Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 > >>

pdf merge split componenta

Shánim nějaku free componentu na spojování a oddělování pdf souborů ve win Xp (32 bit) a win7 (32 bit i 64 bit). něco jako např &quot;PDF Split Merge ActiveX Component&quot; dokáže mě někdo nasměřovat? dik

VB.NET, Komponenty

9 odpovědí

26.05.2011 12:21

anonym

Změna IP

Zdravim vsechny, jiz dlouho marne hledam, jak ve Vb.netu 2010 zmenim IP adresu, kdyz mam v systemu 2 a vice sitovek. Kazda je pripojena do jine site a vyzaduje ruzne nastaveni. Na netu jsem nasel akorat zmenu IP adresu u jedne sitovky. Diky za radu, uz nevim kde bych to mel hledat. Diky

VB.NET

6 odpovědí

03.01.2011 12:05

Petr Zajíc

práce s textem

a ještě malá otázečka když mam ve stejne složce jako je program schovanou internetovou stranku jak ji dostanu do webbrowseru ? skusil jsem viz.nize ale nefunguje Díky za odpovědi

VB.NET

3 odpovědí

02.01.2011 13:28

anonym

Aktivacia softweru

Vedel by mi niekdo poradit ako by som mohol spravit aktivaciu softweru.Nemusi to byt niejake zlozite ale aby kazdy uzivatel nemam ideticky kluc na aktivaciu.Dakujem

VB6/VBA

10 odpovědí

31.12.2010 11:39

Tomáš Herceg

Stored Procedure IN a OUT parametry

Zdravím, mám proceduru se vstupním i výstupním parametrem. Se vstupním parametrem problém nemám, ale výstupní mi nefunguje. V kódu to je takhle: Spouštím přes tlačítko událost: Vypadá to ale tak, že do toho výstupu se nic nezapíše. Samotná procedura je jednoduchá a v databázi funguje: Porad...

C#, ASP.NET WebForms, SQL, Databáze

4 odpovědí

31.12.2010 11:29

Tomáš Herceg

informace z netu

Zdravim. Snažím se udělat menší aplikaci co mi bude zobrazovat informace o herních serverech viz. třeba zde http://www.gametracker.com/server_info/217.11.249.84:27096/ a potřebuji vypsat do textboxu všechny jména hráčů co právě hrají. Přemýšlel jsem že bych to udělal přes zdrojový kód ale nev...

VB.NET

12 odpovědí

30.12.2010 12:36

Miloš Chaloupka

GridView a SelectedIndexChanged

Zdravím, už docela dlouho se trápím s jednou věcí. Mám GridView, kde pomocí ObjectDataSource z db načítám data z tabulky. Mám na to nějakou metodu Select. Dále pak mám proceduru Delete na mazání řádků tabulky, parametrem je id. Vytvořím si událost SelectedIndexChanged, kde uvedu toto: Po klikn...

C#, ASP.NET WebForms

3 odpovědí

29.12.2010 10:44

anonym

Obsah stringu jako název objektu

Mám prvek A potřebuji k němu přistupovat z kódu: Ale v kódu mám název toho prvku ve stringu Takže bych potřeboval něco jako ale to samozřejmě nefunguje.. Děkuji za každou radu jak to udělat tak aby to fungoval.

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

28.12.2010 14:45

anonym

Výpis z databáze

Zdravím Před časem jsem se ptal, jak vypíšu určitý počet znaků z tabulky, teď bych potřeboval pomoci s tím, jak to vůbec zprovoznit.Chtěl bych poradit, proč mi následující kód nefunguje : Díky...

ASP.NET WebForms

7 odpovědí

28.12.2010 10:10

Milan Suk

Stažení souboru s postupným ukladaním

Měl bych otázku jak stáhnout velký soubor třeba 10gb z webu,jde o to,že se to nestáhne za 5 minut a taky poskytovatel internetu má své vypadky jak udělat tak když to přeruší stahování aby to nestahoval od začatku ale pokračoval tam kde skončil ,aby se při stahování teho souboru to ukladalo do l...

VB.NET

0 odpovědí

28.12.2010 6:47

Turista Tomáš

Spustenie pod právami

Dobrý deň , mám WebService ktorá je spustená ako SYSTEM a po jej spustení ,spustí dalšiu aplikáciu s argumentami ktoré sama vyhodnotí ako správne. Ale ten program spustí pod účtom SYSTEM ako je aj sama spustená. Potreboval by som ju ale spustiť ale pod úživatelským účtom. Napríklad počítač má ...

VB.NET

1 odpovědí

26.12.2010 16:33

Ondřej Linhart

Funkce Publish

Prosim mohl by mi někdo vysvětlit tuto funkci Publish ve visual studiu 2008 a jak ji nastavit aby mi to aktualizovalo aplikaci,když dam novou na web děkuji Ps.nikdy jsem ji předtím nepoužival tak trošku popsat jak pro nemehlo dekuji

Visual Studio, .NET

3 odpovědí

26.12.2010 12:33

Ondřej Linhart

Spuštění jiné aplikace.

Dobrý den, delší dobu si lámu hlavu s jedním problémem. Vytvářim k jedné aplikaci něco na bázi &quot;launcheru&quot; (chci si usnadnit práci tím, že to nahradí určitý systém profilů), kterými původní aplikace neoplývá. Narazil jsem ale na potíž, a to tu, když chci aplikaci skrze můj launcher ...

VB.NET, Bezpečnost

2 odpovědí

25.12.2010 20:23

anonym

Snížení počtu vláken

Zdravím všechny a prosím o radu jak snížit počet vláken na max 2. Zjednodušil jsem to: V tomto stavu bere 50% z dvoujádrového procesoru. Jedno vlákno neustále zpracovává výstupy z dalších 8 vláken což značně zatěžuje procesor. Děkuji za případné rady Používám VB.NET 2010 Express

VB.NET, Algoritmy, Threading

7 odpovědí

24.12.2010 15:22

Jakub Pecháček

Sčítání dvou proměných

Dobrý den, při programováné ve VB6 jsem narazil na problém při sčítání proměných. Když použiju např Tak místo sečtení čísel z 2 textboxů mi vyjdou jen obě čísla zasebou. Například 5+4 = 54 Je to taková hloupost ale byl bych vděčný za radu.

VB6/VBA

2 odpovědí

24.12.2010 15:14

anonym

User control

Dobrý den, potřeboval bych si v CF vytvořit svůj trackbar. Obsahoval by i něco jako progresbar s trochou grafiky. Mám třídu, která dědí od Control. Vykreslování probíhá i pomocí API a to gradientním vykreslováním a obdélníkem se zaoblenými rohy. V designeru mi obsah controlu píše, že n...

Komponenty, WinForms

9 odpovědí

23.12.2010 22:47

Ondřej Linhart

Zmatek v číselných datových typech

Zdravím, začal jsem se učit C++ a celkem mě to baví. Jen mám hned z kraje trošku zmatek v číselných datových typech. Udělal jsem si následující výpis, abych zjistil kolik místa v paměti zabírají jednotlivé číselné datové typy a jaké je jejich rozmezí hodnot: Vím že se velikost a rozsah mů...

C++/C

3 odpovědí

22.12.2010 12:18

Honza Dědek

Změna vizualizace v AxWindowsMediaPlayer

Zdravím, jde nějak změnit v Windows Media Playeru vloženýho jako AxWindowsMediaPlayer vizualizace. Vždycky se tam objeví ta, kterou mám nastavenou normálně v přehrávači. Tam jde změnit pravým tlačítkem na okno s vizualizací. Ale ve vložené komponentě se tato volba nezobrazuje. Nebo aspoň něj...

VB.NET, Komponenty

6 odpovědí

21.12.2010 18:03

Ondřej Linhart

Súbor otvorený mojou aplikáciou

Zdravým všetkých. Chcem poprosiť o radu. Programujem aplikáciu na hodnotenie stavu vôd. Prácu, ktorú v nej robím si môžem uložiť do súboru a spätne otvoriť a pokračovať v nej. Súbory otváram zatiaľ len z prostredia aplikácie. Potreboval by som naprogramovať možnosť otvorenie priamo z prieskumní...

VB.NET

1 odpovědí

21.12.2010 15:30

Ondřej Linhart

Uložení formuláře ve vektorovém formátu

Dobrý den, rád bych se zeptal, zda někdo nevíte jakým způsobem a zda vůbec lze uložit formulář jako obrázek ve vektorovém formátu (třeba jako EMF). Našel jsem několik řešení pro uložení v rastrovém formátu buď přes metodu Control.DrawToBitmap() nebo přes Graphics.CopyFromScreen(). Jak uloži...

VB.NET, WinForms, Grafika

2 odpovědí

20.12.2010 17:22

Hellis

<< < 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se