Nové téma
Zrdavím, zrovna jsem přešel z VB 6 na VB 2010 a koukám že i jednoduchý úkony se dělají jinak. Potřebuji mít tak 50 buttonů, které budou indexovány. Všechny budou dělat stejnou úlohu pouze s jiným číslem odvozeným od indexu právě stisknutého buttonu. Poradíte mi prosím jak to vyřešit? Dík
VB.NET, Architektura
anonym
Používáte někdo nějaký spolehlivý software pro měření času stráveného nad projekty ve Visual Studiu? Může být buď Add-In nebo samostatný software. Mě se zatím nejvíce osvědčil ManicTime, který umí měřit i čas strávený v ostatních aplikacích a má mnoho užitečných funkcí.
Offtopic
Prosím o radu. V aplikaci používám více ImageListů. Potřeboval bych jednoduše pojmenovat jednotlivé ImageListy, tak aby se názvy např. přepisovaly v textu buttonu nebo jako položky comboboxu. V programu mám určení aktuálního ImageListu vyřešeno sada = ImageList1 nebo 2 atd. Obrázky načítám g.Draw...
VB.NET, WinForms
Ahoj, jsem zacatecnik, delam takovy mensi programek a potreboval bych pomoct s oznacenim hledaneho vyrazu v komponente ListView. V dane komponente mam asi 12 sloupcu, potrebuji vyhledavat v prvnim sloupci, pod ListViewem mam TextBox a tlacitko Hledat. Jde o to, ze kdyz zmacknu tlacitko hledat, ...
Dobrý den, potřebuji poradit... Ze hry mi přijde status v tomto strašném formátu: num score ping guid name lastmsg address qport rate #--- ----- ---- -------------------------------- --------------- ------- --------------------- ----- -...
Regulární výrazy
Zdravím netuší niekto, ako prinútim Silverlight aplikáciu, aby po kliknutí na tlačítko odoslala dáta z formuláru(obsahuje 5 TextBoxov) do php scriptu? Snažím sa to rozbehať pomocou WebClient, ale nedarí sa mi priradiť výstupy z textboxov.
C#, Silverlight
Tomáš Herceg
ahoj, vyskytl se mi problém s kódováním. Do ComboBoxu vypisuju položky z tabulky utvar (sloupec nazev). Čeština se zobrazuje správně. Problém nastává při zpracování, kdy chci zjistit ID vybrané položky. Hodnoty, které neobsahují "č" se převedou na ID, ale pokud jej obsahují, tak se...
VB.NET, SQL, ADO.NET, Databáze
Zdravím, mám program, který hlásí z ničeho nic chybu o které nic nevím, i když jsem se ji snažil vygooglit tak jsem nenašel nic co by se vztahovalo k té mé. Jde o to, že program spustím jednou, funguje. Vypnu ho a spustim znovu, funguje a třeba po třetím spuštění se objeví chyba. Doslova nezáv...
VB.NET, Compact Framework
Zdravím, chtěl bych poprosit o radu. Píši desktopovou aplikaci, která bude zpracovávat velký objem dat ve spolupráci s MS SQL Serverem. Konkrétně jde o program pro zálohování dat vybraných tabulek z SQL serveru. Kromě zálohy by program měl umožnit také obnovu dat těchto tabulek ze souborů zálohy...
VB.NET
caute mam nasledujucu situaciu: tri tabulky osoba: id, priezvisko kurz: id, nazov, datum_koniec clenovia_kurzu:id, osoba_id, kurz_id a moj problem je: jedna osoba moze byt zaradena do viacerych kurzov potrebujem select, ktory my vyselectuje priezviska vsetkych osob, ktorych najneskorsi a...
SQL
Dobrý den, ke hře World of Warcraft používám open source program na zabezpečení účtu WinAuth. Fungoval mi naprosto bez problémů kolem 2 měsíců, ale dnes když ho chci spustit tak mi vyhodí vyjímku: Pokud dám pokračovat vyhodí: Mám zálohu i na flash disku a také nefunguje. Ale na jiném PC...
web soutěže je pořád nedostupný ...
Zdravím, mám 3 proměnné typu DateTime(start, konec, doba) a potřeboval bych odečíst čas proměnné start od času proměnné konec a to celé vydělit proměnnou doba. Tady mám kód na odečtení těch dvou časů, vzhledem k tomu, že tam mám stejné datum, tak to odečte správně a v timespan delka mám pouze č...
C#, ASP.NET WebForms
Petr Mašek
Zdravím, mám v databázi dva sloupce, oba typu datetime a potřeboval bych sloučit datum z jednoho sloupce a čas ze sloupce druhého do nějakého aliasu. Existuje na to přímo nějaký select? Potřeboval bych ale aby to zůstalo pořád jako datetime a ne třeba jako string, to bych věděl jak udělat, ale zd...
SQL, Databáze
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli jde udělat GUI jen v XAML a pak tenhle xaml načíst při spuštění aplikace. Bez nutnosti rebuild. Xaml by byl jako externi soubor.
C#
Dobry den, prosim vas nevite nekdo jak lze tisknout z formularu predem urcenou oblast. Pouzivam System.Drawing.Printing.PrintDocument. ale pokud formular zmensim tiskne pouze zmensene okno. A nechci pouzit Panel1.DrawToBitmap je tam v porovnani s prvni metodou o dost horsi kvalita tisku. D...
VB.NET, WinForms, Tisk
Zdravím máme tento string Visual studio mi hlásí chybu (Unrecognized escape sequence), kvůli tomu lomítku, nevíte jak by se to dalo tedy zapsat? Díky za odpovědi.
Ondřej Linhart
Ahoj. Chtěl bych se zeptat, co přesně znamená tohle: Díky moc za odpovědi
Dobrý deň, postupoval som s vytváraním databáz podla článkou na tomto webe ,ale ked som nahral projekt na stránku cez hosting : amchosting.cz ,tak nefunguje prístup do databázy :( Na stránke je návod : Nastavení Microsoft SQL serveru Pro připojení k SQL serveru použijte adresu mssql.amcco...
ASP.NET WebForms, Databáze
caute na posielanie mailov pouzivam naseldujuci kod: no akosi mi to posielanie nefunguje. V com je podla vas problem? vdaka
VB.NET, I/O operace
Ján Holub
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít