Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 > >>

Číslo stránky GridView v QueryStringu

Ahoj, lze nějak donutit GridView aby si číslo aktuálně zobrazené stránky ukládal do QueryStringu?

ASP.NET WebForms

3 odpovědí

27.06.2011 13:00

Tomáš Herceg

Editace

Zdravim, chtěl jsem poprosit o radu. Mám stránky vytvořené v asp.net a potřeboval bych, aby si správce stránek který neumí HTML mohl upravovat obsah stránek sám. Mám vytvořený úřet pro správce a databázi. Diky za rady.

ASP.NET WebForms

3 odpovědí

23.06.2011 14:33

anonym

Grafika_stránek

Ahoj, Potřebuji poradit s grafickým rozvržením ASP.NET. Vytvářím si systém, který se skládá s dvou sloupcového layoutu s posuvným obsahem, hlavičkou a patičkou. Vytvořil jsem si defaultu v kterém je html a potom jsem si vytvořil StyleSheet do které ho jsem nahrál css a nevím jak je spolu propoj...

ASP.NET WebForms, Grafika

10 odpovědí

22.06.2011 21:21

Tomáš Herceg

ReSharper

Je možné nějak získat ReSharper zadarmo (nepochopil jsem úplně všechny typy licencí)? Jako studentovi se mi 42&#8364; doma zrovna neválí.

Visual Studio, Offtopic

6 odpovědí

22.06.2011 20:10

Petr Zajíc

String.Format - formát dátumu

Zdravím, potýkam sa z jedným určite banálnym problémom. Potrboval by som zobraziť dátum v určitom formáte v prvku Label. Dátum sa získava z databázy. Získavanie dátum z databázy riešim pomocou nasledujúceho kódu: Nájde sa niekto, kto ma postrčí správnym smerom? Dík

C#

4 odpovědí

22.06.2011 18:49

Patrik Volka

Nefunguje XNA

Mám stažený Visual C# 2010 Express, XNA Game studio 4.0 a když otevřu nový projekt Game a spustím to F5kou tak mi vyskočí okno: http://www.2i.cz/84651c36e5 Myslíte že je to grafickou kartou? Že je prostě stará? Mám notebook asus X51L a v ní je grafická karta &quot;mobile intel(r) 965 express&quo...

VB.NET, XNA

7 odpovědí

22.06.2011 18:17

anonym

Zašifrovanie zdrojového kódu

Zdravím! Mohol by mi prosím Vás niekto poradiť ako zašifrovať zdrojový kód? Aby to hackeri nemohli upravovať. Ďakujem za Vaše príspevky.

VB.NET, Bezpečnost

10 odpovědí

22.06.2011 18:06

Ondřej Linhart

Přidání záznamu do více tabulek MS SQL

Ahoj, mám asi začátečnícký dotaz ohledně vložení záznamu do více MSSQL tabulek. Nejlepší asi bude když uvedu příklad: Mám dvě tabulky v databázi a to KlientObecne a KlientKontakty. A já potřebuju, když budu vytvářet nějaký formulář pro přidávání nového klienta tak aby se mi tam najednou o...

ASP.NET WebForms, Databáze

10 odpovědí

22.06.2011 17:00

anonym

FPS a XNA

Dobrý den. Mám stručnou otázku. Jak lze v XNA zjistit aktuální FPS? Už jsem to hledal ale marně. Děkuji předem za odpověď (XNA 4, VB.NET)

VB.NET, XNA, Algoritmy

4 odpovědí

22.06.2011 16:50

Tomáš Herceg

Stáhnutí informace z webu

Dobrý večer, podle jednoho článku http://vbnet.cz/clanek--72-pracujeme_s_protokolem_http.aspx jsem zkoušel do své aplikace přidat funkci zjišťování aktuální verze. Webovou stárnku jsem si proto sám vytvořil a mám tam jen řádek AktualniVerze|1.2.0.0, ale když to je napsáno takto, program aktuáln...

VB.NET

7 odpovědí

22.06.2011 16:39

Tomáš Herceg

Problém s ASP.NET Configuration

Zdravím, mám problém se spuštěním ASP.NET Configuration tool na nastavení uživatelů. Když se ho pokusím zapnout normálně z Visual Studia 2010 (tlačítko nad solution explorerem) tak se mi jenom dole na liště ukáže, že se zapnul ten server, ale nic se nespustí. Tak na tu ikonku co se mi zo...

C#, VB.NET, ASP.NET WebForms, Visual Studio

1 odpovědí

21.06.2011 15:56

anonym

Důvod nefunkčnosti My.User.IsInRole

Potřeboval jsem v programu zjistit, zda je aktuální uživatel členem skupiny Administrators. Protože jsem zvyklý na práci s velice užitečným (a návykovým) My a nechce se mi zbytečně psát kód navíc, neváhal jsem použít My.User.IsInRole(ApplicationServices.BuiltInRole.Administrator). Jenže z naprost...

WinForms, Bezpečnost

5 odpovědí

21.06.2011 15:56

anonym

Listener stisknutých kláves u minimalizovanéí aplikace

Potřeboval bych poradit jak udělat, aby má na liště minimalizovaná aplikace naslouchala kódy stisknutých kláves a podle nich a na základě ještě další podmínky provedla nějakou akci. Našel jsem něco kolem hotkeys, ale nikde jsem nenašel nějaký jednoduchý a názorný pro pochopení příklad ve vb.netu...

VB.NET

1 odpovědí

20.06.2011 18:45

Ondřej Linhart

Arkanoid ve visual basicu

Dobry den, programuji hru arkanoid ve visual basicu a mám takový problém. Nevím jak udělat, že když se kulička dotkne cihly tak má zmizet a odrazit se zase od cihly pryč. Teď mi to funguje tak, že míček projde cihlou, cihla zmizí ale míček se neodrazí. Děkuji za odpoveď.

VB.NET, WinForms

6 odpovědí

20.06.2011 13:40

Petr Doleček

Označení všech položek v ListView

Dobrý večer, měl bych dotaz. Když mám programu ListView a chci po zaškrtnutí CheckBoxu označit všechny položky v ListView. Jak to mám udělat? Zkoušel jsem něco jako: Nevím, jestli se to dělá takto a pokud ano, co mám napsat za to MultiSelect. Děkuji za odpověď.

VB.NET, WinForms

2 odpovědí

20.06.2011 12:10

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Pravidlený import z XML do MSSQL

Dobrý den, budu potřebovat pravidelně imortovat data (velký objem dat, velmi často) z xml do databáze a jakožto nezkušeného mě napadalo pouze řešení: Procházet v cyklu všechny uzly a vkládat je takto po jednom (resp jeho childnody spolu sním dohromady na jeden &quot;řádek&quot; tabulky) do SQL...

SQL, XML

4 odpovědí

16.06.2011 22:26

Jakub Šust

Centrum zabezpečení nezle zapnout

Dobrý den Mám takový problém.Centrum akcí mi pořád hlásí, že není zapnuté Centrum zabezpečení , takže tedy dám Zapnout centrum zabezpečení, ale vyhodí mi to hlášku &quot;Služba Cetrum zabezpečení systému Windows nelze zapnout&quot; . Tak jdu tedy přímo na Služby (Services.msc) a tam nastavím t...

Offtopic

12 odpovědí

16.06.2011 11:03

anonym

PHP - prihlasovani uzivatelu

Dobry den, mam problemek s prihlasovanim, db sem delal pres mysql server. Kody dle editoru nejevi znamky chyby, ale porad mi vyskakuje chyba ze uzivatel neexistuje i kdyz v DB je. Nevite kde je problem ??? Kod HTML stranky: Kod PHP: &lt;? &#9;setcookie(&#39;txtjmeno&#39;, , time()); &#9;set...

Offtopic

5 odpovědí

15.06.2011 21:33

anonym

Formulář s vnořeným formulářem a dvěmi propojenými tabulkami

Dobrý den, mám problém, který se tu párkrát řešil, ale řešení jsem tu nenašel. Vytvořil jsem si v Visual Studio 2008 ve VB formulář, který mi zobrozuje data z již vytvořené databáze mdb. Do něj jsem vložil druhý formulář, který mi zobrazuje podpoložky jednotlivých řádků. Vše funguje dobře v zázna...

VB.NET, Architektura, WinForms

0 odpovědí

15.06.2011 14:51

Michal Horáček

Oracle->Access

Zdravím, potřeboval bych pomoc. Mám přes odbc nalinkovanou tabulku z oracle do accesu. V oraclu mám tabulku se záznamem typu money. Problém: když natahuju data tak například u záznamu 2204,4 se mi natáhne hodnota jako 2204, když udělam v accesu datový typ jako currency s desetinným místem na dv...

SQL

0 odpovědí

15.06.2011 9:37

anonym

<< < 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se