Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 > >>

Spouštění WPF Browser Application

Zdravím, měl bych jeden obecný dotaz týkající se použití WPF Browser Application v ASP .Net aplikaci. Chtěl bych udělat stránku kde budou mít uživatelé možnost kreslit obrázek. Jako nejjednodušší se mi jeví použití WPF Browser Application. Když aplikaci hodím na server a srpávně nastavím IIS ...

WPF

26 odpovědí

14.08.2011 13:42

anonym

Win media player

Cauko Kdo by mi vedel poradit ako nacitat video z internetu?Dakujem

VB6/VBA

8 odpovědí

11.03.2011 7:13

Karol

Jak zjistit parametry dotazu

Zdravím pánové Předem informuji, že celý projekt je psán v VB.net2010, proto píši zde. Chtěl bych se zeptat, zda by někdo poradil jak zjistit z dotazu, názvy a datové typy parametrů ? Potřeboval bych znát parametry ještě před průchodem recordsetu, protože jinak logicky dojde k chybě ? ...

VB.NET, ADO.NET, Databáze

2 odpovědí

08.02.2011 10:14

anonym

Problém s automatickým přepnutím registračního formuláře

Ahoj, potřeboval bych poradit jak mám udělat aby se po kliknutí na tlačítko Create User v CreateUserWizard automaticky přeplo na další krok který mám již kompletně zhotoven, pls kdo mi s tímto pomůže Ukázka na http://jelinekm.aspone.cz/Account/Register.aspx omlouvám se chyba v linku

ASP.NET WebForms, ASP.NET MVC

1 odpovědí

07.02.2011 20:33

Michal Jelínek

Načítanie binárneho DOS súboru

Potrebujem načítať binárne súboru z doby MS-Dos. Program bol urobený v pascale alebo turbopascale, ale už na win Vista a 7 nefunguje. Nepoznám ani presnú štruktúru súboru ale nemali by tam byť žiadne obrázky databázy iba technické údaje pravdepodobne v textovom tvare. Začal som takto: Nevie...

I/O operace

14 odpovědí

07.02.2011 10:28

anonym

Předání struktury pomocí reference

Dobrý den, mám dvě pole struktur. Jedno velké a druhé by mělo být výběrem z toho prvního. Projedu velké pole a pokud položka vyhovuje kriteriim chci ji dat do druheho pole. Ale kdyz jen proste priradim dva prvky, tak se zkopiruji, ja bych ho potreboval predat jako referenci. Tady na webu jsem si...

C#, VB.NET, Algoritmy, .NET

2 odpovědí

04.02.2011 22:37

anonym

Obrázek s průhledným pozadím v Crystal Reports

Dobrý den, prosím o radu jak vložit do Crystal Reportu obrázek s průhledným pozadím. Děkuji za odpověď

VB.NET, Komponenty

0 odpovědí

04.02.2011 12:57

anonym

Otázka k VB.NET

Dobrý den, potřeboval bych radu, jak vylepšit aplikaci, v seriálu VB.NET od začátku a dílu 9. přidáváme nový formulář http://vbnet.cz/clanek--34-vb_net_od_zacatku_dil_9_pridavame_druhy_formular.aspx, aby se položky sečetly. Programuji ve Visual Studiu 2010 Napsal jsem kód takto, ale po zmáčknu...

VB.NET, WinForms

4 odpovědí

04.02.2011 10:41

Tomáš Herceg

Přístup na web

Dobrý den, omlouvám se předem, začínám. Stáhl jsem si VB 2010 expres a tvořím první aplikaci. Do formuláře jsem si naskládal tlačítka a chci jedním klikem přistoupit na web stránky s tím, že by program měl automaticky předat přihlašovací jméno a heslo. Jelikož jsem nenašel jak se to dá udělat, ta...

VB.NET

19 odpovědí

04.02.2011 7:39

anonym

Událost z jiného vlákna

Dobrý den, Na mob. zařízení s CE6.5 bych potřeboval sledovat velikost obsazení paměti. Napsal jsem si tuto třídu, ve které je vlastní vlákno vykonávající nekonečnou smyčku a v každém průchodu se zjistí procentuální vytížení paměti. Pokud se bude číslo lišit od předchozího výsledku zavolá se...

VB.NET, Threading, C++/C

5 odpovědí

03.02.2011 13:02

Michal Plško

info

Zdravim mám takovej celkem pro nekoho hloupej dotaz, ale potreboval bych vedet jak se jmenuje popripade jak by slo vytvorit takové to informacni okno jak se zobrazi kdyz treba chvilku nechate mys na souboru (zobrazi se informace o tom souboru). Omlouvam se za hloupej dotaz a diky za odpoved.

C#, WinForms

3 odpovědí

03.02.2011 12:38

Tomáš Herceg

Využití RAM v %

Ahoj, potřebuju s něčím pomoct. Mám script co zjistí využití RAM v kB, ae potřeboval bych aby to vedle toho zobrazovalo kolik % ta aplikace využíva RAM z celé RAMky. Předem díky za odpovědi.

VB.NET

4 odpovědí

02.02.2011 17:10

anonym

Zjištění běhu aplikace

Ahoj všichni, jsem začátečník, ale základy okolo textu, atp. už umím ... Potřeboval bych pomoc s jednou aplikací, ve které zjišťuju zda je program zapnutý nebo vypnutý a aby se to aktualizovalo po 5 sekundách. Udělal jsem toto: Ale je tu chyba, že se spustí jako první poznámkový blok a po vyp...

VB.NET, WinForms

13 odpovědí

02.02.2011 10:14

anonym

Aplikační prostředí

Přeji pěkné dopoledne, potřeboval bych poradit s mojí aplikací. Základem je velký formulář, z kterého se pak otevírají menší formuláře (jako např. ve photoshopu když chcete vytvořit nový dokument tak se vám otevře menší formulář a tam můžete vybrat detaily). Menšímu formuláři jsem nastavil shown...

VB.NET, Architektura

3 odpovědí

01.02.2011 18:22

Roman Zkamene

1 Warning 'ResizeKb'

Ahoj lidi, na internetu jsem si našel jeden script a trochu ho předělal, jenže to píše neustále nějaký warning a to i v originálním scriptu ... ... ,,End Function je podtrženo zeleně a vypisuje to ,,Function &#39;ResizeKb&#39; doesn&#39;t return a value on all code paths. A null reference exce...

VB.NET

8 odpovědí

01.02.2011 13:44

anonym

Prevod scriptu z PHP do C#

Zdravím, nemá niekto skúsenosti s prevodom PHP scriptu do C#? Prípadne nepozná nejaký slušný convertor? Potrebujem do Sitefinity implementovať zákazníkov script, ale má ho len v PHP. Dík za akékoľvek nasmerovanie.

C#

3 odpovědí

31.01.2011 20:14

Jan Fíla

AJAX Editor

Dobrý den, mám problém s přidáváním článků pomocí ajax editoru. Po napsání zprávy a odeslání se mi místo zformátovaného textu zobrazí jen kusy html a k tomu pouze jen její část . V databázi mám buňku nastavenou na nvarchar(max). Když editor použiji jen s Label(em) tak formátování textu funguje...

ASP.NET WebForms, JavaScript

4 odpovědí

31.01.2011 17:48

anonym

Rozlišení Form podle Systemu

Dobrý den, dějám aplikaci v rozlišení Full HD(1920x1080), pokud ovsem prepnu do jiného rozlišení, tak Je form a ovl. prvky roztažená nebo příliš velká....Prostě zdeformovaná...Neznáte nějaký způsob jak přizpůsobit velikost form podle aktualního rozliseni systemu? Nebo pomocí nějakého .INI souboru...

Komponenty, .NET

4 odpovědí

30.01.2011 13:56

anonym

Soubor aplikace - jak na něj?

Zdravím dámy a pánové, dělám na jedné aplikaci, a informace si chci ukládat do souboru. Půjde o směsku nějakých servisních informací pro program a řádek textu. Jak se to většinou ukládá? Viděl jsem, že některé aplikaci mají své soubory v XML ale to by mi asi uplne nevyhovovalo. Díky

C#, VB.NET, XML, I/O operace

5 odpovědí

29.01.2011 15:44

anonym

Csharp a vlakna

Pekny den panove, resim problem s aplikaci kde se vytvari stale vlakna a neceka se na jejich ukonceni. Ukazka nize kde dThread je classa, ktera nese data predavana vlaknu(-m). Ve vlakne se provede nejaka operace a melo by se ukoncit. Otazka zni zda je takove reseni ciste. Tzn myslenka je takova...

C#

3 odpovědí

29.01.2011 15:20

anonym

<< < 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se