Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 > >>

Nelze přidat datový zdroj

Zdravím vespolek. Objevil se u mne ve VS2008 následující problém. Chci přidat nový datový zdroj, kliknu tedy na &quot;Add new data source&quot; a otevře se mi průvodce. V &quot;Choose a data source type&quot; vybírám Database dám Next (kterákoliv z ostatních voleb je funkční). Až doposud vš...

Visual Studio

3 odpovědí

25.06.2010 20:18

R-a-d (1 of 0)

vývojový diagram

Dobrý den, průběžně s tvorbou aplikace si kreslím flowchart běhu s různými detaily. Občas je to ale zdržování (Visio,nebo tužkapapír). Našel jsem program Code2flowchart, ale není to ono, nefunguje to pro celý projekt-všechny forms a výstup také nic moc. Existuje něco (adins), v čem bych mohl fl...

Offtopic

5 odpovědí

26.05.2010 12:23

Honza Dědek

C# to VB.NET

Dobrý den, věděl by někdo jak napsat toto ve VB.NET (nejlépe, aby to bylo funkční v CF 2.0) ?

VB.NET

6 odpovědí

26.05.2010 8:16

Michal Plško

Spustenie JavaScript Kódu

Nazdar , pouzivam Web Control Library ktora je chat. Mám v nej kod : a ten sa vyvola ak niekto klikne na tlacitko btn. Ja by som potreboval aby sa tento kod : Vyvolal ked zavolam funkciu definovanu v kniznici a ta by odkazovala napriklad na Sub ktory by vyzeral takto : Problem je v tom ...

ASP.NET WebForms, JavaScript

20 odpovědí

25.05.2010 19:25

anonym

WPF - jak na triggery

Zdravím, snažím se naučit pracovat ve WPF, protože tam jde vytvořit celkem zajímavé uživatelské prostředí a v současné době jsem se zasekl na mrtvém bodě. Zkouším vytvořit jednuchou aplikaci-stopky. Mám hlavní okno na kterém jsou mimo jiné buttony kterými se aplikace nastavuje. Chtěl bych docíli...

WPF

2 odpovědí

25.05.2010 12:09

Honza Dědek

XNA - Texture2D

Chtel bych poradit. Jde v XNA si udelat z vice Texture2D udelat novou jednu Texturu2D ??? Jako, ze bych si z vic obrazku udelal jeden novy, abych to pokazde nemusel slozite vykreslovat. Konkretne pozadi hry se bude vykreslovat z zpousty stejne se opakujicich se casti ....

C#, XNA, Grafika

2 odpovědí

24.05.2010 16:56

anonym

Backgroundworker - ukončení v průběhu výpočtu

Zdravíčko, prosím Vás mám desktopovou aplikaci - deskova hra. Používám Background worker pro vymýšlení tahů, když hraje PC. Problem ale nastane tehdy, když PC přemýšlí a já změním jeho úroveň. Pak dostanu výjimku, že bw nemůže běžet víckrát. Takže má otázka je: jak bw předčasne ukončit? Metoda...

C#, Threading, WinForms

7 odpovědí

24.05.2010 14:01

Ondřej Linhart

Jak docílit změny jména projektu?

Hezký den, chybami se člověk učí, jenže jak je napravit když si je uvědomí? Díky své vlastní blbosti jsem pojmenoval projekt při jeho zakládání a to tak že do jeho názvu jsem přidal i číslo verze. Něco jako &quot;Projekt v1.0&quot; zpočátku je mi to zdálo geniální, nýbrž po čase z toho vznikla...

Visual Studio, .NET

4 odpovědí

24.05.2010 11:02

anonym

Rada s kompilací

Zdravím, potřeboval bych poradit, kde dělám chybu. Jsem začátečník a zkouším různé věci a nyní mi pravděpodobně nefunguje kompilace. Mám Default.aspx kde chci mít vlastní ovládací prvek. soubor default.asp vypadá takto: a vlastní komponentu mám ve App_Code/CustomControls.vb Ve ...

VB.NET, ASP.NET WebForms, Komponenty

5 odpovědí

24.05.2010 7:46

Tomáš Herceg

Třída, vlastnosti a jejich defaulní hodnoty

Dobrý den, rád bych se zeptal jak se řeší definování defaultních hodnot pro vlastnosti třídy? Děkuji předem

C#, Architektura

6 odpovědí

22.05.2010 21:41

Ondřej Linhart

Uložení barcode

Dobrý den. Po delší době vývoje ASP.NET aplikací, jsem se pustil i do WinForm, a dostal jsem se do problému se čtečkou barcode. USB čtečka načte barcode a ten vypíše, ale nemůžu přijít na to, jak tuto hodnotu, kterou čtečka čte odchytit a vypsat do Label nebo uložit do paměti. Může mi prosím ně...

C#, WinForms, I/O operace

4 odpovědí

22.05.2010 17:50

Tomáš Bezděk

GUI pre chat zo stránky

Serbus , podla návodu na tejto stránke http://steveorr.net/articles/WebChat.aspx som postavil chat ktorý fičí na web stránke. Potreboval by som ho, ale spojazdniť cez niaky GUI napríklad napísaný vo Visual Basic-u .NET . Problém je vtom že ciest je nato vela , ale nie každá je &quot;múdra&quo...

VB.NET

13 odpovědí

22.05.2010 15:17

anonym

Firebird a "providering"

Potřeboval bych jen jednu informaci pokud mi vyhovíte někdo. Dělám web aplikace asp.net pod visual studiem, která komunikuje s MS SQL a jazykem je C#. Nyni chci v práci rychle najít řešení (pro rychlou ukázku) webové aplikace vyvíjenou pouze pod BDS 2006 a komunikující s FireBirdem a jazyke...

SQL

1 odpovědí

21.05.2010 11:31

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Záložky

Nazdar , mam uz velmi dlhy projekt a mam problem hladat v nom niaky kusok kodu ktory by som chcel zoptimalizovat :/ . Viete mi poradit ako sa da vytvorit napriklad zalozka ktoru pridelim danemu Sub-u a po klinuti na nu ma to tam automaticky presmeruje ? projekt ma vyse 10 000 riadkou a funguje ve...

Visual Studio

2 odpovědí

20.05.2010 18:57

anonym

Velikost MDI kontejneru

Dobrý den, dá se nějak zjistit velikost mdi kontejneru z rodičovského okna? Díky za odpověď

Komponenty, WinForms

1 odpovědí

20.05.2010 15:51

Ondřej Linhart

Problém s konfigurací aplikace

Dobrý den, chěl bych Vás požádat o pomoc při řešení následujícího problému. Mám jednoduchou win aplikaci, která některé své konfigurační údaje ukládá do chráněné (protected) šifrované sekce v konfiguračním souboru aplikace. Jedná se o údaje určené pouze ke čtení a za běhu programu je aplikace n...

VB.NET, WinForms

8 odpovědí

20.05.2010 11:51

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Listener a internet

Dobrý den, mám naprogramovanou aplikaci, která mi chodí v lokální síti, ale jakmile se chci připojit z PC na internetu, aplikace zamrzne. NAT na routeru je v pořádku. Část třídy listeneru je následující. IPadresa a Port jsou definovány v modulu. Netrkne vás nějaká rada, která mi pomůže? Děk...

VB.NET

4 odpovědí

19.05.2010 12:24

anonym

změna velikosti formuláře

Ve VB 2010 se snažím změnit rozměry formuláře jenomže mi to nějak nejde. Potřebuju ho po kliknutí na tlačítku zvětšit z 300 na 4OO (width) Zkoušel jsem to takhle: Ale je to špatně.

VB.NET, WinForms

3 odpovědí

19.05.2010 7:38

Martin Klain

Please

Mám pocit že je VBNET.CZ poslední dobou docela neudržovaný. Tím myslím žádné nové články ani v blogu. Málo času?

Offtopic

4 odpovědí

18.05.2010 14:41

anonym

Téma na článek

Loni na podzim jsem se zde přimlouval za článek na téma tvorby grafů ve VB. Tak bych to téma chtěl připomenout. I dnes by jistě bylo vítáno nejen mnou. Jan

Offtopic

0 odpovědí

18.05.2010 14:29

anonym

<< < 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se