Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 > >>

Řízení programu přes sms

Zdravím, zatím jde pouze o úvahu, ale nějak následovně bych si představoval velmi hrubou funkčnost. Lze pomocí sms přes nějaké zařízení(nějaký GSM modul, nebo něco takového) řídit, respektive vykonávat nějakou metodu? Samozřejmě počítám s počítačem zapnutým nonstop. A také při zápisu do databáze ...

C#

11 odpovědí

21.12.2010 14:28

anonym

Součet čísel ze dvouch formu do třetího

Dobrý den, potřeboval bych poradit jak sečíst proměnou x ve form1 s y ve form2 a vysledek zapsat do form3.

VB6/VBA

6 odpovědí

17.12.2010 9:42

anonym

Dynamické generování obsahu filtru pro GridView part 2

Ve vláknu http://www.vbnet.cz/forum-tema--4503-dynamick_233_generov_225_n_237_obsahu_filtru_pro_gridview.aspx popisuju problém s generováním obsahu filtru do DropDownlistu. Mé řešení je že budu ládovat DropDownListy pomocí několika SqlDataSource. Tomáš Herceg navrhuje řešení dostat filtry z Gridv...

ASP.NET WebForms

9 odpovědí

15.12.2010 14:47

anonym

Form opacity

Zdravím všechny, lze nějak udělat to aby byl formulář průhledný a PictureBox na něm ne? Našel jsem pouze odkaz že to nejde: http://www.vbnet.cz/forum-tema--519-simulace_pruhlednosti_komponent_na_formulari.aspx

VB.NET, WinForms

8 odpovědí

14.12.2010 8:33

Pavel Hlávka

Přeskočení příkázů při zadání více písmen

Dobrý den, potřeboval bych poradit. Před pár dny jsem začal se začal učit &quot;programovat&quot; v C++ skrze návody na tomto webu. Chtěl jsem si nyní na procvičení a zároveň vyzkoušení si vytvořit něco vlastního, velmi jednoduchého. Zde mám problém. Když zapnu program a zadím jednopísmené ...

C++/C

8 odpovědí

13.12.2010 17:01

anonym

InputBox

Zdravím Chtěl bych se zeptat,zdali je něco jako je InpuBox() ve Visual Basic, v C# . Díky

C#, Komponenty, WinForms, .NET

7 odpovědí

12.12.2010 23:23

Ondřej Linhart

DataGridView nový řádek

Dobrý den, mám takový problém s DataGridView(dále DGV). DGV mám napojené na kolekci BindingList&lt;&gt;. Vše funguje v pořádku pokud zadávám data přímo do DGV v okně. Pokud v kódu zadám do kolekce první řádek v DGV se sice zobrazí ale značka nového řádku(*) nepřeskočí na další řádek takže není m...

C#

1 odpovědí

12.12.2010 18:53

anonym

XML - ReadToFollowing

Dobrý deň ,mám XML : Na zistenie údajou z XML používam tento kód : Avšak vždy prvá časť : Prebehne v poriadku ale ked príde na tento kód : na riadku : Nastane chyba s popisom : The ReadElementContentAsString method is not supported on node type None. Line 1, position 84. Teda pr...

XML

3 odpovědí

10.12.2010 17:00

Ondřej Linhart

Hodnota konstanty

Dobrý den, věděl by někdo kde zjistit hodnoty konstant např.: http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms929230.aspx k proměnné nIndex ? jde o CF. na googlu se to dá po delším pátrání postupně dát dohromady, můj dotaz je, zdali se dají zjistit hodnoty k proměnným k pInvoke funkcím na je...

VB.NET

2 odpovědí

10.12.2010 15:24

Michal Plško

Tisk ve VB2008 panel

Dobrý den! K tisku používam nasledujíci kod: Problem je v kvalite tisku dat z formularu resp. panelu. Jak se da docílit zlešení kvality tisku obsahu prvku &quot;panel&quot; Dik Peter

VB.NET

4 odpovědí

09.12.2010 13:25

Ondřej Linhart

graf vo vb2010

Ako spraviť graf z dát prijímaných po sériovom porte, dokresľujúci sa príchodom nových dát, prípadne, ako vytvoriť databázu z dát ser. portu vo VB 2010.Konkrétne myslím meranie a zaznamenávanie teploty. ďakujem Tono

VB.NET, Hardware

2 odpovědí

09.12.2010 10:01

anonym

Zvětšit obrázek po kliku

Dobrý den, řeším zde takový problém s obrázek. Potřeboval bych aby se po kliknutí na nějaký obrázek tento obrázek zvětšil.Vytvořil jsem si metodu, která přidá tento obrázek do stackpanelu a ten jej zobrazí ve kutečné velikosti. Ale neumím zavolat tuto metodu s předáním cesty k obrázku. Potřebo...

ASP.NET WebForms, ASP.NET MVC

2 odpovědí

08.12.2010 12:24

anonym

přídání třídy k windows.forms

Dobrý den, věděl by někdo jak přidat třídu (př.: ControlExtension) do jmenného prostoru System.windows.Forms ? pokud to udělám takto: pak mi všechno co je v původním namespace zmizí.

VB.NET

3 odpovědí

07.12.2010 21:59

Ondřej Linhart

Monitoring práce uzivatelov

Mám pomerne jednoduchú web aplikáciu a potrebujem monitorovat co ktorý prihlasený user vykoná. Teda ked prebehne niektorá z udalostí Insert, Update alebo Delete záznamu na niektorej z asi piatich tabuliek tak by sa zapísal záznam do tabulky Akcie. Mam tabulku Akcie ktorá má polia ako: tabulka,...

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

07.12.2010 21:02

Stano Klanduch

Form opacity

Dobrý deň. Potreboval by som poradiť akým spôsobov sa dá odchytiť ukončenie posúvania formulára. Ďakujem.

VB.NET, Algoritmy, WinForms

2 odpovědí

07.12.2010 19:43

anonym

Zaktualizovaní hodnoty TextBox

Dobrý den, jsem začínající programátor a nemám koho bych se zeptal :) Můj problém je v tom, že mám dva textboxy a chci naprogramovat, že když v jednom z nich upravým honotu tak, aby se přepočítal i druhý (např. převody jednotek)??

VB.NET, WinForms

3 odpovědí

07.12.2010 17:37

anonym

CLS-compliant

VS2008 Pro, CF Dobrý den, V plikaci potřebuji použít Pinvoke funkci BitBlt z coredll.dll. Funkce má jako parametr enumeraci s typem uint32. enumetaci mám označenou jako &lt;CLSCompliant(False)&gt;, ale ve funkci se mi podtrhuje jako varování. Nevím jak se ho zbavit. zkoušel jsem dá...

VB.NET, Compact Framework

3 odpovědí

07.12.2010 15:30

Michal Plško

Komunikace mezi controly nebo formy

Dobrý den, rád bych zeptal jak nejlépe řešit obsousměrnou komunikaci mezi dvěma controly, případně formy (u MDI apl.)? Jde mi o to, aby bylo možno např. z controlu 1. zavolat control 2. (třeba přes událost) a obráceně, aby controly měly přístup k některým funkcím či událostím aplikace. ...

VB.NET

2 odpovědí

06.12.2010 17:42

Alexx

zjištění čísla následujícího čísla Identity specification

Zdravím, používám sql databázi sqlexpress a sloupec id se plní automaticky, protože mám nastaveno Identity specification na Yes a inkrementaci o 1. Potřeboval bych zjistit jaké číslo je poslední, respektive které se se vloží při insertu záznamu, jde to nějak? Zkoušel jsem to tak, že jsem vyselect...

ASP.NET WebForms

5 odpovědí

06.12.2010 10:30

Tomáš Herceg

Odstranění controls

Dobrý den, z formuláře jsem smazal toolstrip, ve kterém jsem měl 4 buttony (ty se s toolstripem smázly také). Když jsem vytvořil na formuláři nový toolstrip, tak se mi přidané buttony začaly číslovat od hodnoty posledního buttonu původního toolstripu. Zjistil jsem, že původní buttony jsou v pr...

VB.NET, WinForms

2 odpovědí

05.12.2010 22:32

Hellis

<< < 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se