Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 > >>

Kolize RichTextBoxů

Zdravím, Mám dotaz, zda nejde vymazat pozadí RTB? Při kolizi je druhý text těžce čitelný. Červeně jsem vyznačil okraje. http://img228.imageshack.us/img228/4471/beznzvuyy.png Díky.

VB.NET, WinForms

3 odpovědí

16.11.2010 10:06

Honza Dědek

MS SQL na webu

Ahoj Jsem začátečník v ASP.NET, takže, jestli napíšu nějakou hloupost, tak na mě prosím nenadávejte :D. U free hostingu Cabrnoch-Host jsem si zaregistroval hosting, který má podporu .NET , MS SQL,PHP a mnoho dalšího...Když jsem tam stránky vytvořené v ASP.NET nahrál,vše fungovalo bezproblémov...

ASP.NET WebForms, SQL, ASP.NET/IIS

2 odpovědí

16.10.2010 14:22

Milan Suk

checkbox a responseredirect

Zdravím, měl bych dotaz možná jednoduchý, ale já si zatím nevím rady a nic moc jsem nikde nenašel. Mám stránku nazvanou Filtr a na té je několik dropdownlistů ve kterých si vybírám co zrovna potřebuji. Na konci je tlačítko vytvořit etiketu a v buttonclick je napsán response.redirect, který mi n...

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

12.10.2010 7:31

Tomáš Dvořák

Webhosting na WCF Services

vytvoril som si nejaké WCF services a potreboval by som ich niekam umiestniť online ale neviem kam. potrebujem na to nejaký špecializovaný hosting? alebo čo k tomu potrebujem?

Entity Framework, Azure, WCF/WS, Databáze

1 odpovědí

11.10.2010 10:01

Tomáš Herceg

Find Integer v Textboxu

Je možné vyhledat číslo v textboxu? Uživatel například do TB napíše a potřebuji, aby se, v události Leave, číslo 86 uložilo do proměnné Integer a z textboxu se smazal zbytek. Potřebuji, aby to NEBYLO závislé na slově kusů. Thanks.

VB.NET, Komponenty, Algoritmy

21 odpovědí

09.10.2010 11:42

Tomáš Herceg

Bitmap.Save

Dobrý den. Na webu zmenšuji obrázek, ale nejde mi uložit... Používám: Bitmap pct = Resize(this.FileUploat1.FileContent, 200, 200); - to je ok Bitamp.Save(Server.MapPath(&quot;~/Imgs/My.jpg&quot;), ImageFormat.Jpeg); - tady to křičí (A generic error occurred in GDI+.) Nevíte někdo p...

ASP.NET WebForms, Grafika

11 odpovědí

08.10.2010 13:54

anonym

Problem s IpcChannel

Dobry den, Mam windows service a GUI aplikaciu a potrebujem aby medzi sebou komunikovali. Na strane servicu otvorim Ipc channel pomocou nasledovneho kodu Na strane GUI sa potom snazim dostat zo service informacie nejako takto ReturnProcessDataTable je funkcia, ktoru m...

VB.NET

1 odpovědí

07.10.2010 13:53

Ondřej Linhart

Pořadí v Listu podle polohy

Zdravím, je možné při každé změně pozice komponent přes WndProc, setřídit pořadí komponenty v Listu podle pozice Y? Díky.

VB.NET, Komponenty, Grafika

32 odpovědí

06.10.2010 15:23

anonym

Rychlé naplnění dvojrozměrného pole

Mám dotaz potřebuji hned v deklaraci pole ho naplnit asi 45 slovy po 9 sloupcích a v 5 řádcích. Jak naplnit jednorozměrné pole je jednoduché klasicky jak to bylo v serialu: to je mi jasné. Chápu taky jak vytvořit dvojrozměrné pole, jak do něj vkládat hodnoty, ale přes cyklus For je to zbytečné pr...

VB.NET

6 odpovědí

06.10.2010 8:12

Antonín Marko

WCF Service v ASP.NET Web Site

Dobrý deň, používam ASP.NET WebService(.asmx) už dlšiu dobu a narazil som včera na niečo ako WCF Service(.svc). Hladal som na internete niake návody a dal som dokopi niaky ten kód... Avšak zaujímalo by ma aký je medzi nimi rozdiel ? Je rýchlejšia komunikácia pomocou WCF oproti WebService alebo má...

ASP.NET WebForms, WCF/WS

1 odpovědí

05.10.2010 18:43

Tomáš Herceg

XYZ graf ve VB.NET

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda někdo neví o nějaké knihovně, nebo nástavbě vb.net, která by uměla vykreslovat XYZ grafy. Brouzdal jsem po netu již poměrně dlouho a nic vhodného a zdarma jsem bohužel nenašel. MS Charting nabízí 3D vizualizaci grafů nikoliv však vykreslení XYZ grafu. Předem...

VB.NET

9 odpovědí

05.10.2010 8:01

Róbert Pavlík

Nový objekt v boo

Dobrý den. Znáte někdo jazyk Boo (běží nad .NET)? Jak se v něm vytváří objekty? Pomocí slova New se mi to nepodařilo. Díky, Ondřej.

Offtopic

2 odpovědí

04.10.2010 20:49

Ondřej Linhart

Update

Dobrý den. Mám následující problém. Používám XML serializaci pro ukládání dat do XML databáze. Po stisknutí tlačítka, se deserializuje objekt, &quot;mělo by se v něm něco změnit&quot;, a po té se opět serializuje. Problém je, že po změně se změna neprojeví. Mám událost Page_OnLoad, kde říká...

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

04.10.2010 17:55

anonym

Přenos programu z notebooku na PC - chyba

Dobrý den, mám problém s přenositelností programu. Vše funguje jak má do chvile než začnu chtít otevřít soubor programem, přesněji databázi. chyba je : The database file has been created by an earlier version of SQL Server Compact. Please upgrade using SqlCeEngine.Upgrade() method. Nejprve jsem...

VB.NET, Databáze

5 odpovědí

03.10.2010 16:58

Tomáš Herceg

RadioBox, ComboBox - User Modified?

Zdravím, volně navazuji na toto téma: http://vbnet.cz/forum-tema--4204-ud_225_lost_textchanged.aspx Potřeboval bych udělat stejnou funkci i u RadioBoxu a SelectBoxu, ale u nich vlastnost modified chybí. Díky

VB.NET, WinForms

15 odpovědí

03.10.2010 16:50

Tomáš Herceg

Duplicity ve vyhledávání na webu

Zdravím všechny, Po delší době jsem zavítal opět na tento web kvůli článku o T4 šablonách a když jsem do normálního vyhledávání (ne vyhledávání google) zadal dotaz &quot;t4&quot;, zobrazil se mi článek třikrát pod sebou. Doporučuji přidat kontrolu na duplicity do vyhledávání nebo zjistit, o...

Offtopic

0 odpovědí

03.10.2010 12:07

Petr Mánek

Podmíněná instalace aplikace pomocí InnoSetup

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, zda tu někdo neřešil podmíněnou instalaci aplikace s využitím InnoSetupu. Potřeboval bych nějak ověřit, zda již na daném PC neexistuje novější verze aplikace než ta, kterou právě instaluju. V tom případě bych rád uživateli zobrazil o této skutečnosti info dialog ...

Offtopic

4 odpovědí

02.10.2010 18:58

anonym

Program pro jednoduchý LED zobrazovací panel.

Ahoj, předem dávám najevo že jsem &quot;hardwerář&quot; a s VB mám malé zkušenosti. Dal jsem dohromady malý LED zobrazovací panel, 80x16 bodů R+G. (202x47cm) postavený na posuvných registrech, řízený P89V51RD2. Krmení přes USB port (modul UMP1B (Asix)). Hledám nadšence, který by byl ochoten pomoc...

VB.NET, Hardware

2 odpovědí

30.09.2010 18:00

anonym

Chatroom

Dobry den, potreboval by som radu. Vytvoril som nieco ako CHAT ROOM aplikaciu pomocou TCP spojenia. Teraz by som tuto aplikaciu chcel rozsirit o nieco ako Web modul, tzn. vytvorit web stranku s flashom, vnutri ktoreho by som videl obsah chatu -teda bez spustenia klienta.exe To co chcem je ...

VB.NET

2 odpovědí

30.09.2010 17:05

Jan Novák

Databaze - Chyba při potvrzení nazvu tabulky

Dobrý den, mám problem se založením databaze... Hází mi to chybovou hlášku: TITLE: Microsoft SQL Server Management Studio Express ------------------------------ Create failed for Database &#39;Knihovna&#39;. (Microsoft.SqlServer.Express.Smo) For help, click: http://go.microsoft.com/fwlin...

SQL

1 odpovědí

30.09.2010 12:41

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

<< < 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se