Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 > >>

VarPtr do VB.NET

VB.NET, WinAPI

11 odpovědí

24.03.2011 9:07

anonym

První řádek v textbox

Potřeboval bych zjistit a pak též i nastavovat první viditelný řádek v textbox který je multiline - víčeřádkový. Nevíte někdo náhodouu co je to za vlastnost ?

Komponenty, Algoritmy

18 odpovědí

21.03.2011 17:36

anonym

Dynamický SQL dotaz

Mám velkou prosbu. Pro naprostou vetsinu zde asi triviální, pro me zatím asi ne. Jakym pocinem dokazat zmenit za behu aplikace u TableAdapteru SQL dotaz. V navrhari je to jednoduchy, ale za behu ... Zde je maly priklad ceho asi chci dosahnout Prvni dve tlacitka maji dotaz definovany pomoc...

VB.NET

2 odpovědí

21.03.2011 16:26

anonym

AJAX Toolkit

Mam problem s CollapsiblePanelExtender prvkom. Mam tento kod: po zobrazeni stranky panel &quot;BodyP&quot; automaticky skryje, ale po kliknuti na &quot;HeadP&quot; na neda zobrazit. Neviete mi prosim poradit kde robim chybu? Skusal som uz snad vsetko aj podla navodov na internete ale nef...

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

19.03.2011 13:54

anonym

Ikony

Dobrý deň, potreboval by som ikony do svojho programu, má niekto z Vás nejaké reálne skúsenosti so stránkami kde sa dajú legálne stiahnuť nejaké kvalitné ikony, prípadne legálne zakúpiť. Prešiel som dnes asi 60 webov a nič čo by mi vyhovovalo som nenašiel, prípadne aj keď som našiel tak sa to pre...

Offtopic, Grafika

3 odpovědí

19.03.2011 8:53

anonym

vyhledavani SQL

Zdravim chtel jsem se zeptat na radu jetli by mi nekdo neporadil ohledne dotazu do databaze. Mam v databazi nekolik radku a v kazdem radku jsou nejake vety a potreboval bych pomoci SQL dotazu ziskat vsechny radky ve kterych je osazeno urcite slovo (mysleno jako slovo v te vete) nebo aspon znak. ...

SQL, Databáze

4 odpovědí

18.03.2011 13:25

anonym

array (3 dny praxe s VB)

uz 2 dny si lamu nad tim jak vytvorit array , prohledal jsem milion stranek na webu a ani z jedny nejsem nejak chytrej. potrebuju vytvorit vicepole array promena(0) = (text,cislo,cislo) promena(1) = (text,cislo,cislo) atd... ale kdyz dam Dim promena() As String promena(0)={&quot...

VB.NET

9 odpovědí

18.03.2011 6:55

anonym

web versus SQL

Zdravím všechny, měl bych dotaz ohledně návrhu řešení. Mám Winform aplikaci, která pracuje s daty SQL serveru. Nyní potřebuji funkčnost rozšířit i pro prohlížení dat přes internet. Data na webu by se měla pouze prohlížet, nikoli modifikovat, kromě přístupových hesel apod., navíc na webu není pot...

VB.NET, WinForms, Databáze

3 odpovědí

17.03.2011 11:14

Ondřej Linhart

Textový editor

Zdravím, rád bych do svého redakčního portálu implementoval textová editor pro správu a psaní článků,atd.Nechci se pouštět do psaní vlastního editoru a tak bych se rád zeptal na tip a zkušenosti s již existujícími editory..? předem díky :-)

ASP.NET WebForms

3 odpovědí

16.03.2011 21:47

anonym

Spuštění události z jiné stránky

Zdravim, na webu mám tlačítko kterým otevřu nové editační okno, a potřeboval bych když v tom editačním okně stisknu jiné tlačítko aby se spustila jistá funkce na té první stránce. Doufám že to chápete a prosím pokuste se mi poradit.

ASP.NET WebForms

3 odpovědí

16.03.2011 15:52

anonym

RSS: vše

Nešel by přidat RSS kanál ve kterém by byly všechny ostatní(články, diskuze, snippety...)?

Offtopic

0 odpovědí

16.03.2011 11:39

Jozef Hollý

dreamspark.com - registrace školy

Dobrý den, nedávno jsem objevil stránku http://www.dreamspark.com. Po registrování a potvrzení, že jsem student, bych si mohla stáhnout nějaké programy zdarma, aspoň tedy pokud jsem to dobře pochopil. Na live.com jsem se zaregistroval a teď mi zbývá jen to potvrzení, že jsem student. Chodím n...

Offtopic

2 odpovědí

15.03.2011 21:15

Petr Geiger

ASP.NET profily a role

Dobrý den, právě se učím ASP.NET a zajímá mě: co se v praxi používá častěji, uživatelské účty realizované pomocí dodané databázové logiky Microsoftem nebo vlastní poskytovatel profilů? Dělám projekt, který po mě někdo převezme, tak nechci aby mě ukamenoval, když mě uvidí na ulici. A druhá vě...

ASP.NET WebForms

3 odpovědí

15.03.2011 8:50

anonym

Membership.GetUser

Dobrý den, používám následující kód k získání emailu uživatele, který se právě přihlásil. Tento kód funguje jenom tehdy, pokud dojde k přesměrování na jinou URL. Pokud ale nastavím DestinationPageUrl na tu samou URL ze které se přihlašuji, tak dostanu null. Z toho jsem usoudil, že k nastave...

ASP.NET/IIS

2 odpovědí

14.03.2011 17:04

anonym

WebService vs. WCF Service

Zdravím , mám aplikáciu ktorej práca je časté komunikovanie s ASP.NET WebService. Sťahuje a nahráva dáta približne každých 5sekund. Stretol som sa už aj s WCF Server (len som videl pár ukážok ale nepoužil som to nikdy). Bol by som vdačný za radu či mám využiť na tak častú komunikáciu ASP.NET WebS...

ASP.NET WebForms, WCF/WS

2 odpovědí

14.03.2011 17:02

anonym

Získání určitého údaje z webové stránky

Neví někdo jak získat změny v rozvrhu pro konkrétní třídu?(http://stary.gjak.cz/is/is/suplovani/suplov.htm a http://stary.gjak.cz/is/is/suplovani/su(RRMMDD).htm např. http://stary.gjak.cz/is/is/suplovani/su110314.htm) název třídy na stránce nemusí být pokud změna není, taky není určeno že po TA ...

VB.NET

1 odpovědí

14.03.2011 15:59

anonym

Zmizelé ovládací prvky

Dobrý den, stalo se mi ve VB 2010, že mi z ničeho nic zmizely veškeré ovládací prvky na formuláři. Někde tam fyzicky jsou, dá se na ně v pohodě odkazovat, ale formulář je prázdný a žádný prvek se nezobrazuje. Dá se to nějak opravit a ty prvky zobrazit, nebo to celé budu muset dělat znovu a prvky...

Visual Studio, Offtopic

10 odpovědí

14.03.2011 14:50

Alexx

Součet generovaných čísel

Čau lidi dostal jsem do školy tento ukol : Nakreslete VD a vytvořte konsolovou aplikaci algoritmu, který vypočte součet vygenerovaných čísel. Uživatel zadá počet generovaných čísel (N) a horní hranici gen. čísel (max číslo které se může vygenerovat. Dolní hranice je 0. Vagenerovaná čísla se zobr...

VB.NET

5 odpovědí

14.03.2011 13:00

Jirka Daněk

Button - PictureBox

Dobrý den, chci se zeptat, je to určitě triviální, ale nejsem ještě tak zkušený ve VB, tak se na vás obrádím. Potřebuji, aby po kliknutí na určitý button se mi objevil určitý obrázek v pictureboxu. Toť vše. Předem děkuji za odpovědi.

WinForms

2 odpovědí

13.03.2011 19:53

Ondřej Linhart

Team Foundation Server

Může nějakým způsobem udělat, aby mohli 2 lidé pracovat na jednom projektu podobně jako přes TFS, ale zdarma?(případně levněji, stovky &#8364; se mi platit nechce)

Offtopic

3 odpovědí

13.03.2011 14:28

Jozef Hollý

<< < 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se