Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 > >>

Nefunkčnost proměnných

Zdravím, učím se se C# a narazil jsem na jednu zajímavou věc, nad kterou sedím už několik dní a zkouším na to přijít. Ve VB.NET když potřebuji, aby se provedla nějaká procedura z jiného formuláře, tak si vytvořím proměnnou za tento formulář a pomocí proměnné odkážu na tu proceduru, vše funguje...

C#, WinForms, .NET

11 odpovědí

15.09.2011 14:50

anonym

SharePoint nebo ASP.NET

Mám aplikace v Accessu, uvažuji o předělání do MS SQL a hledám vhodného klienta pro zobrazování dat. Máte někdo zkušenosti s využitím SharePointu k tomuto účelu ( SharePoint 10 budeme ve společnosti zavádět jako DMS )? V ASP.NET jsem něco již dělal ale zda je SharePoint vhodná platforma pro zobra...

ASP.NET WebForms

4 odpovědí

26.05.2011 10:19

anonym

Tlač z dvoch zásobníkov

Prosím už si neviem pomôcť - nastaviť veľkosť papiera. Potrebujem programovo meniť zdroj, rozmer a orientáciu papiera. Orientáciu zmení ale ostatné dva nie. Pričom pre rozmer hlási problém. Prikladám kód VB2005 expres Možnosť ...PaperSize.RawKind = 1 prejde ale neviem čo robí.

VB.NET, Tisk

4 odpovědí

17.05.2011 18:33

anonym

Komponent a nova vlastnost

Caute dokazem konkretnemu komponentu napr.CheckBox priradit novu vlastnost? Ide mi oto, ze konkretne chceckBoxy tvorim na zaklade urcitych udajov, ktore si taham z databazy. A potreboval by som aby napr. konkretny checkBox niesol udaj &quot;ID&quot; ale aby som ho nemusel pchat napr. do NAME aleb...

VB.NET, WinForms

7 odpovědí

12.05.2011 10:48

Ján Holub

Aplikace je funkční, ale po určité době zatuhne

Žádám vás o radu s následujícím problémem. Ve Visual Studiu 2008 s Net.Frameworkem 3.5 jsem vytvořil docházkovou aplikaci. Aplikace čte data z RFID usb čtečky, pracuje s MYSQL. Vše funguje jak má. Ale při běhu aplikace dojde k zatuhnutí z ničeho nic( Aniž by zrovna probýhalo čtení z databáze a...

VB.NET

18 odpovědí

09.05.2011 13:30

Jakub Tyitiš

Algoritmus - doplnění hodnot

Dobrý den, potřeboval bych poradit s tím, zda je možné vyřešit jeden problém. Nepotřebuji ani tak konkrétní kód, jako spíš vědět od čeho se &quot;odpíchnout,&quot; jak na to. V tabulce je sloupec, který je datového typu numeric a má 24 míst, v tabulce je několik milonů řádků, takže to zabírá spo...

SQL, Databáze

8 odpovědí

09.05.2011 10:21

Jakub Šust

Dynamicky vypis checkBoxov

Caute pouzivam na dynamicky vypis checkBoxov nasledujuci kod(urcite udaje citam z DB) Na zvysly vypis bez problemov funguje ale problem je ked chcem dat vypisat vodorovne a pouzijem tento kod vypise len prvy a ostatne nie. Nechapem,....... vdaka cujan

VB.NET

1 odpovědí

06.05.2011 15:32

anonym

Meranie s SMT 160-30

Caute Znova sa na vas obraciam.Po dlhom patrany na internete mi nic ine neostava len vas znova poprosit.Chcel som si skusit postavit program na meranie teploty s SMT 160 cez Game portalebo Com port , Lpt port.Su hotove programy ale tie ma nenasmeruju.Staci mi odporucit knizku alebo niejaky pri...

VB6/VBA

4 odpovědí

06.05.2011 14:59

anonym

Zachytenie odkazu mezi .aspx

Prosím vás potrebujem po spustení stránky aspx z kódu zachytiť na stránke Zobrazenie.aspx v Page_Load to idp=2 a dať to do premennej. Nemôžem prísť na to akým spôsobom ten odkaz zachytiť. Moc dík.

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

06.05.2011 8:13

Vladimír Tomek

Jak publikovat web ve Visual Studiu 2010

Dobrý den přeji. Ve Visual Studiu 2010 jsem vytvořil jednoduchou stránku a teď bych ji chtěl zveřejnit. Už jsem se zde jednou ptal a ten pán mi poradil microsoft webmatrix. Když jsem jej stáhnul tak mi to hlásilo chybu, že se webmatrix nenainsaloval. Nemáte prosím Vás jiný způsob?

VB.NET, Visual Studio

8 odpovědí

05.05.2011 20:50

Milan Suk

Jak publikovat web

Dobrý den, ve ASP.NET jse vytvořil jednoduchou stránku a teď bych ji chtěl zveřejnit (pouze zkušebně) světe. Nevíte někdo jak na to?.

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

05.05.2011 13:57

Milan Suk

odesláni emailu

Ahoj dělám ve VB skoro poprve a tak bych od vsá chtěl aby ste mi prosím napsali kod pro tlačitko ktere by mi odeslalo udaje co byly zapsány do pole.Děkuji :-)

ASP.NET WebForms

4 odpovědí

04.05.2011 16:56

anonym

Goniometrické funkce ve Visual Studiu 2010

Dobrý den přeji všem kdo si právě teď čtou tento odstavec. Ale k věci. Píšu teď obsáhlý a trošku složitější prográmek, který dostal název Schizophrenia. Program obsahuje spoustu užitečných funkcí (např.: otevíraní, zavírání, tisku souborů, převody jednotek a taky vypočítat různé údaje o geometr...

VB.NET, Algoritmy

5 odpovědí

04.05.2011 15:54

anonym

Dynamicke pridanie komponenta

Caute riesim nasledujuci problem: z databazy nacitam udaje (id, nazov) a nasledne podla toho kolko riadkov nacitam by som potreboval na forme vytvorit presne taky pocet chceckBoxov, ktore by ako label mali nacitany nazov a nazov komponenty by mali podla id. da sa takto vo VB dynamicky prid...

VB.NET, WinForms

3 odpovědí

04.05.2011 12:33

Ján Holub

windows authentication

Zdravim, chtěl jsem se zeptat zda-li se lze vzdáleně připojit na server když na něm nemám vytvořeného uživatele (připojuji se pomoci windows authentication). V případě že bych měl na serveru vytvořenýho uživatele tak by byl connection string asi takovej treba ale jakej by byl bez vytvořenýho už...

Databáze

2 odpovědí

04.05.2011 11:29

anonym

Cesta k aplikcai

Zdravím, Potřebuji zjistit fyzickou cestu k souboru o kterém nevím kde je. Respektive vím, že je kde je uložen vůči aplikaci která ho volá. Potřebuji tedy zjistit adresář odkud je spuštěna alikace. Zkoušel jsem nějaké varianty ale pokud nevím, kde soubor doopravdy je, tak mi to nepomůže Je...

I/O operace, .NET

2 odpovědí

03.05.2011 22:11

Petr Doleček

ASP.net ve Visual Studiu 2010

Jak už asi čtete z názvu mám Visual Studio 2010 a potřeboval bych Vaši pomoc. Když vytvořím nový projekt (File-New Project- Visual Basic-ASP:NET Aplication) tak se mi zobrazí již předpřipravený HTML kód základní webové stránky. V záložce Design se mi zobrazí grafická stránka. Když ale vymažu cel...

VB.NET, ASP.NET WebForms, Visual Studio

5 odpovědí

03.05.2011 19:59

anonym

subory od uzivatelov

dobry den. Mam otazku. Vytvaram webovu aplikaciu, kde budu uzivatelia pridavat na server svoje subory (pdf, png, jpeg), ku ktorym bude rozny pristup. Obrazky budu pristupne pre kazdeho, teda browser ich najde priamo niekde v zlozke: &quot;.../pictures/example1.png&quot; pristup k pdf bu...

ASP.NET WebForms

0 odpovědí

03.05.2011 19:51

anonym

ADO.NET Entity data model

Chtěl jsem vás poprosit o radu ohledne connection stringu. Do projektu jsem si pridal ADO.NET Entity Data Model pro komunikaci s databázi a do App.Config se mi pridal connection string kdyz se ale potrebuju pripojit k databází ze sítě přes IP adresu a změním connection string tak mi to nef...

C#

1 odpovědí

03.05.2011 18:59

Tomáš Herceg

DLL

Zdravim, napsal jsem si aplikaci která pracuje se sybase databázi (AseClient). Po spuštění aplikace na jiném počítači než na tom kde je databáze sybase nainstalovaná se mi zobrazí chyba že nemůže načíst knihovnu DLL &#39;sybdrvado115a.dll&#39;. Problem je ze kdyz tuto knihovnu pridam do složky od...

Databáze

1 odpovědí

03.05.2011 13:03

Ondřej Linhart

<< < 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se