Nové téma
Nevíte, co všechno je potřeba umět pro psaní ovladačů?
C++/C
anonym
Zdravím, jak lze vytvořit (Visual Basic .NET 2010) vlastní vzhled okna jako mají office když se načítají, nebo bs.player... Přidávám ještě obrázky efektu kterého chci docílit: http://img26.imageshack.us/img26/899/beznzvuaq.jpg http://img822.imageshack.us/img822/6065/beznzvu2w.jpg
VB.NET, Algoritmy, Grafika
Mám spravený kalkulák s použitím makier VBA v exceli 2003, funguje OK, keď tento súbor spustím na inom počítači s excelom 2003 alebo aj iným, niekde to funguje bez problémov, niekde hlási chybu v skrytom module ( makrá sú samozrejme povolené ) po kontrole kódu na mašinách, kde to nejde sa program...
VB.NET, VB6/VBA
Peter Vrábeľ
Mám DataGridView1 s dvoma stĺpcami naplnenými pomocou OleDbDataAdapter a DataSet. Pridám ďalši stlpec DataGridView1.Columns.Add("Column3", "C3"). Ako naplním tento stĺpec? DataGridView.Rows(i).Cells(2).Value = "Value" nefunguje. Za odpoveď vopred ďakujem.
VB.NET
Lubos Blader
Dobrý den, existuje nějaká free komponenta excel editor? Děkuji Martin
ASP.NET WebForms, Komponenty
Dobrý den, jsem postavený před problém naprogramovat aplikaci, která by měla umožnit automatický upgrade (stažením nové verze z Internetu). To by sám o sobě nebyl žádný problém, ale protože jsem už pár aplikací napsal, vím, že zásadní problém bude v samotné instalaci po stažení z Internetu. Poku...
Ondřej Linhart
Dobrý večer, chci do své aplikace přidat dialog pro zadání přihlašovacího jména a hesla, po zadaní by se měl spustit formulár (form1). Napsal jsem kód na začátek události form1 pro zobrazení dialogu hned na začátku programu Potom jsem do kódu dialogu napsal Jenomže tímto se při správném...
VB.NET, WinForms
Ako by sa dalo v DataGridView vyselektovať viac riadkov po MouseClick, bez použitia klávesy CTRL a zaroveň, ak kliknem na riadok, ktorý je už označený, aby sa označenie zrušilo? Za odpovede vopred ďakujem.
Dobrý den, lez nějak (buď na úrovni celé databáze nebo pouze konkrténího dotazu) zrušit tvorbu transakčního logu? Pokud transakčnímu logu nakáže max velikost, tak dotaz skončí chybou, protože log "chce" být větší než max velikost. Pokud dám autoshrink, tak ten proběhne až poté, což...
SQL
Zdravím, ve svém projetu využívám AJAX komponentu CalendarExtender, potřeboval bych, aby názvy měsíců a dnů byly v češtině. Dělal už to někdo. Díky za odpovědi.
ASP.NET WebForms
Zdravím, už dva dny gůglím a nemůžu se dopátrat odpovědi :c( Potřeboval bych si programově vytvořit na ploše a ve start menu ikonu aby byla dostupná pro všechny uživatele. Tedy All User, ale problém nastává v získání cesty. mi vrátí cestu v mém lokálním účtu nikoliv pro all user. Našel jsem...
VB.NET, I/O operace
Martin Klain
Jak refreshnout stránku? Príklad: Mám tlačítko, po stisku se vygeneruje bitmapa, ta se uloží do souboru. Bitmapa je napojena na asp:Image. Na stránce však vidím změnu na obrázku až po znovunačtení stránky (F5) :-( díky za radu
Má někdo tušení, proč nejde zdědit abstraktní Public třída System.Collections.Generic.SynchronizedKeyedCollection(Of K, T)? Visual Studio 2008, .NET Framework 3.5, zkoušel jsem Visual Basic i C#. Na webu jsem na toto téma nic nenalezl a doufám že to nebude nějaká fádní záležitost, kterou jsem př...
Dobrý den, již několikátý den bádám v čem může být chyba. A proto prosím o pomoc. Jedná se o budík, ale potíž je v tom že má nastavený AM a PM, ale reálný čas je evropský tedy 24h. tady přikládám cody: předem moc děkuji
VB6/VBA
Dobrý deň. Potrebujem pomôcť s programovaním v VB. Robím bakalárku v Microstatione a v ňom využívam aplikáciu VB for Aplikation aby som a tam "programujem" makrá . Marazil som na nasledovný problém. Potreboval by som "program"/makro, ktorý otvorí textový súbor v ktorom s...
Dobrý den, ve StatusStripu mám StatusLabel a ProgressBar, jde nějak zařídit aby ProgressBar vyplňil zbývající plochu StatusStripu až po okraj. Děkuji za odpověď.
Dobrý den, mám aplikaci která obsahuje object "loi" třídy ListOfItems. ListOfItems obsahuje proceduru loadXMLData. Uvnitř se nečítají a zpracovávají xml data. Potřebuju nějak zobrazit progress bar, který bude vždy navrchu nad aplikací. Příjde mi ale trochu proti oop pravidlům, abyc...
Petr Sedláček
Dobry den, chtel bych nekoho pozadat o radu. Mam tabulku, kde jsou cisla faktur, cisla zasilek, castky atd. K jedne fakture se muze vztahovat jedno nebo vice cisel zasilky, ale jedno cislo zasilku muze byt i vicekrat, protoze se lisi kod a castka priplatku. Jak udelat query, ktere by do pole ...
Zdravím, řeším takový menší problém a nevím jak dál. Mám na formuláři datagridview a v něm jsem si udělal 6 sloupců z toho 4 jsou nastaveny jako DataGridViewComboBoxColumn. Následně do těch comboboxů načtu nějaký hodnoty který vypadají např. takto Název 1 (25) Pokus (5436) To v závorce ...
Zdravim potreboval bych poradit ohledne formatu datetime. Mam databazi na SQL Serveru 2008 a pomoci Script wizardu jsem si nechal vygenerovat T-sql kód pro vytvoření jedné dabulky vcetne vsech hodnot v ní. Tento vygenerovany kon jsem si upravil aby odpovidal klasickemu SQl a spustil na sybase dat...
Databáze
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít