Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 > >>

GridView export do XLS a zobrazování špatných znaků po exportu v xls

Dobrý den, řeším export dat z GridView do XLS v asp.NET. Mám ovšem jeden problém, v GridView zobrazuji seznamy zaměstnanců dle zadaných parametrů (útvar, funkce ...), pak kliknu na tlačítko export do XLS a následně se nabídne možnost stažení XLS souboru. Po otevření staženého souboru se data ...

VB.NET, ASP.NET WebForms

2 odpovědí

19.03.2015 18:37

anonym

Zvýraznění syntaxe

Zdravím, dělám editor pro programovací jazyk Pawn (C Syntax) a hledám nějakou komponentu pro zvýraznění syntaxe (jak jsem psal výše syntaxi C) nejlépe zdarma nebo pokud má .NET něco v sobě. Může to být i ve VB.NET. Děkuji za každou reakci.

C#, Komponenty, Algoritmy

8 odpovědí

12.08.2012 10:29

anonym

zaoblené rohy formuláře, minimalizace

2 jednoduché otázky na které se mi nedaří najít odpoveď. 1.Jak vrátit vlastnost formuláři border style=None, bez ikonek vpravo nahoře, že se nechá minimalizovat s ostatními aplikacemi, klaves. zkratka okno+m? Stiskem nové ikony se form minimalizuje, to umím a funguje: &quot;Me.WindowState...

VB.NET

3 odpovědí

28.04.2010 20:32

Jusepe

Přístup k souborům app (ve W7)

Dobrý den, rád bych se poradil v čem je problém, nebo respektive jak nejlépe toto řešit. Pro konfigurační soubory aplikace používám adresář vytvořený pomocí Environment.SpecialFolder.CommonApplicationData a v případě W7 a přihlášení jako User se nedaří přístup k těmto souborům. Přitom se je...

C#

17 odpovědí

25.02.2010 14:47

Ondřej Linhart

Nastavení MS SQL pro vzdálený přístup

Dobrý den, snažím se nastavit MS SQL Server 2008 pro použití přes vzdálený přístup, částečně jsem se řídil podle tohoto návodu: http://www.vbnet.cz/clanek--141-stoparuv_pruvodce_po_databazich_dil_3_sprava_sluzeb_a_komponent_microsoft_sql_serveru.aspx , ale řeším problém s nastavením vlastností...

SQL

9 odpovědí

22.02.2010 16:24

anonym

Zjištění počtu stránek při tisku

Dobrý den, píšu Windows Forms Aplikaci, která by kromě jiného měla umožnit i tisk různých reportů. K tisku využívám komponentu PrintPreviewControl a třídu PrintDocument. Vše funguje k maximální spokojenosti až na jeden drobný problém. Potřeboval bych na každé stránce vytisknout její číslo ve for...

VB.NET, Tisk

4 odpovědí

21.02.2010 8:20

anonym

Screen Recording

Zdravím dělám tento program na snímání obrazovky ale vypisuje mi to chybu u img0 a img1 toto A generic error occurred in GDI+. Nevím co s tím? Form2.PictureBox1.Load(DirectoryA + Frame0 + img0) BMP.Save(DirectoryA + Frame1 + img1)

VB.NET, WinForms, Grafika

15 odpovědí

20.02.2010 17:27

anonym

DataList

Ahoj ALL Mám menší problém s DataListem, potřebuju aby se mi zobrazoval v TOPu TD, zobrazuje se mi ve středu TDčka jak to udělat, pls poraďte. Díky

ASP.NET WebForms

8 odpovědí

20.02.2010 12:00

Michal Jelínek

Záměna dekadických hodnot za hexadecimélní v TextBox

Chtěl bych dekadické hodnoty (jsou jen tyto odělené mezerou) zapsané v TextBox zaměnit (např. stiskem tlačítka) za hexadecimální hodnoty. Jak aplikovat funkci Hex(), aby dekadické výrazy tam nebyly ? Předem děkuji za kód.

VB6/VBA

2 odpovědí

18.02.2010 21:30

anonym

XNA - čtení txt souborů

Dobrý den, Dělám (poukouším se dělat) hru v XNA a potřebuji načíst txt soubor (jsou v něm data pro zobrazení mapy), bohužel nevím moc jak nato udělal jsem si na čtení map vlastní třídu, ale pořát nemůžu přijít na to jak načíst určená soubor.Zde ještě ukázka to co jsem vytvořil. S tímto kóde...

C#, XNA

4 odpovědí

18.02.2010 0:59

Petr Geiger

Timer - událost Tick

Zdravím. V desktopové aplikaci ve VB2005 EE si ve formuáři vytvořím objekt typu System.Windows.Forms.Timer a v jeho události Tick si zvyšuji čas na stopkách - měním text na labelu. Z tohoto formuláře mám v události Load ještě otevřený druhý formulář s objektem DataGridView a v něm dalším timerem...

VB.NET, Architektura

5 odpovědí

17.02.2010 11:44

Jaroslav Rajchl

Dynamický ToolTip

Dobrý den, nad objektem na formuláři (button) bych potřeboval zobrazit tooltip. To je celkem jednoduché. Narazil jsem však při potřebě měnit text v tooltipu. Ten by se měl měnit v závislosti na čase a na dalších zadávaných proměnných, ale to je celkem jedno. A nevím jak na to. Díky za pomoc.

VB.NET, WinForms

11 odpovědí

17.02.2010 7:34

anonym

XNA - priehladnost obrazka(Alpha)

Zdravim. Hladal som nieco na nete a nemozem najst ziadny sposob ako by som pomocou XNA vykreslil obrazok priehladne, pricom by som to chcel menit v case. Neviete niekto ako by to co najjednoduchsie slo, robim len 2D grafiku. Zdrojovy kod by som poprosil v C#, VB neviem.

XNA, Grafika

1 odpovědí

15.02.2010 12:20

anonym

Položky v objednávce

Dobrý den. Měl bych jen jeden jednoduchý informační dotaz. V aplikaci mám vytvořenou databázi produktů, které chci přidávat pro zpracování k jednotlivým objednávkám. Když vytvořím novou objednávku v databázi, je možné jí přímo ve stejné tabulce říct, jaké produkty k ní patří nebo vytvořit novou ...

SQL, Databáze

1 odpovědí

15.02.2010 1:40

Tomáš Herceg

Skins v aplikaciach

Rad by som do svojej aplikacie zapracoval moznost menit vzhlad, aby si uzivatel mohol vybrat co sa mu paci. Neviete niekto ako na to, respektive doporucit nejake sikovne komponenty za rozumnu cenu? Dakujem. Rado

VB.NET

3 odpovědí

14.02.2010 20:15

anonym

Seřazení hodnot podle abecedy

Mám combobox, do kterého přidávám názvy procesů. A chtěl bych se zeptat je možné seřadit tento výpis podle abecedy?

VB.NET

3 odpovědí

14.02.2010 19:05

Jiří Sládek

Automatický skript

Dobrý den, Je nejaký způsob jak spustit skript VB/C# ve WebForm tak aby stránka nemusela byt aktivní ? Neco jako skript na pozadi ? Byl jsem nasměrován na třídu Aplication / WebAplication a práci s IIS, ale dál jsem se neprogooglil. Má někdo zkušenosti s daným problémem ? Dekuji za jakykoli...

ASP.NET WebForms

1 odpovědí

14.02.2010 0:33

Tomáš Herceg

Okno barev

Dobrý den. Poslední dobou si všímám oken ve kterých si vybíráme barvy. http://application.tym.cz/barvy.jpg Toto okno si musíme ve VB.Net sami vytvořit a naprogramovat nebo je nějaký kód, který ho sám vyvolá (vytvoří)? Mnoho aplikací ho používá a je vždy stejné... Děkuji za odpověď

Komponenty, .NET

3 odpovědí

12.02.2010 14:48

anonym

Deserializace

Je vhodné použít k pársování XML deserializaci? Někde jsem viděl, že se dá z XSD udělat třída a do příslušného objektu pak lze snadno deserializovat dané XML. Má s tím někdo zkušenosti?

C#, XML

4 odpovědí

11.02.2010 23:17

anonym

VB MySQL

caw. Robim program ktory by mal brat informacie z databazy na internete MySql. Problem je ze som v podtate zaciatocnik. Skusal som to podla tohto navodu http://www.youtube.com/watch?v=u1waZnO8PCk a teraz by som potreboval poradit ako napr. spravit výpis hodnot z tabulky. Chapete?

VB.NET, Databáze

2 odpovědí

11.02.2010 18:01

Martin

<< < 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se