Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 > >>

FileUpload s informací o odeslaných bytech do UpdatePanelem

Dobrý den, pomocí komponenty fileUpload ukládám na vzdálený webový server soubor o velikosti &gt; 4Mb. Protože odeslání souboru trvá déle, rád bych ještě během odesílání získával informaci o tom, kolik &quot;jedničkonul&quot; bylo již odesláno - informaci bych chtěl zobrazovat v UpdatePanelu, kt...

VB.NET, ASP.NET WebForms

1 odpovědí

28.03.2011 10:08

Ondřej Brožek

Anketa ohledně použitého software

Docela by mě zajímalo, jaké je využití souborových manažerů ve vývojářské komunitě. Navrhoval bych následující možnosti: SpeedCommander Altap Salamander Total Commander Jiný Žádný (Průzkumník)

Offtopic

8 odpovědí

23.03.2011 9:50

anonym

Encyklopedie

Dobrý den. Nemá někdo nějaký tip na opensource encyklopedii v ASP.NET? Nechce se mi patlat s PHP, je to šílenost (tím myslím MediaWiki, jiné neznám) :) Děkuji za všechny tipy. Ondřej Ondryáš

ASP.NET WebForms

4 odpovědí

22.03.2011 22:00

Tomáš Herceg

Kartézský součin tří sloupců

Dobrý den, snažím se přijít na to jak spojit tři sloupce dohromady ála karteziánský součin (každý řádek s každým řádkám a s každým řádkem), ale nemůžu na to přijít (dva sloupce spojit umím). Jako typický amatér asi stále zkoušim něco, co nejde a uniká mi zase nějaká základní souvislost. Pokud ...

SQL, Databáze

8 odpovědí

22.03.2011 15:24

anonym

Visual Basic a Databáze Access

Několik let spokojeně komunikuji s DB Accessu prostřednictvím Basicu 5, 6 a hlavně VBA z Excelu. Můj problém je Visual Basic. Mohu požádat o &quot;postrčení&quot; případně radu příkladem. Databázi připojím, zobrazím, ale nedaří se mi vytvořit přístup &quot;ze zadu&quot; např. programem vyhledat i...

VB.NET, ADO.NET, WinForms

11 odpovědí

22.03.2011 14:10

Michal Březina

Další providery pro zákazníky eshopu?

Vytvořil jsem menší eshop, používám providery od Michala Altaira Valáška pro administraci eshopu. Chci také dodělat možnost registrace a uživatelských účtů pro zákazníky. Mohu je ukládat také do stejných tabulek jako uživatele pro administraci nebo je to bezpečnostní riziko? Dělá se to takhle...

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

22.03.2011 12:10

anonym

VB.NET a excel

Zdravím. Má niekto skusenosti so spracovaním väčšieho množstva dát v excelovskych tabuľkách programom vo VB.NET? Jedná sa mi o tabuľky s počtom riadkov niekoľko sto. Či je to efektívne.... Ďakuje za každý názor. Ondrej Ruz

VB.NET

11 odpovědí

22.03.2011 7:06

anonym

Převedení zadaneho slovo po zpátku

čau lidi potřeboval bych vytvořit konsolovku na příklad kde mi zadane slovo napíše po zpátku třeba když zadám LES, aby mi to napsalo SEL

VB.NET

16 odpovědí

21.03.2011 19:58

Jirka Daněk

DataView.RowFilter

Potrebujem prezerať údaje zo starých súborov Foxpro DBF, načítal som DBF tabuľku do Datatable s názvom DT_1 a potrebujem zobraziť údaje. Užívateľ zadá do textboxu1 text.Potrebujem vyfiltrovať v stĺpci &quot;cesta&quot; všetky položky ktoré sa rovnajú zadanému textu. To som urobil cez dataview.row...

VB.NET, ADO.NET, WinForms, Databáze

2 odpovědí

21.03.2011 17:08

anonym

Programování současné doby

Zdravím včechy, před nějakou dobou, jsem se zamyslel nad tím, jak se změnilo programování od dob prvních operačních systémů, do dnešní doby, a dospěl jsem k tomu, že programátor v dnešní době prakticky jen &quot;kliká&quot;. Vezměme si například můj oblíbený .NET Framework. V době prvníc...

Offtopic

7 odpovědí

21.03.2011 15:42

anonym

jak dáál?

proč mi to nepřevádí slova pozpátku? co je na tomhle špatně? WriteLine(&quot;Zadejte slovo:&quot;) slovo = ReadLine() delka = Len(slovo) For i = UBound(delka) To 0 Step -1 Next WriteLine(&quot;Slovo pozpátku je:&quot; &amp; i) ReadLine()

VB.NET

7 odpovědí

21.03.2011 14:59

anonym

komponenta Microsoft.DirectX.AudioVideoPlayback

visual basic 2010 express při přehrávání mp3 souborů používám naimportovanou komponentu Microsoft.DirectX.AudioVideoPlayback. Při řešení problémů jsem na Netu četl názor, že je tato knihovna velmi špatně napsána (myslím, že slovo marast)a navíc nectí pravidla .NET Je to pravda ? A čím se tedy ...

VB.NET

1 odpovědí

20.03.2011 13:38

Ondřej Linhart

Šifrování souborů a složek

Potřeboval bych programově pomocí VB zašifrovat a dešifrovat složku, případně soubor. Nemám na mysli nativní šifrování přístupné ve WinXP na NTFS, které se týká aktuálního účtu (a ve VB jej lze aplikovat pomocí metody File.Encrypt/Decrypt). Prostě aby složba byla přístupná jen pro toho, kdo zná h...

VB.NET, I/O operace

1 odpovědí

19.03.2011 22:07

Ondřej Linhart

Použití ModelViewController návrhového vzoru

Dobrý den, zvažuji v aplikaci použít návrhový vzor ModelViewPresenter, rozdělil bych ji rád na části především pro její lepší přehlednost a tím i zkvalitnil její vývoj. Rád bych slyšel názor někoho zkušeného, jestli se tento patern využívá, či existuje nějaké obdobné a lepší řešení. Před...

C#, Architektura

2 odpovědí

19.03.2011 13:17

anonym

Random

Zdravím. Mám takový dotaz. Zajímalo by mě, jak funguje třída Random(), která generuje náhodné čísla. Zajímalo by mě, jak ty náhodné čísla generuje. Přemýšlel jsem o tom, ale nějak mě nenapadlo, jak by tohle mohlo dobře fungovat. Jen by mě zajímal ten algoritmus... Díky ;-)

C#, Algoritmy

8 odpovědí

19.03.2011 11:32

Ondřej Linhart

[VB .NET] soubor bez přípony

Zdravím všichni, narazil jsem dneska na problém. Pro někoho možná prkotina, já se ale přes to nemůžu dostat. Mám jeden textový soubor zadaný celou cestou a potřebuju ho přejmenovat na soubor bez přípony dejme tomu text.txt Jak na to? Diky za rady

VB.NET

4 odpovědí

18.03.2011 13:21

Radek Naumec

Nový .NET blog

Chtěl jen bych jen informovat o spuštění nového .Net blogu http://ybeernet.blogspot.com/ Doufám, že na něm najdete užitečné informace. Pokud by se Vám blog zalíbil a chtěli jste rychle vědět o nových příspěvcích můžete navštívit jeho facebook stránku http://www.facebook.com/pages/Ybeers-NET-B...

C#, Offtopic, Algoritmy

2 odpovědí

18.03.2011 12:47

Hubert Kindermann

Priklady pre začiatočnika vo VB.NET

Poradí niekto príklady pre začiatočníka vo VB.NET? OndrejRuz

VB.NET

1 odpovědí

18.03.2011 9:56

anonym

SQL FUNKCIA

Zdravím, chcem sa opýtať či existuje funkcia, ktorá by robila niečo takéto: ale pre neznámi počet oddelovačov ( ja som si zvolil za oddelovač jednotlivých údajov v riadku medzeru). Ďakujem

SQL, Databáze

0 odpovědí

18.03.2011 7:55

anonym

MyMembershipUser

Dobrý den, prosím Vás, používám vlastní tabulky na správu uživatelů a k tomu píšu vlastního providera. Nyní, protože používám vlastní tabulku (id, login, pass, email, dateCreated, dateLastLogin, dateLastActivity, dateLastPasswordChange) dědím ve třídě MyMembershipUser z MembershipUser a přepisu...

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

17.03.2011 19:49

anonym

<< < 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se