Nové téma
Zdravím, mám asi fakt amatérský dotaz, ale opravdu jsem nikde moc nenašel odpověď. Žádná kniha, kterou jsem doposud četl se tímhle nezabývala. Mám aplikaci bez formuláře, která čeká na vyhotovení určitých dat (např. čeká až se objeví určitý soubor). Ale vždy to zabere nějaký čas. Jakým nejlep...
VB.NET
anonym
Zdravím je někde na netu možné najít něco o spolupráci VB6 a Excelu. Zajímá mě předvším nastavování vlastností buňky (pozadí, písmo atd.) Díky
VB6/VBA
Ahoj all, Potřeboval bych poradit jak udělat aby se vypisoval obrázek z db ale když nezadám URL aby se tam nic neukázalo momentálně se mi ukáže takovej ten standart když nemůže najít obrázek ale url je zadaná :-D Předem děkuji za jakýkoliv příspěvek
ASP.NET WebForms
Michal Jelínek
Zdravím! poradí mi prosím někdo, jak mohu přes clipboard dostat nějaká tabulková data z webové stránky do Excelovského listu aniž by se Excel nesnažil dělat chytrého a data mi formátoval? I když mám buňky v cílové oblasti naformátované jako text, tak v případě, že v buňce zdrojové html tabulky ...
Offtopic
František Hůle
Caute vytvaram si instalacku svojho projektu pomocou setup project, v projekte mam nastaveny server z ktoreho si ma tahat aplikacia aktualizacie. Nasledne ak ho cez setup nainstalujem a potom urobim nejaku zmenu, ktoru samozrejme publikujem na ten nastaveny server, tak aplikacia sa vobec neaktua...
Ján Holub
1)Dobrý den, jsem úplný začátečník a potřeboval bych poradit. V kódu mám odkaz na obrázek (např. ho chci načíst do picture boxu) a nevím, jak docílit toho, abych se odkazoval přímo na ten obrázek, tzn. nebude to přesná cesta, třeba C/documents and setting/blabla.. tedy abych ho mohl spouštět na j...
Tomáš Herceg
Dobry den som trosku zmäteny lebo som dnes zistil chybu v mojom serverovom programe a to pri zistovani ci preslo viacej kb ako by normalne malo.. Tu je kod : (v button2 su poznamky s problemami ktore sa mi vyskytli)
VB.NET, WinForms
Dobrý den, vím, že to tu již jednou bylo, ale jsem začátečník a složité kódy ještě nejsou moje parketa... Napadlo mne, zda nemohu vyhledávat i podle jednoduchého cyklu:
VB.NET, Algoritmy
Dobrý deň, kto mi poradí ako zmením chovanie DGV po stlačení "ENTER" ktorý presunie kurzor na následujúci riadok ja potrebujem na ďaľši stĺpec Mám nastavenie: ďakujem
VB.NET, Komponenty, Algoritmy
Lubos Blader
Dobrý večer. Pokúšam sa pochopiť prácu s triedami a jednej veci nerozumiem, samozrejme je ich viac, ale teraz mi nefunguje toto: Mám triedu: ktorú volám z Form1 a funguje mi to buď zavolaním z Button1 a Button2, teraz je to zeleným, alebo Button3. Súčasne to nefunguje. Vysvetlil by mi nie...
Algoritmy, .NET
Vím, že asi budu zase za hlupáka, ale ať zkouším postupy odtud, nebo z mstv.cz, tak mi při SQLDataSource a nastavení nikdy nefunguje Advaced SQL Generation Options... vše na této stránce je šedé a nepoužitelné. Takže mám problém s vygenerováním políček update/delete... Předpokládám, že je něk...
Dusan Libo
Zdravím. Prosím o radu. Mám formulář na něm tlačítko. Po stisknutí tlačítka se otevře druhé okno. Pokud ve druhém okně zavolám this.Close(); zavře se celá aplikace. Potřeboval bych ale, aby se zavřelo jenom to okno, ve kterém zavolám tu událost this.Close(); Prosím o radu. Díky
C#, WinForms
Honza Dědek
Chtěl bych si naprogramovat neuronovou síť. Každá neuronová síť se skládá z neuronů. V mém případě budu mít matematický model neuronu zvaný perceptron. Ten už jsem si zvládl nějak nendrtálský naprogramovat. ( http://zz912.blog.cz/1003/perceptron ) . Momentálně bych si chtěl napsat celou síť a...
Zdravím! Potřebuji ve VB NET aplikaci pomocí GDI vykreslit text písmem, které bude dvojnásobně vysoké oproti standardnímu fontu. Zkusil jsem použít transformaci, ale ta mi ovlivní i pozici bodu, kde se začne text vykreslovat. Díky předem za tip
VB.NET, Grafika
Jaroslav Rajchl
Přeji hezky den, potřeboval bych prosím poradit. Mám aplikaci ve které používám grafickou plochu PictureBoxu na kterou si kreslím. Vše fungovalo bezva až do teď. Přibylo mi víc hodnot v ose x i y a nyní jsem narazil na problém že mi nestačí maximální rozlišení obrazovky k tomu aby vše bylo čitel...
Dobrýd den, když si vyvořím třídu děděnou z jakéhokoliv controlu tak se mi nechce control zobrazit v toolboxu, resp. pokud odškrtnu v toolBoxu showAll tak je vydět, ale je diablovaná a nelze ji použít. V plném frameworku to jde, ale v compactu to toolBox nezobrazí. Zkoušel jsem přeinstal...
Michal Plško
Dobrý večer. Pro editaci učitelských rolí využívám DropDownList, který si natáhne možné role a pak podle výběru role ji přiřadí danému uživateli : Na ASP.NET Development Serveru VS08 vše funguje bezproblémů, ale jakmile celý web běží na hostingu(odzkoušeno na ASPONE a QSH), dostanu chybové ...
Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda někdo neví kolik je maximální počet formulářů (nebo kde se to dá zjistit), které můžu ve Visual Basic 2008 vytvořit? Dělám prográmek, kde jich budu potřebovat třeba tak kolem 500 a na nich samozřejmě různé labely a textboxy atd. Nebude to problém?
Zdravím všechny... snažím se překopat svoji offline aplikaci na webovou při použití VB pro odeslání vstupu do databáze se objeví error: ZDROJ:
Dobrý večer. Dostal jsem se do problému s LINQ to SQL při využití ve WCF. Potřebuji změnit vlastnost serializace (Serialization mode) návrháře Linq to SQL na Undirectional, ale nemohu přijít na to, kde tuto vlastnost změnit. Předem moc díky za radu.
C#, LINQ, WCF/WS
Tomáš Bezděk
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít