Nové téma
Zdravím, měl bych jeden obecný dotaz týkající se použití WPF Browser Application v ASP .Net aplikaci. Chtěl bych udělat stránku kde budou mít uživatelé možnost kreslit obrázek. Jako nejjednodušší se mi jeví použití WPF Browser Application. Když aplikaci hodím na server a srpávně nastavím IIS ...
WPF
anonym
Cauko Kdo by mi vedel poradit ako nacitat video z internetu?Dakujem
VB6/VBA
Karol
Zdravím pánové Předem informuji, že celý projekt je psán v VB.net2010, proto píši zde. Chtěl bych se zeptat, zda by někdo poradil jak zjistit z dotazu, názvy a datové typy parametrů ? Potřeboval bych znát parametry ještě před průchodem recordsetu, protože jinak logicky dojde k chybě ? ...
VB.NET, ADO.NET, Databáze
Ahoj, potřeboval bych poradit jak mám udělat aby se po kliknutí na tlačítko Create User v CreateUserWizard automaticky přeplo na další krok který mám již kompletně zhotoven, pls kdo mi s tímto pomůže Ukázka na http://jelinekm.aspone.cz/Account/Register.aspx omlouvám se chyba v linku
ASP.NET WebForms, ASP.NET MVC
Michal Jelínek
Potrebujem načítať binárne súboru z doby MS-Dos. Program bol urobený v pascale alebo turbopascale, ale už na win Vista a 7 nefunguje. Nepoznám ani presnú štruktúru súboru ale nemali by tam byť žiadne obrázky databázy iba technické údaje pravdepodobne v textovom tvare. Začal som takto: Nevie...
I/O operace
Dobrý den, mám dvě pole struktur. Jedno velké a druhé by mělo být výběrem z toho prvního. Projedu velké pole a pokud položka vyhovuje kriteriim chci ji dat do druheho pole. Ale kdyz jen proste priradim dva prvky, tak se zkopiruji, ja bych ho potreboval predat jako referenci. Tady na webu jsem si...
C#, VB.NET, Algoritmy, .NET
Dobrý den, prosím o radu jak vložit do Crystal Reportu obrázek s průhledným pozadím. Děkuji za odpověď
VB.NET, Komponenty
Dobrý den, potřeboval bych radu, jak vylepšit aplikaci, v seriálu VB.NET od začátku a dílu 9. přidáváme nový formulář http://vbnet.cz/clanek--34-vb_net_od_zacatku_dil_9_pridavame_druhy_formular.aspx, aby se položky sečetly. Programuji ve Visual Studiu 2010 Napsal jsem kód takto, ale po zmáčknu...
VB.NET, WinForms
Tomáš Herceg
Dobrý den, omlouvám se předem, začínám. Stáhl jsem si VB 2010 expres a tvořím první aplikaci. Do formuláře jsem si naskládal tlačítka a chci jedním klikem přistoupit na web stránky s tím, že by program měl automaticky předat přihlašovací jméno a heslo. Jelikož jsem nenašel jak se to dá udělat, ta...
VB.NET
Dobrý den, Na mob. zařízení s CE6.5 bych potřeboval sledovat velikost obsazení paměti. Napsal jsem si tuto třídu, ve které je vlastní vlákno vykonávající nekonečnou smyčku a v každém průchodu se zjistí procentuální vytížení paměti. Pokud se bude číslo lišit od předchozího výsledku zavolá se...
VB.NET, Threading, C++/C
Michal Plško
Zdravim mám takovej celkem pro nekoho hloupej dotaz, ale potreboval bych vedet jak se jmenuje popripade jak by slo vytvorit takové to informacni okno jak se zobrazi kdyz treba chvilku nechate mys na souboru (zobrazi se informace o tom souboru). Omlouvam se za hloupej dotaz a diky za odpoved.
C#, WinForms
Ahoj, potřebuju s něčím pomoct. Mám script co zjistí využití RAM v kB, ae potřeboval bych aby to vedle toho zobrazovalo kolik % ta aplikace využíva RAM z celé RAMky. Předem díky za odpovědi.
Ahoj všichni, jsem začátečník, ale základy okolo textu, atp. už umím ... Potřeboval bych pomoc s jednou aplikací, ve které zjišťuju zda je program zapnutý nebo vypnutý a aby se to aktualizovalo po 5 sekundách. Udělal jsem toto: Ale je tu chyba, že se spustí jako první poznámkový blok a po vyp...
Přeji pěkné dopoledne, potřeboval bych poradit s mojí aplikací. Základem je velký formulář, z kterého se pak otevírají menší formuláře (jako např. ve photoshopu když chcete vytvořit nový dokument tak se vám otevře menší formulář a tam můžete vybrat detaily). Menšímu formuláři jsem nastavil shown...
VB.NET, Architektura
Roman Zkamene
Ahoj lidi, na internetu jsem si našel jeden script a trochu ho předělal, jenže to píše neustále nějaký warning a to i v originálním scriptu ... ... ,,End Function je podtrženo zeleně a vypisuje to ,,Function 'ResizeKb' doesn't return a value on all code paths. A null reference exce...
Zdravím, nemá niekto skúsenosti s prevodom PHP scriptu do C#? Prípadne nepozná nejaký slušný convertor? Potrebujem do Sitefinity implementovať zákazníkov script, ale má ho len v PHP. Dík za akékoľvek nasmerovanie.
C#
Jan Fíla
Dobrý den, mám problém s přidáváním článků pomocí ajax editoru. Po napsání zprávy a odeslání se mi místo zformátovaného textu zobrazí jen kusy html a k tomu pouze jen její část . V databázi mám buňku nastavenou na nvarchar(max). Když editor použiji jen s Label(em) tak formátování textu funguje...
ASP.NET WebForms, JavaScript
Dobrý den, dějám aplikaci v rozlišení Full HD(1920x1080), pokud ovsem prepnu do jiného rozlišení, tak Je form a ovl. prvky roztažená nebo příliš velká....Prostě zdeformovaná...Neznáte nějaký způsob jak přizpůsobit velikost form podle aktualního rozliseni systemu? Nebo pomocí nějakého .INI souboru...
Komponenty, .NET
Zdravím dámy a pánové, dělám na jedné aplikaci, a informace si chci ukládat do souboru. Půjde o směsku nějakých servisních informací pro program a řádek textu. Jak se to většinou ukládá? Viděl jsem, že některé aplikaci mají své soubory v XML ale to by mi asi uplne nevyhovovalo. Díky
C#, VB.NET, XML, I/O operace
Pekny den panove, resim problem s aplikaci kde se vytvari stale vlakna a neceka se na jejich ukonceni. Ukazka nize kde dThread je classa, ktera nese data predavana vlaknu(-m). Ve vlakne se provede nejaka operace a melo by se ukoncit. Otazka zni zda je takove reseni ciste. Tzn myslenka je takova...
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít