Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 > >>

Události, delegáti ...

Dobrý den, chystáte v rámci seriálu &quot;.Net framework od začátku&quot; nějaký díl o událostech a delegátech?

C#, VB.NET, Offtopic

8 odpovědí

17.12.2014 11:59

anonym

Windows Phone 7

Zdravím, napadlo mě, že byste sem mohli začít psát články o vývoji mobilních aplikací pro novou platformu Windows Phone 7. Nástroje i prototypové ROM do emulátoru jsou již oficiálně venku, takže vše potřebné se již dá sehnat. A do začátku by se hodilo pár návodů, jak využívat .NET objekt...

Windows Phone

9 odpovědí

15.07.2013 16:14

anonym

Časová podmínka pro denní a noční styl jak ji vytvořit

Ahoj všichni, prosím poradíte mi jak vytvořit podmínku pro denní a noční styl prosím alespoň jakou komponentu použít (nemyslím z toolkitu ale z horní lišty jak se tam dává například Page Load Děkuji mnohokrát

ASP.NET WebForms

5 odpovědí

11.02.2011 18:53

Michal Jelínek

Porovnávání datumů

Dobrý den, rád bych se poradil jak přesně funguje porovnávání datumů. Jde mi o to, jestli když použiji DateTime.Compare se ve skutečnosti porovnává údaj datumu nebo double vyjádření datumu. Ptám se proto, že s porovnáváním hodnot double (z datumů) mám problém kvůli chybám v přesnosti čísel....

C#

6 odpovědí

11.08.2010 21:58

Alexx

Vyhledání textu v pdf souboru

Dobrý den, mám zhruba 1000 pdf souborů a chtěl bych v nich vyhledat určitý text. Jak to udělat? Už jsem zkoušel něco najít, ale zatím bez úspěchu. Do budoucna by asi bylo lepší, kdyby šlo prohledávat i další typy souborů (doc, xls ...). Něco jako je v WXP funkce &quot;Hledat &gt; Soubory či Slož...

VB.NET, I/O operace

8 odpovědí

29.07.2010 15:55

Tomáš Herceg

Prechod Z MS Access na MS SQL

Dobry den. Mam velku databazu v Accesse, cca. 500 MB. Samozrejme pomala, naspolahliva. Je tam cca 100 tabuliek, formularov ... Fakt velka aplikacia dost presahujuca moznosti Accesu, sa divim ze to ide. Dostal som ulohu premigrovat databazu na MS SQL a samotny program na Visual Basic. Samozrejme...

VB.NET

7 odpovědí

23.07.2010 19:31

Jan Šalomoun

Multiotázka - Vytváření objektů za chodu programu a uložení proměné, aby vydržela přes ukončení programu

všechno podstatný je vlastně v nadpisu, ale potřebuju kód na vytvoření více labelů, když už program běží a zároveň je přejmenovávat a nějak uložit proměnou, protože už se s tím patlám skoro měsíc, a nevím ani ťuk Když se rozhodnete někdo napsat : &quot;nauč se hledat&quot; tak aspoň napiš...

VB6/VBA

12 odpovědí

22.07.2010 11:58

anonym

Zvětšení obrázku javaScriptem

Zdravím, když jsem se konečně dokopal abych se začal učit pracovat s asp .net přemluvil jsem se abych se podíval i na javascript. Na stránce mám hodnocení produktu (klasika 5 hvězdiček) a já chci, aby se při najetí myši daná hvězdička zvětšila. Udělal jsem si na to javascript, ale bohužel mi...

ASP.NET WebForms, JavaScript

3 odpovědí

21.07.2010 14:05

Jakub Němec

Podle přípon

Dobrý den. Programuju aplikaci, ve které si hledám obrázky podle přípony: a nyní potřebuji vyhledat více přípon. Existuje něco jako řetězec *jpg|*.jpeg|*.bmp|*.png? Díky předem. Ondra

VB.NET

2 odpovědí

21.07.2010 10:29

Ondřej Ondryáš

Otevření soboru přes command line argument

Program ve VB má k sobě asociovaný typ datového souboru, který otevírá. Pokud v průzkumníkovi klepnu na tento typ souboru, dojde k otevření aplikace a přes command line argument k načtení příslušného datového souboru. Nicméně vždy se otevírá nová aplikace. Potřeboval bych dosáhnout stejného chová...

VB.NET

2 odpovědí

20.07.2010 16:34

anonym

Událost spuštěná v určitý čas

Měl byste někdo tip, jak spustit událost (pouze jednou) pomocí času (hh:mm) každý den? (ve VB.NET)

VB.NET

5 odpovědí

20.07.2010 10:45

Tomáš Herceg

textbox.enabled=false a barva pozadi

DObrý den, mám začátečnickou otázku. Nemohu najít kde se dá nastavit barva pozadí prvku (zde textboxu) p5i enabled=.f., ve visualfoxu je vlastnost disabledbackcolor a disabledforecolor, tady ve VB to urite je taky nekde &quot;schovane&quot;.... :-) hezký den a dík za nakopnutí. J.K.

VB.NET, WinForms

2 odpovědí

19.07.2010 21:23

Petr Mánek

authentication a SEO url

Ahojte, potřebuji poradit jak řešit authentication FORMS s použitím SEO url. Mám problém s přesměrováním na logovací stránku. http://localhost:12254/prihlaseni?ReturnUrl=%2fprihlaseni hlásí chybu Access is denied. Description: An error occurred while accessing the resources required to ser...

ASP.NET WebForms

1 odpovědí

19.07.2010 16:24

Tomáš Herceg

silverlight a unikatna identifikacia

Zdravim, robim jednu firemnu aplikaciu ktora bude ale mozne spustit len na urcitych PC ktore si zaregistrujem len problem nastava ako mam unikatne identifikovat PC. Najlepsie by bolo podla mac adresy ale ako som sa docital v silverlighte to nenacitam... Nemate nejake napady ako inak identifikovat...

Offtopic

2 odpovědí

19.07.2010 13:24

anonym

Error při UpdateCommandType="StoredProcedure"

Zdravím, nedávno jsem zde pokládal dotaz ohledně insertu do dvou tabulek současně, vzhledem k tomu, že jsem nemohl nalézt správný zápis do atributu InsertCommand 2 insertů v databázi oracle, tak jsem se rozhodnul řešit problém přes procedury, insert mi funguje bez problému, ale u updatu mi to nah...

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

19.07.2010 6:15

anonym

Focus na položce DataListu

Udělal jsem příklad na posun položek DataListu DL1 prostřednictvím příkazu focus(). DataList leží ohraničen v &lt;div&gt; overflow: auto; Posun je vyvolán stisknutím buttonu. Funguje to v NET Frameworku 3.5, ve verzi 4.0 již ne. Jde o chybu frameworku nebo budu muset posun řešit nějak jinak? ...

ASP.NET WebForms

0 odpovědí

17.07.2010 11:27

Petr S

Visual Basic bug ?

Dobrý den, vrátil jsem se ke svému staršímu projektu. Chtěl jsem přidělat nové funkce. Tak jsem přidal na TabPage Button, který sem upravil stejně jako ostatní (text , flatstyle , backcolor) Jenže nastává tady problém, po skompilování a spuštění tlačítka, ta co byla přidána v minulosti jsou v p...

VB.NET, Komponenty, WinForms

11 odpovědí

16.07.2010 10:25

Ondřej Linhart

Formátování zdrojového kódu na stránce

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jakým způsobem se v asp.net formátuje zdrojový kód zobrazený například na tomto webu v člancích nebo v diskuzi. Zda-li existuje nějaký standardní způsob (něco jako ve WinForms RichTextBox) nebo se musí vytvořit komponenta vlastní. Díky za odpověď

Komponenty, Algoritmy, HTTP/HTML

1 odpovědí

16.07.2010 9:04

anonym

silverlight rozlisenie stranky

Zdravim zacinam robit s touto technologiou a chcel by som sa spytat ci je jedna takato vec mozna... Spravim si staticky rozmerovu stranku ktora bude mat napr na pevno dane 1024x768 ale ked bude vacsie rozlisenie tak sa pomerovo zvacsia vsetky prvy v stranke... chcem len zamezit tomu ze ked spusti...

ASP.NET WebForms, Silverlight

2 odpovědí

15.07.2010 16:07

Peter Janto

Přednáška - Vývoj komponent v ASP.NET WebForms

dobrý den, chtěl jsem se zeptat, zda plánujete z této přednášky pořídit videozáznam, který by byl pak dostupný na stažení ? Osobně mi tento termín nevyhovuje a myslím, že by to uvítalo více lidí. Vím že máte k tomuto tématu již jiné seriály i video, ale určitě by to nebylo na škodu. Děkuji za odp...

ASP.NET WebForms, Offtopic

2 odpovědí

15.07.2010 15:51

anonym

<< < 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se