Nové téma
Zdravím při propojování databáze se mi zobrazuje hláška "Protokol událostí je plný". Neví někdo jak to odstranit ? Díky Jan
WinForms
anonym
Zdravím Po dlouhé době řeším další problém. Potřebuji, aby se při spuštění aplikace otočil formulář do vodorovné polohy. Myslel jsem, že bude stačit u Designeru otočit Skin o 90°, ale očividně to nestačí. Když si aplikaci spustím v telefonu, neotočí se, ale objeví se posuvníky. Díky za pomoc
VB.NET
Antonín Marko
Ahoj. Mám vlastní komponentu, ve které dynamicky vytvářím LinkButton a přidávám jí nějakou událost: a dále mám událost: Když ale kliknu na ten LinkButton, přesměrování nenastane. P.S.: Vím že by se tu víc hodil HyperLink, ale tohle je jenom test té události. Když tam dám něco jiného, ...
ASP.NET WebForms
Dobrý den, potřeboval bych poradit jak sečíst proměnou x ve form1 s y ve form2 a vysledek zapsat do form3.
VB6/VBA
Dobrý den! K tisku používam nasledujíci kod: Problem je v kvalite tisku dat z formularu resp. panelu. Jak se da docílit zlešení kvality tisku obsahu prvku "panel" Dik Peter
Ondřej Linhart
Mám pomerne jednoduchú web aplikáciu a potrebujem monitorovat co ktorý prihlasený user vykoná. Teda ked prebehne niektorá z udalostí Insert, Update alebo Delete záznamu na niektorej z asi piatich tabuliek tak by sa zapísal záznam do tabulky Akcie. Mam tabulku Akcie ktorá má polia ako: tabulka,...
Stano Klanduch
Dobrý den, jsem začínající programátor a nemám koho bych se zeptal :) Můj problém je v tom, že mám dva textboxy a chci naprogramovat, že když v jednom z nich upravým honotu tak, aby se přepočítal i druhý (např. převody jednotek)??
VB.NET, WinForms
Ahoj. Mám problém. Na stránce web user control a v něm tlačítko, které mi po stisknutí přidá do datové složky soubor. Při načítání stránky, procházím foreachem datovou složku, a pro každý soubor vytvořím komponentu. Problém: Pokud stitknu tlačítko, soubor se vytvoří, ale komponenta se zo...
Dobrý den, rád bych zeptal jak nejlépe řešit obsousměrnou komunikaci mezi dvěma controly, případně formy (u MDI apl.)? Jde mi o to, aby bylo možno např. z controlu 1. zavolat control 2. (třeba přes událost) a obráceně, aby controly měly přístup k některým funkcím či událostím aplikace. ...
Alexx
Zdravím, používám sql databázi sqlexpress a sloupec id se plní automaticky, protože mám nastaveno Identity specification na Yes a inkrementaci o 1. Potřeboval bych zjistit jaké číslo je poslední, respektive které se se vloží při insertu záznamu, jde to nějak? Zkoušel jsem to tak, že jsem vyselect...
Tomáš Herceg
Ahoj, jak u DropDown udělat aby se id zobrazeného názvu kategorie zapsalo do druhé tabulky???
Michal Jelínek
Dobrý den, z formuláře jsem smazal toolstrip, ve kterém jsem měl 4 buttony (ty se s toolstripem smázly také). Když jsem vytvořil na formuláři nový toolstrip, tak se mi přidané buttony začaly číslovat od hodnoty posledního buttonu původního toolstripu. Zjistil jsem, že původní buttony jsou v pr...
Hellis
Dobrý den! Chcel by som vas poprosiť o radu: Mam rozpracovany program, kde som si vytvoril formular ktory je určeny k tisku. Mam tam hodne textboxov ktore zobrazuju data ktore sa na danom HW nameraju, potreboval by som tieto data uložiť do suboru zo všetkych textboxov pripadne comboboxov pr...
Peter Hajlík
Dobrý den, metodou "pokus/omyl" jsem pochopil, že např zde: není možné použít uvnitř proměnné nulu (a je jedno jestli je na začátku, uprostřed nebo na konci). Proč tomu tak je a jak se to dá obelstít? Pokud je Promenna2 jako string s hodnotou D32, tak je to OK (neobsahuje 0), ale pok...
VB.NET, Algoritmy, XML
Zdravím Mám v aplikaci (konsole) menu a potřeboval bych zjistit, jak v podmínce napsat, že jsem stiknul nějaké tlačítko, např. - "k" ? Mělo by to tedy vipadat nějak takto : A za to - "stiknuta kl...." se má dosadit ta pomínka, s kterou potřebuji poradit... Díky
C#
Milan Suk
Zdravím Potřeboval bych poradit,ja bych mohl z buňky, v níž mám nějaký text, o délce více než 2000 znaků, vypsat prvních (například) 200 znaků ? Úplně nejlepší by bylo, kdyby šlo vypsat určitý počet slov, ale přemýšlel jsem, aby něco takového vůbec bylo. Díky za odpovědi...
SQL
Klíčové slovo void říká, že metoda Main nevrací žádnou hodnotu. Prosim jestly by mi to nemohl nekdo upresnit
Michal Plško
Ahoj all, prosím nevíte jak udělat abych mohl mýt 2× Foreign Key v jedné tabulce prostě potřebuju aby se vypisovalo jak ID kategorie tak i ten nadpis
SQL, Databáze
Dobrý den, mohl byste mi prosím někdo vystvětlit proč níže uvedený kód funguje, při kliknutí na RadioButton1 a přikliknutí na RadionButton2 již nefunguje? Na formuláři je celkem 8 radiobuttonů, kterými se takto přepíná, který panel bude aktivní. S žádným jiným panelem kromě prvního není problém...
Caute toto je kod ktorym pridavam zaznam do access databazy ale insert nefunguje lebo hlasi mi chybu: Index alebo hlavný kľúč nemôžu obsahovať hodnotu Null. nechapem ved ja tam v tej tabulke mam jediny PK a to je stlpec ID, ktory jednak cez insert nezadavam lebo ho mam nastaveny na aut...
SQL, ADO.NET, Databáze
Ján Holub
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít