Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 > >>

WindowsCe a WndProc

Dobrý den, potřeboval bych u komponenty číst zprávy windows. Bohužel nevím jestli je v Compaktu procedura wndProc. V msdn je příklad podobný jako u klasických windows, ale u CE mi to nějak nejde. Message je v knihovně windowsce.forms http://msdn.microsoft.com/en-us/library/microsoft.wind...

Compact Framework

1 odpovědí

28.06.2013 23:21

Michal Plško

[VBA] Spuštění po kliknutí ....

Dobrý den, mám kalendář, který se spouští klávesovou zkratkou: .. jak změním kód aby se kalendář spustil po kliku do buňky naformátované jako &quot;datum&quot;? Díky

VB6/VBA

11 odpovědí

19.04.2010 15:23

anonym

Mazání všech položek v ListView bez označení

Zdravím všechny programátory. Narazil jsem na problém. Můj prográmek má komponentu ListView jako dočasné úložiště dlouhých řetězců, které se postupně plní dle potřeby. Má to však jeden háček. Pokud chci vymazat všechny položky a načíst jiný soubor, vymažou se pouze asi čtyři položky a nastane c...

VB.NET

6 odpovědí

15.04.2010 15:53

Tomáš Herceg

Queue

Dobrý den, mám příchozí data, ta mohou přicházet ve více vláknech. zpracovat data však potřebuji udělat v jednom vlákně... to znamená více vláken mi bude plnit nějakou frontu a v jednom vlákně budu z fronty data odebírat a zpracovávat. Poradí někdo jak na to?

VB.NET

3 odpovědí

10.04.2010 18:05

Ondřej Linhart

Sockets

Zdravím všichni, už nějakou chvilku si pohrávám s programováním ve VB .Net (hraju si momentálně s Visual Basic 2008 Express), ale rozhodně nejsem žádný guru. Spis bych se označil jako &quot;bastlič-drátotah&quot;, jak kdysi vcelku trefně poznamenal jeden můj kolega. Inu nastala jednoho dne ...

C#, I/O operace

9 odpovědí

10.04.2010 17:59

Ondřej Linhart

běh na pozadí

píšu aplikaci čtení serialportu. dat je hodně a když kliknu na button, který spustí čtení portu, nereaguje již formulář na myš. Ani nejde posunout okno. čtení mám v cyklu While...end While a nic víc tam není. Mám to řešit jinak aby se obstaraly events? Díky za odpovědi! Petr

Threading, I/O operace, .NET

2 odpovědí

09.04.2010 15:14

Petr Hubáček

Smazání celé kolekce nákupního košíku

Dobrý den, můžete prosím někdo pomoci ... mám vytvořenou třídu ShoppingCart.vb a třídu CartItem.vb zajišťující funkcionalitu nákupního košíku Nyní se snažím přidat na stránku Shopping.aspx tlačítko, které by zajistilo smazání všech položek v košíku, ale nevým jaký argument mám funkci...

VB.NET, ASP.NET WebForms, .NET

4 odpovědí

09.04.2010 7:25

David Baroch

Použítí sql:variable v xml query

Dobrý den. Měl bych dotaz jestli někdo náhodou neví jakým způsobem se dá použít sql:variable v xml query. Popř. jakým jiným způsobem by to šlo udělat. Jde o to, že mám vytvořenou SQL funkci, která mi z xml vytáhne text v určité řeči. Možnost složení celého selectu jako stringu a následné zavol...

SQL

3 odpovědí

08.04.2010 18:09

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

UpdateProgress

Dobré odpoledne. Při ukládání nového produktu přes FormView se s ním ukládají i fotografie, což občas trvá delší dobu v závislosti na velikosti nebo počtu. Proto chci uživateli dát najevo, že nahrávání probíhá a že se jen neseknul prohlížeč. Problém chci řešit pomocí UpdateProgress a UpdatePanel...

ASP.NET WebForms

0 odpovědí

08.04.2010 17:18

Tomáš Bezděk

Komponenty

Zdravím, měl bych zase další trapný dotaz. Zda by mě někdo nasměroval na stránky kde jsou popsány komponenty či objekty v ASP.NET (nejlépe v češtině). Nějak nemůžu něco správného najít. O co my jde. Dříve jsem trochu používal ASP (opravdu trochu) a když jsem potřeboval použít nějaký objekt ne...

ASP.NET WebForms

4 odpovědí

08.04.2010 17:13

Dušan Iker

Záhadná chyba v jednoduchém výpočtu

Netušíte, proč mi tento výpočet v C# vychází 0, když to musí podle kalkulačky vyjít 1: Už si s tím nevím rady...

C#, Algoritmy, .NET

7 odpovědí

07.04.2010 17:51

anonym

Zmizení komponent z Toolboxu

Zdravím, mám velkou prosbu o pomoc. Při práci se mi stala podivnost a to, že mi bez zřejmého důvodu z Toolboxu zmizela celá sekce, ve které byly moje vizualní komponenty (UserControls). Ráno jsem bez problémů otevřel projekt a pracoval. Před chvíli jsem chtěl použít jednu z mých komponent ale...

Visual Studio

2 odpovědí

07.04.2010 16:09

Michal Plško

Deklarace pole polí (jagged array)

Dobrý den, rád bych se zeptal, zda lze najednou nadeklarovat velikost pole a velikost všech polí v něm v případě, pokud je velikost všech polí v poli stejná. Tedy něco takového: VB takovýto způsob deklarace nepovoluje. Prozatím jsem přišel na to, že řešit to lze buď jako vícerozměrné pole neb...

VB.NET

2 odpovědí

07.04.2010 8:05

Hellis

Jak z Inno Setupu podmíněně spustit jiný instalátor

Zdravím všechny, měl bych dotaz ohledně Inno Setupu. Potřeboval bych, aby při instalaci aplikace měl uživatel možnost dle svého uvážění nainstalovat i jinou aplikaci (např. PDF tiskárnu). Ideální by bylo, kdyby měl možnost po spuštění instalátoru kromě samotné aplikace zvolit instalaci i t...

Offtopic

6 odpovědí

06.04.2010 20:29

anonym

Generovanie cisiel

VB.2008 Ako zamedzim aby sa nahodne vygenerovane cisla neopakovali?

VB.NET, Algoritmy, WinForms

2 odpovědí

06.04.2010 19:54

Lukas Str

Napisat " ako znak

Dobry den narazil som na problem , ked sa mi aplikacia updatuje tak vytvara Davkovy subor (.bat) , ktory ukonci proces starej aplikacie a zmaze ju , potom nakopiruje do zlozky novy subor a spusti ho. Problem je v tom ze ked aplikacia vytvara vhodny subor aby prebehol update bez chyby tak cesty...

VB.NET

3 odpovědí

06.04.2010 16:39

Martin Klain

IP

robil som stranku podobnu ako v tych videotutorialoch a tam bolo spomenute ze pri registracii sa da zapisat IP aby se jeden uzivatel nemohl registrovat vice krat tu som si nasiel dake kody na ziskanie ip ked som ich chcel pouzit tak akosi som nevedel ako lebo som pouzil tu komponentu na r...

Databáze

1 odpovědí

06.04.2010 12:54

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Skratenie kodu

Dobry den , robim posledne upravy v programe a narazil som na dlhy kod a pripada my napisany zbytocne zdlhavo : Dost sa za ten kod hanbim lebo je naozaj decky. Pisal som to este ked som bol v zaciatkoch , ale pravdu povediac ani teraz ma nenapada nic ako by som to vyriesil kratsim kodom. Da...

VB.NET, Algoritmy, Optimalizace

1 odpovědí

06.04.2010 12:20

Tomáš Herceg

Zabezpečení connectionString

Jak zabezpečit password v connectionString? I když je zkompilován s kódem, dá se k němu dostat přes refrlector. Jak se řeší tato problematika? Děkuji

C#, Bezpečnost

1 odpovědí

05.04.2010 21:56

Ondřej Linhart

Služba

Dobrý den. Učím se pracovat s Windows Comunication Foundation (či jak) (WCF) a dělám podle tutoriálu na MSTV.cz který je ale v C# Když jsem to psal v C#, tak mi to fungovalo, ale teď píšu hostovací aplikaci ve VB a nevím jak mám přeložit toto: host = new ServiceHost(typeOf(Chat.MyChat)) ...

C#, VB.NET, WCF/WS, .NET

3 odpovědí

05.04.2010 8:02

Ondřej Ondryáš

<< < 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se