'Computer' is not a member of 'My'   zodpovězená otázka

VB.NET

Dobrý den , mám vytvorený čistý projekt a vňom Dialog (Dialog StartUp Project). V dialógu používam mnoho krát Namespace My ,ale hádže to chybu 'Computer' is not a member of 'My'.

Príklad kódu:

My.Computer.Keyboard.CapsLock

Asi sa bude dať tento príklad niako nahradiť iným kódom ktorý zavolá CapsLock ,ale ja to používam aj pri dalšom kóde a potreboval by som tam niako implantovať Namespace My.

Viete mi poradiť ? Vo Form toto nerobí ,lebo je tam pravdepodobne niekde zašití Namespace MY a dalo by sa to strčiť aj do projektu len s Dialog / Pridať niake References ,ktoré by chybu odstránili ?

Predom dakujem za odpovede.

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Váš příspěvek nedává smysl. My.Computer.Keyboard je dostupný ve všech běžných typech projektů (Windows Forms aplikace, konzolová aplikace, knihovna, služba). Pokud toto v projektu nefunguje, tak je celkem jisté, že jste něco rozvrtal.

nahlásit spamnahlásit spam -1 / 1 odpovědětodpovědět

mám vytvorený čistý projekt a vňom Dialog

Teda mám Empty Project + som pridal Dialog. Vyskúšajte si to a uvidíte ak si myslíte ,že to nieje možné.

Tak to asi bude tým Empty project. Keď sa nemýlim, tak namespace My je kód pridaný do projektu visual studiom, ale Empty project je, ako hovorí názov, čistý(neobsahuje nič).Aj som to vyskúšal, spravil som Empty project, pridal som novú triedu a do nej metódu.napíšem My a Intellisense sa tvári, ako by som napísal názov objektu, ktorý nie je naprogramovaný.Ak je to tým, stačí definície namespacu My skopírovať od iného VB.NET projektu, ktorý nie je podľa šablóny Empty project.

Tak nevytvářejte prázdný projekt ale konkrétní projekt, Visual Studio automaticky přidá všechno běžně používané. Začínat prázdným projektem se vyplatí jen v některých velmi specifických situacích a není to běžné.

nahlásit spamnahlásit spam -1 / 1 odpovědětodpovědět

Ok , dakujem za odpovede

Nadpis:
Antispam: Komu se občas házejí perly?
Příspěvek bude publikován pod identitou   anonym.
  • Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.
    Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování.
  • Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

zavřít

Nahlásit spam

Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?

Nahlásit Zrušit

Chyba

zavřít

feedback