Nové téma
Zdravím, jaký význam má použití tohoto kódu: místo tohoto kódu: Nebo jaký je v tom rozdíl? Děkuji
VB.NET
Radek Naumec
Zdravím, následující kód mi VS vrací s tím, že nejde převést na double! alfa a beta jsou TextBoxy. Do nich se zapíše úhel ve stupních a kód je má převést na radiány. Jednoduchá trojčlenka a mě to vrací s tím, že nejde převést na double. Vždyť String je text, a pokud má být výsledek např. 70,48, ...
VB.NET, Algoritmy
Ondřej Ondryáš
Zdravím, narazil jsem na jednu záludnost při práci s textBoxem který je unvitř FormView. Na stránce přes kterou se přidávají příspěvky mám formView ve kterém je několik textboxů. Po jejich vyplnění a stisknutí tlačítka se provede vložení příspěvku do databáze. Potud vše funguje ok. Na vložení...
ASP.NET WebForms
Honza Dědek
Jaké jsou nejpoužívanější charsety pro weby? Znám utf-8 a windows-1250. Jsou ještě nějaké? Díky
Tomáš Herceg
Ahoj all, Prosimvás lidi poradíte mi jak vytvořit script kterej by určitýho data vypnul kompletně celou Webovou Applikaci tím že admaže část connection stringu pokud je to tedy možné??? Díky Michal Jelínek P.S. je to na rychlo tak bych prosil přímou odpověď jestli to je možné tím způs...
Dobrý deň, vytvoril som projekt podla návodu na tejto stránke (jednoduché fórum) a ked som stránku spustil cez localhost všetko fungovalo. Problém nastal ked som to hodil na free asp.net hosting (aspone.cz). Po spustení stránky nastala táto chyba : Server Error in '/' Application...
anonym
Lze nějak z textového vyjádření typu získat přímo typ hodnoty pro deklaraci ? V aplikaci generuji datatable na základě tabulky, která mimo jiné obsahuje i název a typ hodnoty ("String","Integer","Date", ...) Potřeboval bych to použít v tomto smyslu : Toto samozře...
Zdravím, mám následující string: Což se mi pak zobrazí například v labelu jako text na dva řádky. Já bych ale znak dalšího řádku chtěl předělat na znak |. Zkoušel jsem to pomocí To ale bohužel nefunguje. Díky za pomoc
Roman Zkamene
Dobrý večer, je možné editovať My.Setting pomocou kódu za behu webstránky ? Tak ako je to vo Windows Forms Application. Dakujem za odpovede.
Zdravím, narazil jsem na problém s validateRequestem a nevím zda jsem ještě na něco zapomněl, nebo se jedná o chybu. Udělal jsem si jednoduché diskuzní forum a chci nastavit validate request na FALSE aby to neházelo chybu vždycky když tam uživatel zadá nějakou html značku. Nastavil jsem tedy n...
Tomáš Bezděk
Ahoj, mám Visual Studio 2008 a chtěl bych svůj VB program propojit se svym webserverem, na kterém bude spuštěna nějaká jednodušší api. Problém je že nevím kde začít... popřípadě jakou komponentu pro spojení s webserverem hledat. Nechci se připojovat přímo k MySQL přes nějakej ODBC driver, a...
Existuje nějaký způsob, kterým se sitemap neukládá do xml, ale do nějakého binárního souboru? Díky
Příjemné odpoledne, rád bych poprosil o radu: hledám ikony, které Visual Studio používá v Intellisense k označení metod, tříd, jmenných prostor atp. Zkoušel jsem hledat na Internetu, ale nic jsem nenašel, tak mě napadlo prohlédnout si Resource Hackerem binárky visual studia, ale opět se mi n...
Offtopic
Dobrý den, dotaz ohledně Visual Basic 2005 Express Edition. Potřebuji upravit jednu určitou položku v registrech, jde to? Případně něco funkčního?
VB.NET, .NET
Zdravím, potřeboval bych pomoci s deklarací dll knihovny ve VB2010Ex. Jde o Ixchariot (program na měření propustnosti sítě) který má dll knihovnu, popsané API rozhraní (+.h file), ale stále se mi nedaří správná deklarace ve VB (z důvodů neznalosti C++). Z API nápovědy-CHR_api_initialize ...
VB.NET, C++/C
Dobrý den, mám menší problém. Snažím se zobrazit (pouze zobrazit, ne editovat) dokument MS Office v aplikaci. Našel jsem si několik návodů od vlastních komponent, přes použití Microsoft Web Browser až k standardní komponentě WebBrowser. Všechny varianty mi ale nakonec otevřou aplikaci Office a ...
C#
Ondřej Linhart
Zdravím Mám takový malý problém, jak měnit obrázky v PictureBoxu podle počtu kliknutí na tlačítko. Kliknutím na tlačítko by se podle podminky měl změnit obrazek buď z 0 na 1 (a dál) nebo se vrátit zpět na nulu. Změna by měla probíhat postupně až do 6tky. Nemám totálního tucha jak to udělat. Zko...
VB.NET, WinForms
Antonín Marko
Zdravím, rozhodl jsem se vyzkoušet recaptchu a implementovat ji do svých stránek. Postupoval jsem podle návodu (alespoň doufám že jsem nic nevynechal), ale přesto se nedaří. Vygeneroval jsem si klíče, stáhl knihovnu, přidal referenci na dll a komponentu použil. Obrázky i zvuky se bez problémů do ...
Zdravím, potýkám se s problémem u komponenty asp:HyperLink. Po vložení do stránky a nastavení obrázku je pořád kolem komponenty border, který se mi nějak nedaří zakázat. Hyperlink mám vložený následovně: HTML: CSS: ASP .Netovou komponentu využívám proto, že s ní ještě pracuju v code...
VB.NET, ASP.NET WebForms, Komponenty
Zdravím, chtěl bych si napsat aplikaci, která by mi na monitor vypisovala názvy zrovna přehrávaných písniček, jako je tomu u miniaplikací ve Vistách a 7čkách. Nevíte někdo jak vytáhnout z WMP názvy? O zbytek kódu se postarám, jen nevím jak odkázat na program mimo ten můj. Díky za odpovědi:-)
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít