Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 > >>

Otevření stránky v nové záložce

Zdravím. Do časů nedávno minulých jsem otevíral stránky v novém okně. Dnes už by se patřilo otevírat je v nové záložce. Můžete mi někdo poradit, jak na to ? Je na to nějaký nový parametr v metode window.open ? Taky by mě zajímalo, jestli neexistuje způsob, jak to udělat na strane serveru bez to...

ASP.NET WebForms

3 odpovědí

22.01.2014 14:16

anonym

Tisk souboru, vybírání stránek k tisku

Dobrý den, Povedlo se mi najít jeden skript na tisk souboru, ale nemohu nalézt, jak vytisknout jenom 1,2 a 4 stránku. Jde to nějak? Děkuji

VB.NET, WinForms, Tisk

18 odpovědí

01.12.2010 0:03

anonym

Close formuláře

.Net CF 2.0, VS 2008 Pro Dobrý den měl bych dotaz v projektu mám spoustu formulářů, jejich instance si vytvořím při načítání projektu. Použití takového formuláře pak volám jen jako xxx.ShowDialog(). A zavření xxx.close(). Nemohu vytvářet instance fomulářů, až před jejich voláním kvůli ry...

VB.NET, Compact Framework

17 odpovědí

26.11.2010 14:19

Ondřej Linhart

Generátor v mikrosekundách

Zdravím, neví někdo jak udělat generátor v mikrosekundách.

VB6/VBA

6 odpovědí

23.11.2010 19:18

anonym

Update zaznamu rodicovskej tabulky pri zmene podriadenej tabulky

Ahoj všetci, potrebujem poradit s takym cudnym spravanim SQL procedury. Mam dve tabulky master a detail. (Pre jeden zaznam master tabulky je viac zaznamov detail tabulky prepojene cez Id master tabulky) Na tej istej stranke mam formview (napojeny na sql datasource master tabulky) kde sa da...

ASP.NET WebForms, SQL, Databáze

6 odpovědí

23.11.2010 14:26

Stano Klanduch

Tisk ve VB2008

Vedel by nekto poradit jakym zpusobem se da vytisknout formular ketery se napr. sklada z textbox, comboxov a dalších prvku? Dekuji Peter

WinForms, Tisk

4 odpovědí

22.11.2010 19:45

anonym

Readline problém

Ahoj. Přidávám do kolekce data ze souboru. Ale hází to chybu NullReferenceException was unhandled: Object reference not set to an instance of an object. Soubor to našlo, řádky tam jsou, tak nevím kde je problém.

VB.NET, Algoritmy, I/O operace

6 odpovědí

22.11.2010 18:18

anonym

porovnání dvou arraylistů

Zdravím, mám dva arraylisty (libovolných velikostí), potřebuji porovnat jejich hodnoty, pokud se některá hodnota z prvního arraylistu nevyskytuje ve druhém, tak potřebuji udělat nějakou akci. Všude sem našel pouze opačný případ (tj. u hodnot které se schodují proveď nějakou akci), to by se řešilo...

ASP.NET WebForms

4 odpovědí

22.11.2010 17:09

Tomáš Herceg

Přepínání témat

Z této webové stránky: http://www.codeproject.com/KB/aspnet/themeswitcher.aspx jsem si stáhla zdrojový kód k přepínání témat. Aplikovala jsem ho do svých stránek. Když testuju stránku lokálně ve Visual Studiu, vše normálně funguje, ovšem při nahrání stránek na server přepínání nefunguje. Ví někdo...

ASP.NET WebForms

5 odpovědí

22.11.2010 17:07

Tomáš Herceg

VB + pdf a certifikát

Zdravím všechny vespolek. Obracím se na všechny znalé a zkušené, zda-li vědí o existenci komponent pro VB6 nebo novější verze VB: 1) která by se dala využít pro digitální podepisování pdf souborů? 2) která by se dala využít pro ověřování údajů z digitálního certifikátu &quot;*.cer&quot;( např...

Komponenty, VB6/VBA

3 odpovědí

22.11.2010 1:54

Ondřej Linhart

Zakázání kliknutí na tlačítko dokud se ještě provádí kód po předchozím kliknutí

Zdravím. V aplikaci jsou čtyři tlačítka, které obsluhují 2xListView (věrné kopie) po spuštění aplikace dojde k počátečnímu naplnění Kod pro čtyři tlačítka Pokud mám už ale počet stanic vysoký a zároveň počet operací na stanici vysoký, tak když pak klikám &quot;mohutně&quot; na tla...

VB.NET, WinForms

1 odpovědí

18.11.2010 22:31

Honza Dědek

Zpristupnit pole struktur pres vlastnost tridy

Ahoj chtel bych Vas poprosit o pomoc pri reseni nasledujiciho problemu. Mam strukturu, viz nize, ktera obsahuje int, string a dalsi strukturu. Dale mam tridu: NameFrameArray, ktera obsahuje pole predchozich struktur. Chtel bych pomoci vlastnosti tridy NameFrameArray pristupovat (zapi...

C#

1 odpovědí

18.11.2010 14:39

Jindrich Bartosek

scope_identity v LINQ

Dobrý podvečer. Pro vkládání článků na web jsem si udělal jednoduché FormView, které mám připojené k LinqDataSource. Jakmile vložím článek, potřebuju naplnit i vazebnou tabulku, kde článek zařadím do Kategorií, do kterých patří. Jen nevím, jak dostat po insertu z SQL Serveru číslo právě vloženéh...

C#, VB.NET, ASP.NET WebForms, LINQ

2 odpovědí

17.11.2010 23:11

Tomáš Bezděk

Insert nového záznamu cez formview

Dobrý den, chcel by som sa spýtat či by mi niekdo neporadil. Mam dva prvky FormView a jeden GridView. Jeden FormView zobrazuje a edituje jeden záznam z rodičovskej tabulky. Cislo záznamu predávam cez QueryStringField=&quot;Cislo&quot;. Zaroven na stranke zobrazujem cez GridView záznamy z dcerine...

C#, ASP.NET WebForms

2 odpovědí

16.11.2010 13:30

Stano Klanduch

stažení souboru - přidání javascriptu do stránky

Měl bych dotaz na stažení souboru. Mám web stránku, na které se vyplní údaje, podle nich se v databázi provede dotaz. Výsledek dotazu je zapsán do Excelu, který je uložen v souboru ~/Reports/(report+nějaké číslo).xls. Chtěl bych, aby se tento soubor následně stáhl (ukázala se nabídka &#8222;ulož ...

HTTP/HTML, JavaScript

9 odpovědí

16.11.2010 13:08

Jiří Doležal

MasterPage a lokalizácia webu

Zdravím, potreboval by som trochu postrčiť pri zmene kultúry po stlačení buttonu. Na MasterPage mám umiestnené dva ImageButtony, ktoré by mali (aspoň mám taký zámer) meniť jazykovú verziu stránky. Automatická zmena funguje bezproblémovo. Buttony majú priradený nasledujúci kód: Po klik...

ASP.NET WebForms

4 odpovědí

16.11.2010 10:44

Patrik Volka

Vymazání bufferu z COM1 portu

Ahoj mám problém, jsem sice začátečník v C# ale dělám čtečku čárových kódů přes serialport COM1. Čtečka načte kód, zobrazí výsledek a po zadání další proměnné se celý proces opakuje. bohužel podruhé už se nezobrazí správný načtený kód ale zbytky z předchozího, je to dáno tím, že se buffer nevy...

C#, Hardware

2 odpovědí

15.11.2010 10:13

anonym

Volanie ulozenej procedury

Zdravim, mam takyto problem Mam jednoduchy SqlDataSource Ide mi o Update. Takto to vsetko bez problemov funguje. Ale ked zmenim update do ulozenej procedury: Tak to vyhodí chybu : Procedure or function EditPrislusnik has too many arguments specified. Pritom ulozena proced...

SQL

11 odpovědí

15.11.2010 9:40

Jakub Němec

Hierarchy repeater

Dobrý den. Mám dotaz ke článku http://vbnet.cz/clanek--155-tipy_a_triky_pro_asp_net_dil_4_pricetne_renderovani_sitemap_podruhe_aneb_komponenta_pro_hierarchicka_data.aspx Tato komponenta prochází nějaký xml dokument nebo sitemap. Já bych jí potřeboval upravit tak, aby měla stejnou implementa...

ASP.NET WebForms

4 odpovědí

14.11.2010 18:47

Tomáš Herceg

Používání XML

Dobrý den. Mám takový zvláštní dotaz. Netýká se řešení konkrétního problému. Mohly by jste mi říct, jaké jsou výhody a nevýhody používání XML jako úložiště dat pro webovou aplikaci, a proč je to výhoda nebo nevýhoda, jaký na to máte nátor, a podobně? Prosím, neodkazujte mě na žádné články ...

ASP.NET WebForms, XML

2 odpovědí

13.11.2010 23:00

Honza Dědek

<< < 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se