Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 > >>

Hádej číslo

Dobrý den,vůbec si s tímto zadaním nevím rady.....Mohl by mi nekdo poradit? nakreslete VD a vytvořte konsolovou aplikaci algoritmu, kde počítač vygeneruje číslo a uživatel bude hádat o jaké číslo jde. Počet pokusů je dán v programu napevno. Po absolvování posledního pokusu se zobraz...

VB.NET

3 odpovědí

01.12.2012 8:12

anonym

Výběř řádku v GridView

Dobrý den, jakým způsobem by šel udělat výběr řádku v GridView bez nutnosti přidávat sloupec se SelectButtonem? Respektive aby se vybral řádek, když na něj kdekoliv kliknu. Děkuji za odpovědi.

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

26.08.2011 1:17

anonym

Pohyb picturebox bez použití šipek

Zdravím, dal by se pohyb obrázku vyřešit bez nutnosti stisknutí šipek? Myslím, to tak, že se obrázek bude například pohybovat v určitých bodech vpravo a vlevo a tento pohyb se bude opakovat ? Četl jsem si tu nějaké diskuze, ale všude se používali šipky, chtěl bych, aby se mi obrázek hýbal autom...

VB.NET, WinForms

10 odpovědí

12.06.2011 21:40

Antonín Marko

Algoritmus

Dobrý den, snažím se přijít na nejlepší (tím myslím nejrychlejší :) ) řešení problému, kdy mám v tabulce šest sloupců a v nich čísla. Potřebuji najít řádek který obsahuje tři čísla, které určím. Nyní jsem zařídil to, že v tabulce jsou čísla vždy seřezená od nejvyššího po nejnižší (sloupec1 ...

SQL, Databáze

4 odpovědí

04.06.2011 9:52

anonym

TextBox - editace ( přidávání <br /> tagu )

Dobrý den, použil jsem pro doplnění řádků: ale při opětovné editaci se pak přidává stále další &lt;br /&gt;. Poradíte jak ošetřit ? Díky

VB.NET, ASP.NET WebForms, Algoritmy, HTTP/HTML

6 odpovědí

27.04.2011 18:34

anonym

SqlServerCe - úplný začiatočník

Zdravím. Som úplny začiatočník vo VB.NET.... Poradite? Vo form1 mam: Stále mi to hádže chybu na prvom riadku SqlServerCe ....

VB.NET

7 odpovědí

25.04.2011 19:31

anonym

formview a jquery

Zdravim, uvodem bych chtel pochvalit ASP.NET tutorial Tomáše Hercega - moc se mi libil a pomohl... Omlouvam se jestli se ptam na spatnem miste, ale myslim ze to souvisi... Snazim se vytvoret web za podpory jquery a ajaxu. Narazil jsem na tento problem-konkretne - mam vytvorenou stranku dele...

ASP.NET WebForms, JavaScript

2 odpovědí

17.04.2011 17:57

anonym

Program na vyhodnocení výsledků

Zdravím, potřebuji program, který bude obsahovat: 1) tabulku ( 1.řádek by měl být pro U(napětí) - 5sloupců, 2. řádek bude pro I(proud) - 5sloupců a 3.řádek by měl umět vypočítat hodnoty, na základě vztahu R = U/I ) 2) určit absolutní chybu a stanovit pravděpodobnou chybu měření vzorce p...

VB.NET

8 odpovědí

11.04.2011 18:07

Ondřej Ondryáš

Silverlight

Dobrý den, poradí někdo jak se dá řeší v XAML použití proměnných? Pokud XAML vychází z XML, tak by proměnnou jako atribut nevložím a pokud ji nevložím, tak.... Jak se to řeší? Díky Jakub

WPF

4 odpovědí

05.04.2011 21:55

Tomáš Herceg

Vyvoj rozmernejsich aplikacii

Dobry den, Chcel by som sa Vas spytat o nejakych dokumentaciach knih (cokolvek) kde sa rozobera nejaka problematika o vyvoji .NET aplikacii - hlavne winforms (popripade WPF). Teraz mam skor na mysli nejaky rady typy a triky ako vyvynut nejaku aplikaciu. Nemyslim ako programovat (syntax atd) ale ...

Offtopic

2 odpovědí

04.04.2011 8:26

anonym

Upload s vlastním názvem

Dobrý den, Přes komponentu uploadu ukládám do složky Foto vybrané fotky, vše funguje, ale potřeboval bych ty fotky ukládat s vlastním názvem, to také funguje, ale nepřidělí se žádná přípona, má otázka tedy zní, jak dostat k tomu souboru příponu, respektive jakým způsobem se to dělá, napadlo mě r...

ASP.NET WebForms

1 odpovědí

04.04.2011 0:03

Ondřej Brožek

VB6 či VB.NET

Dobrý den, Chtěl bych Vás znát názor na tyto dva na sebe navazující jazyky, VB6 nepotřebuje žádné runtime soubory (od XP tuším), proto si myslím, že na jednodušší programy je lepší mít VB6, než vb.net, který potřebuje .net framework rozhraní nainstalované. Základy jsem se naučil ve VB6 a ted p...

VB6/VBA

4 odpovědí

03.04.2011 19:16

Ondřej Linhart

Velikost souboru

Ahoj, chci se zeptat jen, jak se da udelat, aby treba v textbox1 se ukazovala velikost urciteho souboru (KB,B). dik

VB.NET

7 odpovědí

02.04.2011 20:06

anonym

Odstranění dublicit z pole

Zdravím, mám ve VB 2010 EE pole s několika hodnotami A chtěl bych z něj odstranit duplicity,aby zbylo&quot; A,B,C&quot; Můžete někdo poradit ? Díky Jan

LINQ, .NET

3 odpovědí

01.04.2011 8:33

anonym

Zobrazování NÁHODNÝCH obrázků

Dobrý den Chtěl bych poprosit o radu.Nahraju si 5 pictureboxu v backgroundu nějaky svuj obrazek , hodilo by se mi , když kliknu na tlačítko button at se mi náhodně zobrazí 1 obrázek. Děkuji všem za odpověď

VB.NET, WinForms, Grafika

2 odpovědí

31.03.2011 12:18

Ondřej Linhart

Převod na file path

Zdravím, potřebuju jednoduchou věc, mám název produktu a chtěl bych ho převést na název který můžu uložit na filesystem. Nechce se mi na to dělat nějakou funkci, existuje něco? Díky

VB.NET

7 odpovědí

30.03.2011 21:30

Lubos Blader

deklarace proměnných u použití Doplňku xlam

Zdravím, mám hodně xls souborů s makry. Používám procedury a finkce, které se mi ve většině opakují a proto, abych nemusel při každé úpravě procedury (nebo fce) otvírat všechny xls, řešil jsem to použitím doplňku xlam, do kterého jsem nakopíroval opakované procedury. Teď pri vytvoření nového xls...

VB6/VBA

2 odpovědí

30.03.2011 9:56

anonym

Plugin - flash player

Dobry den, chtel bych se zeptat jak bych mohl dat plugin flash player do meho prohlizece ve visual basicu. dik

VB.NET, WinForms

9 odpovědí

30.03.2011 9:27

anonym

DPI vs rozložení programu

Mám jednoduchej program s vloženým WMPlayerem a těsně pod ním PictureBox s vloženým obrázkem (lišta pod přehrávačem). Pak další tlačíka atd... Při normálním DPI (96 DPI) se program zobrazuje správně, jak jsem ho vytvořil ve VisualStudiu v designeru. Pokud ale přepnu DPI třeba na 120, rázem je ...

WinForms

1 odpovědí

28.03.2011 22:25

Ondřej Ondryáš

Změna DPI ve Vistách

Ve Vistách jsem si potřeboval kvůli vyzkoušení jednoho programu změnit DPI. Změnil jsem ho na 125% Poté, co jsem program odzkoušel, tak jsem změnil DPI zpět na 96 a restartoval PC. Po najetí se zdálo bejt vše v pohodě, ale po otevření složky (nebo programu) je název programu (ve složce nabídky...

Offtopic

1 odpovědí

28.03.2011 22:12

Petr Doleček

<< < 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se