Nové téma
Dobrý den, řeším export dat z GridView do XLS v asp.NET. Mám ovšem jeden problém, v GridView zobrazuji seznamy zaměstnanců dle zadaných parametrů (útvar, funkce ...), pak kliknu na tlačítko export do XLS a následně se nabídne možnost stažení XLS souboru. Po otevření staženého souboru se data ...
VB.NET, ASP.NET WebForms
anonym
Zdravím, dělám editor pro programovací jazyk Pawn (C Syntax) a hledám nějakou komponentu pro zvýraznění syntaxe (jak jsem psal výše syntaxi C) nejlépe zdarma nebo pokud má .NET něco v sobě. Může to být i ve VB.NET. Děkuji za každou reakci.
C#, Komponenty, Algoritmy
2 jednoduché otázky na které se mi nedaří najít odpoveď. 1.Jak vrátit vlastnost formuláři border style=None, bez ikonek vpravo nahoře, že se nechá minimalizovat s ostatními aplikacemi, klaves. zkratka okno+m? Stiskem nové ikony se form minimalizuje, to umím a funguje: "Me.WindowState...
VB.NET
Jusepe
Dobrý den, rád bych se poradil v čem je problém, nebo respektive jak nejlépe toto řešit. Pro konfigurační soubory aplikace používám adresář vytvořený pomocí Environment.SpecialFolder.CommonApplicationData a v případě W7 a přihlášení jako User se nedaří přístup k těmto souborům. Přitom se je...
C#
Ondřej Linhart
Dobrý den, snažím se nastavit MS SQL Server 2008 pro použití přes vzdálený přístup, částečně jsem se řídil podle tohoto návodu: http://www.vbnet.cz/clanek--141-stoparuv_pruvodce_po_databazich_dil_3_sprava_sluzeb_a_komponent_microsoft_sql_serveru.aspx , ale řeším problém s nastavením vlastností...
SQL
Dobrý den, píšu Windows Forms Aplikaci, která by kromě jiného měla umožnit i tisk různých reportů. K tisku využívám komponentu PrintPreviewControl a třídu PrintDocument. Vše funguje k maximální spokojenosti až na jeden drobný problém. Potřeboval bych na každé stránce vytisknout její číslo ve for...
VB.NET, Tisk
Zdravím dělám tento program na snímání obrazovky ale vypisuje mi to chybu u img0 a img1 toto A generic error occurred in GDI+. Nevím co s tím? Form2.PictureBox1.Load(DirectoryA + Frame0 + img0) BMP.Save(DirectoryA + Frame1 + img1)
VB.NET, WinForms, Grafika
Ahoj ALL Mám menší problém s DataListem, potřebuju aby se mi zobrazoval v TOPu TD, zobrazuje se mi ve středu TDčka jak to udělat, pls poraďte. Díky
ASP.NET WebForms
Michal Jelínek
Chtěl bych dekadické hodnoty (jsou jen tyto odělené mezerou) zapsané v TextBox zaměnit (např. stiskem tlačítka) za hexadecimální hodnoty. Jak aplikovat funkci Hex(), aby dekadické výrazy tam nebyly ? Předem děkuji za kód.
VB6/VBA
Dobrý den, Dělám (poukouším se dělat) hru v XNA a potřebuji načíst txt soubor (jsou v něm data pro zobrazení mapy), bohužel nevím moc jak nato udělal jsem si na čtení map vlastní třídu, ale pořát nemůžu přijít na to jak načíst určená soubor.Zde ještě ukázka to co jsem vytvořil. S tímto kóde...
C#, XNA
Petr Geiger
Zdravím. V desktopové aplikaci ve VB2005 EE si ve formuáři vytvořím objekt typu System.Windows.Forms.Timer a v jeho události Tick si zvyšuji čas na stopkách - měním text na labelu. Z tohoto formuláře mám v události Load ještě otevřený druhý formulář s objektem DataGridView a v něm dalším timerem...
VB.NET, Architektura
Jaroslav Rajchl
Dobrý den, nad objektem na formuláři (button) bych potřeboval zobrazit tooltip. To je celkem jednoduché. Narazil jsem však při potřebě měnit text v tooltipu. Ten by se měl měnit v závislosti na čase a na dalších zadávaných proměnných, ale to je celkem jedno. A nevím jak na to. Díky za pomoc.
VB.NET, WinForms
Zdravim. Hladal som nieco na nete a nemozem najst ziadny sposob ako by som pomocou XNA vykreslil obrazok priehladne, pricom by som to chcel menit v case. Neviete niekto ako by to co najjednoduchsie slo, robim len 2D grafiku. Zdrojovy kod by som poprosil v C#, VB neviem.
XNA, Grafika
Dobrý den. Měl bych jen jeden jednoduchý informační dotaz. V aplikaci mám vytvořenou databázi produktů, které chci přidávat pro zpracování k jednotlivým objednávkám. Když vytvořím novou objednávku v databázi, je možné jí přímo ve stejné tabulce říct, jaké produkty k ní patří nebo vytvořit novou ...
SQL, Databáze
Tomáš Herceg
Rad by som do svojej aplikacie zapracoval moznost menit vzhlad, aby si uzivatel mohol vybrat co sa mu paci. Neviete niekto ako na to, respektive doporucit nejake sikovne komponenty za rozumnu cenu? Dakujem. Rado
Mám combobox, do kterého přidávám názvy procesů. A chtěl bych se zeptat je možné seřadit tento výpis podle abecedy?
Jiří Sládek
Dobrý den, Je nejaký způsob jak spustit skript VB/C# ve WebForm tak aby stránka nemusela byt aktivní ? Neco jako skript na pozadi ? Byl jsem nasměrován na třídu Aplication / WebAplication a práci s IIS, ale dál jsem se neprogooglil. Má někdo zkušenosti s daným problémem ? Dekuji za jakykoli...
Dobrý den. Poslední dobou si všímám oken ve kterých si vybíráme barvy. http://application.tym.cz/barvy.jpg Toto okno si musíme ve VB.Net sami vytvořit a naprogramovat nebo je nějaký kód, který ho sám vyvolá (vytvoří)? Mnoho aplikací ho používá a je vždy stejné... Děkuji za odpověď
Komponenty, .NET
Je vhodné použít k pársování XML deserializaci? Někde jsem viděl, že se dá z XSD udělat třída a do příslušného objektu pak lze snadno deserializovat dané XML. Má s tím někdo zkušenosti?
C#, XML
caw. Robim program ktory by mal brat informacie z databazy na internete MySql. Problem je ze som v podtate zaciatocnik. Skusal som to podla tohto navodu http://www.youtube.com/watch?v=u1waZnO8PCk a teraz by som potreboval poradit ako napr. spravit výpis hodnot z tabulky. Chapete?
VB.NET, Databáze
Martin
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít