Nové téma
Dobrý den, pro pochopení bych si chtěl udělat aplikaci která je na tomto videu: http://www.youtube.com/watch?v=TxgZrtpAuyA&feature=related Jenže si s tím nevím rady.Snažil jsem se hledat na googlu nějakou nápovědu i zdroják ale nemužu nic najít.Za pomoc děkuji
Offtopic, HTTP/HTML
Ondřej Šrytr
Zdravim,byl by někdo ochotný pomoci,respektive trochu nakopnout,v problematice autentizace u Silverlight aplikace.Myslel jsem,že to bude stejně "snadné" jako u ASP.net,ale není.Vygooglil jsem si několik tutoriálů,ale téměř v každém se to řešilo jinu technikou,proto bych se rád zeptal zd...
Silverlight
anonym
Zdravím, mám napsanou proceduru na čtení z GPX souboru podle tutoriálu Tomáše Hercega. Všechno mi funguje, ale jen s tímto začátečním tagem: <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <gpx> Avšak originální GPX má takovýto začáteční tag: <?xml version="1.0&...
C#
Antonín Marko
Dobrý den, potřeboval bych ve VB 2010 Express do svého programu dodělat generování čárových kódů a jejich tisk. Nevíte někdo jak na to? Díky
VB.NET, Grafika
Myslíte, že je lepší na programátora (nebo podobný obor) studovat na střední odborné škole, nebo zůstat na gymnáziu, kde toho vím pomalu víc, než moje profesorka informatiky?
Offtopic
Tomáš Herceg
Ahoj, potřeboval bych rozložit nějaký object na string, ze kterého by se opětovně dal celý objekt složit (instance) Něco, jako je výstup serializace. Jak to funguje? Potřebuji něco jako: string Data = MyCustomClass.GetString(); kde výstup bude "0w8d5e645dfga65er46qrg"... ...
Ondřej Linhart
Dobrý den, vím,že tento dotaz je trochu divný, ale prozatím jsem nepřišel jakou klávesovou zkratkou dělat v MVS závorky jako je tato {}.Předem díky za odpověĎ
Visual Studio
Petr Sklenička
Cau vsichni. Mam program a potrebuji pri kliku na tlacitko save ulozit promene.A ukladani by probyhalo tak ze by se zadny savedialog neukazal.Vytvoril by se poznamkovy blok.(nejlepe aby se to ukladalo tak kde je soubor). A pri zapnuti by se to nacetlo samo. // Kod by mel byt: (chyby mi je...
VB.NET
Dobrý den, potřeboval bych poradit s následujícím problémem. Mám v RichTextBoxu text následujícího stylu xxxxéxxxxéxxxxéxxxxé ,kde xxxx jsou nějaká čísla.Potřebuji tyto čísla postupně uložit do pole.Napsal jsem tento kód : int i = 0; string[] Numbers; char[] s = richTextBox1.Text.ToCh...
Milan Suk
Nevíte někdo o nějakém jednoduchém příkladu webservisu? Potřeboval bych ho volat z winform aplikace. Moc děkuji, nikde jsem na internetu nenašel vhodný příklad jednoduchého .asmx a pak následné použití v .exe aplikaci. Moc děkuji
Ondřej Ondryáš
Po instalaci Windows 8 Developer Preview with developer tools English, 64-bit http://msdn.microsoft.com/en-us/windows/apps/br229516 přestal fungovat Windows 7. Po nastartování pc se zobrazí výběr systému, win 8 funguje, ale po výběru win 7 se spustí průvodce řešením problémů se startem, který vy...
Jozef Hollý
Dobrý den, potřeboval bych poradit jakým způsobem poskládat SQL dotaz tak, aby mi zobrazil všechny články v dané kategorii. např. Auto-Moto (123) Řeším to již nějakou chvíli, ale pořád nevím jak by měl dotaz vypadat. Předem děkuji za odpověď.
SQL
Dělám jednu hodně specifickou aplikaci pro zpracovávání obrovského množství dat z burzy NYMEX, ale zaseknul jsem se u sdílení proměnných mezi dvěmi aplikacemi. Jelikož každý instrument má kolem 500M řádků, potřebuji aplikacím zpracovávající data zajistit jejich nejrychlejší přísun. Nejdříve jsem ...
Dobrý den, při vložení textu do TextBoxu potřebuji, aby kurzor skočil na začátek textu. Poraďte někdo. Za ukázkový kód, nebo radu předem dík.
VB6/VBA
Pavel Netpa
Dobrý den, píšu jednu složitější proceduru v T-SQL a ubyla by mi spousta CASEů a IFů, kdybych mohl v proceduře poskládat název sloupce z proměnné a kusu textu. Moje představa je něco v tomto smyslu: SELECT (@PromennaText + 'ZbytekNazvuSloupce') FROM blablabla Pokud něco takového l...
Jakub Šust
Mám DropDownList ( umístění v DetailsView ) , napojený na SqlDataSource a rád bych výběr řídil pomocí parametru, který je vázán na hodnotu ve FormView ? Ve FormView je vždy jen jedna hodnota. <asp:ControlParameter ControlID="FormView1" Name="kodspol" PropertyName="...
ASP.NET WebForms
Dobrý den. Dělám svůj webový prohlížeč ve visual basicu 2010. Jak mám komponentu WEBBrowser, tak je v pravo takový posuvník. Já bych chtěl vpravo ten posovník o hodně širší. Jde to rozšířit?
VB.NET, WinForms
Alexander Clarai
Zdravím, snažím se přijít na to, jak dostat z cliboardu excelovská data. Pokud se to dělá pomocí (nejde vkládat kód): Clipboard.GetData(System.Windows.Forms.DataFormats.NějakýFormát) tak mi žádný z možných formátů nefunguje tak, abych dostal buňky oddělené čárkou a řádky oddělené středník...
Dobrý den, Nainstaloval jsem DirectX_SDK podle návodu v tutoriále na této stránce. Přidal jsem obě knihovny: Microsoft.DirectX a Microsoft.DirectX.DirectDraw. Po napsání kódu v prvním díle se mi zobrazil formulář, ale barvy nejsou nikde. Předem díky za odpověď. Zde je kód:
Adam Lasák
Dobrý den, nevíte, jak donutit myš, aby používala rolovací kolečko v TextBoxu VBA Excelu? Za ukázkový kód, nebo radu předem dík.
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít