Nové téma
Ahoj, co si myslíte o Silverligtu a e-shopu? Má smysl už rovnou dělat Silverlight, když jsem začal programovat až ve VS2010 a učit se ASPčko a věci s tím spojené mi přijde, jako kdybych se měl začít učiet točit černobílý filmy ve 21. století? Líbí se mi právě, že je to, dá se říci, stejný jako...
Silverlight, Architektura
Alexander Clarai
Ahoj, jsem začátečník a zkouším program na odesílání SMS ... Vše funguje ... Odesílání funguje taky, problém nastává až po odeslání SMS ... Odešlu např. ,,Mapa Ceske republiky se zakreslenim polohy mist, kde je mozne koupani a sluneni bez obleceni. ... Tak mi dojde SMS ,,[email protected]: B:Mapa Ce...
VB.NET, Algoritmy, I/O operace
Je nějaký způsob jak zjistit zda konkrétní soubor nepoužívá jiná aplikace? A způsob jak si vynutit přístup k souboru?
VB.NET
anonym
Zdravím, přemýšlím o založení svého nového emailu, a hledám nejlepší řešení. Nabízí se otázka, můžeme ti něco doporučit, a říct důvod, proč si myslíte že je "lepší" než jiný? Google, Microsoft, Seznam, centrum, ... Díky :-)
Offtopic
Tomáš Herceg
Dobrý den, zkouším práci s Profile Provider od p. Valáška, až do této chvíle bez problémů. Jenže nyní při registraci uživatele nebo výpis nějakých hodnot z profilů mi vyskakuje chyba: System.Configuration.SettingsPropertyNotFoundException: Nebyla nalezena vlastnost nastavení Expire Hledal...
ASP.NET WebForms
Dobrý den, již delší dobu se pokouším vytvořit v databázi za běhu aplikace databázovou tabulku (MS SQL server compact)následujícím způsobem: příkaz proběhne bez chybových hlášení avšak při prohlédnutí databáze se tabulka neukazuje a není vytvořena. Nemáte s tímto problémem někdo zkušenost...
VB.NET, SQL, ADO.NET, Databáze
Hellis
Dobrý den, chtěl bych poprosit o radu se stahováním csv souboru se sítě (sdílený adresář) prostřednictvím stored procedury. Jde o to že mám job, který jednou denně stáhne data z CSV souboru, který je uložen někde na síti. Mám to řešeno nějak takto (zkráceně): na lokálu je vše ...
SQL
Tomáš Jecha, MVP, MCSD
Dobrý den, potýkám se s velkým problémem ohledně GridView. Potřeboval bych mít možnost editovat načtená data. Níže uvádím kód, který funguje naprosto bez problémů: Následující kód už ovšem nefunguje (Pro jeden nebo více požadovaných parametrů nebyla zadána žádná hodnota. ): Potýkám...
Ondřej Brožek
Dobrý den, moje aplikace otevírá v IE určitou stránku. Jak bych mohl v aplikaci počkat až se celá stránka v IE načte?
Jan Kaiser
Zdravím, chtěl bych naprogramovat menší aplikaci pro domáci užití, jsem nováček. Pro práci a ukládání dat budu potřebovat nějakou databázi. Program by mělo využívat cca 5 uživatelů a chtěl bych, aby data byla ukládána lokálně, stačí SQL Server Compact? Nebo doporučujete něco jiného ? Díky za odpo...
Ondřej Linhart
Zdravím, mám dotaz. Už chvíli gůglím ale zatím nic. Potřeboval bych pomocí VB2008 zjistit User-Agent hodnotu prohlížeče IE kterou má uživatel nainstalovanou v PC? Dokážete mi prosím někdo poradit jak tuto informaci z Exploreru vytáhnout? Dík moc
Dobrý den,¨ hraju si v poslední době trochu s WinAPI a překvapuje mě, že existují funkce na smazání i vytvoření uživatelského účtu, ale neexistuje funkce na změnu hesla. Je tomu opravdu tak nebo jen špatně hledám? Dík
takhle hledám soubory: hledám všechny soubory jpg na disku D a zapisuju seznam do souboru. Zajímá mě jak napsat filtr, aby mě to ještě upřesnilo vyhledávání podle jména, např. že jméno bude obsahovat řetězec "kolo". Normálně bych napsal *kolo*.jpg, ale to nefunguje
VB.NET, I/O operace
v aplikaci používám ale tahle funkce mě nevypíše skryté adresáře či soubory. Nevíte jak toto ošetřit?
Zdravím. Potřebuji radu ohledně Silverlight aplikace. Potřebuji do komponenty Grid v Xaml, která má 20 řádků, 10 sloupců vykreslit do určitých buňěk obrázky, ale ani s použitím googlu se mi nepodařilo zjistit jak vytvořit komponentu <Image> pomocí c# kódu na pozadí.
WPF, Silverlight, Komponenty, Algoritmy
Dobrý den, potřeboval bych pomoct s načítáním dat ze souboru *.ini. Nevím jak udělat aby mi to vypsalo postupně všechny sekce. Tohle mi vypíše jen první. Děkuji Moc Honza
VB6/VBA
Jan Svoboda
Ahoj, dělám na projektu bankovní centrály. (je to školní projekt, jenže zadání zadané učitelem bylo moc jednoduche, tak sem si ho doplnil o registraci, neco jako databazi, prihlaseni) prave resim registraci, mam vsechno hotove. Jen mam problem v generovani Nahodnych cisel.. Potrebuju vygenerovat ...
VB.NET, .NET
Zdravím, chtěl bych si vytvořit hlavní třídu s nějakou proměnou (int). Pokud vytvořím novou třídu, a podědím od té hlavní, a zavolím si ten int z hlavní třídy, bude vždy o 1 větší bez toho, abych do kódu nové třídy musel psát kód. Mé popisování není nejlepší, tak radši malý příklad: Jak b...
C#, Architektura, .NET
Dobrý den, mohl by mi prosím někdo vystvětlit tento kus kódu: Nejsou mi jasné dvě věcy: 1) Syntaxe cyklu for by přeci měla obsahovat dva středníky a mimo to mi bohužel není jasné co znamená "int element : array" 2) Jaký má význam má ve třídě, která není statická, používat stat...
C#
Dobrý den, Chtěl jsem se zeptat na jednu otázečku. Mám asi 170 souborů na serveru se stejnou koncovkou .eix a .epk ve složce "pack". Šlo by aby se mi stáhly všechny soubory do předem určené složky "pack". Složka má asi 1,4Gb a chtěl bych aby byla v proceduře "Timer1_T...
VB.NET, HTTP/HTML
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít