Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 > >>

Membership & Profile providers

Ahoj all, Pls poradíte mi nějaký dobrý Membership &amp; Profile providers u kterých jde ukládat data profilu do DB aniž by to šlo přes cookies nebo session já už si totiž opravdu nevím rady díky

ASP.NET WebForms

4 odpovědí

09.05.2016 18:33

Stano Klanduch

import náhodných hodnot v T-SQL

Mám takový problém, potřebuji v T-SQL proceduře načíst náhodně buď ze souboru nebo jiné tabulky náhodně hodnoty jednoho atributu. Těch hodnot je asi 60 000. A načíst jich potřebuji náhodně 100 000. Když to udělám takhle: Bude to trvat mnoho minut. Potřebuji něco mnohem rychlejšího. Uvažoval js...

SQL

16 odpovědí

22.02.2011 20:15

Franta Kučerů

DirectInput, GamePad a vibrace

Zdravím, mám dotaz ve VB2008 si pomocí DirectInput čtu stav tlačítek na GamePadu + pozice os to je OK, ale potřeboval bych spustit vibrační motorky a ty mi nejdou. Když se o to pokusím vypíše mi to chybu aplikace (teď to sem nemůžu hodit přesně). Nevíte někdo jak na to? Co jsem tam vygůglil t...

VB.NET, DirectX

12 odpovědí

21.02.2011 22:11

Martin Klain

dení a noční styl jak vytvořit metodu

ahoj all, potřeboval bych viřešit jedno mé dylema a to jak vytvořit metodu aby se přepínaly designy dle časové podmínky část už mám ale nevím jak to dořešit zkoušel jsem tam několik způsobů ale už vážně nevím Ukázka nefunkčního řešení předem děkuji za jakýkoliv typ a příspěvek

VB.NET, ASP.NET WebForms

36 odpovědí

20.02.2011 15:49

anonym

XML document, někdy nefunguje

Dobrý den, v projektu, na kterém pracuji mi zničehonic přestal fungovat kód který doteď fungoval, když sem z toho začal magořit, zkusil jsem ověřit funkci, kterou používám v novém projetku - leč ten fungoval opět fungoval chvíli - dokud jsem &quot;projekt&quot; neuzavřel a znovu neotevřel - teď ...

VB.NET, XML

3 odpovědí

20.02.2011 10:27

Tomáš Herceg

BindingSource update + Linq

Dobrý den, neporadil by mi někdo jak vyřešit následující problém (nevím jak na to): - mám data List&lt;mujObjekt&gt; - tato data jsou přes Linq query napojena na control - pokud přidám do listu položku, v BindingSource.DataSource v Results View vidím (při debugu), že tato položka byla přidá...

C#, LINQ, Databáze

2 odpovědí

18.02.2011 19:55

Alexx

Entity Framework

Dobry den chtěl jsem vas poprosit o radu. Snazim se naucit ADO.NET Entity Framework (SQL) a snazim se pochopit jak je to s dotazovanim a operacemi s entitami. Dotazovani pomoci SQL do entit chapu, ale nechapu jak se pridava, maze a upravuje zaznam. Nechtel bych to resit pomoci LINQ ale pomoci SQL...

Entity Framework, ADO.NET, Databáze

5 odpovědí

17.02.2011 16:43

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

XNA 4.0 - špatný čas (nerovná se času podle normalních hodin)

Dobrý den, rozhodl jsem se že si naprogramuju stopky. Aby to pěkně vypdalo rozhodl jsem se to udělat v XNA, aby jsem mohl vykreslovat hodiny s pohybujícími se ručičkami. Ale s hrůzou jsem zjistil, že když jsem měřil na normálních hodinách minutu tak v xna mi to ukazovalo 50 sekund cože je 10 sek...

C#, XNA, Algoritmy

12 odpovědí

16.02.2011 4:21

anonym

Visual Basic .NET ako folklór?

Všimol som si, že takmer všetci stáli prispievatelia na týchto stránkach sa preorientovali na C#. Pracuje sa v ňom lepšie, alebo ich len prinútili okolnosti (bližší k iným rozšíreným jazykom)? Naozaj náš milý VB .NET zostane iba ako folkór? Na internenete je ho v porovnaní s C# stále menej a men...

VB.NET

12 odpovědí

14.02.2011 19:48

Lubos Blader

VB 2008 a MySQL

Dobrý den, Vytvořil sem v programu Visual Basic 2008 chat ve stylu jako ICQ, QIP... poté sem udělal databási na MySQL ale nastal problém, vůbec netuším jak mám propojit ten chat s tou databází MySQL. Prosím pomozte mi někdo stím.

VB.NET

2 odpovědí

14.02.2011 15:26

Ondřej Linhart

AddHandler

Dobrý den, potřeboval bych přiřadit událost k několika nově vytvořeným labelům... ale ty události se mění v závislosti na podmínce, takže bych potřeboval napřed vybrat proceduru kterou navážu na handler, a pak ji přidám ke správnému eventu: Takhle to samozřejmě nafunguje, ale mělo by to tak...

VB.NET

5 odpovědí

12.02.2011 21:23

Roman Zkamene

Podmínka

Já si vytvořila stránku, kde např. mám textbox a když do něj napíšu nějaké slovo např admin a kliknu na button, tak aby se mi to přesměrovalo na danou stránku např. admin.aspx, ale když tam napíšu marek, tak třeba zase na stránku marek.aspx, já zkoušela přes podmínku if,ale nevím kam přesně tento...

ASP.NET WebForms

1 odpovědí

12.02.2011 15:49

Tomáš Herceg

Přesměrování

Ahoj, já jsem si na Prihlaseni.aspx udělala přihlašování stránky a pak chci ten kod upravit aby po úspěšném přihlášení mě to přesměrovalo na šablonu (MasterPage.master), ale když jsem se inspirovala v tém tutorialu Aplikace pro zamlouvání sedadel (část 1) - správa uživatelů a přepsala to Default....

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

12.02.2011 9:43

anonym

Komunikace KNX/EIB s VB.NET

Dobrý den, máte někdo zkušenosti s programováním aplikace ve VB.NET, která by ovládala KNX/EIB prvky a komunikovala se sběrnicí? Lze to? Je k tomu potřeba nějaká knihovna? Nikde jsem o tom nic nenašel Díky za typy

VB.NET, I/O operace

1 odpovědí

11.02.2011 7:03

Michal Plško

Promazání Temporary Internet Files

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak by bylo možné ve VB6 promazat Temporary Internet Files. Předem díky za odpověd

VB6/VBA

0 odpovědí

10.02.2011 18:12

anonym

Pohyb v poli

Dobrý den, potřeboval bych poradit jak v poli zjistit zda: 1. existuje určitá cesta a které prvky obsahuje 2. popřípadě zda je nemožné cestu sestavit http://img545.imageshack.us/i/schema.png/ BOD 1: mám vyřešen způsobem, že zjistím co je na daných souřadnicích za prvek(číslo prvku), a n...

VB.NET

4 odpovědí

10.02.2011 15:24

Jirka Daněk

Altairis.Web.Security - připojení

Nemohu rozběhnout webovou aplikaci ve Visual Studiu 2008 dev s připojením na MS SQL Server 2008 dev. Snažím se zapojit Altairis.Web.Security ale v ASP.NET Configuration Tool na záložce zabezpečení je chyba: &quot; Došlo k potížím s vybraným úložištěm dat. Důvodem může být neplatný název se...

ASP.NET WebForms, ASP.NET MVC, Bezpečnost

6 odpovědí

10.02.2011 14:54

Petr Sedláček

Úprava dynamicky přidaného tooltipu

Mám na stránce dynamicky přidáváné tlačítko, ke každému tlačítko mám přidaný dynamicky tooltip, potřeboval bych v tomto tooltipu zobrazit data ve více řádcích a upravit styl tooltipu přes css. Zkoušel jsem nějaké možnosti, ale ani jedna nefungovala, připadně nefungovala pod operou nebo firefoxem....

C#, VB.NET, ASP.NET WebForms

1 odpovědí

10.02.2011 14:28

Petr Mašek

Vyhledávání čísla v textu

Zdravím všechny programátory, mám text ( jednu větu ve které je číslo ). Vyhledal jsem je a zobrazil v Labelu. Pokud je v textu ale čísel více nevím jak mám čísla uložit do více proměnných. Napadlo mě taky tohle ale asi to bude špatně i když to fakčí ale výsledek musím potom rozdělit. ...

C#, Algoritmy

2 odpovědí

09.02.2011 15:21

Pavel Hlávka

Bindingsource

Zdravim, mam aplikaci ve ktere mam bindingnavigator a bindingsource kterej je napojenej na tabulku v databazi. Pomoci SQL Insert vkladam data do databaze a potreboval bych poradit pomoci jakyho prikazu aktualizovat bindingnavigator aby po vlozeni noveho zaznamu zobrazoval i ten novej zaznam a ne ...

C#, ADO.NET, WinForms, Databáze

0 odpovědí

08.02.2011 15:27

anonym

<< < 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se