Nové téma
Zdravím, mám menší trabl v silverlight aplikaci. Udělal jsem si třídu, ve které mám vytvořené seznamy ve kterých si držím jednotlivé grafické objekty. Tzn. mám tam nadeklarované mimo jiné toto: Vždy když přidám do seznamu nový objekt, vrátím volající funkci referenci na objekt a přidám ho ...
C#, VB.NET, WPF, Silverlight
Jirka Pénzeš
mám typ class MojTyp { bool Deleted { get; set; } } Ku komponente DataGrid bindujem kolekciu typu List<MojTyp> dá sa nejako nastaviť aby keď nejakej položke nastavím property Deleted na true aby sa nezobrazila v tabuľke?
WPF
Marek Levý
Zdravim mam dotaz ohledne pouziti datovyho typu v databazi kde chcu ukladat sql dotazy. Kdyz zvolim varchar a zkusim ulozit dotaz tak aplikace vyhodi chybu incorrect syntax u 'Germany'
SQL, Databáze
anonym
Zdravím, chtěl bych jen upozornit na skutečnost že v posldení době (cca týden) se mi dlouho načítá úvodní stránka (někdy 2-3 minuty). Další pohyb po stránkách už je s relativně normální odezvou. Zkoušeno na různých PC na IE8 a FF 3.6.8
Offtopic
Ondřej Linhart
Zdravím pánové Předem informuji, že celý projekt je psán v VB.net2010, proto píši zde. Chtěl bych se zeptat, zda by někdo poradil jak zjistit z dotazu, názvy a datové typy parametrů ? Potřeboval bych znát parametry ještě před průchodem recordsetu, protože jinak logicky dojde k chybě ? ...
VB.NET, ADO.NET, Databáze
Dobrý den, věděl by někdo jak přeložit toto do VB. Nějak si s tím nevím rady.
C#, VB.NET
Michal Plško
Dobrý den, předem bych chtěl poděkovat za pěkný seriál o VB pro začátečníky. Nikde jsem podle mě nenašel lepší a žádný mě toho nenaučil tolik, jako tento.Teď dělám program na změnu realmlistů ve WoWku. Mám tam "Nastavení" kam uživatel zadává cestu k realmlistu a cestu k souboru wow.exe...
VB6/VBA
Ahoj, potřeboval bych poradit jak mám udělat aby se po kliknutí na tlačítko Create User v CreateUserWizard automaticky přeplo na další krok který mám již kompletně zhotoven, pls kdo mi s tímto pomůže Ukázka na http://jelinekm.aspone.cz/Account/Register.aspx omlouvám se chyba v linku
ASP.NET WebForms, ASP.NET MVC
Michal Jelínek
Firma, kde pracuji shání externího vývojáře C#. Náplň práce: • Primárně vývoj různých projektů od webů, přes informační systémy až třeba po hry na facebooku. • Studium nových technologií (jsme Microsoft positive ;) ) • Přinášení nových myšlenek a námětů do vývoje. Nabízí...
Tomáš Jecha, MVP, MCSD
Mám jeden problém s undem v textu. Přesně jde o tohle: Mám listbox na jedné straně kde se dají vybírat záznamy a a textbox na pravé straně kde se dají jednotlivé záznamy měnit. Když změním záznam a změním textbox a pak zmáčknu ctrl+z tak se vrátí správná hodnota, pokud ale implementuji i ctrl+...
VB.NET
Roman Zkamene
Učím se VB.NET ve Visual Studiu Express 2010 a chtěl jsem vyzkoušet využití DirectX podle návodu na tomto webu. Při pokusu o přidání knihoven DirectX do projektu pomocí References/Add... a následném uložení nebo spuštění projektu se však Studio "kousne" a musím je ukončit přes Správce ú...
VB.NET, DirectX
Dobrý den, doposud jsem měl to štěstí, že jsem s hodnotami v XML souborech pracoval jako s textem. Nyní si ale nevím rady, jak "hodnotu elementu" (nevím správný název pro to, co dostávám takto: promena.innertext) převést na číslo nebo datum. Cini nebo Cdate nefunguje. Pokud napíšu t...
Zdravím, sháním HDD, který osahuje více jak 5 ploten. Je jedno jestli starý, nový, funkční, nefunkční... Kontakt: [email protected] Díky
Dobrý den, nevíte někdo jak kompletně odistalovat SQL Server. Už jsem vyzkoušel snad všechno a stále mi to při nové instalaci píše, že instance SQLEXPRESS již existuje.
SQL
Mám na stránce tlačítko, kterým odchytávám událost click, v této události mám podmínku, if něco, tak smaž něco z databáze, else if otevři popup okno za pomocí komponenty modal popup extender, jenže tato komponenta má vlastnost TargetControlID a bez ní to nejede, takže má otázka zní zda jde otevří...
ASP.NET WebForms
Tomáš Herceg
Dobrý den, mám dvě pole struktur. Jedno velké a druhé by mělo být výběrem z toho prvního. Projedu velké pole a pokud položka vyhovuje kriteriim chci ji dat do druheho pole. Ale kdyz jen proste priradim dva prvky, tak se zkopiruji, ja bych ho potreboval predat jako referenci. Tady na webu jsem si...
C#, VB.NET, Algoritmy, .NET
Dobrý den, prosím o radu jak vložit do Crystal Reportu obrázek s průhledným pozadím. Děkuji za odpověď
VB.NET, Komponenty
Dobrý den, potřeboval bych radu, jak vylepšit aplikaci, v seriálu VB.NET od začátku a dílu 9. přidáváme nový formulář http://vbnet.cz/clanek--34-vb_net_od_zacatku_dil_9_pridavame_druhy_formular.aspx, aby se položky sečetly. Programuji ve Visual Studiu 2010 Napsal jsem kód takto, ale po zmáčknu...
VB.NET, WinForms
Dobrý den, omlouvám se předem, začínám. Stáhl jsem si VB 2010 expres a tvořím první aplikaci. Do formuláře jsem si naskládal tlačítka a chci jedním klikem přistoupit na web stránky s tím, že by program měl automaticky předat přihlašovací jméno a heslo. Jelikož jsem nenašel jak se to dá udělat, ta...
Dobrý den, Na mob. zařízení s CE6.5 bych potřeboval sledovat velikost obsazení paměti. Napsal jsem si tuto třídu, ve které je vlastní vlákno vykonávající nekonečnou smyčku a v každém průchodu se zjistí procentuální vytížení paměti. Pokud se bude číslo lišit od předchozího výsledku zavolá se...
VB.NET, Threading, C++/C
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít