Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 > >>

Protokol událotí je plný

Zdravím při propojování databáze se mi zobrazuje hláška &quot;Protokol událostí je plný&quot;. Neví někdo jak to odstranit ? Díky Jan

WinForms

7 odpovědí

08.10.2013 12:34

anonym

otočení formuláře ve WinMobile

Zdravím Po dlouhé době řeším další problém. Potřebuji, aby se při spuštění aplikace otočil formulář do vodorovné polohy. Myslel jsem, že bude stačit u Designeru otočit Skin o 90°, ale očividně to nestačí. Když si aplikaci spustím v telefonu, neotočí se, ale objeví se posuvníky. Díky za pomoc

VB.NET

10 odpovědí

25.05.2011 9:31

Antonín Marko

LinkButton ve vlastní komponentě

Ahoj. Mám vlastní komponentu, ve které dynamicky vytvářím LinkButton a přidávám jí nějakou událost: a dále mám událost: Když ale kliknu na ten LinkButton, přesměrování nenastane. P.S.: Vím že by se tu víc hodil HyperLink, ale tohle je jenom test té události. Když tam dám něco jiného, ...

ASP.NET WebForms

30 odpovědí

21.12.2010 10:17

anonym

Součet čísel ze dvouch formu do třetího

Dobrý den, potřeboval bych poradit jak sečíst proměnou x ve form1 s y ve form2 a vysledek zapsat do form3.

VB6/VBA

6 odpovědí

17.12.2010 9:42

anonym

Tisk ve VB2008 panel

Dobrý den! K tisku používam nasledujíci kod: Problem je v kvalite tisku dat z formularu resp. panelu. Jak se da docílit zlešení kvality tisku obsahu prvku &quot;panel&quot; Dik Peter

VB.NET

4 odpovědí

09.12.2010 13:25

Ondřej Linhart

Monitoring práce uzivatelov

Mám pomerne jednoduchú web aplikáciu a potrebujem monitorovat co ktorý prihlasený user vykoná. Teda ked prebehne niektorá z udalostí Insert, Update alebo Delete záznamu na niektorej z asi piatich tabuliek tak by sa zapísal záznam do tabulky Akcie. Mam tabulku Akcie ktorá má polia ako: tabulka,...

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

07.12.2010 21:02

Stano Klanduch

Zaktualizovaní hodnoty TextBox

Dobrý den, jsem začínající programátor a nemám koho bych se zeptal :) Můj problém je v tom, že mám dva textboxy a chci naprogramovat, že když v jednom z nich upravým honotu tak, aby se přepočítal i druhý (např. převody jednotek)??

VB.NET, WinForms

3 odpovědí

07.12.2010 17:37

anonym

Controls.Add

Ahoj. Mám problém. Na stránce web user control a v něm tlačítko, které mi po stisknutí přidá do datové složky soubor. Při načítání stránky, procházím foreachem datovou složku, a pro každý soubor vytvořím komponentu. Problém: Pokud stitknu tlačítko, soubor se vytvoří, ale komponenta se zo...

ASP.NET WebForms

3 odpovědí

07.12.2010 4:33

anonym

Komunikace mezi controly nebo formy

Dobrý den, rád bych zeptal jak nejlépe řešit obsousměrnou komunikaci mezi dvěma controly, případně formy (u MDI apl.)? Jde mi o to, aby bylo možno např. z controlu 1. zavolat control 2. (třeba přes událost) a obráceně, aby controly měly přístup k některým funkcím či událostím aplikace. ...

VB.NET

2 odpovědí

06.12.2010 17:42

Alexx

zjištění čísla následujícího čísla Identity specification

Zdravím, používám sql databázi sqlexpress a sloupec id se plní automaticky, protože mám nastaveno Identity specification na Yes a inkrementaci o 1. Potřeboval bych zjistit jaké číslo je poslední, respektive které se se vloží při insertu záznamu, jde to nějak? Zkoušel jsem to tak, že jsem vyselect...

ASP.NET WebForms

5 odpovědí

06.12.2010 10:30

Tomáš Herceg

DropDown

Ahoj, jak u DropDown udělat aby se id zobrazeného názvu kategorie zapsalo do druhé tabulky???

ASP.NET WebForms

5 odpovědí

05.12.2010 22:48

Michal Jelínek

Odstranění controls

Dobrý den, z formuláře jsem smazal toolstrip, ve kterém jsem měl 4 buttony (ty se s toolstripem smázly také). Když jsem vytvořil na formuláři nový toolstrip, tak se mi přidané buttony začaly číslovat od hodnoty posledního buttonu původního toolstripu. Zjistil jsem, že původní buttony jsou v pr...

VB.NET, WinForms

2 odpovědí

05.12.2010 22:32

Hellis

Zobrazenie dat v textboxoch

Dobrý den! Chcel by som vas poprosiť o radu: Mam rozpracovany program, kde som si vytvoril formular ktory je určeny k tisku. Mam tam hodne textboxov ktore zobrazuju data ktore sa na danom HW nameraju, potreboval by som tieto data uložiť do suboru zo všetkych textboxov pripadne comboboxov pr...

VB.NET, WinForms

0 odpovědí

05.12.2010 21:43

Peter Hajlík

V As Xml.XmlNode In Data.SelectNodes nesmí být nula?

Dobrý den, metodou &quot;pokus/omyl&quot; jsem pochopil, že např zde: není možné použít uvnitř proměnné nulu (a je jedno jestli je na začátku, uprostřed nebo na konci). Proč tomu tak je a jak se to dá obelstít? Pokud je Promenna2 jako string s hodnotou D32, tak je to OK (neobsahuje 0), ale pok...

VB.NET, Algoritmy, XML

3 odpovědí

05.12.2010 20:19

Tomáš Herceg

Kliknutí

Zdravím Mám v aplikaci (konsole) menu a potřeboval bych zjistit, jak v podmínce napsat, že jsem stiknul nějaké tlačítko, např. - &quot;k&quot; ? Mělo by to tedy vipadat nějak takto : A za to - &quot;stiknuta kl....&quot; se má dosadit ta pomínka, s kterou potřebuji poradit... Díky

C#

4 odpovědí

05.12.2010 13:03

Milan Suk

Výpis učitého počtu znaků

Zdravím Potřeboval bych poradit,ja bych mohl z buňky, v níž mám nějaký text, o délce více než 2000 znaků, vypsat prvních (například) 200 znaků ? Úplně nejlepší by bylo, kdyby šlo vypsat určitý počet slov, ale přemýšlel jsem, aby něco takového vůbec bylo. Díky za odpovědi...

SQL

2 odpovědí

04.12.2010 15:02

Milan Suk

static void Main()

Klíčové slovo void říká, že metoda Main nevrací žádnou hodnotu. Prosim jestly by mi to nemohl nekdo upresnit

C#

2 odpovědí

03.12.2010 21:25

Michal Plško

2 × FK do jedné tabulky

Ahoj all, prosím nevíte jak udělat abych mohl mýt 2× Foreign Key v jedné tabulce prostě potřebuju aby se vypisovalo jak ID kategorie tak i ten nadpis

SQL, Databáze

15 odpovědí

03.12.2010 16:55

Michal Jelínek

Problémy s hide/show u panelů

Dobrý den, mohl byste mi prosím někdo vystvětlit proč níže uvedený kód funguje, při kliknutí na RadioButton1 a přikliknutí na RadionButton2 již nefunguje? Na formuláři je celkem 8 radiobuttonů, kterými se takto přepíná, který panel bude aktivní. S žádným jiným panelem kromě prvního není problém...

VB.NET

4 odpovědí

03.12.2010 13:29

anonym

pridanie zaznamu access

Caute toto je kod ktorym pridavam zaznam do access databazy ale insert nefunguje lebo hlasi mi chybu: Index alebo hlavný kľúč nemôžu obsahovať hodnotu Null. nechapem ved ja tam v tej tabulke mam jediny PK a to je stlpec ID, ktory jednak cez insert nezadavam lebo ho mam nastaveny na aut...

SQL, ADO.NET, Databáze

2 odpovědí

02.12.2010 23:09

Ján Holub

<< < 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se