Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 > >>

ovladače

Nevíte, co všechno je potřeba umět pro psaní ovladačů?

C++/C

4 odpovědí

12.04.2012 9:34

anonym

Jak vytvořit vlastní okno

Zdravím, jak lze vytvořit (Visual Basic .NET 2010) vlastní vzhled okna jako mají office když se načítají, nebo bs.player... Přidávám ještě obrázky efektu kterého chci docílit: http://img26.imageshack.us/img26/899/beznzvuaq.jpg http://img822.imageshack.us/img822/6065/beznzvu2w.jpg

VB.NET, Algoritmy, Grafika

3 odpovědí

05.07.2011 19:46

anonym

Problém s makrami vo VBA

Mám spravený kalkulák s použitím makier VBA v exceli 2003, funguje OK, keď tento súbor spustím na inom počítači s excelom 2003 alebo aj iným, niekde to funguje bez problémov, niekde hlási chybu v skrytom module ( makrá sú samozrejme povolené ) po kontrole kódu na mašinách, kde to nejde sa program...

VB.NET, VB6/VBA

7 odpovědí

21.04.2011 22:58

Peter Vrábeľ

DataGridView add Column

Mám DataGridView1 s dvoma stĺpcami naplnenými pomocou OleDbDataAdapter a DataSet. Pridám ďalši stlpec DataGridView1.Columns.Add(&quot;Column3&quot;, &quot;C3&quot;). Ako naplním tento stĺpec? DataGridView.Rows(i).Cells(2).Value = &quot;Value&quot; nefunguje. Za odpoveď vopred ďakujem.

VB.NET

15 odpovědí

14.04.2011 18:25

Lubos Blader

Excel editor

Dobrý den, existuje nějaká free komponenta excel editor? Děkuji Martin

ASP.NET WebForms, Komponenty

5 odpovědí

14.04.2011 15:26

anonym

Instalace bez administrátorského oprávnění

Dobrý den, jsem postavený před problém naprogramovat aplikaci, která by měla umožnit automatický upgrade (stažením nové verze z Internetu). To by sám o sobě nebyl žádný problém, ale protože jsem už pár aplikací napsal, vím, že zásadní problém bude v samotné instalaci po stažení z Internetu. Poku...

VB.NET

10 odpovědí

13.04.2011 16:45

Ondřej Linhart

Zobrazení dialogu po spuštění programu

Dobrý večer, chci do své aplikace přidat dialog pro zadání přihlašovacího jména a hesla, po zadaní by se měl spustit formulár (form1). Napsal jsem kód na začátek události form1 pro zobrazení dialogu hned na začátku programu Potom jsem do kódu dialogu napsal Jenomže tímto se při správném...

VB.NET, WinForms

2 odpovědí

12.04.2011 21:33

anonym

DataGridView select rows

Ako by sa dalo v DataGridView vyselektovať viac riadkov po MouseClick, bez použitia klávesy CTRL a zaroveň, ak kliknem na riadok, ktorý je už označený, aby sa označenie zrušilo? Za odpovede vopred ďakujem.

VB.NET, WinForms

1 odpovědí

10.04.2011 22:44

Lubos Blader

MSSQL transakční log

Dobrý den, lez nějak (buď na úrovni celé databáze nebo pouze konkrténího dotazu) zrušit tvorbu transakčního logu? Pokud transakčnímu logu nakáže max velikost, tak dotaz skončí chybou, protože log &quot;chce&quot; být větší než max velikost. Pokud dám autoshrink, tak ten proběhne až poté, což...

SQL

8 odpovědí

10.04.2011 20:14

anonym

CalendarExtender v češtině

Zdravím, ve svém projetu využívám AJAX komponentu CalendarExtender, potřeboval bych, aby názvy měsíců a dnů byly v češtině. Dělal už to někdo. Díky za odpovědi.

ASP.NET WebForms

3 odpovědí

10.04.2011 17:15

anonym

Start Menu a Desktop pro všechny uživatele (all user)

Zdravím, už dva dny gůglím a nemůžu se dopátrat odpovědi :c( Potřeboval bych si programově vytvořit na ploše a ve start menu ikonu aby byla dostupná pro všechny uživatele. Tedy All User, ale problém nastává v získání cesty. mi vrátí cestu v mém lokálním účtu nikoliv pro all user. Našel jsem...

VB.NET, I/O operace

2 odpovědí

10.04.2011 14:45

Martin Klain

refresh

Jak refreshnout stránku? Príklad: Mám tlačítko, po stisku se vygeneruje bitmapa, ta se uloží do souboru. Bitmapa je napojena na asp:Image. Na stránce však vidím změnu na obrázku až po znovunačtení stránky (F5) :-( díky za radu

ASP.NET WebForms

5 odpovědí

10.04.2011 13:52

anonym

Problém s dědědím od SynchronizedKeyedCollection(Of K, T)

Má někdo tušení, proč nejde zdědit abstraktní Public třída System.Collections.Generic.SynchronizedKeyedCollection(Of K, T)? Visual Studio 2008, .NET Framework 3.5, zkoušel jsem Visual Basic i C#. Na webu jsem na toto téma nic nenalezl a doufám že to nebude nějaká fádní záležitost, kterou jsem př...

VB.NET

4 odpovědí

10.04.2011 0:52

Ondřej Linhart

Chyba v budíku

Dobrý den, již několikátý den bádám v čem může být chyba. A proto prosím o pomoc. Jedná se o budík, ale potíž je v tom že má nastavený AM a PM, ale reálný čas je evropský tedy 24h. tady přikládám cody: předem moc děkuji

VB6/VBA

8 odpovědí

09.04.2011 19:59

anonym

Vyhľadanie Min a Max súradníc X,Y v textovom súbore

Dobrý deň. Potrebujem pomôcť s programovaním v VB. Robím bakalárku v Microstatione a v ňom využívam aplikáciu VB for Aplikation aby som a tam &quot;programujem&quot; makrá . Marazil som na nasledovný problém. Potreboval by som &quot;program&quot;/makro, ktorý otvorí textový súbor v ktorom s...

VB6/VBA

0 odpovědí

09.04.2011 19:52

anonym

Vyplnění StatusStripu ProgressBarem

Dobrý den, ve StatusStripu mám StatusLabel a ProgressBar, jde nějak zařídit aby ProgressBar vyplňil zbývající plochu StatusStripu až po okraj. Děkuji za odpověď.

VB.NET

1 odpovědí

08.04.2011 16:44

Ondřej Linhart

progressBar

Dobrý den, mám aplikaci která obsahuje object &quot;loi&quot; třídy ListOfItems. ListOfItems obsahuje proceduru loadXMLData. Uvnitř se nečítají a zpracovávají xml data. Potřebuju nějak zobrazit progress bar, který bude vždy navrchu nad aplikací. Příjde mi ale trochu proti oop pravidlům, abyc...

VB.NET, WinForms

2 odpovědí

07.04.2011 10:24

Petr Sedláček

access query - vyskyt cisla v tabulce a oznaceni

Dobry den, chtel bych nekoho pozadat o radu. Mam tabulku, kde jsou cisla faktur, cisla zasilek, castky atd. K jedne fakture se muze vztahovat jedno nebo vice cisel zasilky, ale jedno cislo zasilku muze byt i vicekrat, protoze se lisi kod a castka priplatku. Jak udelat query, ktere by do pole &#3...

VB6/VBA

1 odpovědí

07.04.2011 8:24

anonym

DataGridViewComboBoxColumn a zápis do něj

Zdravím, řeším takový menší problém a nevím jak dál. Mám na formuláři datagridview a v něm jsem si udělal 6 sloupců z toho 4 jsou nastaveny jako DataGridViewComboBoxColumn. Následně do těch comboboxů načtu nějaký hodnoty který vypadají např. takto Název 1 (25) Pokus (5436) To v závorce ...

VB.NET

1 odpovědí

06.04.2011 8:06

anonym

datetime

Zdravim potreboval bych poradit ohledne formatu datetime. Mam databazi na SQL Serveru 2008 a pomoci Script wizardu jsem si nechal vygenerovat T-sql kód pro vytvoření jedné dabulky vcetne vsech hodnot v ní. Tento vygenerovany kon jsem si upravil aby odpovidal klasickemu SQl a spustil na sybase dat...

Databáze

0 odpovědí

05.04.2011 21:06

anonym

<< < 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se