Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 > >>

Tisk GroupBoxu

Dobry den, prosim Vas nevite nekdo jak tisknout obsah groupboxu. Dekuji.

VB.NET, Komponenty, Tisk

6 odpovědí

12.12.2010 11:56

anonym

Práce s ArrayList

Zdravím,chci se zeptat,vytvořil jsem si nové pole Po kliknutí na CheckBox se vyvolá událost v nichž kontroluji,pokud je true,ulož do arrayListu ID daného CheckBoxu.Pokud opět kliknu na jiný CheckBox,opět mi do arrayListu přidá další id. Můj problém je přidávání prvků do ArrayListu.Vždy tam mám...

ASP.NET WebForms

11 odpovědí

22.11.2010 17:05

Tomáš Herceg

seřazení řádků v souboru

Zdravím, mám csv soubor ve kterém jsou data vypsány v tomto tvaru jmeno;funkce;telefon;kancelář Data v souboru mám seřazeny dle jména abecedně a potřebuji, aby na začátku souboru byly ty záznamy, které mají ve sloupečku kancelář uvedeno slovo účtárna, dále by pak bylo řazení záznamu zachováno...

VB6/VBA

10 odpovědí

04.11.2010 20:22

anonym

Návrh třídy

Mám problém s návrhem třídy, která by pracovala stejně, jako níže uvedená aplikace. Zjednodušeně řečeno potřebuji shromažďovat aplikací vytvořené instance jedné třídy ve vlastnosti (typu Collection) jiné třídy. Nevím jestli je to vůbec možné, ale rád bych, aby přidávání jednotlivých instancí...

VB.NET, Algoritmy

3 odpovědí

02.11.2010 9:46

anonym

posílání hodnot mezi formuláři ve Win Mobile

Zdravím, mám takový problém, potřebuji v programu, kde jsou formuláře typu &quot;menu&quot;, &quot;nastavení&quot; a &quot;program&quot;, dostat do formuláře &quot;menu&quot; hodnoty z nastavení, které si uživatel nastaví podle sebe. Řešil jsem to tak, že jsem si v globálním nastavení form. nad...

VB.NET

9 odpovědí

02.11.2010 9:43

anonym

Umístění dat aplikace

Dobrý den, vím že se zde podobné téma již řešilo, nicméně můj dotaz zní: Kam je možné ve W7 umístit data aplikace? Vyzkoušel jsem tyto umístění a ani jedna cesta mě vůbec nenechá vytvořit soubor. ApplicationData LocalApplicationData jediná cesta která byla úspěšná je pomocí CommonApp...

C#, Architektura

17 odpovědí

28.10.2010 14:20

Ondřej Linhart

porovnavanie datumov

Caute mam v tabulke kurz zoznam skoleni. Je tam datum zaciatku a konca skolenia. A ja potrebujem proste z tabulky vyselectovat skolenia od skoncenia ktorych preslo viac ako jeden rok. Pouzivam databzu typu .sdf. vdaka

SQL

4 odpovědí

27.10.2010 17:57

Tomáš Herceg

Jiné GridView pod prázdném sql dotazu

Zdravím, mám takový problém. Dotazuji se do databáze a výsledek zobrazím do Gridview. Pokud je ale dotaz prázdný, chtěl bych se dotazát na jinou tabulku a výsledek zobrazit do jiného Gridview (jiné sloupce). Může mě někdo navést jak to udělat. Zatím mě napadlo ne moc čisté řešení, zě druhý Grid...

ASP.NET WebForms, Databáze

2 odpovědí

27.10.2010 8:05

anonym

Jak na nějakou dobu deaktivovat spořič, případně automatickou hibernaci?

Marně hledám něco čeho se chytit... Potřebuji po dobu běhu mé aplikace deaktivovat spořič, případně navíc zamezit tomu, aby počítač automaticky přešel do režimu spánku nebo hibernace. Jak to provést? Máte nějaký tip? Díky, Lukáš

VB.NET, Offtopic

6 odpovědí

26.10.2010 21:18

Tomáš Herceg

ControlParameter a validace

Trápím se, trápím. Na stránce mám (pro zjednodušení) jeden asp:TextBox, který očekává jako vstup datum. K němu mám custom validátor, který vstup validuje. Funguje bez problémů. Dále mám SqlDataSource, který plní ListView. SqlDataSource má jeden selectparameter typu asp:ControlParameter, který o...

C#, VB.NET, ASP.NET WebForms, Komponenty

3 odpovědí

26.10.2010 20:58

Tomáš Herceg

Kopia SQL databázy

Ako vytvorit kopiu sql databazy, ked mam SQL management studio Express. Viem ze v plnej verzii to ide. Alebo sa to dá aj vo visual studiu ? Viem ze klasicke skopirovanie databazoveho suboru mdf do ineho adresara je blbost.

Databáze

8 odpovědí

26.10.2010 20:50

Tomáš Herceg

Komunikace Javascriptu a C#

Zdravím, potřeboval bych v Javascriptu vytvořit vícerozměrné pole a poté ho v kódu C# používat, ale nevím jak by to spolu mělo komunikovat, jednoduchou proměnnou jsem na netu našel, ale vícerozměnré pole mi nejde. Díky za rady.

C#

3 odpovědí

26.10.2010 16:45

Tomáš Herceg

Stisk mezerníku

Jaká událost je pro stisk mezery?

VB.NET, WinForms

6 odpovědí

26.10.2010 15:07

anonym

C++ vs. VB.NET vs. C# vs. ASP.NET v práci

Dobrý ,máte niekto čas mi napísať ako je to so zamestnatím ako programátor ? zaujímalo by ma ako je to so zastúpením jazykou ,ktoré sú najviac žiadané a najlepšie platené .. chápem že sú miesta kde sa dá programovať vo VB.NET a zarábať viac ako ked niekto inde programuje v C++ ,ale ide mi o taký ...

Offtopic

6 odpovědí

25.10.2010 21:20

Ondřej Linhart

FormVIew po inserte

Mam taký to problém: po neúspešnom inserte teda chybe vratenej z DB ošetrujem výnimku v UI vrstve na stranke v udalosti ObjectDataSource_Inserted pričom stále nastava databind na formview. Problem je, že všetky zadane udaje sú odstránené a užívateľ musí znova vyplniť formular ako sa tomu vyhnuť ?...

VB.NET, ASP.NET WebForms

2 odpovědí

25.10.2010 13:34

anonym

Nelze sestavit projekt

Ahoj, znovu jsem se vrhl na XNA po delší dobe. Míčky ze serilau zde umístěneho mi vykrestlit nešlo... soubor nenalezen, prolezl jsem fora a řešení nenašel. Zkusil jsem 3D jenorožce který mi kdysi šel bez problemu a ejhle.. zase nebyl nalezen soubor 3D jednorožce. Stáhl jsem si tedy z konce serial...

VB.NET, XNA

2 odpovědí

22.10.2010 16:27

Roman Trakal

Interop.Excel - chybně nastavená práva

Chtěl bych poprosit o radu. Nedaří se mě nastavit práva tak, aby fungovala spolupráce ASP a Excelu. Používám Microsoft.Office.Interop.Excel. Stránka po stisku tlačítka vytáhne data z SQL databáze a uloží je do Excelu, který nabídne ke stažení. Při debugu mi vše funguje ok, ale pokud stránk...

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

22.10.2010 14:17

anonym

WPF?

Caute, nemohol by mi tu niekto tak nayorne vzsvetlit naco sluzi WPF? naco to sluzi, ci to je nejaka nadstavba na winforms......? Mozno by nebolo odveci aj rubriku nato zalozit. vdaka Cujan

WPF

5 odpovědí

22.10.2010 1:42

Ondřej Linhart

Tlač a uloženie obsahu tlače

Zdravím, V aplikácii tlačím rôzne zostavy priamo pomocou .Netu (PrintDocument), nepoužívam žiadny reportovací nástroj a tento spôsob tlače mi plne vyhovuje. Potreboval by som však tlačený dokument uchovať v súbore v PDF alebo TIFF, proste vo formáte, ktorý by uchoval rozmiestnenie textu ako pr...

C#

0 odpovědí

21.10.2010 17:29

anonym

Ikony - rozdělení CommonElements (png)

Dobrý den, poradil by mi někdo jak rozdělit jednotlivé obrázky, pro ikony, pokud jsou umístěny v jednom obrázky nad sebou nebo vedle sebe (různé velikosti)? Jedná se o png soubor z kolekce VS 2010 (složka CommonElements). děkuji

VB.NET, VB6/VBA, Grafika

0 odpovědí

21.10.2010 16:34

anonym

<< < 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se