Nemohu rozběhnout webovou aplikaci ve Visual Studiu 2008 dev s připojením na MS SQL Server 2008 dev. Snažím se zapojit Altairis.Web.Security ale v ASP.NET Configuration Tool na záložce zabezpečení je chyba: " Došlo k potížím s vybraným úložištěm dat. Důvodem může být neplatný název serveru, neplatná pověření nebo nedostatečná oprávnění. Další možnou příčinou je skutečnost, že funkce správce rolí není povolena. Klepnete-li na následující tlačítko, budete přesměrováni na stránku, kde můžete vybrat nové úložiště dat. Následující zpráva může pomoci při diagnostice těchto potíží: Nelze načíst soubor nebo sestavení Altairis.Web.Security nebo jeden z jejich závislých prvků. Toto sestavení je vytvořeno modulem runtime, který je novější než aktuálně zavedený modul runtime, a nelze je zavést. " we web.config mám connectionstring (přihlášení mi z ze SQL management studia funguje):
<add name="DBconnStr" providerName="System.Data.SqlClient" connectionString="Data Source=Server01;Initial Catalog=DBTest;User Id=Jmeno;Password=Heslo;" />
a nastaveni provideru:
<membership defaultProvider="MyMembershipProvider">
<providers>
<clear/>
<add name="MyMembershipProvider"
type="Altairis.Web.Security.TableMembershipProvider, Altairis.Web.Security"
connectionStringName="DBconnStr" />
</providers>
</membership>
<roleManager enabled="true" defaultProvider="MyRoleProvider">
<providers>
<clear/>
<add name="MyRoleProvider"
type="Altairis.Web.Security.TableRoleProvider, Altairis.Web.Security"
connectionStringName="DBconnStr"/>
</providers>
</roleManager>
pročítám fóra, dokumentaci altairisu ale nedaří se mi najít řešení Nenajde se tu řešení?
|