Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 > >>

LINQ

Zdravím. Prosím dalo by se to řešit bez toho LINQ výrazu? values = IHierarchicalEnumerable Díky

C#

3 odpovědí

09.09.2010 9:50

Tomáš Herceg

WCF host

Dobry den. Chcel by som pomoct ohladom WCF hostu... Vzdy ked spustim svoju sluzbu na iis tak pohode fakci to je to na nete ale ked to skusam davat do test clienta vyvolam nejaku funkciu tak mi vrati tento error... Zaujimavejsie je skor to ze ked si spravim WinForm app tak tam mi to hostuje a ...

WCF/WS, .NET

5 odpovědí

08.09.2010 16:21

anonym

čeština ve stringu

Do pole načtu názvy souborů tímto způsobem: Z pole je zobrazím v Listboxu: ...a v tom ListBoxu mám místo &quot;ě&quot; znak &quot;ì&quot;, místo &quot;Č&quot; mám &quot;È&quot;. Prosím o návod, jak to napravit (překódovat). Díky (Názvy souborů diakritiku obsahují. Na lokálním pc je to vpoř...

VB.NET, ASP.NET WebForms

12 odpovědí

28.08.2010 17:02

Petr S

ID controlu předávané do Javascriptu

Zdravím, chci udělat do diskuzního fora vkladani značek, podle kterých pak aplikace pozná jestli se jedná o tučný text, kurzivu nebo podtržení (podobně jako to je tady). Vygooglil jsem i pěkné javascriptové funkce, ale zasekl jsem se na tom že nevím jak je volat (resp. nevím jak jim předat v para...

ASP.NET WebForms, JavaScript

5 odpovědí

26.08.2010 13:54

Honza Dědek

ovládání zvuku a jasu

Dobrý den mám dvě otázky. 1. Potřebuju se dostat k ovládání zvuku ve windows, ale přímo k tomu hlavnímu, abych mohl ovládat zvuk celkově. 2. Zajímalo by mě jestli nějak můžu ovládat jas obrazovky. Za jakoukoliv odpověď děkuji.

VB.NET, WinAPI

3 odpovědí

25.08.2010 18:51

anonym

Kategorie a podkategorie v jednom

Ahoj all, prosím pomůžete mi dořešit následující problém??? Potřebuji udělat stránku na které se budou vypisovat kategorie a podkategorie Tabnulky pro to vypadají následovně: Mockrát děkuji Michal Jelínek

ASP.NET WebForms, SQL

7 odpovědí

25.08.2010 10:02

Tomáš Bezděk

Ukladaci priestor

Ahojte, mam zopar dotazov na vas skusenejsich ohladom vyvoju. Momentalne som sa dostal do bodu ze uz neviem co s ukladanim projektov a vyvojom na nich. Vysvetlim situaciu. Projekty mam roztrusene po firemnych serveroch, mam to v notebooku v pc a nikde jednotne. Uz mam v tom fakt bordel a chcel by...

Offtopic

11 odpovědí

24.08.2010 22:40

Ondřej Linhart

Problém s TimeSpan

Ahoj, udělal sem si auto updater a použil jsem tam tohle: http://www.vbnet.cz/forum-tema--1701-downloadfile.aspx#Post8483 Ale když to chci spustit tak mě to píše chybu: Funkce TimeSpan nepodporuje nečíselné hodnoty s plovoucí desetinnou čárkou. a označí to tenhle kód: Co mám udělat ab...

VB.NET

4 odpovědí

24.08.2010 21:35

Josef Novák

Zobrazení buňěk

Zdravím lidičky. Potřeboval bych jednu záležitost vyřešit. Mám list , kde mám cca 62 malých tabulek od sebe rozděleny. Každou tabulku jsem si pojmenoval na udaj1, udaj2, udaj3 atd. atd. ... Potřeboval jestli by nešlo nějakým makrem dokázat to, že si všechny ostatní řádky a sloupce skryjí...

VB6/VBA

1 odpovědí

24.08.2010 18:18

František Hůle

import C# DLL knihovny do VB.NET

Snažím se knihovnu napsanou v C# importovat do VB.NET či VB v Excelu, stále je problém s System.EntryPointNotFoundException. Co dělám špatně? VB.NET C#

VB.NET, Office

6 odpovědí

24.08.2010 15:25

Ondřej Linhart

Načítání dat z Aresu

Rád bych ve svojí ASP.NET aplikaci ( jednoduché CRM ) využil data z Aresu ( Administrativní registr ekonomických subjektů -wwwinfo.mfcr.cz) -pomocí nějaké datové pumpy a XML služeb ARESu plnil/ev.aktualizoval data ve své databázi podle zadaných krytérií. Jedná se o subjekt + hlavně oprávněné osob...

ASP.NET WebForms

1 odpovědí

24.08.2010 15:12

Petr Zajíc

Přesuvná okna nebo palety

Zdravím, chtěl bych ve VB.NET udělat program, který by měl podobný design jako například Photoshop. Tím designem myslím spíš rozvržení prvků. Měl by základní vrchní lištu s Soubor, Úpravy atd... A pod ní by byla pracovní plocha v které by se mohli přesouvat nějaké palety nebo okna (ale bez kl...

VB.NET, WinForms

8 odpovědí

23.08.2010 16:03

Alexx

gridview combobox items

Dobrý den, mám v designeru hotový gridview, kde jsou v jednom sloupci comboboxy s předdefinovaným seznamem. Jak mohu aktualizovat seznam pro celou tabulku přidáním položky, nebo změnou celého seznamu? Podařilo se mi pro nový seznam jen vytvořit nový sloupec. Nedokážu se přes nabízené položky k s...

VB.NET

0 odpovědí

23.08.2010 15:35

anonym

Integrace TinyMCE

Ahoj all, prosimvás mám jednu velkou prosbu, jak integrovat TinyMSE do ASP.NET 4.0, podle jejich návodu se mi to nedaří. Soubory ke stažení naleznete zde: Díky

ASP.NET WebForms

4 odpovědí

20.08.2010 13:03

Michal Jelínek

fingerprint

Zdravim, dostal som za ulohu spojazdnit tuto vecicku. Pouzivam microsoft fingerprint reader a nejako sa mi nepodarilo najst ziadne free sdk k tomu. Neviete niekto o niecom ? Alebo hocico suvisiace s tym.

Offtopic, Hardware

3 odpovědí

19.08.2010 20:55

Peter Janto

attach database

Dobrý den, používám SQL Server Managment Express edition 2008 a mám problém s připojením databáze .mdf. Konkrétně mi to hodí tuto vyjímku: TITLE: Microsoft SQL Server Management Studio ------------------------------ Attach database failed for Server &#39;NEPUAN-PC\SQLEXPRESS&#39;. (Mic...

SQL, Databáze

1 odpovědí

19.08.2010 16:58

Jan Nepraš

Jak na zalamování delších textů

Zdravím, měl bych jeden obecnější dotaz a sice ten, jak se v praxi ošetřuje stav, kdy uživatel např. do komentáře napíše jeden dlouhý text bez mezery. Jde totiž o to, že když uživatel standartně píše text, tak si ho komponenta (např. literal, label atd.) za nejbližším vhodným slovem zalom...

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

19.08.2010 7:38

Honza Dědek

Identity Specification

Dobré odpoledne. Tak nějak jsem se dostal do situace, kdy jsem vždy pro inkrementaci Id v databázové tabulce používal vlastnost Identity Specification, kde jsem si nastavil automatickou inkrementaci. Teď jsem si napsal proceduru, kde jsem jako poslední údaj uvedl něco takovéhoto: Výsledek je st...

SQL

5 odpovědí

18.08.2010 18:25

Tomáš Herceg

<asp:HyperLink />

ahoj mám tu ještě jeden problém myslíte že by jste mi mohli poradit je nějeká možnost jak toto rozchodit, protože když to tam je takto tak URL adresa vypadá potom takto Zatím to mám rozběhnutý na localhostu ale potřebuju aby když prostě kliknu na ten odkaz tak aby se tam neukázala U...

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

18.08.2010 17:05

Michal Jelínek

Událost TextChanged

Zdravím, mám další zvídavý dotaz, je nějaká možnost zjistit uvnitř události TextChanged jestli daný textbox byl změněn programově: Například: anebo přímo uživatelem, tím že něco do textboxu napsal? Díky

VB.NET, Komponenty, WinForms

2 odpovědí

18.08.2010 11:48

Roman Zkamene

<< < 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se