Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 > >>

Čekání aplikace

Zdravím, mám asi fakt amatérský dotaz, ale opravdu jsem nikde moc nenašel odpověď. Žádná kniha, kterou jsem doposud četl se tímhle nezabývala. Mám aplikaci bez formuláře, která čeká na vyhotovení určitých dat (např. čeká až se objeví určitý soubor). Ale vždy to zabere nějaký čas. Jakým nejlep...

VB.NET

8 odpovědí

04.06.2013 12:53

anonym

VB6 a Excel

Zdravím je někde na netu možné najít něco o spolupráci VB6 a Excelu. Zajímá mě předvším nastavování vlastností buňky (pozadí, písmo atd.) Díky

VB6/VBA

4 odpovědí

21.11.2012 14:28

anonym

<asp:Image ID="Image1" runat="server" ImageUrl='<%# Eval("ImageUrl")' %> />

Ahoj all, Potřeboval bych poradit jak udělat aby se vypisoval obrázek z db ale když nezadám URL aby se tam nic neukázalo momentálně se mi ukáže takovej ten standart když nemůže najít obrázek ale url je zadaná :-D Předem děkuji za jakýkoliv příspěvek

ASP.NET WebForms

3 odpovědí

11.02.2011 16:09

Michal Jelínek

Tabulky z webu do Excelu

Zdravím! poradí mi prosím někdo, jak mohu přes clipboard dostat nějaká tabulková data z webové stránky do Excelovského listu aniž by se Excel nesnažil dělat chytrého a data mi formátoval? I když mám buňky v cílové oblasti naformátované jako text, tak v případě, že v buňce zdrojové html tabulky ...

Offtopic

12 odpovědí

22.03.2010 16:46

František Hůle

Setup project a update

Caute vytvaram si instalacku svojho projektu pomocou setup project, v projekte mam nastaveny server z ktoreho si ma tahat aplikacia aktualizacie. Nasledne ak ho cez setup nainstalujem a potom urobim nejaku zmenu, ktoru samozrejme publikujem na ten nastaveny server, tak aplikacia sa vobec neaktua...

VB.NET

7 odpovědí

17.03.2010 20:25

Ján Holub

Odkaz přímo na soubor

1)Dobrý den, jsem úplný začátečník a potřeboval bych poradit. V kódu mám odkaz na obrázek (např. ho chci načíst do picture boxu) a nevím, jak docílit toho, abych se odkazoval přímo na ten obrázek, tzn. nebude to přesná cesta, třeba C/documents and setting/blabla.. tedy abych ho mohl spouštět na j...

VB.NET

6 odpovědí

15.03.2010 16:57

Tomáš Herceg

Väcsi / mensi

Dobry den som trosku zmäteny lebo som dnes zistil chybu v mojom serverovom programe a to pri zistovani ci preslo viacej kb ako by normalne malo.. Tu je kod : (v button2 su poznamky s problemami ktore sa mi vyskytli)

VB.NET, WinForms

6 odpovědí

14.03.2010 20:14

anonym

Vyhledávání v listview

Dobrý den, vím, že to tu již jednou bylo, ale jsem začátečník a složité kódy ještě nejsou moje parketa... Napadlo mne, zda nemohu vyhledávat i podle jednoduchého cyklu:

VB.NET, Algoritmy

2 odpovědí

14.03.2010 13:07

Tomáš Herceg

Pohyb po DataGridView

Dobrý deň, kto mi poradí ako zmením chovanie DGV po stlačení &quot;ENTER&quot; ktorý presunie kurzor na následujúci riadok ja potrebujem na ďaľši stĺpec Mám nastavenie: ďakujem

VB.NET, Komponenty, Algoritmy

7 odpovědí

14.03.2010 7:42

Lubos Blader

Class - triedy

Dobrý večer. Pokúšam sa pochopiť prácu s triedami a jednej veci nerozumiem, samozrejme je ich viac, ale teraz mi nefunguje toto: Mám triedu: ktorú volám z Form1 a funguje mi to buď zavolaním z Button1 a Button2, teraz je to zeleným, alebo Button3. Súčasne to nefunguje. Vysvetlil by mi nie...

Algoritmy, .NET

8 odpovědí

13.03.2010 15:50

anonym

Generate INSERT, UPADATE...

Vím, že asi budu zase za hlupáka, ale ať zkouším postupy odtud, nebo z mstv.cz, tak mi při SQLDataSource a nastavení nikdy nefunguje Advaced SQL Generation Options... vše na této stránce je šedé a nepoužitelné. Takže mám problém s vygenerováním políček update/delete... Předpokládám, že je něk...

ASP.NET WebForms

6 odpovědí

12.03.2010 19:18

Dusan Libo

Dva formuláře

Zdravím. Prosím o radu. Mám formulář na něm tlačítko. Po stisknutí tlačítka se otevře druhé okno. Pokud ve druhém okně zavolám this.Close(); zavře se celá aplikace. Potřeboval bych ale, aby se zavřelo jenom to okno, ve kterém zavolám tu událost this.Close(); Prosím o radu. Díky

C#, WinForms

6 odpovědí

12.03.2010 15:39

Honza Dědek

Neomezené množství objektů (neuronová síť)

Chtěl bych si naprogramovat neuronovou síť. Každá neuronová síť se skládá z neuronů. V mém případě budu mít matematický model neuronu zvaný perceptron. Ten už jsem si zvládl nějak nendrtálský naprogramovat. ( http://zz912.blog.cz/1003/perceptron ) . Momentálně bych si chtěl napsat celou síť a...

VB.NET, Algoritmy

1 odpovědí

12.03.2010 9:35

anonym

Graphics.ScaleTransform

Zdravím! Potřebuji ve VB NET aplikaci pomocí GDI vykreslit text písmem, které bude dvojnásobně vysoké oproti standardnímu fontu. Zkusil jsem použít transformaci, ale ta mi ovlivní i pozici bodu, kde se začne text vykreslovat. Díky předem za tip

VB.NET, Grafika

5 odpovědí

11.03.2010 23:13

Jaroslav Rajchl

Vektorová grafika, zoom a scroll

Přeji hezky den, potřeboval bych prosím poradit. Mám aplikaci ve které používám grafickou plochu PictureBoxu na kterou si kreslím. Vše fungovalo bezva až do teď. Přibylo mi víc hodnot v ose x i y a nyní jsem narazil na problém že mi nestačí maximální rozlišení obrazovky k tomu aby vše bylo čitel...

VB.NET

18 odpovědí

11.03.2010 14:23

anonym

ToolBox a Compact Framework

Dobrýd den, když si vyvořím třídu děděnou z jakéhokoliv controlu tak se mi nechce control zobrazit v toolboxu, resp. pokud odškrtnu v toolBoxu showAll tak je vydět, ale je diablovaná a nelze ji použít. V plném frameworku to jde, ale v compactu to toolBox nezobrazí. Zkoušel jsem přeinstal...

VB.NET

0 odpovědí

11.03.2010 9:59

Michal Plško

chyba při editaci LINQ (SubmitChanges())

Dobrý večer. Pro editaci učitelských rolí využívám DropDownList, který si natáhne možné role a pak podle výběru role ji přiřadí danému uživateli : Na ASP.NET Development Serveru VS08 vše funguje bezproblémů, ale jakmile celý web běží na hostingu(odzkoušeno na ASPONE a QSH), dostanu chybové ...

ASP.NET WebForms

6 odpovědí

10.03.2010 10:32

Tomáš Herceg

Počet formulářů

Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda někdo neví kolik je maximální počet formulářů (nebo kde se to dá zjistit), které můžu ve Visual Basic 2008 vytvořit? Dělám prográmek, kde jich budu potřebovat třeba tak kolem 500 a na nich samozřejmě různé labely a textboxy atd. Nebude to problém?

VB.NET, WinForms

4 odpovědí

08.03.2010 16:58

Tomáš Herceg

BC30506: Klauzule Handles vyžaduje proměnnou WithEvents definovanou v nadřazeném typu nebo v některém z jeho základních typů.

Zdravím všechny... snažím se překopat svoji offline aplikaci na webovou při použití VB pro odeslání vstupu do databáze se objeví error: ZDROJ:

ASP.NET WebForms

8 odpovědí

08.03.2010 15:38

Dusan Libo

Serialization mode

Dobrý večer. Dostal jsem se do problému s LINQ to SQL při využití ve WCF. Potřebuji změnit vlastnost serializace (Serialization mode) návrháře Linq to SQL na Undirectional, ale nemohu přijít na to, kde tuto vlastnost změnit. Předem moc díky za radu.

C#, LINQ, WCF/WS

1 odpovědí

07.03.2010 20:25

Tomáš Bezděk

<< < 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se