:) Jasně, uvažoval jsem pak již přesně jako vy. Pak jsem se ještě asi 50x podíval na pár řádek kódu. Proměnnou(řetězec) NetAdresa jsem jen posílal dál do Procesu jako parametr. Vůbec jsem ji neměnil. Ale pak mne náhle osvítilo - při opakovaném čtení příspěvku od Tomáše. Po prvém přečtení jsem se jen pousmál, protože jak se používá IP...prostě směšné a triviální. A pak mi to došlo! Při "uhlazování" a lepší strukturalizaci kódu jsem omylem formátování toho řetězce zařadil PŘED použitím dané IP v reálu. (místo toho, abych IP nejdříve celou použil a až následně ji sformátoval a uložil) Prostě blbec. Takže všem díky, funguje to. I když, hrozně POMALU, protože mi nikdo neporadil s mým problémem: http://www.vbnet.cz/forum-tema--5348-sys... Všechno proto musím nejdříve otestovat tak, že programově spustím VLC player s parametry a pak testuji, zda-li soubor s nahrávkou streamovaného videa je větší než 4 KB. Jestli jo, tak provider na dané adrese a portu něco "vyzsílá". Hrozně kostrbatý, neprofesionální, ale bohužel - otestovat pakety na daném portu proste neumím
|