Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 > >>

Save a Save As

Zdravím. Jak napsat kód, který do SaveFileDialogu vrací otevřený soubor? Do ToolStripMenu s názvem File jsem vložil 3 položky, Open, Save a Save As. Save As je klasický SaveFileDialog, kde se otevírá Okno kam napíšu jak název souboru, tak typ přípony, ale jak změnit kód, aby mi přepisoval soubor,...

WinForms

27 odpovědí

24.07.2010 21:46

Antonín Marko

F#

Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli plánujete napsat něco o F#. Chtěl bych se o nich něco dozvědět a na stránkách, které jsem procházel je všechno moc obecné, žádné ukázky ap.

Offtopic

2 odpovědí

13.07.2010 11:09

Hynek Nerad

Vytiahnuť text z IE

Dobrý deň , pracujem na aplikácii ,ktorá sa občas spojí s mojím webom. Potrebujem vytvoriť nové okno Internet Explorer-u a vňom načítať stránku s atribútami (&quot;?type=blabla&amp;cache=...&quot;) a ona to spracuje a to textbox na stránke vypíše odpoved ,ktorú aplikácia z okna vytiahne a dale...

VB.NET

3 odpovědí

11.07.2010 13:03

Peter Janto

Zvláštne správanie

Dobrý deň, 1.Ak sa názov vlastnej komponenty(trieda dediaca z Control) zhoduje s názvom namespace, v ktorom sa projekt nachádza, tak mi Form Designer generuje nezkompilovateľný kód, ktorý pri každej zmene treba opravovať. Existuje nejaký spôsob opravy ? 2.Keď v tej komponente v OnPaint pomo...

.NET

6 odpovědí

11.07.2010 7:20

anonym

Problém v Ajaxu

Mám v UpdatePanelu Datalist V Datalistu je Button který má událost OnClick V události Page_Init jsem pro kazdej button pridat asynchr trigger A ted ten problem Kdyz do ObjPrevProhB_Click dám jenom MsgBox tak ten reaguje ale normalni kod pro ukladani do databaze je zcela ignorovan. Vite ...

VB.NET, JavaScript

1 odpovědí

10.07.2010 23:19

Tomáš Herceg

Otevírání oken ve webovém prohlížeči

Dobrý den, Chtěl bych, že když uživatel klikne na nějaký odkaz ve webbrowseru, aby se mu tento odkaz otevřel v defaultním prohlížeči a webbrowser v programu zůstal se starým odkazem. Prozatím se mi povedlo pouze tak, že když uživatel přešel na jinou adresu v programu, adresa se načetla a po n...

VB.NET

4 odpovědí

09.07.2010 19:08

anonym

Mail z webu

Web mi vytvoří a odesílá mail. Např.: Jak se nastaví zprávě příznak, který u příjemce emailu vyvolá dotaz na vytvoření potvrzení o přečtení? Díky za pomoc

ASP.NET WebForms

1 odpovědí

09.07.2010 15:29

Jakub Němec

Zobrazení stránky podle stylů

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda se dá nějak zobrazovat stránka v master page podle aktuálního stylu. Například hlavička s nějakým rozvržením menu nebo patička s různými texty apod. Některé styly se tak od sebe liší, že by to bylo určitým usnadněním. Děkuji za odpověď.

ASP.NET WebForms

5 odpovědí

08.07.2010 13:12

Tomáš Bezděk

Uzavření Xml elementu

Dobrý den, vytvářím xml dokument pomocí DOM v .NET 2.0. Zákazník si přeje, aby prázdné elementy vypadaly např. takto: element vytvořím př.: attribut také přidám bez problémů. Problém je, že pokud nedám nic do xe.innerText, nebo tam dám string.empty, &quot;&quot;. Tak se element zobra...

VB.NET, XML

8 odpovědí

08.07.2010 9:37

anonym

Neviditelnost WebBrowseru dokud se web nenačte

Dobrý den, Chtěl jsem se zeptat, jestli někdo neví jak (pokud to vůbec jde) docílit toho, aby než se načte web (popřípadě nastavit nějaký timer) aby se vůbec nezobrazoval? Než se mi totiž načte web ve formuláři, vypadá formulář nepěkně. Děkuji za odpověď.

VB.NET, WinForms

6 odpovědí

08.07.2010 0:15

anonym

Špatné zobrazování ASP .Net stránky

Zdravím, konečně jsem překonal svoji lenost a odhodlal se že se začnu učit vytvářet webové stránky. Narazil jsem ale na jeden nepříjemný problém. Ve zdrojovém kódu stránky, popř. v CSS provedu nějaké změny, refreshnu náhled ve Visual Studiu a změny se tu projeví a vypadají přesně tak jak jsem...

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

07.07.2010 12:06

Honza Dědek

ValidateRequest

Dobrý den. Na stránce, kterou jsem dělal v ASP.NET 3.5 jsem využil FCKEditor, který při uložení textů s HTML vyvolává &quot;A potentially dangerous Request.Form value was detected from the client&quot;. Toto se lehce vyřešilo ValidateRequest=&quot;false&quot; v direktivě Page. Bohužel jsem strán...

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

07.07.2010 10:36

Tomáš Herceg

Používání nástroje z jiného formu

Zdravím, začal jsem dělat v C# (VS 2010, .NET 4.0) a narazil jsem na problém. Potřebuji z formuláře newUser provést po stisknutí tlačítko kód, který znovunačte lbxUser (ListBox), který se nachází na mainFrm. Ve VB.NET (VS 2008, .NET&lt;3.5) to šlo nějak takhle Jde mi jen o to jak se dostat k to...

C#, WinForms

10 odpovědí

06.07.2010 20:36

Hynek Nerad

Zamezení "Zpět" ve WebBrowseru

Potřeboval bych zamezit pohybu zpět v historii komponenty WebBrowser, který lze vyvolat například klávesou backspace nebo Alt+šipka_vlevo. Strávil jsem řešením tohoto na první pohled jednoduchého problému velké množství času, takže budu vděčný za jakékoliv funkční řešení.

C#, WinForms

3 odpovědí

06.07.2010 18:11

Petr Mašek

Odstranění čísla před desetinou čárkou

Zdravím Mám výpočet celkem složité rovnice a z výsledku potřebuji pouze tu část za desetinnou čárkou. Podle seriálu VB.NET od Začátku vím, že k tomu slouží Mod, jenže to je modifikátor pro dělení. Já potřebuji jen převést výsledek výpočtu na číslo za desetinnou čárkou. Díky za pomoc

VB.NET, Algoritmy, .NET

3 odpovědí

05.07.2010 10:56

Petr Mašek

Windows Mobile

Zdravím. Stáhl jsem si Visual Studio po Windows Mobile, ale nemám totálního tucha co s tím. Bláhový jsem si myslel, že se bude dát vybrat v jakém jazyce psát, ale co jsem si tak dovolil usoudit z dosavadních znalostí, tak že se jedná o C#. Prosím všechny co o tom něco, cokoliv ví, jestli by ...

Compact Framework

16 odpovědí

04.07.2010 19:52

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Přičítání čísel po určitém úkonu

Zdravím, narazil jsem na jeden problem, který jsem se pokusil vyřešit, ale asi je někde chyba. Jde o to, aby po každém stisknutí tlačítka se přičítala 1, takže stisknu jednou zobrazí se 1čka, stisknu po desáté zobrazí se 10tka. Napsal jsem toto, ale nechodí to. Nejsem si jist tím Button1.ENABLED...

VB.NET, Algoritmy

2 odpovědí

04.07.2010 19:49

Antonín Marko

Unikátna hodnota

Dobrý deň, s SQL Serverom zatiaľ nemám žiadne skúsenosti, doteraz som pracoval hlavne v MySQL tak sa ospravedlňujem za primitívny dotaz ale ako zabezpečiť aby mal stĺpec vždy unikátnu hodnotu. A v opačnom prípade aby sa pri vkladaní riadku vyhodila výnimka? Stĺpec je typu ntext. skúšal som tot...

SQL

2 odpovědí

04.07.2010 19:42

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

VB.ńet a Crystal Report

použitý prostředek VS studio 2010 Ultimate, Crystal Report Dobrý den, prosím o radu a omlouvám se za možná nevhodný dotaz, prohledával jsem yde diskuze ale nenašel jsem odpověď na můj problém, který je možná jen tím že jsme ve VS začátečník. Přecházím z programování ve VisualFox (ve foxu pro...

VB.NET

0 odpovědí

03.07.2010 15:47

Jan Křivánek

Kapacita WebService

Dobrý den ,píšem aplikáciu vo VB.NET a WebService. Aplikácia si vyberá jeden z predom deklarovaných String (Public Text01 As String) a doň zapisuje dáta. Tie potom webservice spracuje a pokračuje... Zaujímalo by ma ako dlho je v tom Text01 uložený ten String ,ktorý tam pošle aplikácia a kolko ...

VB.NET, WCF/WS

4 odpovědí

03.07.2010 13:24

Tomáš Herceg

<< < 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se