený čistý projekt a vňom Dialog (Dialog StartUp Project). V dialógu používam mnoho krát Namespace My ,ale hádže to chybu &#39;Computer&#39; is not a member of &#39;My&#39;. Príklad kódu: Asi sa bude dať tento príklad niako nahradiť iným kódom ktorý zavolá CapsLock ,ale...

VB.NET

5 odpovědí

30.06.2010 9:41

anonym

Zapozdření dialogů

Dobrý den. Měl bych jeden obecný dotaz, týkající se zapouzdření dialogu ve třídě. Jde o to, že bych si rád vytvořil sadu komponent odvozených od TextBoxu, ve kterých bych na RightClick myši otevíral dialogová okna (formuláře). Každý textbox by volal specifický dialogový panel. Rád bych výše uv...

Komponenty, Architektura, .NET

8 odpovědí

29.06.2010 22:37

anonym

Systémová složka

Je v nějaké systémové proměnné uloženy systémové složky? Např: &quot;C:\WINDOWS\SYSTEM32&quot; apod? Díky

VB6/VBA

3 odpovědí

28.06.2010 19:11

Jaroslav Konopásek

Víceřádková položka v DropDownListu

Zdravím, netušíte někdo jak udělat dropdownlist s víceřádkovími položkami? Koukal jsem všude možne a nic (řešení přes &lt;br&gt; a podobně nefungují) Děkuji za jakoukoliv radu

ASP.NET WebForms

1 odpovědí

28.06.2010 11:39

Tomáš Herceg

Formuláře

Ahoj, potřeboval bych poradit s formulářema ve VBA excel. Moje představa je taková, že pojedu kurzorem po řádku s daty, když narazím na konkrétní buňku, potřebuji aby se mi zobrazil formulář pomocí &quot;Worksheet_SelectionChange&quot;. Potud to není problém. Líbilo by se mi ale, abych mohl z b...

VB6/VBA

5 odpovědí

28.06.2010 10:51

anonym

spuštění programu pod OS Vista

Connection String: Provider=SQLOLEDB;Persist Security Info=True;Data Source=195.178.75.236;User ID=AnyUser;pwd=AnyPassWord;Initial Catalog=LIB Program byl vytvořen pod OS XP a pod tímto systémem pracuje bez problémů. Při spuštění pod OS Vista hlásí nenalezení serveru. Kde dělám chybu? Díky za ...

Databáze

1 odpovědí

28.06.2010 10:06

Tomáš Herceg

lopta v 3D

Dobrý deň, Chcel by som spraviť hru, kde sa lopta pohybuje po 3D teréne. Pohyb po rovine viem spraviť, padanie tiež, ale neviem spraviť pohyb po šikmej rovine(45° alebo -45°).Nevedel by mi niekto povedať aspoň vzorce ? Rovina môže byť aj stúpajúca, aj klesajúca.Pri klesaní by mala ísť lopta ...

VB.NET, XNA, DirectX

11 odpovědí

27.06.2010 7:57

anonym

Odkaz v DataListu

Dobrý den. Píšu jeden blog a právě jsem u zobrazení článků. Tato stránka zobrazuje nadpis (jako odkaz) a perex (viz. http://aupairfrance.aspone.cz/Articles.aspx ) a mám tento kód: a nyní chci aby se mi {0} nahradilo za id. Ale nevím jak to v DataListu udělat. Díky, Ondra.

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

26.06.2010 11:07

Ondřej Ondryáš

Dotaz na tutoriál o SMO

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, zda nevíte o nějakém dobrém tutoriálu zabývajícím se podrobně SMO? Pokud byste znali jakýkoliv zajímavý zdroj na Internetu s příklady, případně věděli o nějaké knize, budu vděčný za jakákoliv doporučení. Děkuji

VB.NET

0 odpovědí

25.06.2010 22:09

anonym

Název cesty k souboru

Dobrý den, potřeboval bych poradit, používám funkci &quot;My.Application.Info.DirectoryPath&quot;, ale jako výsledek dostanu např. &quot;C:\Documents and Settings\Matěj\Plocha\programxxx.exe&quot; ale pro pozdější zpracování potřebuji dostat výsledek v systémovém formátu &quot;C:\DOCUME~1\MAT~1\...

VB.NET

3 odpovědí

23.06.2010 17:47

Ondřej Linhart

Statický konstruktor

Zdravíčko, prosím Vás, jak je to s voláním statické třídy? Má konstruktor? Jak probíhá jeho volání v CLR, když není žádný napsaný programátorem a jak probíhá když jej programátor napíše? Někde jsem narazil na to, že tam rozdíly jsou a ne zanedbatelné, jenže už si nevím kde... Můžete mi poradit?

C#

1 odpovědí

22.06.2010 16:02

Ondřej Linhart

UpdatePanel vložený do FormView

Narazil jsem na problém s datbabindingem pokud je vložený UpdatePanel do FormView. Komponenty si bez problémů načtou hodnoty z SqlDataSource, ale při pokusu o INSERT nebo UPDATE zobrazí SqlDataSource chybu: Must declare the scalar variable &quot;@DisplayName&quot;. Proměnná @DisplayName je &qu...

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

22.06.2010 8:36

Petr Mašek

Datum v TextBoxu

Potřeboval bych do TextBoxu vkládat datum ve formátu DD.MM.YYYY HH:mm. A to přesně v tomto formátu a případný chybný vstup ošetřit. Jak to nejlépe vyřešit? Pomocí RegularExpressionValidatoru nebo přes kód? Děkuji za odpověď.

ASP.NET WebForms

1 odpovědí

20.06.2010 17:37

Tomáš Herceg

<< < 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se