Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 > >>

Nahrávání hlasu

Existuje nějaký způsob, jak nahrávat z mikrofonu hlas a ten se pak po zmáčknutí Buttonu uloží třeba do .wav formátu?

VB.NET

8 odpovědí

11.05.2011 21:07

Ondřej Linhart

Vytvoření komponent za běhu

Zdravím, nic jsem nevybingoval, ani nevygooglil a tak se ptám zde. Nenapsal by mi někdo kód, nebo odkaz pro vytvoření komponenty za běhu? Konkrétně potřebuji, aby se po klikání na tlačítko vytvořily pod sebe TextBoxy (1 klik = 1 TextBox) A když otevřu například textový soubor z OpenFileDialogu...

C#

18 odpovědí

23.11.2010 0:05

Jakub Šust

Parameter v StoredProcedure ktory urcuje stlpec pre filter

Dobry den, mam problém pri filtrovani databaze. Ide o to, že uživatel si vyberie podla coho hladat - DropDown (je to ale stlpec v DB) a potom zadá hodnotu ktorou hladat. V aplikacii ktoru programujem sú vsetky SQL prikazy uložené ako StoredProcedures na SQL serveri. Nechcem to ani r...

SQL, Databáze

4 odpovědí

14.09.2010 17:10

anonym

WCF host

Dobry den. Chcel by som pomoct ohladom WCF hostu... Vzdy ked spustim svoju sluzbu na iis tak pohode fakci to je to na nete ale ked to skusam davat do test clienta vyvolam nejaku funkciu tak mi vrati tento error... Zaujimavejsie je skor to ze ked si spravim WinForm app tak tam mi to hostuje a ...

WCF/WS, .NET

5 odpovědí

08.09.2010 16:21

anonym

GDI+ u Win Mobile

Zdravím, mám takový problém. Trochu si hraju s grafikou na WM a sekl jsem se u vykreslování pomocí: tento kód mi vůbec nebere. Nevíte někdo do s tím? Jestli je nějaká jiná možnost jak tohle obejít?

VB.NET, Grafika

5 odpovědí

01.09.2010 18:56

Ondřej Linhart

změna stylu textu v 1 labelu

Nyní nhrávám text do labelu z db. Všechno mi perfektně funguje, ale teď jsem narazil na problém. V tom jednom labelu potřebuju část text podtržený, například v půlce dlouhýho textu chci podtrhnout a zvětšit jedno nebo max dvě slova a pak zase normálně, jak na to? Předem díky za jakoukoliv radu.

VB.NET, WinForms

5 odpovědí

31.08.2010 12:23

anonym

Seřazení pole Stringů

Dnes jsem četl první díl seriálu Naučte se programátorsky myslet, ve kterém se seřazovali čísla, mám podobný problém, mám několik labelů a po stisknutí tlačítka potřebuji, aby se sepsali podle abecedy. Díky

VB.NET, Algoritmy, WinForms

4 odpovědí

30.08.2010 14:49

Petr Koza

Error na public class ArticleDesigner : ContainerControlDesigner

Dobrý den kompilátor ohlásí toto: Chybová zpráva kompilátoru: CS0246: Název typu nebo oboru názvů ContainerControlDesigner nebyl nalezen (pravděpodobně jste neuvedli direktivu using nebo odkaz na sestavení). třída vypadá takto: Jedná se o rozhraní vytvořené pomocí Artisteer. Možná je ch...

C#, ASP.NET WebForms

1 odpovědí

30.08.2010 14:44

Tomáš Herceg

If v kombinaci s Mod - jak to funguje?

Ahoj, momentálně nemám přístup k PC a proto se chci se na něco zeptat Můj dotaz zní - pokud je proměnná i třeba 6, splní se příkazy ve všech Ifech, nebo jen ten poslední? Jde o to, že se mi nesmějí splnit všechny příkazy, ale jen ten poslední blok, pokud je i 3,6,9,12,15... Půjde to takto, neb...

VB.NET

4 odpovědí

30.08.2010 9:58

anonym

Ukončení Threadu

Zdravím, přecházím z VB6 na VB2005. Snažím se proniknout do Threadů a mám tento dotaz: Mám MainForm jako hlavní vlákno. Butonem spustím NovéVlákno, kde se provede nějaký cyklus. Po dokončení cyklu NovéVlákno jsem očekával, že tím se vlákno ukončí. Ovšem při zavření MainFormu (i po ukončení Nové...

VB.NET, Threading

5 odpovědí

29.08.2010 15:31

Ondřej Linhart

Matematicke operace

Zdravím všechny zkušené programátory. Včera jsem prováděl nějaké matematické operace - jednoduché výpočty. Narazil jsem na problém, kdy jsem potřeboval matici přenásobit 1/3, respektive vydělit 3. Použil jsem proto něco takového: (matice atp. jsou použity z jednoho mat. balíku, proto ta ko...

C#, Algoritmy

3 odpovědí

28.08.2010 22:37

Tomáš Herceg

čeština ve stringu

Do pole načtu názvy souborů tímto způsobem: Z pole je zobrazím v Listboxu: ...a v tom ListBoxu mám místo &quot;ě&quot; znak &quot;ì&quot;, místo &quot;Č&quot; mám &quot;È&quot;. Prosím o návod, jak to napravit (překódovat). Díky (Názvy souborů diakritiku obsahují. Na lokálním pc je to vpoř...

VB.NET, ASP.NET WebForms

12 odpovědí

28.08.2010 17:02

Petr S

VB.NET a MySQL Script

Dobrý den, mám takovýto problémek : pod MySQL Query Browserem mi běží odladěný Script, který pracuje s daty v tabulkách, zakládá nové tabulky a celkově se dá říci že dělá to co potřebuji. Teď bych ale potřeboval se k tomuto scriptu dostat a spustit jej z VB.Net aplikace. Jednotlivé příkazy zako...

VB.NET, Databáze

0 odpovědí

27.08.2010 17:14

anonym

DateTime

Zdravím, tahám z databáze na serveru datum ve formátu timestamp a snažím se ho převést na string: Chtěl bych takovýto formát: 15:49:30 26/08/10 Ale tohle mi vrací z nějakého důvodu místo lomítek tečky a čas je taky posunut o dvě hodiny zpět. Díky za pomoc

VB.NET

4 odpovědí

27.08.2010 15:12

Roman Zkamene

VS2008

Jak mohu smazat položky v okně Recent Projects ? Děkuji

Visual Studio

1 odpovědí

27.08.2010 13:51

anonym

ID controlu předávané do Javascriptu

Zdravím, chci udělat do diskuzního fora vkladani značek, podle kterých pak aplikace pozná jestli se jedná o tučný text, kurzivu nebo podtržení (podobně jako to je tady). Vygooglil jsem i pěkné javascriptové funkce, ale zasekl jsem se na tom že nevím jak je volat (resp. nevím jak jim předat v para...

ASP.NET WebForms, JavaScript

5 odpovědí

26.08.2010 13:54

Honza Dědek

Problém s TimeSpan

Ahoj, udělal sem si auto updater a použil jsem tam tohle: http://www.vbnet.cz/forum-tema--1701-downloadfile.aspx#Post8483 Ale když to chci spustit tak mě to píše chybu: Funkce TimeSpan nepodporuje nečíselné hodnoty s plovoucí desetinnou čárkou. a označí to tenhle kód: Co mám udělat ab...

VB.NET

4 odpovědí

24.08.2010 21:35

Josef Novák

Zobrazení buňěk

Zdravím lidičky. Potřeboval bych jednu záležitost vyřešit. Mám list , kde mám cca 62 malých tabulek od sebe rozděleny. Každou tabulku jsem si pojmenoval na udaj1, udaj2, udaj3 atd. atd. ... Potřeboval jestli by nešlo nějakým makrem dokázat to, že si všechny ostatní řádky a sloupce skryjí...

VB6/VBA

1 odpovědí

24.08.2010 18:18

František Hůle

import C# DLL knihovny do VB.NET

Snažím se knihovnu napsanou v C# importovat do VB.NET či VB v Excelu, stále je problém s System.EntryPointNotFoundException. Co dělám špatně? VB.NET C#

VB.NET, Office

6 odpovědí

24.08.2010 15:25

Ondřej Linhart

gridview combobox items

Dobrý den, mám v designeru hotový gridview, kde jsou v jednom sloupci comboboxy s předdefinovaným seznamem. Jak mohu aktualizovat seznam pro celou tabulku přidáním položky, nebo změnou celého seznamu? Podařilo se mi pro nový seznam jen vytvořit nový sloupec. Nedokážu se přes nabízené položky k s...

VB.NET

0 odpovědí

23.08.2010 15:35

anonym

<< < 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se