Nové téma
Existuje nějaký způsob, jak nahrávat z mikrofonu hlas a ten se pak po zmáčknutí Buttonu uloží třeba do .wav formátu?
VB.NET
Ondřej Linhart
Zdravím, nic jsem nevybingoval, ani nevygooglil a tak se ptám zde. Nenapsal by mi někdo kód, nebo odkaz pro vytvoření komponenty za běhu? Konkrétně potřebuji, aby se po klikání na tlačítko vytvořily pod sebe TextBoxy (1 klik = 1 TextBox) A když otevřu například textový soubor z OpenFileDialogu...
C#
Jakub Šust
Dobry den, mam problém pri filtrovani databaze. Ide o to, že uživatel si vyberie podla coho hladat - DropDown (je to ale stlpec v DB) a potom zadá hodnotu ktorou hladat. V aplikacii ktoru programujem sú vsetky SQL prikazy uložené ako StoredProcedures na SQL serveri. Nechcem to ani r...
SQL, Databáze
anonym
Dobry den. Chcel by som pomoct ohladom WCF hostu... Vzdy ked spustim svoju sluzbu na iis tak pohode fakci to je to na nete ale ked to skusam davat do test clienta vyvolam nejaku funkciu tak mi vrati tento error... Zaujimavejsie je skor to ze ked si spravim WinForm app tak tam mi to hostuje a ...
WCF/WS, .NET
Zdravím, mám takový problém. Trochu si hraju s grafikou na WM a sekl jsem se u vykreslování pomocí: tento kód mi vůbec nebere. Nevíte někdo do s tím? Jestli je nějaká jiná možnost jak tohle obejít?
VB.NET, Grafika
Nyní nhrávám text do labelu z db. Všechno mi perfektně funguje, ale teď jsem narazil na problém. V tom jednom labelu potřebuju část text podtržený, například v půlce dlouhýho textu chci podtrhnout a zvětšit jedno nebo max dvě slova a pak zase normálně, jak na to? Předem díky za jakoukoliv radu.
VB.NET, WinForms
Dnes jsem četl první díl seriálu Naučte se programátorsky myslet, ve kterém se seřazovali čísla, mám podobný problém, mám několik labelů a po stisknutí tlačítka potřebuji, aby se sepsali podle abecedy. Díky
VB.NET, Algoritmy, WinForms
Petr Koza
Dobrý den kompilátor ohlásí toto: Chybová zpráva kompilátoru: CS0246: Název typu nebo oboru názvů ContainerControlDesigner nebyl nalezen (pravděpodobně jste neuvedli direktivu using nebo odkaz na sestavení). třída vypadá takto: Jedná se o rozhraní vytvořené pomocí Artisteer. Možná je ch...
C#, ASP.NET WebForms
Tomáš Herceg
Ahoj, momentálně nemám přístup k PC a proto se chci se na něco zeptat Můj dotaz zní - pokud je proměnná i třeba 6, splní se příkazy ve všech Ifech, nebo jen ten poslední? Jde o to, že se mi nesmějí splnit všechny příkazy, ale jen ten poslední blok, pokud je i 3,6,9,12,15... Půjde to takto, neb...
Zdravím, přecházím z VB6 na VB2005. Snažím se proniknout do Threadů a mám tento dotaz: Mám MainForm jako hlavní vlákno. Butonem spustím NovéVlákno, kde se provede nějaký cyklus. Po dokončení cyklu NovéVlákno jsem očekával, že tím se vlákno ukončí. Ovšem při zavření MainFormu (i po ukončení Nové...
VB.NET, Threading
Zdravím všechny zkušené programátory. Včera jsem prováděl nějaké matematické operace - jednoduché výpočty. Narazil jsem na problém, kdy jsem potřeboval matici přenásobit 1/3, respektive vydělit 3. Použil jsem proto něco takového: (matice atp. jsou použity z jednoho mat. balíku, proto ta ko...
C#, Algoritmy
Do pole načtu názvy souborů tímto způsobem: Z pole je zobrazím v Listboxu: ...a v tom ListBoxu mám místo "ě" znak "ì", místo "Č" mám "È". Prosím o návod, jak to napravit (překódovat). Díky (Názvy souborů diakritiku obsahují. Na lokálním pc je to vpoř...
VB.NET, ASP.NET WebForms
Petr S
Dobrý den, mám takovýto problémek : pod MySQL Query Browserem mi běží odladěný Script, který pracuje s daty v tabulkách, zakládá nové tabulky a celkově se dá říci že dělá to co potřebuji. Teď bych ale potřeboval se k tomuto scriptu dostat a spustit jej z VB.Net aplikace. Jednotlivé příkazy zako...
VB.NET, Databáze
Zdravím, tahám z databáze na serveru datum ve formátu timestamp a snažím se ho převést na string: Chtěl bych takovýto formát: 15:49:30 26/08/10 Ale tohle mi vrací z nějakého důvodu místo lomítek tečky a čas je taky posunut o dvě hodiny zpět. Díky za pomoc
Roman Zkamene
Jak mohu smazat položky v okně Recent Projects ? Děkuji
Visual Studio
Zdravím, chci udělat do diskuzního fora vkladani značek, podle kterých pak aplikace pozná jestli se jedná o tučný text, kurzivu nebo podtržení (podobně jako to je tady). Vygooglil jsem i pěkné javascriptové funkce, ale zasekl jsem se na tom že nevím jak je volat (resp. nevím jak jim předat v para...
ASP.NET WebForms, JavaScript
Honza Dědek
Ahoj, udělal sem si auto updater a použil jsem tam tohle: http://www.vbnet.cz/forum-tema--1701-downloadfile.aspx#Post8483 Ale když to chci spustit tak mě to píše chybu: Funkce TimeSpan nepodporuje nečíselné hodnoty s plovoucí desetinnou čárkou. a označí to tenhle kód: Co mám udělat ab...
Josef Novák
Zdravím lidičky. Potřeboval bych jednu záležitost vyřešit. Mám list , kde mám cca 62 malých tabulek od sebe rozděleny. Každou tabulku jsem si pojmenoval na udaj1, udaj2, udaj3 atd. atd. ... Potřeboval jestli by nešlo nějakým makrem dokázat to, že si všechny ostatní řádky a sloupce skryjí...
VB6/VBA
František Hůle
Snažím se knihovnu napsanou v C# importovat do VB.NET či VB v Excelu, stále je problém s System.EntryPointNotFoundException. Co dělám špatně? VB.NET C#
VB.NET, Office
Dobrý den, mám v designeru hotový gridview, kde jsou v jednom sloupci comboboxy s předdefinovaným seznamem. Jak mohu aktualizovat seznam pro celou tabulku přidáním položky, nebo změnou celého seznamu? Podařilo se mi pro nový seznam jen vytvořit nový sloupec. Nedokážu se přes nabízené položky k s...
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít