Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 > >>

Indexování prvků

Zrdavím, zrovna jsem přešel z VB 6 na VB 2010 a koukám že i jednoduchý úkony se dělají jinak. Potřebuji mít tak 50 buttonů, které budou indexovány. Všechny budou dělat stejnou úlohu pouze s jiným číslem odvozeným od indexu právě stisknutého buttonu. Poradíte mi prosím jak to vyřešit? Dík

VB.NET, Architektura

4 odpovědí

02.09.2018 11:49

anonym

Software pro měření stráveného času

Používáte někdo nějaký spolehlivý software pro měření času stráveného nad projekty ve Visual Studiu? Může být buď Add-In nebo samostatný software. Mě se zatím nejvíce osvědčil ManicTime, který umí měřit i čas strávený v ostatních aplikacích a má mnoho užitečných funkcí.

Offtopic

4 odpovědí

24.07.2013 12:53

anonym

Pojmenování ImageListu

Prosím o radu. V aplikaci používám více ImageListů. Potřeboval bych jednoduše pojmenovat jednotlivé ImageListy, tak aby se názvy např. přepisovaly v textu buttonu nebo jako položky comboboxu. V programu mám určení aktuálního ImageListu vyřešeno sada = ImageList1 nebo 2 atd. Obrázky načítám g.Draw...

VB.NET, WinForms

4 odpovědí

10.11.2010 18:47

anonym

Označení v ListView

Ahoj, jsem zacatecnik, delam takovy mensi programek a potreboval bych pomoct s oznacenim hledaneho vyrazu v komponente ListView. V dane komponente mam asi 12 sloupcu, potrebuji vyhledavat v prvnim sloupci, pod ListViewem mam TextBox a tlacitko Hledat. Jde o to, ze kdyz zmacknu tlacitko hledat, ...

VB.NET, WinForms

9 odpovědí

10.11.2010 9:10

anonym

REGEX

Dobrý den, potřebuji poradit... Ze hry mi přijde status v tomto strašném formátu: num score ping guid name lastmsg address qport rate #--- ----- ---- -------------------------------- --------------- ------- --------------------- ----- -...

Regulární výrazy

2 odpovědí

07.11.2010 9:52

anonym

Silverlight a PHP

Zdravím netuší niekto, ako prinútim Silverlight aplikáciu, aby po kliknutí na tlačítko odoslala dáta z formuláru(obsahuje 5 TextBoxov) do php scriptu? Snažím sa to rozbehať pomocou WebClient, ale nedarí sa mi priradiť výstupy z textboxov.

C#, Silverlight

1 odpovědí

06.11.2010 17:23

Tomáš Herceg

MYSQL SELECT a české znaky

ahoj, vyskytl se mi problém s kódováním. Do ComboBoxu vypisuju položky z tabulky utvar (sloupec nazev). Čeština se zobrazuje správně. Problém nastává při zpracování, kdy chci zjistit ID vybrané položky. Hodnoty, které neobsahují &quot;č&quot; se převedou na ID, ale pokud jej obsahují, tak se...

VB.NET, SQL, ADO.NET, Databáze

2 odpovědí

06.11.2010 17:22

Tomáš Herceg

ObjectDisposedException na WM

Zdravím, mám program, který hlásí z ničeho nic chybu o které nic nevím, i když jsem se ji snažil vygooglit tak jsem nenašel nic co by se vztahovalo k té mé. Jde o to, že program spustím jednou, funguje. Vypnu ho a spustim znovu, funguje a třeba po třetím spuštění se objeví chyba. Doslova nezáv...

VB.NET, Compact Framework

17 odpovědí

06.11.2010 17:18

Tomáš Herceg

Optimální zpracování velkého objemu dat

Zdravím, chtěl bych poprosit o radu. Píši desktopovou aplikaci, která bude zpracovávat velký objem dat ve spolupráci s MS SQL Serverem. Konkrétně jde o program pro zálohování dat vybraných tabulek z SQL serveru. Kromě zálohy by program měl umožnit také obnovu dat těchto tabulek ze souborů zálohy...

VB.NET

15 odpovědí

05.11.2010 7:40

anonym

problem select

caute mam nasledujucu situaciu: tri tabulky osoba: id, priezvisko kurz: id, nazov, datum_koniec clenovia_kurzu:id, osoba_id, kurz_id a moj problem je: jedna osoba moze byt zaradena do viacerych kurzov potrebujem select, ktory my vyselectuje priezviska vsetkych osob, ktorych najneskorsi a...

SQL

4 odpovědí

04.11.2010 18:37

Tomáš Herceg

System.Xml.XmlException

Dobrý den, ke hře World of Warcraft používám open source program na zabezpečení účtu WinAuth. Fungoval mi naprosto bez problémů kolem 2 měsíců, ale dnes když ho chci spustit tak mi vyhodí vyjímku: Pokud dám pokračovat vyhodí: Mám zálohu i na flash disku a také nefunguje. Ale na jiném PC...

Offtopic

3 odpovědí

04.11.2010 18:36

Tomáš Herceg

bude ?

web soutěže je pořád nedostupný ...

3 odpovědí

04.11.2010 18:35

Tomáš Herceg

práce s časem

Zdravím, mám 3 proměnné typu DateTime(start, konec, doba) a potřeboval bych odečíst čas proměnné start od času proměnné konec a to celé vydělit proměnnou doba. Tady mám kód na odečtení těch dvou časů, vzhledem k tomu, že tam mám stejné datum, tak to odečte správně a v timespan delka mám pouze č...

C#, ASP.NET WebForms

1 odpovědí

03.11.2010 15:02

Petr Mašek

sloučení datumu a času

Zdravím, mám v databázi dva sloupce, oba typu datetime a potřeboval bych sloučit datum z jednoho sloupce a čas ze sloupce druhého do nějakého aliasu. Existuje na to přímo nějaký select? Potřeboval bych ale aby to zůstalo pořád jako datetime a ne třeba jako string, to bych věděl jak udělat, ale zd...

SQL, Databáze

3 odpovědí

03.11.2010 9:54

Petr Mašek

WPF

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli jde udělat GUI jen v XAML a pak tenhle xaml načíst při spuštění aplikace. Bez nutnosti rebuild. Xaml by byl jako externi soubor.

C#

1 odpovědí

02.11.2010 22:28

Tomáš Herceg

Tisk Visual basic 2008

Dobry den, prosim vas nevite nekdo jak lze tisknout z formularu predem urcenou oblast. Pouzivam System.Drawing.Printing.PrintDocument. ale pokud formular zmensim tiskne pouze zmensene okno. A nechci pouzit Panel1.DrawToBitmap je tam v porovnani s prvni metodou o dost horsi kvalita tisku. D...

VB.NET, WinForms, Tisk

0 odpovědí

02.11.2010 21:19

anonym

znak \ ve stringu

Zdravím máme tento string Visual studio mi hlásí chybu (Unrecognized escape sequence), kvůli tomu lomítku, nevíte jak by se to dalo tedy zapsat? Díky za odpovědi.

C#

3 odpovědí

01.11.2010 15:58

Ondřej Linhart

#DEFINE

Ahoj. Chtěl bych se zeptat, co přesně znamená tohle: Díky moc za odpovědi

C#

3 odpovědí

29.10.2010 19:36

Ondřej Linhart

Pripojenie databázy

Dobrý deň, postupoval som s vytváraním databáz podla článkou na tomto webe ,ale ked som nahral projekt na stránku cez hosting : amchosting.cz ,tak nefunguje prístup do databázy :( Na stránke je návod : Nastavení Microsoft SQL serveru Pro připojení k SQL serveru použijte adresu mssql.amcco...

ASP.NET WebForms, Databáze

6 odpovědí

29.10.2010 15:49

anonym

odosielanie mailu

caute na posielanie mailov pouzivam naseldujuci kod: no akosi mi to posielanie nefunguje. V com je podla vas problem? vdaka

VB.NET, I/O operace

1 odpovědí

27.10.2010 22:02

Ján Holub

<< < 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se